'Daire fiyatları yüzde 50 düşsün, bedava veririz'
'Daire fiyatları yüzde 50 düşsün, bedava veririz' Müteahhitlerin fahiş fiyatlı ürün satmakla suçladığı çimento üreticileri, “Dünyadaki en ucuz çimento Türkiye’de. Müteahhitler daire fiyatlarını yüzde 50 düşürürse çimentoyu bedava veririz” iddiasında bulundu.
16.09.2021 Ekonomi
Satılık ev fiyatları arttı mı? Kasım ayı satılık daire fiyatı en çok artan iller ve ilçeler!
Satılık ev fiyatları arttı mı? Kasım ayı satılık daire fiyatı en çok artan iller ve ilçeler! Türkiye’de Kasım 2020 Emlak Endeksi’ni açıklandı! Verilere göre; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Adıyaman, Antalya, Eskişehir ve Sakarya geldi. Emlak fiyatlarında yaşanan hareketliliği gösteren veriler, geçtiğimiz dönemde olduğu gibi Anadolu’da yaşanan hareketlenmenin devam ettiğini de gösterdi.
13.12.2020 Ekonomi
Ev fiyatları düşecek mi? Satılık konut fiyatı en çok artan iller ve ilçeler!
Ev fiyatları düşecek mi? Satılık konut fiyatı en çok artan iller ve ilçeler! Ekim 2020 Emlak Endeksi açıklandı. Verilere göre; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum, ve Sakarya geldi. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde yaşanan hareketlilik de gözlerden kaçmadı. Peki, Ev fiyatları düşecek mi? İşte Türkiye genelinde satılık konut fiyatı en çok artan 5 il...
17.11.2020 Ekonomi