En Tehlikeli

En Tehlikeli

Son dakika en tehlikeli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan en tehlikeli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını en tehlikeli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

En Tehlikeli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan en tehlikeli gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.165 en tehlikeli haberi bulunmuştur. Tüm en tehlikeli haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Hayat pahalılığı ile mücadelenin önceliklerimizin başında yer aldığı ekonomi programımızı zor şartlarda uygulamayı sürdürüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmek için çalışanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz. Ama bunların hiçbiri deprem bölgemizi ayağa kaldırma çalışmalarımızın önüne geçemiyor. İnşallah bu badireyi de mutlaka geride bırakacağız dedi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Törenine canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Afeti takip eden haftalarda ve aylarda dünyanın en iyi iyileştirmesini gerçekleştirdik. Afetzedelerin yanında olduk, destek verdik. Taşınmadan kiraya, enkaz kaldırmadan geçici barınmaya her konuda 115 milyar liralık kaynakla 2 milyon kişiye ulaştık" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Mamak Yeşilbayır Mahallesi Sağduyu Caddesi'nde toplu açılış töreninde konuştu. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık. Belediyemizin ve kamu kurumlarının kapılarını kimseye kapatmadık." dedi.
19.03.2024 Gündem
İstanbul, Adapazarı ve Kocaeli için felaket uyarısı: İkisi birden kırılırsa 7.7 büyüklüğünde deprem olur
İstanbul, Adapazarı ve Kocaeli için felaket uyarısı: İkisi birden kırılırsa 7.7 büyüklüğünde deprem olur Kocaeli Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şerif Barış, "Bursa'nın içerisinde kırılmamış birçok fay var. İşte bu faylar potansiyel tehlike. İznik-Mekece fayı kırılırsa 7,2. Gemlik fayı 6,9. Bu ikisi birden kırılırsa 7,7. Burada olacak bir afet sadece İstanbul'u, sadece Adapazarı'nı, sadece Kocaeli'ni değil; tüm Marmara'yı etkileyecek" dedi.
14.03.2024 Gündem
Kalp krizinde yaş ortalamaları düştü, kardiyoloji uzmanından dikkat çeken uyarı
Kalp krizinde yaş ortalamaları düştü, kardiyoloji uzmanından dikkat çeken uyarı Türkiye’de her yıl 300 bin kalp krizi vakası görüldüğünü belirten Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Kurtuluş Özdemir, kalp krizi vakalarının arttığını ve kriz geçirenlerin yaş ortalamasının düştüğünü söyledi. Özdemir, “Tütün ürünlerini kullanan bir bireyin, kullanmayana oranla kalp krizi geçirme riski 2-3 kat artıyor” dedi.
16.02.2024 Yaşam
Yaklaşan kıyamet: Dünyanın en tehlikeli 10 bölgesi
Yaklaşan kıyamet: Dünyanın en tehlikeli 10 bölgesi Dünyanın her yöresinde göz alıcı manzaralara sahip yerlerin ardında tehditler de yer alıyor. Bu bölgeler, yaklaşan kıyametin ayak sesleri adeta... Peki insanın etkileri var mı? İşte dünyanın en tehlikeli 10 bölgesi...
23.01.2024 Yaşam
Ekvador’da çetelere operasyon: 329 gözaltı
Ekvador’da çetelere operasyon: 329 gözaltı Ekvador Devlet Başkanı Daniel Noboa, sokakları karıştıran uyuşturucu çetelerini "terör örgütü" olarak nitelendirerek, “Savaştayız ve bu terör örgütleri karşısında teslim olamayız” dedi. Ülke genelinde çetelere yönelik operasyonlarda 329 kişi gözaltına alındı.
11.01.2024 Dünya
Balon balığının en zehirlisini yemişler! Yasak getirilmeli
Balon balığının en zehirlisini yemişler! Yasak getirilmeli Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Rıza Köşker, Hatay'ın İskenderun ilçesinde balon balığı tüketimi sonucu hastanelik olan 7 kişilik ailenin, Akdeniz'in en zehirlisi olanı benekli balon balığını yediklerini söyledi.
5.01.2024 Gündem
Erozyon Nedir, Neden Olur? Erozyon Hangi Bölgelerde Daha Çok Görülür Ve Nasıl Oluşur?
Erozyon Nedir, Neden Olur? Erozyon Hangi Bölgelerde Daha Çok Görülür Ve Nasıl Oluşur? En önemli ve tehlikeli doğal afetlerden biri olarak erozyon öne çıkmaktadır. Özellikle Türkiye'nin birçok farklı bölgesinde belirli zamanlarda yaşanan tehlikeler içerisinde yer alır. Canlı hayatını da önemli oranda tehdit edenin bu yapı, aynı zamanda toprak kayması olarak da bilinmektedir.
16.12.2023 Eğitim
Japon deprem uzmanından korkutan İstanbul açıklaması geldi
Japon deprem uzmanından korkutan İstanbul açıklaması geldi Japon Deprem Uzmanı Yoşhinori Moriwaki olası bir depremde İstanbul’da tsunami meydana geleceğini söyledi.
4.11.2023 Yaşam
Canlı yayında eşi Mine Kocadağ'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Canlı yayında eşi Mine Kocadağ'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Katıldığı TV programında karısını boğrak öldüren koca mahkemede ifadesini değiştirdi. Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, geçen yıl 18 Ağustos'ta kaybolan eşi Mine Kocadağ'ı (26), katıldığı televizyon programında boğarak öldürdüğünü itiraf eden tutuklu sanık Mithat Kocadağ (33), SEGBİS'le bağlandığı duruşmada eşinin kendisini H.K. ile aldattığını ileri sürdü. Kocadağ, "H.K. ile daha mutlu olduğunu söyledi. 'Sen ne biçim erkeksin' dedi. 'Sus artık' diyerek ağzını kapattım ve çocuğumun odasına gidip uyudum. Uyandığımda hareketsiz yattığını gördüm; çocuğum görmesin diye bazaya sakladım. Daha sonra cesedini çalıştığım otelin yakınlarına bıraktım. Yırtıcı hayvanlar zarar vermesin diye de branda ile örttüm" dedi.
20.10.2023 Gündem
Deprem uzmanı Prof. Dr. Pampal en riskli yerleri tek tek sıraladı: Aktif fay hattı 45 il 110 ilçeden geçiyor!
Deprem uzmanı Prof. Dr. Pampal en riskli yerleri tek tek sıraladı: Aktif fay hattı 45 il 110 ilçeden geçiyor! Deprem uzmanı Prof. Dr. Pampal en riskli yerleri CNN Türk ekranlarında tek tek sıraladı. Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü, Türkiye'deki canlı fay hatları haritasını güncelledi. Buna göre 45 ile 110 ilçe aktif fay hatları üzerinde yer alıyor. O ilçeler nereler ve hangi iller fay hatları üzerinde bulunuyor?
5.10.2023 Gündem
Dünyanın en acımasız kartelinden dehşete düşüren işkence! CJNG 'Komutan Fatso'nun gözlerini çıkardı...
Dünyanın en acımasız kartelinden dehşete düşüren işkence! CJNG 'Komutan Fatso'nun gözlerini çıkardı... Kartel terörünün estiği Meksika'dan gelen haberler dünyanın kanını dondurmaya devam ediyor. Ülkede sadece 13 yıl önce kurulan ve dünyanın en acımasız karteline dönüşen Jalisco grubu gerçekleştirdikleri son skandalla dünya medyasında yankı uyandırdı.
28.09.2023 Dünya
Depremlerin büyüklüğünün 8.4'e çıkmasını bu kayalar engellemiş!
Depremlerin büyüklüğünün 8.4'e çıkmasını bu kayalar engellemiş! Fırat Üniversitesinde düzenlenen 'Depreme Dirençli Kentler Çalıştayı'na konuşmacı olarak katılan İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Jeolog ve Bilim Akademisi üyesi Prof. Dr. Naci Görür ile ABD'deki Colorado Üniversitesi'nde görev yapan sismolog Roger Bilham, önemli açıklamalarda bulundu. Roger Bilham, 2020 ve 2023 depremlerinin normalde olduğundan daha büyük bir deprem olabileceğini, bunu bölgedeki 'quartz schist'li kayaların engellediğini söyledi. Prof. Dr. Naci Görür ise Kuzey Anadolu Fay hattının dünyanın en tehlikeli fayı olduğunu vurguladı.
22.09.2023 Yaşam
Fare tarafından ısırılan yaşlı kadın hastanelik oldu! Panik anları güvenlik kamerasına yansıdı
Fare tarafından ısırılan yaşlı kadın hastanelik oldu! Panik anları güvenlik kamerasına yansıdı Kaldırımda oturan yaşlı kadını fare ısırdı. Hastaneye kaldırılan yaşlı kadının yaşadığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
24.08.2023 Yaşam
Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi AFAD, merkez üssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır" ifadelerini kullandı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar deprem sonrası yaptığı açıklamada "Yine sallandık büyük bir şiddetle. Maalesef şehir merkezine yakın bir deprem, ciddi anlamda etkiledi" dedi.
24.08.2023 Gündem
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı
Çanakkale'yi 30 yıllık ahşap elektrik direği yaktı! Yangın kontrol altına alındı Salı günü başlayan yangın Çanakkale'de 1500 hektardan fazla ormanlık alanı küle çevirdi. Damyeri köyünde başlayan yangında alevlerin etrafı çevrildi. Damyeri köyü sakini ve ilk ihbarı yapan kişi Ali Güçlü elektrik direğindeki kablolardan düşen kıvılcımların otları tutuşturmasıyla yangının çıktığını söyledi. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale orman yangını kontrol altına alındığını bildirdi. Yaklaşık, 4 bin 80 hektar alan yangından etkilendi.
24.08.2023 Gündem
Mobbing yapan başhekim için emsal ceza! Yönetici olamayacak
Mobbing yapan başhekim için emsal ceza! Yönetici olamayacak Kumluca Devlet Hastanesi’nde iki hemşireye görev yeri terk cezası olarak A-4 kâğıdına 500 kere, “Ben salağım servisimden başka servise gittim” yazdıran Başhekim Uzman Doktor Ayşegül Alkan hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturma sonucunda Alkan’a, ‘Amirine veya mahiyetindekilere karşı küçük düşürücü davranışta bulunmak’ fiilinden 60 ihtar puan ceza verildi ve görev yeri değiştirildi. Bu ceza puanına göre Alkan, meslek hayatı boyunca bir daha yöneticilik yapamayacak.
24.08.2023 Yaşam
İstanbul depreminde en tehlikeli bölgeler! Sıvılaşma tehlikesi var
İstanbul depreminde en tehlikeli bölgeler! Sıvılaşma tehlikesi var Olası İstanbul depreminde 200 binden fazla binanın ağır hasar alacağı tahmin edilirken, zemin açısından riskli olan bölgelerde hasarın çok daha büyük olacağı tahmin ediliyor. Kahramanmaraş depreminde zemin sıvılaşması yaşanan alanlarda birçok bina yerle bir olurken İstanbul’un sıvılaşma riskli bölgelerini de yer bilimci Prof. Dr. Okan Tüysüz sıraladı.
24.08.2023 Yaşam
42 ilin jandarma komutanı değişti
42 ilin jandarma komutanı değişti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 42 ilin jandarma komutanlıklarına atamalar yapıldı. Karar ile; birçok kaymakam ve vali yardımcısı da yeni görev yerlerine atandı. 
24.08.2023 Gündem
Tiktok'un en korkunç trendi: Karaciğer kanserini tetikliyor!
Tiktok'un en korkunç trendi: Karaciğer kanserini tetikliyor! Tiktok'ta bazı kullanıcılar eklem ağrılarına iyi geldiği gerekçesi ile suya deterjan katıp içmeye başladı. Uzmanlar bunun şu ana kadarki en tehlikeli trend olduğunu vurguladı.
30.07.2023 Dünya
Falda Kaplan Görmek Ne Demek? Kahve Falında Kaplan Nasıl Yorumlanır?
Falda Kaplan Görmek Ne Demek? Kahve Falında Kaplan Nasıl Yorumlanır? Dünya genelinde en tehlikeli ve aynı zamanda en gösterişli hayvanlar içinde kaplanlar yer alıyor. Aynı zamanda kaplanlar kahve falında oldukça değişik haberleri simgeler. Kaplanlar, fallarda pek çok defa ön plana çıkan önemli hayvanlardır. Çünkü bu hayvanlar da gelecek üzerine bazı olasılıkları öğrenme şansı yakalar. Fal uzmanları ise, bu yorumları ele almak üzere bilgi verir. 
21.07.2023 Gündem
Prof. Dr. Naci Görür depremde en tehlikeli zemini açıkladı! 100 kişiden 45'i bilmiyor
Prof. Dr. Naci Görür depremde en tehlikeli zemini açıkladı! 100 kişiden 45'i bilmiyor Kahramanmaraş depremlerinin ardından çarpıcı bir araştırmaya imza atıldı. Su yalıtımı ve bina güvenliği arasındaki ilişkiye ilişkin Türkiye genelinde 26 ili kapsayan bir çalışma yapıldı. Her 100 kişiden 45'inin oturduğu binada su yalıtımı olup olmadığını bilmediği ortaya çıkan araştırmada, su yalıtımının olmadığı veya standartlara uygun yapılmadığı binalardaki demir donatıların taşıma kapasitesi 10 yılda yüzde 66 oranında azaldığı da tespit edildi. Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür’den konuyla ilgili önemli uyarılar geldi.
6.07.2023 Gündem
Aldatan eşini lüks otelde bastı! Savunması akıllara zarar
Aldatan eşini lüks otelde bastı! Savunması akıllara zarar Kendisini aldatan eşini lüks otelde suçüstü yapan kadın görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Talihsiz kadının paylaştığı görüntüler sosyal medyada bir anda viral oldu.
8.06.2023 Dünya
Kira ödemesinde ‘kuruş’ detayı! Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor
Kira ödemesinde ‘kuruş’ detayı! Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! 4 bin 700 lira olan kirasının 14 bin lira çıkacağını öğrenen kiracı adeta büyük şok yaşadı. Fahiş artışı kabul etmeyen kiracı, kirayı yasal oranlar çerçevesinde artırdı ve ödemelerini devam ettirdi. Fakat kira ödemesi sırasında 22 kuruş eksik yatırması hayatını kabusa çevirdi.
8.06.2023 Yaşam
Dünyanın en tehlikeli yanardağı harekete geçti! Alarm kırmızıya yükseltildi
Dünyanın en tehlikeli yanardağı harekete geçti! Alarm kırmızıya yükseltildi Dünyanın en aktif yanardağlarından biri, 3 aylık aranın ardından tekrardan faal hale geldi. Yanardağdaki hareketlilik nedeniyle bölgede alarm seviyesi kırmızıya yükseltildi.
8.06.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

En Tehlikeli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki en tehlikeli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.