Emlakçı

Emlakçı

Son dakika emlakçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emlakçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emlakçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emlakçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emlakçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 783 emlakçı haberi bulunmuştur. Tüm emlakçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alman öğretmenden tahliye taahhütnamesine itiraz!
Alman öğretmenden tahliye taahhütnamesine itiraz! Ankara'daki Alman Okulu'nda öğretmen olarak görev yapan Almanya vatandaşı Denissa Appel (29), fahiş kira artışını kabul etmeyince, ev sahibinin talebi üzerine icra müdürlüğü tarafından gönderilen tahliye emrine itiraz etti.
30.03.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem
27 yatak konularak kiralanan eve polis geldi kiracı apar topar kaçtı
27 yatak konularak kiralanan eve polis geldi kiracı apar topar kaçtı Avcılar'da ev sahibinin kaçak çalıştığı iddia edilen emlakçı aracılığıyla kiraya verdiği 4 katlı binanın 2 katındaki daire tahliye edildi. Dairenin bulunduğu adrese giden polis ekipleri kapıyı çalmasına rağmen cevap alamadı. Dairede kalanların valizleriyle evden ayrıldığı öğrenildi.
5.03.2024 Gündem
Ev sahibi şikayetçi oldu! Şoke eden gerçek ortaya çıktı
Ev sahibi şikayetçi oldu! Şoke eden gerçek ortaya çıktı Avcılar'da bir ev sahibi 4 katlı binanın 2. katındaki daireyi kaçak çalıştığı iddia edilen emlakçı aracılığıyla kiraya verdi. Daireyi kiralayan kişi ise başka bir kiracı buldu. Daireyi son kiralayan, her odaya 10 yatak koyarak günlük kiralık daireden para kazanmaya başladı. Şikayetlerin artması üzerine ev sahibi İstanbul Emlakçılar Odası'ndan yardım istedi. Haber verilmesi üzerine daireye gelen polis ekipleri, 27 yatak konulan evde çok sayıda yabancı uyruklunun kaldığını tespit etti.
4.03.2024 Gündem
Ev alacakları ilgilendiriyor! Hata tapuda ortaya çıkıyor
Ev alacakları ilgilendiriyor! Hata tapuda ortaya çıkıyor Antalya'da kent imar planlarının hazırlandığı yıllarda yapılan hata nedeniyle emlakçılar ve ev almak isteyenler, tapuda karşı karşıya geliyor. Alıcı gezip gördüğü ve anlaştığı 1'inci kattaki dairenin tapuda zemin, zemin katın ise bodrum olarak geçtiğini görünce ev almaktan vazgeçiyor. Emlakçılar ise 'Vatandaşı dolandırıyormuşuz gibi oluyor' dedi.
24.02.2024 Gündem
Kira fiyatlarını düşürecek hamle! Ev sahipleri tedirgin, inceleme başlatıldı
Kira fiyatlarını düşürecek hamle! Ev sahipleri tedirgin, inceleme başlatıldı Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı düğmeye bastı. Kiracılara tebligat gitmeye başladı. Tebligatta ‘kira ödemesi ile ilgili olarak görüşülmek istendiği açıklandı. Kiracılardan görüşmeye gelmeden önce kira sözleşmesi, banka ödeme dekontu, mevcut ise emlakçı bilgileri istendi. İşte ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren gelişmenin detayları...
21.02.2024 Ekonomi
Ev sahiplerine kötü haber! Bakanlık harekete geçti, kiracılara tebligat gönderilmeye başladı
Ev sahiplerine kötü haber! Bakanlık harekete geçti, kiracılara tebligat gönderilmeye başladı Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı düğmeye bastı. Kiracılara tebligat gitmeye başladı. Tebligatta ‘kira ödemesi ile ilgili olarak görüşülmek istendiği açıklandı. Kiracılardan görüşmeye gelmeden önce kira sözleşmesi, banka ödeme dekontu, mevcut ise emlakçı bilgileri istendi. İşte ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren gelişmenin detayları...
21.02.2024 Ekonomi
Ev sahipleri tedirgin! Kiracılara tebligat gönderilmeye başlandı, kira kontratı ve banka dekontu talep ediliyor
Ev sahipleri tedirgin! Kiracılara tebligat gönderilmeye başlandı, kira kontratı ve banka dekontu talep ediliyor Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı düğmeye bastı. Kiracılara tebligat gitmeye başladı. Tebligatta ‘kira ödemesi ile ilgili olarak görüşülmek istendiği açıklandı. Kiracılardan görüşmeye gelmeden önce kira sözleşmesi, banka ödeme dekontu, mevcut ise emlakçı bilgileri istendi. Öte yandan evi olan emekliler için dikkat çeken bir uyarı da yapıldı.
19.02.2024 Ekonomi
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler…
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler… Başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın paylaştığı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin senaryosu tartışma konusu oldu.
19.02.2024 Magazin
Ev sahibi - kiracı herkesi ilgilendiriyor! Bakanlık harekete geçti,  kiracılara tebligat gönderilmeye başladı
Ev sahibi - kiracı herkesi ilgilendiriyor! Bakanlık harekete geçti, kiracılara tebligat gönderilmeye başladı Kiracı ve ev sahibi milyonları ilgilendiriyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı düğmeye bastı. Kiracılara tebligat gitmeye başladı. Tebligatta ‘kira ödemesi ile ilgili olarak görüşülmek istendiği açıklandı. Kiracılardan görüşmeye gelmeden önce kira sözleşmesi, banka ödeme dekontu, mevcut ise emlakçı bilgileri istendi. İşte ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren gelişmenin detayları...
15.02.2024 Ekonomi
Antalya'da yabancı nüfus 40 bin azaldı! Kiralarda düşüş başladı
Antalya'da yabancı nüfus 40 bin azaldı! Kiralarda düşüş başladı Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası bu iki ülkeden yoğun göç alan Antalya'daki yerleşik yabancı nüfusu, son 1 yılda 40 bin azaldı. Oturum izinlerinin uzatılmaması, yeni gelenlere izin verilmemesi, konut ve kira fiyatlarındaki yüksek artış nedeniyle Antalya'dan Dubai ve Sırbistan'a yoğun göç yaşanıyor. Konut fiyatları ve kiralarda da yüzde 15- 25 civarında düşüş başladı.
10.02.2024 Ekonomi
Park kavgasında kafa atıp, kurşun yağdırdı
Park kavgasında kafa atıp, kurşun yağdırdı Beyoğlu Tophane’de bir emlakçı, araç parkı yüzünden kavga ettiği adamın oğluna kafa atıp, marketçiye silahla kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan adam hayatını kaybederken, olayla alakasız bir kişi de bacağından yaralandı. Olay anı kameralara anbean yansırken, katil zanlısı polis tarafından olay yerinde yakalandı.
8.02.2024 Gündem
İlan sitelerinde 200, gerçekte 2.000 TL! Günlük kiralık evde 'gel - gel' oyunu
İlan sitelerinde 200, gerçekte 2.000 TL! Günlük kiralık evde 'gel - gel' oyunu Konutlarını günübirlik kiraya verenleri yakından ilgilendiren yasal düzenleme 1 Ocak itibarı ile yürürlüğe girdi. Ancak bazı ev sahipleri yasal düzenlemeyi yok sayıyor. Belgesiz kiralama yapan ev sahipleri, 200 TL'ye ilan verip 2.000 TL istiyor. İlan oyununda tatil beldeleri başı çekiyor.
21.01.2024 Ekonomi
Sevgilisini öldürüp, intihar etti
Sevgilisini öldürüp, intihar etti Manisa'nın Turgutlu ilçesinde emlakçı Osman Davras (48), birlikte yaşadığı Özge Gülenyüz'ü (34) tabancayla öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi.
10.01.2024 Gündem
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktı
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin Mossad’ın Türkiye’deki ajanlarına yönelik yaptığı operasyonla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
8.01.2024 Dünya
Mossad’a espiyonaj yapan 100 dolarlık casuslar! Detaylar ortaya çıktı
Mossad’a espiyonaj yapan 100 dolarlık casuslar! Detaylar ortaya çıktı MOSSAD için casusluk yaptıkları öne sürülen çoğu Suriyeli ve Filistinli şüphelilerin, kendi vatandaşlarına ait bilgileri 100-200 dolar karşılığında İsrail’e sattıkları ortaya çıktı. İşte küçük paralara ancak kilit bilgiler toplayan muhbirlerin yaptığı faaliyetler ve MOSSAD’ın para trafiğinin detayları...
7.01.2024 Gündem
İntihar eden emlakçının eşi, kayınpederi tarafından öldürüldü
İntihar eden emlakçının eşi, kayınpederi tarafından öldürüldü Ankara'da, 1 hafta önce yaşamına son veren emlakçı Yusuf Demir'in (46) eşi Derya Demir (42), kayınpederi Satılmış Demir (65) tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Demir'in gelinini, oğulunun ölümüyle ilgili çıkan tartışmada öldürdüğü belirtildi.
28.12.2023 Gündem
Tekirdağ'da 'tapuda rüşvet' operasyonunda 4 tutuklama
Tekirdağ'da 'tapuda rüşvet' operasyonunda 4 tutuklama Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Tapu Müdürlüğü'nde 'rüşvet' soruşturması kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklandı.
22.12.2023 Gündem
Pompalı tüfekle çevreye dehşet saçan emlakçı, ofisinde yaşamına son verdi
Pompalı tüfekle çevreye dehşet saçan emlakçı, ofisinde yaşamına son verdi Ankara'da, emlakçı Yusuf D., pompalı tüfekle etrafa ateş açtıktan sonra kendini ofise kilitleyip intihar etti. Yusuf D.'nin, borsa ve ticari faaliyetlerinde 10 milyon TL kaybetiği öne sürüldü.
21.12.2023 Gündem
Tekirdağ'da tapuda rüşvet operasyonunda 8 şüpheli adliyede
Tekirdağ'da tapuda rüşvet operasyonunda 8 şüpheli adliyede Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Tapu Müdürlüğü'nde 'rüşvet' soruşturması kapsamında gözaltına alınan 4'ü kamu görevlisi 8 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
21.12.2023 Gündem
Kiracılara iyi haber! Ev sahipleri o sözü söyleyemeyecek
Kiracılara iyi haber! Ev sahipleri o sözü söyleyemeyecek Kiralık konut arayışı her geçen gün artıyor. Bütçesine uygun evi bulan kiracılar buldukları evi kaçırmamak için ev sahiplerinin tüm taleplerini kabul ediyor. Mülk sahipleri bazen evlerini kiraya vermemek için çeşitli gerekçeler öne sürebiliyor. Ancak Yargıtay emsal niteliğindeki kararında eşitlik ilkesine uymayan ev sahibi, emlakçı ve kiralık ilanın yayınlandığı internet sitesinin para cezası ödemesine hükmetti.
15.12.2023 Ekonomi
Kirada bir dönem kapanıyor! Ev sahipleri panik halde, evlerini kiraya vermek için pahalı hediyeler alıyor
Kirada bir dönem kapanıyor! Ev sahipleri panik halde, evlerini kiraya vermek için pahalı hediyeler alıyor Konutların turizm amaçlı kiralanabilmesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan izin belgesi alınmasını zorunlu hale getiren yasanın Resmi gazetede yayımlanmasının ardından gözler yasanın nasıl uygulanacağını düzenleyen yönetmeliğe çevrildi. Yönetmeliğin kasım ayı içerisinde yürürlüğe gireceği ifade edilirken, bugüne kadar yasal boşluktan faydalanarak kayıt dışı günübirlik ev kiralayanları panik havası sardı.
20.11.2023 Ekonomi
Depremzede askeri personel, ‘bu fiyata ev bulamazsın' vaadiyle 250 bin lirasını kaptırdı
Depremzede askeri personel, ‘bu fiyata ev bulamazsın' vaadiyle 250 bin lirasını kaptırdı Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası memleketi Konya'ya tayini çıkan askeri personel, satın almak istediği daire için görüştüğü ve kendisini emlakçı olarak gösteren kişilere 250 bin lirasını kaptırdı. Konut kredisi çekmek için bankaya gittiğinde tapu kaydıyla ilgili sorun yaşayınca durumu anlayan askeri personel N.Y., geri istediği kaporayı 3 aydır alamayınca avukatıyla savcılığa şikayetçi oldu.
9.11.2023 Yaşam
Kütahya’da 7 milyon liralık ‘kapora’ dolandırıcılığına operasyon! Çok sayıda kişi gözaltına alındı
Kütahya’da 7 milyon liralık ‘kapora’ dolandırıcılığına operasyon! Çok sayıda kişi gözaltına alındı Kütahya’da sosyal medyada verdikleri ev satış ilanları üzerinden ‘ora’ dolandırıcılığı yaptığı tespit edilen 1’i kadın, 8 kişi, gözaltına alındı. Şüphelilerin aynı yöntemle 4 kişiyi, 7 milyon lira dolandırdığı tespit edildi.
27.10.2023 Yaşam
Emlakçıyı bıçakladı, 'Aldığım evi bana göstermiyor' dedi! Şok eden olay
Emlakçıyı bıçakladı, 'Aldığım evi bana göstermiyor' dedi! Şok eden olay Bolu'da C.I., satın aldığı eve aracılık eden emlakçı M.F.E.'yi (56) bıçaklayarak yaraladı. Gözaltına alınan C.I., "Ev aldım, bana evimi göstermiyor" dedi.
17.10.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Emlakçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emlakçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.