Enerji İçeceği

Enerji İçeceği

Son dakika enerji içeceği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan enerji içeceği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını enerji içeceği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Enerji İçeceği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan enerji içeceği gelişmeleri de dahil olmak üzere 192 enerji içeceği haberi bulunmuştur. Tüm enerji içeceği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Enerji içeceğini evde hazırlayın - 4 farklı yöntemle vücudun direncini doğal yolla yükseltin
Enerji içeceğini evde hazırlayın - 4 farklı yöntemle vücudun direncini doğal yolla yükseltin Evde enerji içeceği hazırlamak kulağa nasıl geliyor? Market raflarında satılan enerji içeceklerinin riskli ve sağlıksız olduğu yönünde birçok iddia var. Bu tehlikeyi en aza indiren ve üstelik sıcak havaların kapıda olduğu şu günlerde 4 farklı enerji içeceği tarifi hazırladık.
15.04.2024 Yaşam
Aynı aileden 5 kişiyi çarparak öldürdü ifadesi ortaya çıktı! Kaza yerinde 89 metre fren izi tespit edildi
Aynı aileden 5 kişiyi çarparak öldürdü ifadesi ortaya çıktı! Kaza yerinde 89 metre fren izi tespit edildi Cumartesi günü meydana gelen korkunç kazada aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetmişti. Kaza yerinde yapılan incelemede, 89 metre fren izine rastlandı. 82 kilometre hız limitinin olduğu yolda aracın süratinin 117 kilometre olduğu değerlendirilirken, tutuklanan sürücü Sefa Selvi'nin (19) ifadesinde, ''Seyir halinde iken bir anda karşıma kalabalık grup çıktı. Direksiyonu refüje doğru kırdım, frene bastım ancak duramadım" dediği öğrenildi.
13.11.2023 Gündem
Disney'in skandal kararına Türkiye'nin tepkisini hazmedemediler! Ermeni gazeteden skandal haber...
Disney'in skandal kararına Türkiye'nin tepkisini hazmedemediler! Ermeni gazeteden skandal haber... Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayınlamama kararına tüm Türkiye'den tepki yağarken Ermen gazetesinden skandal sözler geldi. Dünya basını ise Türkiye'nin koyduğu tepkiyi sayfalarına taşıdı.
3.08.2023 Dünya
Evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı: Cesedi enerji içeceği sayesinde bulundu
Evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı: Cesedi enerji içeceği sayesinde bulundu İskoçya'da evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan adamın gömüldüğü yer, bir enerji içeceği kutusu sayesinde bulundu.
3.08.2023 Dünya
10 dakikada 12 enerji içeceği içti sonrası kabus!
10 dakikada 12 enerji içeceği içti sonrası kabus! Arkadaşlarına şov yapmak için 10 dakikada 12 enerji içeceği içen adam ölümle burun buruna geldi. Hastanede yapılan testler doktorları bile şaşırtan durumu ortaya çıkardı.
18.11.2022 Dünya
Bella Hadid hastanelik oldu! Sırtını görenler şoke oldu
Bella Hadid hastanelik oldu! Sırtını görenler şoke oldu Dünyaca ünlü model Bella Hadid'in, gün içerisinde bir şey yemeyip sadece iki paket sigara ve iki adet enerji içeceği tükettiği iddia edilmişti. Ünlü model son olarak Lyme hastalığı yüzünden hastanelik oldu. Yoğun tempoda çalışan Hadid'in durumunun risk derecesi şimdilik bilinmiyor. Yatakta paylaşım yapıp sırtını gösteren modelin son hali hayranlarını üzdü.
8.11.2022 Magazin
Hücre yenileyen krem! 'Kokulu üzüm'den üretildi, antioksidan özellikleri benzerlerine göre 6 kat daha fazla
Hücre yenileyen krem! 'Kokulu üzüm'den üretildi, antioksidan özellikleri benzerlerine göre 6 kat daha fazla Karadeniz Bölgesi'nde yetişen ve halk arasında 'kokulu üzüm' olarak bilinen İsabella cinsinden hücre yenileme özelliğine sahip organik krem üretildi. Avusturya İlaç Enstitüsü Kurumu'nda yürütülen araştırmalarla üzümün etken maddesinin tespit edilip, bir ürüne dönüştürüldüğünü aktaran Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu, "Bölgemizde yetişen, antibiyotik ile antioksidan özellikleri dünyadaki benzerlerine göre 6 kat daha fazla olan ve hücre yenileme özelliğe sahip üzümü, katma değerli ürünlere dönüştürerek dünya piyasalarına sunacağız" dedi.
8.08.2022 Ekonomi
İş adamı sevgilisiyle yaşadığı evde ölü bulundu! Eşine not bıraktığı ortaya çıktı: 'Seni de Bahar’ı da çok sevdim'
İş adamı sevgilisiyle yaşadığı evde ölü bulundu! Eşine not bıraktığı ortaya çıktı: 'Seni de Bahar’ı da çok sevdim' Ortaköy’de kumpir dükkanları ve apart otel sahibi 53 yaşındaki iş adamı, sevgilisiyle yaşadığı evinde ölü bulundu. Elinde tabanca olan ancak vücudunda herhangi bir iz bulunamayan adamın eşine, “Ölümümden Bahar sorumludur” yazılı bir not bıraktığı ortaya çıktı. Ölümün şüpheli bulunması üzerine cenaze, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Adamın ailesi ve yakınları ise olay yerinde feryat etti.
15.06.2022 Yaşam
Uzmanlar Yanıtlıyor: Anksiyete Bozukluğu Nedir ve Nasıl Tedavi Edilir?
Uzmanlar Yanıtlıyor: Anksiyete Bozukluğu Nedir ve Nasıl Tedavi Edilir? Anksiyete bozukluğu en yaygın görülen psikolojik hastalıktır. İnsanların yaklaşık %30’unun hayatının bir döneminde anksiyete bozukluğundan etkilendiği bilinmektedir. Peki anksiyete bozukluğu nedir, neden olur ve tedavi yöntemleri nelerdir?
23.05.2022 Advertorial
Çocuklarda hipertansiyon belirtilerine dikkat edilmeli
Çocuklarda hipertansiyon belirtilerine dikkat edilmeli Hipertansiyon hastalığının çocukluk döneminde ortaya çıkabildiğini belirten Çocuk Nefroloji Uzmanı Doç. Dr. Duygu Övünç Hacıhamdioğlu, “Geceleri uyanıp idrara gitmek, uç organlarda (el, ayak gibi) soğukluk, yürüme sırasında kalça ya da bacaktaki bir ağrıdan dolayı aksama, çarpıntı, terleme, ateş basması hissi gibi belirtiler hipertansiyona bağlı yakınmalar olabilir. 3 yaşını doldurmuş tüm çocuklara sağlık kontrolleri sırasında tansiyon ölçümü de yapılması çok önemlidir” dedi.
16.05.2022 Sağlık
Sindirim sistemi ve bağışıklığı güçlendiriyor, depresyonu bitiriyor! Suyu doğal enerji içeceği...
Sindirim sistemi ve bağışıklığı güçlendiriyor, depresyonu bitiriyor! Suyu doğal enerji içeceği... Sindirim sistemini toksinlerden arındırarak, midedeki yanma ve şişkinlik gibi rahatsızları iyi geliyor, acıkmayı geciktirerek kilo vermeye yardımcı oluyor. Tam bir C vitamini kaynadığıdır, bağışıklık sistemini zayıflatan strese karşı savaşıyor. Dişeti iltihaplarına ve diş ağrılarına iyi geliyor, nefesinizin kötü kokmasını da önlüyor. Depresyonu ve endişeyi gideriyor, bedeni zinde tutmayı sağlıyor, mutluluk ve enerji veriyor. Boğaz ağrısı, nezle gibi semptomların azalmasında oldukça etkili oluyor, antioksidan özelliği sayesinde cilt lekelerini azaltıyor. Ciltteki kırışıklıkların da azalmasına yardımcı oluyor; kalp, sinir ve beyin fonksiyonlarının düzenli olması için tüketilmesi şiddetle tavsiye ediliyor. Sabahları ılık su ile içilirse rehaveti ortadan kaldırıyor, kafeine olan bağımlılığı azaltıyor.
5.02.2022 Sağlık
Haftada 1 bardak şekerli içecek çocukların beyin fonksiyonlarını bozuyor
Haftada 1 bardak şekerli içecek çocukların beyin fonksiyonlarını bozuyor Yeni araştırmalar, şekerli içeceklerin çocukların beyin fonksiyonlarını olumsuz etkilendiğini ortaya koydu. Çin’de yapılan araştırmayla ilgili açıklamalarda bulunan Doç. Dr. Muhammed Keskin, “Haftada 250 mililitre (1 bardak) tatlandırılmış içecek tüketen çocukların beyin fonksiyonları yüzde 30 oranında, 2 bardak tüketenlerin ise yüzde 60 oranında bozuluyor. Özetle şeker, çocukların beynin fonksiyonlarını ciddi oranda etkiliyor. Şekerle tatlandırılmış içeceklerden kastımız ise gazlı içecekler ve soğuk çaylar. Meyve sularını kastetmiyoruz. Çünkü meyve suları zaten şeker içeriyor. Ancak normalde meyve oldukça faydalıyken, yüksek oranda lif ve birçok vitamin içeriyorken, meyve suyu haline geldiğinde tüm liflerini kaybediyor. Bu nedenle meyve suyundan vitamin beklentimiz olmamalı. Buradaki asıl endişemiz, içerisine şeker eklenmemiş olsa bile, früktoz içeriyor olması” dedi.
17.01.2022 Sağlık
Mete Gazoz'a büyük şok! Bunu hiç beklemiyordu, 5 gün önce...
Mete Gazoz'a büyük şok! Bunu hiç beklemiyordu, 5 gün önce... Milli okçu Mete Gazoz ile ilgili ilginç bir marka kavgası yaşanıyor. Anne Meral Gazoz, oğlunun isim ve soyismini bir dizi ürün için tescil ettirmek istedi. Sıra, soyadları da olan ‘gazoz’ sınıfına gelince Mete Gazoz adının 5 günlük farkla Ömer Çetin adlı girişimciye kaptırıldığı ortaya çıktı. Mete Gazoz’un ailesi şimdi tescil işleminin iptali için uğraşıyor.
20.12.2021 Ekonomi
Enerji içecekleri yerine tüketilebilecek 4 sağlıklı içecek!
Enerji içecekleri yerine tüketilebilecek 4 sağlıklı içecek! Gündelik yaşamda enerjisini artırmak isteyenlerin ilk tercihi genellikle yüksek kafein oranına sahip enerji içecekleri oluyor. Enerji içeceklerinin çoğunlukla çocuk ve gençler tarafından ders çalışırken uyanık kalabilmek ya da uzun saatler eğlenmek için kullanıldığını belirten uzmanlar, gün içinde 200 mg veya üzeri kafein tüketiminin zehirlenmeye yol açabileceğine dikkat çekiyor. Uzmanlar kafein içeren enerji içecekleri yerine enerji artışı sağlayan sağlıklı içecek tavsiyeleri paylaşıyor.
7.09.2021 Sağlık
Çay ve kahve tüketimi glokomu tetikleyebilir
Çay ve kahve tüketimi glokomu tetikleyebilir Prof. Dr. Mehmet Selim Kocabora, “Kafein içeriği yüksek filtre kahve ve enerji içecekleri hem göz içi basınç artışı hem de göz damarlarında daralma yaparak glokomlu hastalarda sinir hasarının artmasına neden olabilir. Çayın içerdiği antioksidan polifenoller ve kahvedeki klorojenik asidin aynı zamanda glokom riskinin ve hasarının azalmasına yol açtığı da iddia ediliyor” dedi.
28.07.2021 Sağlık
Pilottan genç kadına cinsel istismar! Evine götürüp...
Pilottan genç kadına cinsel istismar! Evine götürüp... İstanbul’da pilot Hasan G. sosyal medyada tanıştığı genç kızı eğlence mekânı çıkışında “Bana güvenebilirsin. Çocuğumla da tanışırsın” diyerek evine götürüp tecavüz etti. Genç kızın kıyafetinde DNA’sı bulunan pilot 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
9.07.2021 Yaşam
Başörtülü akademisyene saldıran şüpheli tutuklandı
Başörtülü akademisyene saldıran şüpheli tutuklandı İstanbul Nişantaşı'nda parkta oturan başörtülü araştırma görevlisi Neşe Nur Akkaya’ya saldırdığı iddia edilen Eray Ç, tutuklandı.
10.06.2021 Gündem
Eray Çakın kimdir, neden tutuklanması isteniyor? Sosyal medyada ErayÇakınTutuklansın hastagı gündem oldu!
Eray Çakın kimdir, neden tutuklanması isteniyor? Sosyal medyada ErayÇakınTutuklansın hastagı gündem oldu! Eray Çakın tutuklansın hastagı sosyal medyada gündem olunca, konu hakkında yapılan araştırmalar da arttı. İddiaya göre Nişantaşı'nda bir parkta oturan akademisyen Neşe Nur Akkaya ve kız arkadaşı, başörtüleri nedeniyle "Burada sizin gibileri istemiyoruz. Gidin başka yerlere" diyerek nefret söylemlerinde bulunan Eray Çakın isimli şahsın yumruklu saldırısına uğradı.
8.06.2021 Gündem
Traktör için Avusturya'ya gitti, iş adamı oldu! Avrupa bu Türk'ü konuşuyor
Traktör için Avusturya'ya gitti, iş adamı oldu! Avrupa bu Türk'ü konuşuyor Dünyaca ünlü ekonomi dergisi Forbes’ın Almanca dilinde yayınlanan sayısı, Avusturya'daki Türk iş insanı Hüseyin Ünal'ı "5 bin Euro traktör parası için gelen Hüseyin Ünal şimdi yıllık cirosu 130 milyon Euro ve 300 çalışanla Türkiye ve Avusturya’nın ardından şimdi de Almanya piyasasına giriyor" ifadeleriyle kapağına taşıdı.
26.03.2021 Dünya
Enerji içeceklerinde kafein zehirlenmesi riski!
Enerji içeceklerinde kafein zehirlenmesi riski! İstanbul’da 15 yaşındaki bir gencin ölümüyle gündeme gelen enerji içeceklerinin tüketimi konusunda uzmanlar uyarıyor. Enerji içeceklerinde en yaygın bileşenin kafein olduğuna dikkat çeken uzmanlar, en önemli yan etkilerin kardiyovasküler ve nörolojik sistemler üzerinde olduğuna işaret ediyor. Adolesanlarda (10-19 yaş arasındaki dönem) kafein alımının günlük 100 miligramı geçmesi halinde kan basıncının artabildiğine dikkat çeken uzmanlar, kafein zehirlenmesi uyarısında bulunuyor.
13.03.2021 Sağlık
Dünyaya Türk meyve suyu ihracatı artıyor; hangi ülke en çok ne içiyor?
Dünyaya Türk meyve suyu ihracatı artıyor; hangi ülke en çok ne içiyor? Türkiye’nin en büyük içecek üreticilerinden olan Oğuz Gıda, ihracat yaptığı 103 ülkenin hangi içeceklere ilgi gösterdiğini açıkladı. Arap Yarımadası'nın her zaman şekerli içecekleri tercih ettiğini belirten firma İran’ın ise haftada 4 konteyner enerji içeceği talebinde bulunmasıyla en çok ihracat yapılan ülkeler içinde ilk sırada yer aldığını bildirdi. Türkiye’de yetişen meyvelerin kendine has lezzetinden dolayı Türk meyve sularına dünyadan yoğun talep olduğunu ifade eden Oğuz Gıda CEO’su Enes Örer, Türk meyve suyu sektörünün dünyanın birçok ülkesinden daha ileri teknoloji ve lezzete sahip olduğunu söyledi.
29.07.2020 Ekonomi
Bakanlık duyurmuştu! O ürünler ani ölümlere neden oluyor
Bakanlık duyurmuştu! O ürünler ani ölümlere neden oluyor Tarım ve Orman Bakanlığı’nın gıdada taklit ve tağşiş yapılan ürünleri açıkladığı listede yer alan ilaç etken maddesi bulunan çikolata ve enerji içeceklerinin saçtığı tehlikeye uzmanlar dikkat çekti. Prof. Dr. Bilal Boztosun, "Ne yazık ki merdiven altı ürünlerinde ilaç etken maddelerinin miligramları kontrolsüz. Bazı ilaçları o kadar yüksek dozda yüklüyorlar ki, kullanan insanlarda ciddi komplikasyonlarla, aritmilerle, ani ölümler ile karşılaşıyoruz" dedi.
16.01.2020 Gündem
Yılbaşı gecesi yaşanan dehşette şok ayrıntılar!
Yılbaşı gecesi yaşanan dehşette şok ayrıntılar! Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, yılbaşı kutlaması sırasında aşırı alkol nedeniyle hayatını kaybettiği öne sürülen diş hekimi Betül Karaayvaz'ın (26) harita mühendisi arkadaşı Nurullah Tan, polise verdiği ifadede, eve uyuşturucu getirdiğini, kendisiyle birlikte 8 arkadaşının bunu kullandığını anlattı. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Nurullah Tan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Gençlerin aynı gece, ev sahibi Berkay T.'nin yaptığı rakıyı içtikleri de belirlendi.
3.01.2020 Yaşam
Doktorların yılbaşı eğlencesi faciayla bitti!
Doktorların yılbaşı eğlencesi faciayla bitti! Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, yılbaşı gecesi aşırı alkol nedeniyle komaya girip, hayatını kaybettiği öne sürülen diş hekimi Betül Karaayvaz (26), yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi. Görev yaptığı Honaz F Tipi Kapalı Cezaevi'ndeki infaz korma memurlarının son yolculuğunda yalnız bırakmadığı Karaayvaz'ın geceyi birlikte geçirdiği arkadaşları polise, alkollün yanında enerji içeceği içtiklerini söyledi.
2.01.2020 Gündem
Ekran başında geçirilen zaman şeker ve kafein tüketimini artırıyor
Ekran başında geçirilen zaman şeker ve kafein tüketimini artırıyor ABD'de yapılan bilimsel araştırma, ekran başında geçirilen zamanın şekerli ve kafeinli içeceklerin tüketimini artırdığını ortaya çıkardı.
20.11.2019 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Enerji İçeceği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki enerji içeceği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.