Gazete Vatan Logo

Evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı: Cesedi enerji içeceği sayesinde bulundu

İskoçya'da evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan adamın gömüldüğü yer, bir enerji içeceği kutusu sayesinde bulundu.

Evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı: Cesedi enerji içeceği sayesinde bulundu

İskoçya'nın Tillicoultry kasabasında emekli donanma memuru Tony Parsons (63), Eylül 2017'de bir sabah evden bisikletle çıktı. Prostat kanseri tedavisi gören Tony, 167 kilometre boyunca pedal çevirerek kanser araştırması için bağış toplamayı hedefliyordu. Ancak eve dönmedi. 43 yıllık karısı Margaret, polise haber verdi. En son gece 23.30'da bir kamyonet sürücüsü görmüştü. Polis bir daha Tony'nin izini bulamadı. 2020'de gelen bir ihbar telefonuna kadar... Telefondaki genç kadın Tony'nin nereye gömüldüğünü bildiğini söylüyordu.

SEVGİLİSİ YAKALATTI

Çiftçi Alexander McKellar ile ilişkisi olan kadın, bu süreçte onun bir kaza yaptığını öğrenmişti. İkizi Robert ile birlikte gece alkollü bir şekilde araç kullanan Alexander, Tony'ye çarpmıştı. Tony ölünce de panikleyip gömmüşlerdi. Kadını onu gömdükleri yere götürdü. Kadın o sırada yeri unutmamak için elindeki enerji içeceği kutusunu mezarın olduğu yere bıraktı ve polisi arayıp anlattı. Bu sayede Tony'nin kalıntıları Ocak 2021'de bulundu. Geçen hafta ikiz kardeşler Glasgow'da yargılandı. Müebbet hapis almaları beklenen ikizlerin cezası üç hafta içinde açıklanacak.

Haberin Devamı