En Büyük

En Büyük

Son dakika en büyük haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan en büyük ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını en büyük haber sayfamızda bulabilirsiniz.

En Büyük

haberleri sayfasında son dakika yaşanan en büyük gelişmeleri de dahil olmak üzere 156.058 en büyük haberi bulunmuştur. Tüm en büyük haberleri aşağıda listelenmiştir.
B1 Ehliyet Nedir, Ne İşe Yarar? B1 Sınıfı Ehliyet İle Hangi Araçlar Kullanılabilir?
B1 Ehliyet Nedir, Ne İşe Yarar? B1 Sınıfı Ehliyet İle Hangi Araçlar Kullanılabilir?B sınıfı ehliyet de diğer ehliyet grupları gibi kendi içinde sınıflara ayrılır. Bunlar B, B1 ve BE olarak karşımıza çıkar. B1 ehliyeti, B sınıfının bir alt türü kapsamında yer alır. B1 sınıfı ehliyet ağırlığı ise 400 kiloya kadar olan, motor gücü 15 Kw'ı geçmeyen 4 adet tekerlekli motorların kullanımına izin veren bir ehliyet çeşididir.
26.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel sektöre 20 milyar dolarlık yatırım kazandırma hedefindeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel sektöre 20 milyar dolarlık yatırım kazandırma hedefindeyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programı Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Erdoğan, “Bırakın katliamı durdurmayı elinde 150 bin Gazzeli'nin kanı olan bir kasabı, kongresinde ağırlayan bu caniye kürsü veren, bununla yetinmeyip hezeyanlarla dolu konuşmasını büyük bir şevkle 57 kez ayakta alkışlayan bir akıl ve vicdan tutulmasıyla karşı karşıyayız. 7 Ekim'den beri insanlar sinema filmi izler gibi bebeklerin öldürülmesini uzaktan seyrediyor. Bunların katili Netanyahu ABD'de alkışlanıyor. Bu nasıl bir iştir? Bunu anlamak mümkün mü? Hani demokrasi, hani özgürlük, hani insan hakları. Lafa gelince tüm dünyaya demokrasi ve insan hakları dersi verenler, çağımızın Hitlerini baş tacı ederken zerre miskal utanmıyor” dedi.
26.07.2024Gündem
Sivilce İzleri Nasıl Geçer? Sivilce İzleri Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Sivilce İzleri Nasıl Geçer? Sivilce İzleri Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?Sivilce izi herkesin hemen hemen karşılaştığı durumlardan biridir. Ancak sivilce izinden kurtulmanın birçok farklı yolu vardır. Günde 15 dakika kendinize ayırarak kısa süre içerisinde sivilce izlerinden kurtulabilirsiniz.
26.07.2024Sağlık
Kulak Tıkanıklığı Nasıl Geçer? Kulak Tıkanıklığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Kulak Tıkanıklığı Nasıl Geçer? Kulak Tıkanıklığı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?Kulak tıkanıklığı, çeşitli hastalıkların habercisi olabilmesinin yanı sıra en büyük nedeni hava değişimi olarak bilinen bir rahatsızlıktır.
26.07.2024Sağlık
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacak
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacakAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Nasıl her ailenin bir aile hekimi varsa, biz de her hanenin bir aile danışmanı olsun istiyoruz. Bununla ilgili çalışmamızı başlattık. Bu sayede mahalle mahalle ülkemizin sosyal risk haritasını çıkaracağız." dedi.
26.07.2024Gündem
Avrupa'nın ilk su ürünleri OSB'si Adana'da kurulacak! Vali Köşger duyurdu: Altyapı yapım ihalesi gerçekleştirilecek
Avrupa'nın ilk su ürünleri OSB'si Adana'da kurulacak! Vali Köşger duyurdu: Altyapı yapım ihalesi gerçekleştirilecekTarım ve Orman Bakanlığınca yatırım programına alınan Adana Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi'nin yol, içme suyu, atık su, yağmur suyu, elektrik dağıtım şebekesi, çevre aydınlatma ve telekom şebekesi yapım işi 12 Ağustos Pazartesi günü ihaleye çıkıyor.
26.07.2024Adana
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Savaş suçlularının yeri meclis kürsüleri değil sanık sandalyesidir
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Savaş suçlularının yeri meclis kürsüleri değil sanık sandalyesidirTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş: "Savaş suçlularının yeri Meclis kürsüleri değil sanık sandalyesidir. Gazze’deki açık savaş suçlarının üstünü örtmeye Netanyahu’nun yalana dayalı şovu yetmeyecektir."
26.07.2024Gündem
Paris 2024 Olimpiyatları, tarihin en fazla bilet satılan oyunları oldu!
Paris 2024 Olimpiyatları, tarihin en fazla bilet satılan oyunları oldu!Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2024 Olimpiyat Oyunları'nın ülkenin ekonomik büyümesine olumlu katkı sağlaması bekleniyor.
25.07.2024Dünya
Misli’de günün en çok oynanan maçları
Misli’de günün en çok oynanan maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde eleme maçlarının heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
25.07.2024İddaa
Neslihan Atagül, ABTalks'a konuk oldu: Kimseye aldırmadığım zaman kendimle çok gurur duyuyorum!
Neslihan Atagül, ABTalks'a konuk oldu: Kimseye aldırmadığım zaman kendimle çok gurur duyuyorum!Neslihan Atagül Doğulu, dünyada en çok izlenen YouTube programlarından biri olan ABTalks’a konuk oldu. Anas Bukhash’ın sunuculuğunu üstlendiği programa daha önce dünyaca ünlü yıldızlar Will Smith, Priyanka Chopra, Lewis Hamilton, Zinedine Zidane ve Jessica Alba gibi isimler katılmıştı. Bukhash’ın sorularına oldukça içtenlikle cevaplar veren Atagül, bir kez daha herkesi kendine hayran bıraktı.
25.07.2024Magazin
Dünya ticaretinde Adana'yı öne çıkaracak proje onaylandı! Sanayi ve ticaretin gelişimine katkı sağlayacak
Dünya ticaretinde Adana'yı öne çıkaracak proje onaylandı! Sanayi ve ticaretin gelişimine katkı sağlayacakAdana'yı Türkiye'nin yatırım merkezlerinden biri haline getirecek olan Adana Ana Konteyner Limanı'nın tahsisine onay verildi. Yeni Sanayi Kampüsü ve Adana Ana Konteyner Limanı ile birlikte bölgenin ekonomik gücünde çok önemli değişiklikler olacak. Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç konuyla ilgili bilgi vererek önemli açıklamalarda bulundu.
25.07.2024Adana
Türkiye'den ABD Kongresi'ne Netanyahu tepkisi
Türkiye'den ABD Kongresi'ne Netanyahu tepkisiİsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde alkışlanmasına Türkiye'den tepkiler peş peşe geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, ABD Kongresinde yaptığı konuşmaya ve ayakta alkışlanmasına, yaptıkları açıklamalarla tepki gösterdi.
24.07.2024Gündem
Yellowstone Milli Parkı nerede, Yellowstone neden patladı? Hidrotermal patlama nedir?
Yellowstone Milli Parkı nerede, Yellowstone neden patladı? Hidrotermal patlama nedir?Yellowstone’da şiddetli hidrotermal patlama yaşandı. Yaşanan patlamada fırlayan sıcak molozlar ziyaretçilere korkulu anlar yaşattı. Peki, Yellowstone Milli Parkı nerede, Yellowstone neden patladı? Hidrotermal patlama nedir?
24.07.2024Gündem
Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi'ne yılın ilk 7 ayında ziyaretçi akını oldu! İşte rakamlar
Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi'ne yılın ilk 7 ayında ziyaretçi akını oldu! İşte rakamlarDünyanın en büyük mozaik müzelerinden biri olan Zeugma Mozaik Müzesi, yılın ilk 7 ayında 242 bin ziyaretçi ağırladı.
24.07.2024Gaziantep
Bakan Bolat'tan enflasyon açıklaması: Azalış trendi göreceğiz
Bakan Bolat'tan enflasyon açıklaması: Azalış trendi göreceğizTicaret Bakanı Ömer Bolat, "Bundan sonraki aylarda ciddi bir azalış trendi göreceğiz enflasyonda. Vatandaşımızın hayat pahalılığı sıkıntılarının gerilemesini göreceğiz." dedi. Bakan Bolat otomobil piyasası ile ilgili detayları da anlattı.
23.07.2024Ekonomi
ABD Gizli Servisi Direktörü istifa etti! Trump: Bana hiçbir zaman uygun koruma sağlamadı
ABD Gizli Servisi Direktörü istifa etti! Trump: Bana hiçbir zaman uygun koruma sağlamadıABD'nin eski Başkanı Donald Trump, ABD Gizli Servisi Direktörü Kimberly Cheatle'ın istifasının ardından yaptığı açıklamada, "Bana hiçbir zaman uygun koruma sağlamadı, bu yüzden demokrasi için kurşun yemek zorunda kaldım” dedi.
23.07.2024Dünya
Olimpiyatlarda yarışacak sporcular moral depoladı
Olimpiyatlarda yarışacak sporcular moral depoladıTurkcell, Paris Olimpiyatları’nda yüzme ve atletizmde yarışacak milli sporcularımızı konuk etti. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Sporun birleştirici gücüne ve gençlerin gelişimi için taşıdığı öneme odaklanıyoruz. Olimpik sporların ülkemizde daha da yaygınlaşmasını hedefliyoruz. Tüm dünyanın takip edeceği olimpiyatlarda Ay Yıldızlı formayı giyecek sporcularımıza sonsuz başarılar diliyorum” dedi.
23.07.2024Şampiy10
ABD Başkanı Joe Biden adaylıktan çekildi
ABD Başkanı Joe Biden adaylıktan çekildiABD Başkanı Joe Biden, ABD’de kasım ayında yapılacak olan başkanlık seçimlerinde adaylıktan çekildiğini açıkladı. Biden, Başkan Kamala Harris'i aday olarak onayladığını ve desteklediğini bildirdi.
21.07.2024Dünya
Galatasaray'dan Wendel ve Doue açıklaması! Oyuncudan vazgeçildi
Galatasaray'dan Wendel ve Doue açıklaması! Oyuncudan vazgeçildiGalatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu, yıldız futbolcunun ek talepleri nedeniyle transfer listesinden çıkarıldığını açıkladı.
21.07.2024Futbol
Fırat’ın suyu Gaziantep sanayisi ile buluşuyor! Hizmet vermeye başlayacak
Fırat’ın suyu Gaziantep sanayisi ile buluşuyor! Hizmet vermeye başlayacakGaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü (GAOSB) iş birliğinde inşası devam eden Fırat-OSB Su İsale Hattı ile Fırat Nehri’nin bereketli suyu sanayi bölgesine ulaştırılarak üretimde su sıkıntısı çözülecek. Proje, 2024 yılının sonunda tamamlanarak hizmet vermeye başlayacak.
21.07.2024Gaziantep
Misli’den günün şampiyon tercihleri
Misli’den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
21.07.2024Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazımCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti dönüşünde uçakta gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yunan Savunma Bakanının açıklamalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ne yazık ki; farklı bir havada, belli ki Miçotakis ile yaptığımız görüşmeden haberi yoktu, ileri geri açıklamalar yaptı. Onun bir defa kalkıp da Türklerin orada işgalci olduğunu söylemesinden daha densiz, edep dışı bir ifade olamaz. Dolayısıyla, Sayın Miçotakis’in bu bakanına haddini bildirmesi lazım. " ifadelerini kullandı.
21.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk Devleti
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan KKTC açıklaması: Yeni dil: Kıbrıs Türk DevletiNuman Kurtulmuş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yerine Kıbrıs Türk Devleti ifadesini bildirgelere koyup kullanmaya başladı. Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir'e açıklamalarda bulunan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Artık Kıbrıs Türk Devleti’nin bağımsızlığı ilan edildi, belli bir noktaya geldi, 50 sene geçti. Artık iki devletli çözümden başka bir yol olmadığını biz de muhatabımız olan batılı ülkeler başta olmak üzere birçok ülkede bunu görmüş oldu” dedi.
21.07.2024Gündem
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Bu kadar yürekten çağırma
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Bu kadar yürekten çağırmaKıbrıs Barış Harekatı'nda dönemin Başbakanı Ecevit’in “Biz aslında savaş için değil, Türklere de Rumlara da barış getirmek için adaya gidiyoruz” diyerek tüm dünyaya ilan ettiği Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yılı kutlanıyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da kalabalık bir heyetle katılacağı 20 Temmuz 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’nci yıl törenlerinde son hazırlıklar tamamlandı.
20.07.2024Gündem
Aşçıların vazgeçemediği baharat! Taze fasulye, ıspanak ve bamyada lezzeti damakta bırakıyor
Aşçıların vazgeçemediği baharat! Taze fasulye, ıspanak ve bamyada lezzeti damakta bırakıyorSebze yemeğinin en büyük olayı baharatlardır. Lezzet açısından önemi büyüktür. Bazı baharatlar yemeklerden aldığımız lezzeti beklediğimizden daha etkili bir hale getirebilir. İşte aşçıların vazgeçemedi o baharat...
19.07.2024Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

En Büyük ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki en büyük haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.