Emin Evim

Emin Evim

Son dakika emin evim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emin evim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emin evim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emin Evim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emin evim gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 emin evim haberi bulunmuştur. Tüm emin evim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faizsiz konut şirketleriyle ilgili flaş karar! İsimleri açıklandı, hepsi kapatıldı...
Faizsiz konut şirketleriyle ilgili flaş karar! İsimleri açıklandı, hepsi kapatıldı... Faizsiz konut şirketleriyle ilgili flaş karar! BDDK resmen duyurdu. İsimleri tek tek açıklandı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), intibak başvurusunda bulunan tasarruf finansman şirketlerinden 6'sının intibak sürecinin devam ettirilmesine, 8'inin ise iradi tasfiyeye yönlendirilmesine karar verildiğini duyurdu.
2.07.2021 Ekonomi
Ev ve araba alacakları ilgilendiriyor! Faizsiz sistemde yeni dönem
Ev ve araba alacakları ilgilendiriyor! Faizsiz sistemde yeni dönem Ev ve araba alacakları çok yakından ilgilendiren haber. Resmen başladı. Kamuoyunda faizsiz konut ve taşıt edindirme sistemi olarak bilinen 'tasarruf finansman' sistemine ilişkin yasanın dün Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmişti. Böylece faizsiz finansman şirketleri resmen yasal alt yapıya kavuştu. Bu çerçevede 35 şirket faizsiz konut sistemi çerçevesinde BDDK’ye başvurdu. Bu şirketlerden 23'ü tek başına, 12'si ise 5 şirket çatısı altında birleşmek üzere başvuruyu gerçekleştirdi.
8.04.2021 Ekonomi
Eminevim 75. şubesini açtı
Eminevim 75. şubesini açtı Eminevim el birliği sistemiyle ev ve araba alımını kolaylaştırıyor.
22.02.2016 Arşiv
Emin Group'ta ayda 291 liraya daire
Emin Group'ta ayda 291 liraya daire Emin Grup 291 TL’den başlayan ödeme seçenekleriyle faizsiz ev sahibi yapıyor.
2.02.2016 Arşiv
Eminevim tapuları teslim etti
Eminevim tapuları teslim etti Eminevim Balıkesir'de tapuları sahiplerine teslim etti.
28.12.2015 Arşiv
Eminevim'den Antalya zirvesi
Eminevim'den Antalya zirvesi ‘Eminevim Yöneticiler Zirvesi’ geçtiğimiz günlerde Antalya’da gerçekleşti.
10.12.2015 Arşiv
Yüzde 20 büyüdü
Yüzde 20 büyüdü Eminevim 2015'in ilk yarısında yüzde 20 büyüme gerçekleştirdi.
15.07.2015 Arşiv
Eminevim'den ayda 400 teslim
Eminevim'den ayda 400 teslim Eminevim ayda 400 ev teslimatı yapıyor
8.06.2015 Arşiv
Eminevim'de dar gelirliye faizsiz ev
Eminevim'de dar gelirliye faizsiz ev Orta kesime hitap eden Eminevim sisteminde faizsiz daire sahibi edindirme amaçlanıyor
28.04.2015 Arşiv
Ahenk İstanbul'da metrekare 2950 lira
Ahenk İstanbul'da metrekare 2950 lira Ahenk İstanbul'da son fırsatlar %18'e varan indirim, faizsiz vade farksız 100 ay taksit seçeneği
21.04.2015 Arşiv
Eminevim nasıl ev sahibi yapıyor?
Eminevim nasıl ev sahibi yapıyor? Türkiye’ nin her yerinde konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor.
6.04.2015 Arşiv
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre asla müsamahamız yoktur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Bu kadim coğrafyada tüm farklılıklarımızla inşallah kıyamete kadar birlikte yaşayacağız. Bizim teröre asla müsamahamız yoktur. Terörle bağı olanın milletimizle bağı olmaz." dedi.
10.05.2023 Gündem
Bakan Kurum Beykoz'da vatandaşlara seslendi: 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı
Bakan Kurum Beykoz'da vatandaşlara seslendi: 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Giresunlular Buluşması için Beykoz’da vatandaşlarla bir araya geldi.
9.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirada fahiş artışları çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirada fahiş artışları çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Kepez Turgut Özal Spor Salonu'nun önünde düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yeni konut projeleriyle, hukuki yaptırımlarla kiralarda yaşanan fahiş artışların yol açtığı sıkıntıyı yine biz çözeceğiz." dedi.
2.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı'nda yapımı tamamlanan köy evlerinin anahtar teslim töreninde konuştu. Erdoğan, "Bütün 11 vilayeti Cumhur ittifakı olarak defaatle dolandık. İnşaatını 45 günde tamamladığımız 45 köy evimizin anahtarların teslim ediyoruz. Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz." dedi.
22.04.2023 Gündem
Kentsel dönüşümde yeni seferberlik! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri art arda duyurdu
Kentsel dönüşümde yeni seferberlik! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri art arda duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa'da Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim ve Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Millet İttifakı'na seslenerek, "7’li masa Karadeniz gazı için ‘hani nerede’ diyordu. Bunların gözü var ama görmez" ifadelerini kullandı. İstanbul için müjdeleri peş peşe açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüme girecek konutlar için maliyetin yarısını devletin ödeyeceği "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden" kampanyasını duyurdu. Erdoğan, İstanbul'daki kira yardım miktarının 3500 liradan 5250 liraya yükseldiğini de açıkladı.
21.04.2023 Gündem
Bakan Kurum Ankara'da depremzede aileleri ziyaret etti
Bakan Kurum Ankara'da depremzede aileleri ziyaret etti Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara’nın Mamak ilçesinde depremzede ailelere yaptığı ziyarette, “Daha önceki depremlerde olduğu gibi milletimizle yan yana, omuz omuza bu acılarımızı hep birlikte paylaşacağız. Biz büyük bir aileyiz. Türkiye ailesiyiz. Biz düştüğümüz yerden kalkmayı biliriz. Birbirimize destek olmayı biliriz.” dedi.
6.04.2023 Gündem
31 gün sonra mucize! Enkaz altından bir kedi sağ kurtarıldı
31 gün sonra mucize! Enkaz altından bir kedi sağ kurtarıldı Gaziantep'ten 31 gün sonra mucize kurtuluş haberi geldi. İslahiye ilçesinde 'Kivi' isimli kedi enkazın altından kurtarıldı.
10.03.2023 Yaşam
Kılıçdaroğlu: Bu kürsüde son kez konuşuyorum
Kılıçdaroğlu: Bu kürsüde son kez konuşuyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Bu salon, bu kürsü aslında benim evim. Bu kürsüde insanlarımızın onuru ve demokrasimizin kaderi adına son kez konuşuyorum. Umutluyum dostlar, gerçekten umutluyum. Bugün zalimlerin tahtlarını yıkmaya çok yakınız" dedi.
7.03.2023 Gündem
Enkaz altından sosyal medya ile yerlerini bildirdiler
Enkaz altından sosyal medya ile yerlerini bildirdiler Felaketler zincirinde sosyal medya ilk kez yardım çığlığı kanalı oldu. Enkaz altında kalanlar sosyal medyadan mesajlar atarak yerlerini ve içinde bulundukları durumu anlattı. Emniyet de tüm mesajları değerlendirerek bölgedeki ekiplere bildirip yardım ulaştırmaya çalıştı.
7.02.2023 Gündem
Bakan Nebati: EYT'de ödemeler yakında başlayacak
Bakan Nebati: EYT'de ödemeler yakında başlayacak Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde, "2022 Yılı Değerlendirmesi 2023 Yılı Hedefleri Programı"nda konuştu. Bakan Nebati "En düşük emekli aylığını 5.500 liraya yükselttik. Yakında EYT ve sözleşmeli personelin kadroya alınmasına ilişkin düzenlemeleri tamamlayacağız. EYT'de ödemeler yakında başlayacak." dedi.
16.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'seçim tarihi' açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'seçim tarihi' açıklaması Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, memur ve emekli maaş artış oranını yüzde 30'a çıkardıklarını açıkladı. En düşük emekli maaşı 5 bin 500 lira oldu. Erdoğan, asgari ücret desteğini de 400 liraya yükseltme kararı aldıklarını söyledi. Erdoğan, Tayfun füzesi sonrası Yunan gazetelerinde atılan manşetlere dikkat çekti. Yunanistan'ı uyaran Erdoğan, "Siz uslu durun, bizim sizinle bir işimiz yok." dedi. Erdoğan grup toplantısı sonrası 'Seçim tarihi öne çekilecek mi?' sorusuna da yanıt verdi.
4.01.2023 Gündem
Batılı öğretmenlerden doğuda fedakarlık örneği! 'Yolları kürekle kendimiz açıyoruz'
Batılı öğretmenlerden doğuda fedakarlık örneği! 'Yolları kürekle kendimiz açıyoruz' Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Arpacık köyünde eğitim hizmeti veren Sakaryalı ve Konyalı kadın öğretmenler, tüm zorluklara karşı köylü çocukların eğitimden geri kalmaması için mücadele veriyor. İlk görev yeri olarak atandığı Ağrı’da mesleğini icra eden Antalyalı Tuğba öğretmen ise elinden tuttuğu çocukları geleceğe taşımanın heyecanını yaşıyor.
24.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pençe Kılıç Harekatı açıklaması: Karadan ve havadan gerekeni yaptık
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pençe Kılıç Harekatı açıklaması: Karadan ve havadan gerekeni yaptık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nın açılışı kapsamındaki resepsiyonda liderlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Pençe Kılıç Harekatı'yla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan 'Kobani’de yuvalanan teröristlere karşı 12 hedefi vurmak suretiyle orada etkisiz hale getirdik. Burada herhangi bir tahdit yok. Bu harekâtın sürekliliği söz konusu. Karadan ve havadan gereken neyse yaptık. Bundan sonra da yapacağız' ifadelerini kullandı.
21.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazianteplilere müjdeyi verdi: Gaziray yılbaşına kadar ücretsiz olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazianteplilere müjdeyi verdi: Gaziray yılbaşına kadar ücretsiz olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep İstasyon Meydanı'nda Gaziray, Büyükşehir yatırımları, 70 fabrika ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek "Birileri kıta kıta geziyor. Amerika olmadı, İngiltere, İngiltere olmadı, Almanya. Temiz para arıyormuş ama gittiği yer tüm dünyanın iliğini kemiğini sömürenlerin kapısı. Nere gittiğinin farkında mısın?" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Türkiye ekonomi noktasında dünyaya örnek bir hale geldi" dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışı yapılan Gaziray'ın yılbaşına kadar ücretsiz olduğunu açıkladı.
5.11.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Emin Evim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emin evim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.