Enerji Krizi

Enerji Krizi

Son dakika enerji krizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan enerji krizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını enerji krizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Enerji Krizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan enerji krizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.103 enerji krizi haberi bulunmuştur. Tüm enerji krizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Fidan: Danimarka ve İsveç provokasyonların zararlarını görmeye başladı
Bakan Fidan: Danimarka ve İsveç provokasyonların zararlarını görmeye başladı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kur'an-ı Kerim'e gerçekleştirilen saldırılarla ilgili, "Bu konunun vehameti karşı taraflarca anlaşılıyor. Danimarka ve İsveç bu provokasyonların zararlarını görmeye başladı. Bu süreç içinde de gerekli çalışmaları yapmaya devam edeceğiz" dedi.
31.07.2023 Gündem
Akkuyu NGS ile 70 yıllık hayal gerçekleşti! 'Nükleer enerji muazzam katkı sağlayacak'
Akkuyu NGS ile 70 yıllık hayal gerçekleşti! 'Nükleer enerji muazzam katkı sağlayacak' Türkiye'nin en büyük yatırımları arasında bulunan ilk nükleer güç santrali Akkuyu NGS için nükleer yakıt getirme töreni geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Dünyanın izlediği tören sonrası nükleer enerjinin Türkiye'ye ne gibi faydalar sağlayacağı merak konusu oldu. MÜSİAD Enerji ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Altuğ Karataş, Türkiye'nin nükleer enerji hamleleri ile ilgili açıklamalarda bulunarak konuyla ilgili merak edilen detayları aktardı.
2.05.2023 Ekonomi
Araba fiyatlarına büyük zam geldi, ağır hasar kayıtlı arabaya talep arttı! Peş peşe uyarı geldi
Araba fiyatlarına büyük zam geldi, ağır hasar kayıtlı arabaya talep arttı! Peş peşe uyarı geldi Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Bayram öncesi araba fiyatlarına büyük zam geldi. Fiyatları sıfır ve ikinci el araçlara göre daha uygun olan ağır hasar kayıtlı araçlara talep arttı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, ağır hasar kayıtlı araç konusunda vatandaşa peş peşe uyarılarda bulundu.
14.04.2023 Ekonomi
EPDK duyurdu: Elektrik faturasında yeni indirim kararı
EPDK duyurdu: Elektrik faturasında yeni indirim kararı EPDK elektrik tavan fiyatında yüzde 14,75 indirime gitti. Buna göre EPDK serbest piyasada elektrik tavan fiyatını 1 Nisan'dan itibaren 3050 TL/mwh'den 2600 TL/mwhy'ye düşürdü.
30.03.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez açıkladı: Avrupa’ya gaz sevkiyatı yapabiliriz
Bakan Dönmez açıkladı: Avrupa’ya gaz sevkiyatı yapabiliriz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “5 LNG terminalimizin bir kısmı özellikle yaz aylarında müsait. Talep ettiği takdirde Avrupa ülkelerine bu terminalleri kullanmak suretiyle kendilerine gaz sevkıyatı yapabiliriz” dedi.
28.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa yeni müjde: 150 milyar liraya çıkartıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esnafa yeni müjde: 150 milyar liraya çıkartıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüz Yüze Türkiye Esnaf Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 136 bin esnafın faydalandığı 100 milyar liralık esnaf kredisi destek paketinin limitinin artırıldığını duyurdu. Esnafa sağlanan desteklerle ilgili yeni düzenlemeleri sıralayan Erdoğan, haziran ayı sonuna kadar esnaf başına verilen 500 lira olan kredi üst limitinden 1. ve 2. risk grupları dışındaki esnafların da yararlanabileceğini açıkladı.
10.01.2023 Gündem
Enerji ve Tabii Kaynaklar Dönmez: Türkiye’deki doğal gaz altyapısı bölge ülkeleri için de kullanılabilir hale geliyor
Enerji ve Tabii Kaynaklar Dönmez: Türkiye’deki doğal gaz altyapısı bölge ülkeleri için de kullanılabilir hale geliyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Türkiye’deki doğal gaz altyapısı bölge ülkeleri için de kullanılabilir hale geliyor” dedi.
4.01.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez'den peş peşe kritik görüşmeler
Bakan Dönmez'den peş peşe kritik görüşmeler Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev ile bir araya geldi. Ayrıca Dönmez, Bulgaristan’ın geçici Başbakanı Galab Donev ile görüştü.
3.01.2023 Gündem
Fiyatlar bir yılda yüzde 50 arttı! Yumurtaya yeni zam gelecek mi?
Fiyatlar bir yılda yüzde 50 arttı! Yumurtaya yeni zam gelecek mi? Dünyada yumurta fiyatları geçen yıl yüzde 50’ye varan artış kaydetti. Uzmanlar bazı ülkelerde görülen tarihin en kötü kuş gribi salgınının ve artan yem fiyatlarının etkisinin 2023’te de sürebileceğini belirtiyor. Türkiye’de ise şimdilik kuş gribi ve yem fiyatları bir tehlike olarak görülmese de sektör temsilcileri gözlerinin yeni yılda mısır ve buğdaya gelecek olası zamlarda olduğunu ifade ediyor. Sektörün diğer bir sorunu da bilinçsiz yatırımlar ve plansızlık olarak öne çıkıyor.
3.01.2023 Ekonomi
Bakan Varank, yeni yıla 'motokurye' olarak girdi; sipariş götürdü
Bakan Varank, yeni yıla 'motokurye' olarak girdi; sipariş götürdü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yeni yıla Ankara'da zorlu koşullarda çalışan motokuryelerle birlikte girdi. Kaskını takıp kurye kıyafetini giyen Bakan Varank, motosiklet ile dağıtıma çıktı.
1.01.2023 Ekonomi
Aslan payı filonun kurulmasında! Her şey Berat Albayrak'ın bu sözleri ile başladı
Aslan payı filonun kurulmasında! Her şey Berat Albayrak'ın bu sözleri ile başladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz'deki yeni doğal gaz keşfini duyurdu. Enerji Uzmanı Doç. Dr. Yunus Furuncu, bu keşiflerdeki aslan payının filonun kurulmasında olduğunu ifade etti. Furuncu, "Berat Albayrak'ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı döneminde alınan gemiler ile kurulan filo enerji yolculuğundaki en stratejik hamleydi." diye konuştu.
26.12.2022 Ekonomi
Bakan Bilgin'den flaş EYT açıklaması! Tarih verdi
Bakan Bilgin'den flaş EYT açıklaması! Tarih verdi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, katıldığı bir programda gündeme dair merak edilenleri yanıtladı. Bakan Bilgin "Belirlediğimiz asgari ücret rakamı, Cumhuriyet tarihinin rekoru. Peşin muhalefet yapmak isteyenler kendilerine gerekçe üretmekte zorlanabilir. Biz doğru yaptığımızı biliyoruz" dedi. Bakan Bilgin ayrıca EYT'ye dair yaptığı açıklamada "Bir yaş aralığı olması ihtimal dahilindedir. Henüz netleşmedi. İmkanlar nispetinde en kapsayıcısı olacak. Kamu çalışanlarımız için yaptığımız çok önemli bir şey var. Talep edilirken çok konuşuluyordu ama çözülünce pek konuşulmuyor. O da şu, sözleşmeli personellerimizi kadroya geçirdik. Yarın Meclis'e gidiyor." ifadelerini kullandı.
25.12.2022 Ekonomi
Bakan Çavuşoğlu: Suriye rejimi gerçekçi davranırsa çalışmaya hazırız
Bakan Çavuşoğlu: Suriye rejimi gerçekçi davranırsa çalışmaya hazırız Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Suriye rejimi ile istihbarat örgütleri aracılığı ile görüşüyoruz. Rejim gerçekçi davranırsa terörle mücadele, siyasi süreç ve Suriyelilerin geri dönüşleri konusunda birlikte çalışmaya hazırız" dedi.
12.12.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu: ABD Başkanı Biden F-16 konusunda desteğinin tam olduğu söyledi
Bakan Çavuşoğlu: ABD Başkanı Biden F-16 konusunda desteğinin tam olduğu söyledi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Moldova Dışişleri ve Avrupa ile Entegrasyon Bakanı Nicu Popescu Dışişleri Bakanlığı İstanbul Temsilciliği'nde ortak basın toplantısı düzenledi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.
7.12.2022 Dünya
Bakan Çavuşoğlu’ndan Yunan mevkidaşına: Eski dostum nereye gitsek arkasından koşuyor
Bakan Çavuşoğlu’ndan Yunan mevkidaşına: Eski dostum nereye gitsek arkasından koşuyor Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Türk Devletleri Teşkilatı’yla birliğini güçlendiren Türk dünyası artık yeni bir jeopolitik gerçeklik. Tüm dünya ilgisini oraya vermeye başladı. Bugün (Yunanistan Dışişleri Bakanı) Nikos Dendias da hemen soluğu orda aldı. Bazı ziyaretlerde bulunuyor. Nereye gitsek arkasından koşuyor sağ olsun benim eski dostum” dedi.
5.12.2022 Siyaset
CHP'nin vizyon belgesi açıklandı! AK Parti'den yabancı danışman tepkisi
CHP'nin vizyon belgesi açıklandı! AK Parti'den yabancı danışman tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'İkinci Yüzyıla Çağrı' toplantısında CHP'nin vizyon belgesini açıkladı. Kılıçdaroğlu'nun yeni ekonomi danışmanları video konferans ile toplantıya katılmayı tercih etti. Jeremy Rifkin'in konuşması sırasında simultane çeviri olmaması da dikkat çekti. Rifkin'in video konferansla toplantıya katılması eleştirilerin odağına oturdu. AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, "Milletimize yabancı bir şahsın vizyon olarak sunulması siyaseten tükenilmişliğin, acziyetin göstergesidir." dedi.
3.12.2022 Siyaset
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Gıda krizi ve enerji krizi tüm dünyayı yakıp kavuruyor
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Gıda krizi ve enerji krizi tüm dünyayı yakıp kavuruyor Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya-Ukrayna Savaşı’na ilişkin, “Gıda krizi ve enerji krizi tüm dünyayı yakıp kavuruyor. Tarafları barış masasına oturtmak için çaba gösterirken attığımız adımlarla, savaşın olumsuz etkilerini de en aza indirmeye çalışıyoruz” dedi.
30.11.2022 Siyaset
Doğal gaz faturaları ile ilgili son dakika açıklaması: 5 bin lira
Doğal gaz faturaları ile ilgili son dakika açıklaması: 5 bin lira Havaların soğuması ile birlikte vatandaşlar doğal gaz faturalarını düşünmeye başladı. Dünya genelinde yaşanan enerji krizi en önemli gündem maddesi olmaya devam ediyor. Yaklaşan kış aylarıyla beraber de konutlara gelecek doğalgaz faturalarının ne kadar olacağı merak konusu. Öte yandan alınacak küçük önlemlerle doğal gaz faturasını düşürmek de mümkün.
29.11.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 büyük diplomatik zafere imza attık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 büyük diplomatik zafere imza attık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Konya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu. "Faizde tek haneye indik" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bundan sonra da devam edecek. Merak etmeyin enflasyon da inecek" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'na şehir hasteneleri ve Rusya-Ukrayna krizi üzerinden eleştirilerde bulunan Erdoğan, "Türkiye dengeli politikasıyla dünyanın takdirini kazandı. Tahıl anlaşması ve esir takası ile kimsenin cesaret edemediği 2 büyük diplomatik zafere imza attık" dedi.
26.11.2022 Siyaset
Bakan Çavuşoğlu: Teröristleri bu bölgelerden temizlememiz lazım
Bakan Çavuşoğlu: Teröristleri bu bölgelerden temizlememiz lazım Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "Irak'tan ülkemize saldırılar oluyor, PKK tarafından. YPG, PKK'nın Suriye'den de topraklarımıza terör saldırılarını devam ettirdiğini görüyoruz. Teröristleri bu bölgelerden temizlememiz lazım. Bu Suriyelilerin geri dönmesi bakımından da bölgenin huzuru bakımından da önemli. Suriye'nin de sınır bütünlüğü, toprak bütünlüğü bakımından da önemli. Çünkü bu teröristlerin en önemli gündem maddesi bölücülük." dedi.
25.11.2022 Siyaset
Enflasyonla ilgili flaş açıklama geldi! Kavcıoğlu duyurdu
Enflasyonla ilgili flaş açıklama geldi! Kavcıoğlu duyurdu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu, "2022 yıl sonu enflasyon tahminini 4,8 puanlık güncelleme ile yüzde 60,4'ten yüzde 65,2'ye, 2023 yıl sonunu tahminimizi ise 3,1 puanlık güncelleme ile yüzde 19,2'den yüzde 22,3'e güncelledik" dedi.
25.11.2022 Ekonomi
Fındık fiyatları yükselişe geçti! Yeni kilo fiyatı açıklandı
Fındık fiyatları yükselişe geçti! Yeni kilo fiyatı açıklandı Serbest piyasada son 2 aydır 47 lira seviyelerinde sabitlenen fındık fiyatı yıl sonu yaklaşırken 1.5 liralık yükselişle 48.5 TL’yi gördü.
18.11.2022 Ekonomi
Türkiye'ye euro yağacak! Büyük göç başlıyor
Türkiye'ye euro yağacak! Büyük göç başlıyor Türkiye'ye euro dolar yağacak. Avrupalılar enerji krizi sebebiyle Türkiye'ye akın etmeye hazırlanıyor. Alman basını ve hükümeti tarafından Alman vatandaşlara kış ayını Türkiye'de geçirmelerine yönelik uyarılar yapılıyor. Son olarak Almanya’da Bild Gazetesi, düzenlediği bir yarışmada ödül olarak Türkiye tatili vereceğini açıklarken; ilanda yer alan, “Isıtıcıyı kapatın, soğuk kış günlerinden kaçın." ifadelerini kullandı.
7.11.2022 Ekonomi
Ticaret Bakanı Mehmet Muş: İhracat en yüksek rakama ulaştı
Ticaret Bakanı Mehmet Muş: İhracat en yüksek rakama ulaştı Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) düzenlediği ticaret fuarı MÜSİAD EXPO'da konuşan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Detaylarını paylaşacağım üzere, Ekim ayında da ihracat artışımıza devam ettik. İhracatımızı sürdürülebilir kılma adına var gücümüzle çalışıyoruz. Dünyanın dört bir köşesine gerçekleştirdiğimiz hizmet ihracatı, son 20 yılda 4 kattan fazla artmıştır. İnşallah kısa bir zaman içerisinde 100 milyar dolarlık eşik de aşılmış olacaktır" dedi. Muş, "Ekim ayında ihracatımız geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 3 artışla 21,3 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir." açıklamasında bulundu.
2.11.2022 Ekonomi
Avrupa’daki enerji krizi fındık fiyatlarını da vurdu
Avrupa’daki enerji krizi fındık fiyatlarını da vurdu Avrupa ülkelerinde yaşanan enerji krizi hammaddesi fındık olan çikolata üretimlerini düşürünce fındık fiyatlarını da olumsuz etkiledi.
2.11.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Enerji Krizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki enerji krizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.