Emlak Fiyatları

Emlak Fiyatları

Son dakika emlak fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emlak fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emlak fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emlak Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emlak fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 937 emlak fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm emlak fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kira fiyatları düşer mi? Kiraya yüzde 25 artış limiti uygulanıyor mu?
Kira fiyatları düşer mi? Kiraya yüzde 25 artış limiti uygulanıyor mu? Koronavirüs, enflasyonun etkisi derken emlak fiyatları aldı başını gitti. Başını sokacak bir ev bulmaya çalışan vatandaşlar artan konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Peki ,kira fiyatları düşer mi?
1.08.2022 Ekonomi
Kira fiyatları yüzde 100 arttı! Kiracılara kötü haber! Ev sahiplerinden yeni talep
Kira fiyatları yüzde 100 arttı! Kiracılara kötü haber! Ev sahiplerinden yeni talep Kira fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Milyonlarca kiracıyı ilgilendiriyor. Ev sahiplerinden kiracılara yeni talep geliyor. Son dönemde emlak fiyatları ve buna bağlı olarak ev kiralarında fahiş oranlarda artış kaydediliyor. Yurt genelinde son bir yıl içerisinde ev kiralarında yüzde 100’ü aşan yükseliş yaşandı. Bu koşullarda ev sahipleri eski kiracılar üzerinde 'ara zam' baskısına başladı. Peki 12 ay dolmadan istenen bu zam bu yasal mı? Kiracıların bu baskıya karşı neler yapabilir? Uzmanlar madde madde anlattı. İşte milyonlarca ev sahibi ve kiracı ilgilendiren flaş detaylar...
21.04.2022 Ekonomi
Satılık ev fiyatları arttı mı? Kasım ayı satılık daire fiyatı en çok artan iller ve ilçeler!
Satılık ev fiyatları arttı mı? Kasım ayı satılık daire fiyatı en çok artan iller ve ilçeler! Türkiye’de Kasım 2020 Emlak Endeksi’ni açıklandı! Verilere göre; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Adıyaman, Antalya, Eskişehir ve Sakarya geldi. Emlak fiyatlarında yaşanan hareketliliği gösteren veriler, geçtiğimiz dönemde olduğu gibi Anadolu’da yaşanan hareketlenmenin devam ettiğini de gösterdi.
13.12.2020 Ekonomi
En fazla milyarderin yaşadığı kentler belli oldu
En fazla milyarderin yaşadığı kentler belli oldu İngiltere merkezli emlak şirketi Savills'in yaptığı araştırmaya göre dünyada en fazla milyarderin yaşadığı kent ABD'nin New York kenti.
15.07.2019 Gündem
Dünya'nın en sağlıklı 5'inci şehri: Bursa
Dünya'nın en sağlıklı 5'inci şehri: Bursa Dünya genelinde sağlıklı şehirleri değerlendiren, bağımsız araştırma kuruluşu Numbeo'nun 'en sağlıklı şehirler' listesine Bursa 5'inci sıradan girdi. İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, "2023 hedefleri doğrultusunda Bursa'yı sağlıkta en iddialı şehir haline getirmiş olacağız" dedi.
26.02.2019 Dünya
İstanbul-İzmir otoyol güzergahında emlak fiyatları yükseldi
İstanbul-İzmir otoyol güzergahında emlak fiyatları yükseldi İstanbul-İzmir kara yolu ulaşımını 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu güzergahında bulunan gayrimenkullerin fiyatı son 2 yılda ortalama yüzde 36 arttı.
21.12.2018 Ekonomi
Konuta ‘İmar Barışı’ dopingi
Konuta ‘İmar Barışı’ dopingi 13 milyon konutu ilgilendiren ve 2 ay uzatılan İmar Barışı süresinde gayrimenkul fiyatları uçuşa geçti. Coldwell Banker ve Reidin’in araştırmasına göre emlak fiyatları 5 ayda yüzde 10 arttı. Değer artışı şampiyonu ise İzmir’in Çiğli ilçesi oldu
14.11.2018 Ekonomi
Türkiye'de bir ilk olacak! İnşaatına başlandı...
Türkiye'de bir ilk olacak! İnşaatına başlandı... KAHRAMANMARAŞ'ın merkez Dulkadiroğlu İlçe Belediyesi, jandarma hariç bir ilçede olması gereken tüm kamu kurumlarını Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi'nde bir araya getiriyor. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 50 bin metrekarelik bir alana inşası süren ve yaklaşık 90 milyon liraya yapılacağı belirtilen külliyenin Türkiye'de bir ilk olduğunu belirterek, "Amacımız, vatandaşlarımızın çok fazla yer dolaşmadan kamu hizmetlerini bir bölgeden daha iyi standartta almasını sağlamak" dedi.
11.08.2018 Gündem
Londra’da ev alan Türk sayısı her yıl katlanıyor
Londra’da ev alan Türk sayısı her yıl katlanıyor Son 5 yılda 85 bin Türk Londra’dan ev alırken, en çok tercih edilen bölge Chelsea oldu. Genellikle 1 milyon poundluk 2+1 evleri tercih eden Türkler, kesenin ağzını 90 milyon pounda kadar açtı
28.07.2018 Ekonomi
Belgrad’a 150 milyon euroluk Türk sitesi
Belgrad’a 150 milyon euroluk Türk sitesi İsrail, Çin ve Ortadoğulu yatırımcıların radarında olan Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da Türk yatırımcılar ilk kez bir konut projesi hayata geçiriyor. Setup İnşaat, 150 milyon euro yatırımla Yeni Belgrad’da Skygarden projesini inşa edecek, Türkler’e de pazarlayacak.
12.03.2018 Ekonomi
Arda Ada'ya taşınıyor
Arda Ada'ya taşınıyor Barça ile yol ayrımında olan Arda Turan’ın sürpriz bir yatırıma imza attığı ortaya çıktı.
21.12.2017 Futbol
Tatile giden ev bakıyor
Tatile giden ev bakıyor Tatil için Yunanistan’ı tercih eden Türkler komşuda gayrimenkul piyasasını da canlandırdı. En çok Atina ve Selanik’te ev bakan Türkler’i euro getirisi ve vize kolaylığı cezbetti. Türkiye komşudan en çok ev alan 4’üncü ülke konumuna geldi.
30.08.2017 Ekonomi
İstanbul’dan sıkılan İzmir’e yerleşiyor
İstanbul’dan sıkılan İzmir’e yerleşiyor Ege’de bir kasabaya yerleşmek bir çok İstanbullu’nun emeklilik hayali. Ancak bu hayali daha erken gerçekleştirenlerin sayısı arttı. Geçen yıl İstanbul’dan İzmir’e göç edenlerin sayısı 17 bini aştı.
15.07.2017 Arşiv
İngilizler’in ikinci vatanı Kalkan
İngilizler’in ikinci vatanı Kalkan Kalkan, adeta İngilizler’in ikinci vatanı. 3 bin nüfuslu beldede 1000 İngiliz yaşıyor. Kendilerini, “Yeni Kalkanlılar” olarak tanımlayan, 1500 kadar mülk alan, ekonomiye katmadeğer katan İngilizler’le konuştuk..
8.07.2017 Arşiv
Aşıkoğlu: Ev alacaklar elini çabuk tutmalı
Aşıkoğlu: Ev alacaklar elini çabuk tutmalı Uzmanlar yeni yılda konutlarda ciddi fiyat artışları olacağını ifade ediyor, Aşıklar Grup AŞ Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşıkoğlu doların yükselişinin hammadde fiyatlarına yansıyacağını işaret ederek konut almayı düşünenlere ellerini çabuk tutmaları gerektiğini söyledi
20.12.2016 Ekonomi
Havaalanı fiyatları uçurdu! 1 dönüm arsa 1 milyon
Havaalanı fiyatları uçurdu! 1 dönüm arsa 1 milyon Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın bulunduğu Gülyalı ilçesinde arsa fiyatları adeta patladı...
1.11.2016 Ekonomi
"Çanakkale Köprüsü" fiyatları yüzde 600 artırdı
"Çanakkale Köprüsü" fiyatları yüzde 600 artırdı Başbakan Binali Yıldırım'ın, Çanakkale 1915 Köprüsü'nün temelinin 18 Mart 2017 tarihinde atılacağını açıklaması bölgedeki emlak fiyatlarını artırdı. 2 yıl önce dönümü 10 bin lira bugün 70 bin liraya kadar yükseldi.
5.09.2016 Ekonomi
Bu illere yatırım yapan zarar etmez!
Bu illere yatırım yapan zarar etmez! Konutta kar etmek için ne yapmak gerekiyor?
25.04.2016 Arşiv
Orta vadede en çok emlak kazandırdı
Orta vadede en çok emlak kazandırdı Gayrimenkulün son 2 yılda yüzde 40-50 kazandırdığını söyleyen RE/MAX Abc’nin brokeri Selami Arpacı, “Emlak, orta vadede dolar, altın ve eurodan daha fazla kazandırdı” dedi.
20.02.2016 Arşiv
Ev alacaklara kötü haber!
Ev alacaklara kötü haber! Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir, İstanbul’da emlak fiyatlarının diğer Avrupa ülkelerine göre oldukça ucuz olduğunu belirterek, “Hem iç piyasa hem de yabancı ilgisi nedeniyle 15 yıl daha fiyatlar sadece yukarı gider” diye konuştu
18.12.2015 Ekonomi
2016'da emlak fiyatları yükselecek
2016'da emlak fiyatları yükselecek Knight Frank'in raporuna göre Türkiye konut fiyatlarının en çok yükseldiği ülke.
2.12.2015 Arşiv
Rusya'yla gerilim konut satışını düşürecek mi?
Rusya'yla gerilim konut satışını düşürecek mi? Türkiye-Rusya gerilimi emlak sektörünü ürkütmüyor.
2.12.2015 Arşiv
Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye metrosu eylülde açılacak
Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye metrosu eylülde açılacak Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye metrosu 2016 yılının son çeyreğinde hizmete açılacak.
30.10.2015 Ekonomi
O ilçede fiyatlar yüzde 500 arttı
O ilçede fiyatlar yüzde 500 arttı Marmaray, metro ve Avrasya tüneli gibi büyük projelerin Üsküdar'ı cazibe merkezi yaptı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "İstanbul'un taşı toprağı altın' diyorlar ya, Üsküdar'ın da taşı toprağı yakut. Raylı sistemler ve Çamlıca Cami Üsküdar'daki emlak fiyatlarını artırdı. Çamlıca civarındaki arsa fiyatları yüzde 300-500 civarında arttı" dedi.
30.10.2015 Ekonomi
Türkiye dünya dördüncüsü
Türkiye dünya dördüncüsü Emlak fiyatlarındaki artışta Türkiye dünyada dördüncü sıraya yükseldi.
30.07.2015 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Emlak Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emlak fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.