Daire

Daire

Son dakika daire haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan daire ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını daire haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Daire

haberleri sayfasında son dakika yaşanan daire gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.483 daire haberi bulunmuştur. Tüm daire haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacak
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacakAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Nasıl her ailenin bir aile hekimi varsa, biz de her hanenin bir aile danışmanı olsun istiyoruz. Bununla ilgili çalışmamızı başlattık. Bu sayede mahalle mahalle ülkemizin sosyal risk haritasını çıkaracağız." dedi.
26.07.2024Gündem
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandı
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ ve Bingöl merkezli olarak 41 ilde siber suçlara yönelik düzenlenen “Siberağ-2” operasyonlarında 82 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
26.07.2024Gündem
Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum'da yakalandı
Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum'da yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen teröristin bugün Bodrum'da yakalandığını duyurdu.
24.07.2024Gündem
16 ilde Narkoçelik-28 Operasyonları: 59 kişi yakalandı
16 ilde Narkoçelik-28 Operasyonları: 59 kişi yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatı ve satışı yapanlara yönelik düzenlenen Narkoçelik-28 operasyonlarında 59 şüphelinin yakalandığını, 2 ton 294 kilogram uyuşturucu ele geçirildiğini bildirdi. Operasyonlarda gözaltına alınan 59 şüpheliden 40'ı tutuklandı, 9'u hakkında adli kontrol kararı verildi.
23.07.2024Gündem
Baharat sektörünün kalbi Gaziantep'te attı! 'Gastronomideki gizli lezzet sırrımız'
Baharat sektörünün kalbi Gaziantep'te attı! 'Gastronomideki gizli lezzet sırrımız'Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) ile Aromatik Bitkiler ve Baharat Üreticileri Derneği (ABÜDER) iş birliğinde, Gaziantep'te ‘Baharat Sektörü Değerlendirme' toplantısı düzenlendi.
22.07.2024Gaziantep
Hatay'da Geç Tunç Çağı'na yeni bir bakış açısı sunulacak tablet bulundu
Hatay'da Geç Tunç Çağı'na yeni bir bakış açısı sunulacak tablet bulunduHatay'ın Reyhanlı ilçesinde, Geç Tunç Çağı'nın ekonomik yapısı ve devlet sistemine yeni bir bakış açısı sunacak bir tablet bulundu.
22.07.2024Gündem
Gaziantep'te ödüllü çevre dostu yeşil projenin etkileri sürüyor
Gaziantep'te ödüllü çevre dostu yeşil projenin etkileri sürüyorGaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Oğuzeli ilçesinde hizmete açılan Biyogaz Enerji Santrali’nde atıklar geri kazandırılarak, milli ekonomiye katma değer sağlanıyor, zararlı çevresel etkiler ortadan kaldırıyor.
22.07.2024Gaziantep
Adana Turizm Birliğine Selçuk Mamak atandı! "Tüm gücümüz ile çalışacağız"
Adana Turizm Birliğine Selçuk Mamak atandı! "Tüm gücümüz ile çalışacağız"Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığında görevli olan Selçuk Mamak, Adana Büyükşehir Belediye başkanı ve Adana Turizm Birlik başkanı Zeydan Karalar tarafından Adana Turizm Birliği’ne Birlik Müdürü olarak atandı.
22.07.2024Adana
51 kişinin hayatını kaybettiği Furkan Apartmanı'nda şok karar: tek sanık ceza aldı
51 kişinin hayatını kaybettiği Furkan Apartmanı'nda şok karar: tek sanık ceza aldı6 Şubat depremlerinde Gaziantep’te 51 kişinin öldüğü Furkan Apartmanı davasında mühendis Yılmaz Şahin Yurtyapan, iyi hal indirimiyle 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. İşyerleri ve dairelerinde kolon kestikleri öne sürülen Faik ve Eyüp Öğüt kardeşler ile Nejdet Alpay ise beraat etti
20.07.2024Gündem
Cezaevine uyuşturucu giyen avukata 20 yıl hapis cezası!
Cezaevine uyuşturucu giyen avukata 20 yıl hapis cezası!Adana'da cezaevine uyuşturucu sokup bir hükümlüye verdiği, ayrıca aralarında müvekkillerinin de bulunduğu 1'i kadın 3 kişi ile uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen Adana Barosu'na kayıtlı Avukat F.G.K. (45) hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
16.07.2024Adana
İçişleri Bakanlığı'ndan "Çengel 7" operasyonu: 3 bin 626 litre sahte alkol ele geçirildi
İçişleri Bakanlığı'ndan "Çengel 7" operasyonu: 3 bin 626 litre sahte alkol ele geçirildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Çengel-7" operasyonlarında 3 bin 626 litre kaçak/sahte alkol ele geçirildiğini, 50 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
16.07.2024Gündem
Adana Büyükşehir Belediyesi gençlerin taleplerini dinledi
Adana Büyükşehir Belediyesi gençlerin taleplerini dinlediAdana Büyükşehir Belediyesi ikinci 5 yıllık hizmet sürecini gençlerle planlamak üzere “Gençliğin Yüzleri Adana Gençlik Stratejisi Atölyesi” çalışması gerçekleştirdi.
17.07.2024Yerel Haberler
Börü ne demek? Börü film konusu ve Börü (film) oyuncuları
Börü ne demek? Börü film konusu ve Börü (film) oyuncuları15 Temmuz’un yıl dönümünde Börü ekranlara geliyor. Oyuncu kadrosunda Serkan Çayoğlu, Murat Arkın, Can Nergis, Özge Gürel gibi isimlerin yer aldığı filmin konusu ile anlamı sorgulanıyor. Peki, Börü ne demek? Börü film konusu nedir?
15.07.2024Gündem
Adana'da göçer hayvancılar suya daha kolay ulaşacak
Adana'da göçer hayvancılar suya daha kolay ulaşacakTarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında Adana'da geçimini göçer hayvancılık yaparak sağlayan 16 aileye taşınabilir hayvan içme suyu tankı dağıtıldı.
15.07.2024Adana
Milletin zaferi: 15 Temmuz! Anbean darbe gecesi yaşananlar
Milletin zaferi: 15 Temmuz! Anbean darbe gecesi yaşananlarFETÖ’nün 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimi, 22.00 sıralarında Genelkurmay’da silah seslerinin duyulması ve İstanbul’da Boğaz köprülerinin kapatılması ile kamuoyuna yansıdı. Polis ve askerin, darbecilere karşı mücadelesi sürerken 00.26’da Cumhurbaşkanı Erdoğan, halkı meydanlara çağırdı. Hain kalkışma, sabah demokrasinin zaferiyle sonuçlandı.
15.07.2024Gündem
15 Temmuz Gazisi Asım Bulat: O kurşun bizim için bir şeref
15 Temmuz Gazisi Asım Bulat: O kurşun bizim için bir şeref15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığında başkan yardımcısı olarak görev yapan Asım Bulat, engellemeye çalıştığı darbeci askerlerin ateş açması sonucu bacağından vurularak gazi oldu. 1. Sınıf Emniyet Müdürü ve Sosyal Hizmetler ve Sağlık Daire Başkanı olarak görevine devam eden Bulat, o gece yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
14.07.2024Gündem
Kırmızı listede aranıyordu! Taner Öğmen etkisiz hale getirildi
Kırmızı listede aranıyordu! Taner Öğmen etkisiz hale getirildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin'de Jandarma ve Emniyet tarafından gerçekleştirilen 'Bozdoğan-50' operasyonunda 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin kırmızı kategoride aranan Taner Öğmen olduğunu belirtti. Öte yandan diğer teröristin kimliklendirme çalışmaları sürüyor
14.07.2024Gündem
Darbecilerin şehit ettiği Sevda'nın ailesi, fotoğraflarla teselli bulmaya çalışıyor
Darbecilerin şehit ettiği Sevda'nın ailesi, fotoğraflarla teselli bulmaya çalışıyorFetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde şehit düşen özel harekat polisi Sevda Güngör'ün ailesinin acısı, tazeliğini koruyor.
12.07.2024Adana
Ebrar Siteleri’nde ailesini kaybeden kadın: Bina değil puzzle yapmışlar
Ebrar Siteleri’nde ailesini kaybeden kadın: Bina değil puzzle yapmışlarKahramanmaraş’ta depremde yıkılarak 76 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin de yaralı kurtarıldığı Ebrar Siteleri’ndeki K Blokla ilgili tutuksuz 7 sanığın ‘Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma’ suçundan 22.5’ar yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın 2’nci duruşması görüldü. Binada annesi, babası ve kardeşini kaybeden Yasemin Kozaklı, sorumluların cezalandırılmasını istediğini belirterek, “8 katlı bina, depremde 2 kata düşmüştü neredeyse. Bina değil puzzle yapmışlar” dedi.
11.07.2024Gündem
İş arkadaşının eşini öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı: Karşı tarafın zararını karşılamak isterim
İş arkadaşının eşini öldüren katilin ifadesi ortaya çıktı: Karşı tarafın zararını karşılamak isterimEskişehir'de, eşi ve oğlunun evde ölü bulduğu Safinaz Ayten'in (72) cinayet şüphelisi olarak tutuklanan sanık Mehmet Usta (34), mahkemedeki ilk savunmasında, iş arkadaşının eşi olan kadının kolundaki bileziği zorla aldığını itiraf etti. Evden ayrılırken Ayten’in yaşadığını öne süren Usta, "Tek amacım altınları alıp borcu ödemekti, Safinaz Ayten'i öldürmedim" dedi.
11.07.2024Gündem
Adana'da orman yangınları ve felaketleri zirvesi!
Adana'da orman yangınları ve felaketleri zirvesi!CHP'li 14 büyükşehir belediyesinin afet durumlarında ve sonrasında gerekli işbirliğini sağlayabilmesine yönelik "Orman Yangınları ve Çevre Felaketleri" konulu koordinasyon toplantısı Adana'da yapıldı.
10.07.2024Adana
15 Temmuz şehidi ikiz polislerin babasından duygulandıran sözler
15 Temmuz şehidi ikiz polislerin babasından duygulandıran sözlerAnkara'da, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit edilen polis memuru ikizler Ahmet ve Mehmet Oruç'un babası Hacı Ali Oruç, hain saldırının 8. yıl dönümü yaklaşırken, "Evlatsız yaşarım ama vatansız yaşayamam" dedi.
10.07.2024Adana
TÜİK Başkanı Erhan Çetinkaya kimdir? TÜİK başkanı kaç yaşında, nereli?
TÜİK Başkanı Erhan Çetinkaya kimdir? TÜİK başkanı kaç yaşında, nereli?Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) yeni başkanı olarak atanan Dr. Erhan Çetinkaya, göreve başlamasıyla birlikte hakkında yapılan araştırmalar devam ediyor. Peki, Dr. Erhan Çetinkaya kimdir, kaç yaşında, nereli?
9.07.2024Ekonomi
Bahçelievler'de kendiliğinden çöken apartmanın çevresindeki binalar da çürük çıktı
Bahçelievler'de kendiliğinden çöken apartmanın çevresindeki binalar da çürük çıktıİstanbul Bahçelievler'de kendiliğinden yıkılan apartmanın çevresindeki 5 binadan alınan karot örnekleri sonrası binaların tahliyesine başlandı.
6.07.2024Gündem
Sakarya'da Karasu, Kaynarca ve Kocaali'de denize girişler yasaklandı!
Sakarya'da Karasu, Kaynarca ve Kocaali'de denize girişler yasaklandı!Sakarya'nın denize kıyısı bulunan Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçelerinde olumsuz deniz durumu sebebi ile denize girişler yasaklandı.
6.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Daire ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki daire haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.