Türkevi'ne yapılan saldırıda büyük skandal ortaya çıktı! ABD'liler inkar etmedi...
Türkevi'ne yapılan saldırıda büyük skandal ortaya çıktı! ABD'liler inkar etmedi... New York Türkevi'ne yapılan saldırının ardından büyük bir skandal ortaya çıktı. Elindeki demir levyeyle başkonsolosluğa da ev sahipliği yapan binaya saldıran şahıs, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Saldırganın kimliği merak edilirken, New York polisinin karıştığı skandal pes dedirtti. New York Polis Departmanı (NYPD), Türkevi'ne levyeyle saldıran şahsın görüntülerini paylaşarak olayla ilgisi bilgisi bulunanların ihbar hattını araması çağrısında bulundu.
23.05.2023 Dünya
Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi 2022! Düzce TOKİ kura sonuçları sorgulama (2+1 ve 3+1 ilçe 3 Aralık Düzce TOKİ kura çekimi)
Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi 2022! Düzce TOKİ kura sonuçları sorgulama (2+1 ve 3+1 ilçe 3 Aralık Düzce TOKİ kura çekimi) Düzce TOKİ kura sonuçları isim listesi için yapılan aramalar arttı. TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde Düzce ili kurasının devamı bugün yapılacak. Saat 10.00'da başlayan TOKİ Düzce kura çekiminin ardından hak sahipleri kendi isimlerinin çıkıp çıkmadığını araştırıyor. Peki, Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi açıklandı mı, Düzce TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır?
3.12.2022 Ekonomi
TOKİ Tuzla Aydınlı kura sonuçları ve canlı yayın ekranı | İstanbul Tuzla Aydınlı TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Tuzla Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevkii kura sonuçları sorgulama ekranı…
TOKİ Tuzla Aydınlı kura sonuçları ve canlı yayın ekranı | İstanbul Tuzla Aydınlı TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Tuzla Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevkii kura sonuçları sorgulama ekranı… Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) tarafından İstanbul Tuzla Aydınlı Mah. Konaşlı Mevki 508 Adet Konut Projesi'nde inşa ettirilen; 2+1 nitelikli 218 adet ve 3+1 nitelikli 290 adet olmak üzere toplamda 508 adet konutun hak sahipleri arasından Konut Belirleme Kurası bugün çekilecek. Peki, İstanbul Tuzla Aydınlı TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Tuzla Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevkii kura sonuçları sorgulama ekranı ve TOKİ Tuzla Aydınlı canlı yayın ekranı...
30.11.2022 Ekonomi
Malatya TOKİ kura sonuçları! Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı, Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları nereden öğrenilir?
Malatya TOKİ kura sonuçları! Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı, Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları nereden öğrenilir? Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları araştırması yoğunlaştı. 2 bin 791 konutun sahiplerini bulacağı Malatya TOKİ kura çekilişi 26 ile 28 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 26 Kasım'da Merkez, Darende, Doğanşehir, Akçadağ, Arapgir, Hekimhan, Yazıhan, Balaban, Kuluncak, Pütürge, Kale ilçelerinin Malatya TOKİ kura sonuçları isim listesi yayınlanacak. İşte, 2+1 ve 3+1 Malatya TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı, Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları nereden öğrenilir?
26.11.2022 Ekonomi
TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman? Şırnak yeni yapılan TOKİ evleri hangi ilçelerde yapılacak?
TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman? Şırnak yeni yapılan TOKİ evleri hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ Şırnak kura çekimi ne zaman? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum İstanbul’un Beyoğlu İlçesi Okmeydanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, sosyal konut projesi kura çekilişinin noter huzurunda gerçekleşeceğini belirterek, tarih verdi. Peki, Şırnak TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak?
5.11.2022 Ekonomi
TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ kura çekilişi ne zaman, hangi tarihte başlıyor?
TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ kura çekilişi ne zaman, hangi tarihte başlıyor? TOKİ’nin Sosyal Konut Projesi başvuruları tamamlanıyor. e-Devlet üzerinden başvurular sona ererken 31 Ekim’e kadar bankalar üzerinden başvurular alınmaya devam edecek. Başvuru işlemlerini tamamlayan vatandaşlar da TOKİ’nin kura çekilişinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ kura çekilişi ne zaman, hangi tarihte başlıyor? İşte TOKİ ev çekilişi ile ilgili detaylar…
30.10.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 250 bin konutu 2 yıl içinde hak sahiplerine teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 250 bin konutu 2 yıl içinde hak sahiplerine teslim edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Sincan'da 17 ilde eşzamanlı düzenlenen İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Söz verdiğimiz şekilde, 250 bin konutluk ilk etabı 2 yıl içinde tamamlayarak hak sahiplerine teslim edeceğiz" dedi. Erdoğan, "Kampanyaya başvuru sayısının 8 milyona yaklaşması ne kadar doğru iş yaptığımızın göstergesidir" ifadelerini kullandı.
25.10.2022 Siyaset
TOKİ inşaatı hangi illerde başlayacak, TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi ne zaman 2022?
TOKİ inşaatı hangi illerde başlayacak, TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi ne zaman 2022? Cumhuriyet tarihinin en büyük konut, iş yeri ve arsanın temel atma töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan katılımıyla bugün gerçekleşecek. Türkiye'nin 81 ilinde inşa edilecek 2+1, 3+1 konutlar için en uygun fiyatlar ve ödeme seçenekleri sunan TOKİ, yüzde 10 peşinat ve 240 ay vade ile dar gelirlileri ev sahibi yapacak. Peki, TOKİ inşaatı hangi illerde başlayacak, TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi ne zaman 2022?
25.10.2022 Ekonomi
TOKİ başvuru son gün ne zaman, TOKİ para yatırma süresi geçti, ne yapmalıyım? TOKİ başvuru para yatırma süresi geçerse ne olur?
TOKİ başvuru son gün ne zaman, TOKİ para yatırma süresi geçti, ne yapmalıyım? TOKİ başvuru para yatırma süresi geçerse ne olur? TOKİ başvuruları; e-Devlet, Halk Bankası ve Ziraat Bankası üzerinden gerçekleştirilmeye devam ediyor. 2+1 ve 3+1 dairelere göre değişiklik gösteren ev fiyatları için başvuru ücreti 500 TL olarak belirlendi. TOKİ başvuru süresi devam ederken vatandaşlar “TOKİ başvuru son gün ne zaman, TOKİ para yatırma süresi geçti, ne yapmalıyım? TOKİ başvuru para yatırma süresi geçerse ne olur?” sorularına da yanıt arıyor.
23.09.2022 Ekonomi
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular! Milyonlarca kişinin beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru süreci başladı! Başvuru sürecinin baladığı günden bu yanan rekor başvuru yapılan TOKİ’nin ucuz konut kampanyasına başvurular artarak devam ediyor. Proje kapsamında toplamda 500 bin sosyal konut, 250 bin konut arsası ve 50 bin iş yeri yapılacak. Projeye başvuru yapmak isteyip, özel durumu ile ilgili aklında pek çok soru işareti olan vatandaşlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı merak edilen 25 soruya yanıt verdi. İşte TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
18.09.2022 Ekonomi
TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? İşte TOKİ bilgi hattı numaraları ve TOKİ telefon numarası bilgileri!
TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? İşte TOKİ bilgi hattı numaraları ve TOKİ telefon numarası bilgileri! Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Sosyal Konut Projesi başvuruları geçen hafta başladı. Dar gelirliyi ev sahibi yapmak ve kira yükünden kurtarmak amacıyla başlatılan kampanyada ilk hafta geride kalırken, başvurulara ilgi her geçen gün büyüyerek devam ediyor. 2+1 ve 3+1 seçenekli olarak başlatılan ve 81 ilde yapılacak dev konut projesi ile ilgili pek çok kişi bir yandan maliyet ve ödeme konusunda araştırmalarına devam ederken bir yandan da başvurularını yapmaya devam ediyor. TOKi ile ilgili pek çok kişi aklındaki soruları TOKİ uzmanlarına danışmak ve ayrıntılı bilgi alabilmek için TOKİ’nin iletişim hattı numaralarını araştırıyor. Peki, TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? İşte TOKİ bilgi hattı numaraları ve TOKİ telefon numarası bilgileri!
18.09.2022 Ekonomi
TOKİ kuraları ne zaman belli olacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
TOKİ kuraları ne zaman belli olacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Sosyal Konut Projesi yoğun ilgi görüyor. TOKİ tarafından dar gelirli için üretilecek 2+1 ve 3+1 konutlar için başvurular yapılıyor. Kampanyanın ilk gününden başlayan yoğunluk devam ederken başvurularını gerçekleştiren vatandaşlar da kura çekilişinin ne zaman yapılacağını araştırıyor. Peki, TOKİ kuraları ne zaman belli olacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
18.09.2022 Ekonomi
TOKİ ödeme planı 2022 nasıl olacak? Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır, TOKİ ödemeleri ne zaman başlar, her yıl artacak mı, faizli mi?
TOKİ ödeme planı 2022 nasıl olacak? Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır, TOKİ ödemeleri ne zaman başlar, her yıl artacak mı, faizli mi? TOKİ başvuruları 14 Eylül tarihinde başladı, 31 Ekim tarihine kadar devam edecek. TOKİ başvuruları, Halk Bankası ve Ziraat Bankası üzerinden gerçekleştiriliyor. Projelere göre başvuru yapılacak bankalar değişiklik gösteriyor. Peki, TOKİ ödemeleri nasıl olacak, Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? TOKİ ödemeleri ne zaman başlar, her yıl artacak mı, faizli mi? İşte TOKİ ödemeleri…
15.09.2022 Ekonomi
Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? TOKİ Halkbank başvuru ücreti ne kadar, şartları nelerdir? Para yatırma ve başvuru ödemesi!
Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? TOKİ Halkbank başvuru ücreti ne kadar, şartları nelerdir? Para yatırma ve başvuru ödemesi! Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi olan TOKİ sosyal konut projesinin detayları netleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre konut, arsa ve işyeri kampanyasında başvurular e-Devlet veya Ziraat Bankası, Halkbank şubelerinden başvuru yapabilecek. Peki, Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? TOKİ Halkbank başvuru ücreti ne kadar, şartları nelerdir? Halkbank TOKİ ödemesi nasıl yapılır? İşte Halkbank TOKİ para yatırma ve başvuru ücreti…
15.09.2022 Ekonomi
TOKİ hangi banka? TOKİ evleri hangi bankayla anlaşmalı, taksit ödemeleri hangi bankaya yapılıyor?
TOKİ hangi banka? TOKİ evleri hangi bankayla anlaşmalı, taksit ödemeleri hangi bankaya yapılıyor? TOKİ hangi banka ile anlaşmalı, TOKİ taksitleri hangi bankaya yatıyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan, ’’Bu devasa sosyal konut projemizin ilk etabını oluşturan 250 bin konutu 2 yılda bitirerek hak sahiplerinin kullanımına sunmayı planlıyoruz. Projemizin bu ilk etabı dahi cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut atılımıdır. 50 binini İstanbul'da, 18 binini Ankara'da 12 bin 500'ünü İzmir'de 8 bin 650'sini Bursa'da, 7 bin 500'ünü Konya'da inşa edeceğiz. Diğer illerimizde de değişen sayılarda konut sayısı paylaşacağız. Şehit yakınları ve gazilere 12 bin 500 konut, engelli vatandaşlarımıza 12 bin 500 konut, emekli vatandaşlarımıza ise 50 bin konut kontenjan ayırıyoruz. Gençlerimiz için de bir kontenjan oluşturduk. 50 binini de gençlerimize tahsis ettik.’’ açıklamasını yapınca başvuru sürecine ilişkin detaylar araştırılmaya başlandı. Peki, TOKİ hangi banka? TOKİ evleri hangi bankayla anlaşmalı, taksit ödemeleri hangi bankaya yapılıyor?
14.09.2022 Ekonomi
TOKİ Sosyal Konut Projesi il listesi! Hangi illerde, kaç konut var? TOKİ nereye yapılacak?
TOKİ Sosyal Konut Projesi il listesi! Hangi illerde, kaç konut var? TOKİ nereye yapılacak? TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin detayları belli oldu. Koşullarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı TOKİ Sosyal Konut Projesi’ne yoğun ilgi var. Şartları, illere göre dağılımı ve kimlere verileceği belli oldu. Sosyal konut projesi kapsamındaki konutlardan 50 bininin İstanbul'da, 18 bininin Ankara'da, 12 bin 500'ünün İzmir'de inşa edilecek. 250 bin konutun inşa edileceği projede hangi illerde, nerede yapılacağı, kaç konutun projede olacağı tek tek açıklandı. Peki, TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin hangi illerde yapılacak? Hangi ilde kaç konut var? TOKİ nereye yapılacak? İşte il il TOKİ konut listesi!
13.09.2022 Ekonomi
Engelli TOKİ başvuru şartları ne? TOKİ engelli başvurusu nasıl yapılır? TOKİ engelli kontenjanı kaç?
Engelli TOKİ başvuru şartları ne? TOKİ engelli başvurusu nasıl yapılır? TOKİ engelli kontenjanı kaç? TOKİ Sosyal Konut Projesi’nin detayları açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan projede pek çok kesimin kira öder gibi ev sahibi olması amaçlandı. Projeden, şehit yakınları ve gaziler, engelli vatandaşlar, emekli ile gençler faydalanabilecek. Vatandaşlar toplamda 608 bin lira fiyata sahip 2+1 konutlara 2280 liradan taksitlerle 240 ay vade ile sahip olacak. Toplam 850 bin lira fiyata sahip 3+1 konutların ödemesi 3187 liradan başlayan taksitlerle 240 ay vadeyle yapılabilecektir. Engellilere de projeden 12 Bin 500 konut ayrıldı. Peki, Engelli TOKİ başvuru şartları ne? TOKİ engelli başvurusu nasıl yapılır? TOKİ engelli kontenjanı kaç? İşte detaylar…
13.09.2022 Ekonomi
Aylık 2280 lira taksitle ev sahibi olma fırsatı! Detaylar resmen duyuruldu
Aylık 2280 lira taksitle ev sahibi olma fırsatı! Detaylar resmen duyuruldu Ev sahibi olmak isteyen herkesi yakından ilgilendiriyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi duyuruldu. Çok düşük taksitlerle ev sahibi olunabilecek. Dev konut projesinin 2+1 ve 3+1 seçeneği bulunuyor. Toplam fiyat ve kampanyadan faydalanma şartları belli oldu. Belirlenen toplam konut ücretinin yüzde 10’u peşin olarak alınacak. Taksit ödemeleri ise sözleşmenin imzalanmasıyla başlayacak. Başvurular yarın itibarıyla alınacak. İşte detaylar...
13.09.2022 Ekonomi
Emekli TOKİ başvuru şartları ne? TOKİ Sosyal Konut kampanyası emekli başvurusu nasıl yapılır?
Emekli TOKİ başvuru şartları ne? TOKİ Sosyal Konut kampanyası emekli başvurusu nasıl yapılır? TOKİ sosyal konut projesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. TOKİ projesi için start verildi. Projeden, şehit yakınları ve gaziler, engelli vatandaşlar, emekli ile gençler faydalanabilecek. Projenin duyurulmasının ardından emekliler başvuru şartlarını araştırıyor. Peki, Emekli için başvuru şartları ne? TOKİ Sosyal Konut kampanyası emekli başvurusu nasıl yapılır? Emeklilerin gelirinin ne kadar olması gerekiyor? İşte detaylar…
13.09.2022 Emekli
13 Eylül TOKİ açıklaması! TOKİ başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları, evlerin fiyatları ve taksit tutarları
13 Eylül TOKİ açıklaması! TOKİ başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları, evlerin fiyatları ve taksit tutarları Cumhuriyet tarihinin en büyük toplu konut projesi olma özelliği taşıyan projenin detayları belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada 250 bin konut inşa edilecek, 2 trilyon liradan fazla ekonomik hareketlilik oluşturacak. 100 bin ek istihdam ortaya çıkaracak olan projeyle gençler, emekliler, şehit yakını, gaziler ve engelliler küçük miktarlarda ev sahibi olacak. İşte 13 Eylül TOKİ açıklaması…
13.09.2022 Ekonomi
Sosyal konut projesi için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları açıkladı
Sosyal konut projesi için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin tanıtımını yaparak, 81 il ve tüm ilçelerde 2023-2028'i kapsayan 5 yıllık süreçte 500 bin sosyal konut, 250 bin konut amaçlı arsa ile 50 bin iş yeri yapmayı hedeflediklerini söyledi. Erdoğan, "Vatandaşlarımız toplamda 608 bin lira fiyata sahip 2+1 konutlarımıza aylık 2 bin 280 liradan başlayan taksitlerle ve 240 ay vade ile sahip olabilecektir. Aynı şekilde toplamda 850 bin lira fiyata sahip 3+1 konutların ödemesi 3 bin 187 liradan başlayan taksitlerle 240 ay vade ile yapılabilecektir" dedi.
13.09.2022 Siyaset
Emekliye, asgari ücretliye ev müjdesi! 250 bin konut yapılacak, yeni detaylar belli oldu
Emekliye, asgari ücretliye ev müjdesi! 250 bin konut yapılacak, yeni detaylar belli oldu Emekli, asgari ücretli, dar gelirli milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Ev müjdesi verildi. Ucuza ev fırsatının sunulacağı sosyal konut projesinde kritik gün geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı TOKİ’nin dar gelirliler için tek seferde yapacağı 250 bin konut projesinde detaylar belli oldu. 100 bin altyapılı arsa ile 10 bin sanayi sitesini içeren projede 1,5 trilyon liradan fazla ekonomik hareketlilik bekleniyor. İşte cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detayları ve başvuru şartları...
12.09.2022 Ekonomi
TOKİ 150 bin konut başvurusu ne zaman, konutlar hangi illere yapılacak? TOKİ sosyal konut başvuru şartları neler, il il konut sayısı ne?
TOKİ 150 bin konut başvurusu ne zaman, konutlar hangi illere yapılacak? TOKİ sosyal konut başvuru şartları neler, il il konut sayısı ne? 81 ilde 150 bin sosyal konut yapılacak. Dar gelirlilere 15 yıla varan vade ile satılacak 81 ilde ucuz konut ve arsa projesi detayları merak ediliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini 81 ilde başlatacaklarını belirtti. Bakan Kurum, yaptığı açıklamada, "İnşallah yeni sosyal konut projelerimizi de önümüzdeki ay itibarıyla, Cumhurbaşkanımızın milletine vereceği büyük bir müjdeyle duyuracağız.'' ifadelerini kullandı.
1.08.2022 Ekonomi
TOKİ’de yeni kampanya başladı mı? TOKİ yeni konut yapacak mı? TOKİ kampanyası ne zaman?
TOKİ’de yeni kampanya başladı mı? TOKİ yeni konut yapacak mı? TOKİ kampanyası ne zaman? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada TOKİ'ye 30 milyar liralık finansman verileceğini duyurmuştu. TOKİ’den yeni kampanya hazırlığı başladı. Önümüzdeki aylarda açıklanacak yeni kapmanyada TOKi, dar gelirli aileler için 150 bin konut inşa edecek. TOKİ kampanyasına hane geliri 10 bin TL'nin altında olan vatandaşlar başvurabilecek. Sosyal konut projeleri ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, TOKİ kampanyası ne zaman başlıyor? TOKİ yeni kampanya başladı mı? İşte detaylar…
11.05.2022 Ekonomi
400 bin TL'ye satılık ev! Dar gelirliye ucuz ev müjdesi, 81 ilde geçerli, geliri 10 bin TL'nin altında olanlara 240 ay vade ile...
400 bin TL'ye satılık ev! Dar gelirliye ucuz ev müjdesi, 81 ilde geçerli, geliri 10 bin TL'nin altında olanlara 240 ay vade ile... Yeni konut müjdesi geldi. Düşük gelirli vatandaşlar da ev sahibi olabilecek. 81 ilde yaşayan tüm vatandaşlar için geçerli. Başvurularda gelir şartına bakılacak. Geliri 10.000 liranın altında olanlar için devreye alınan kampanyada yüzde 10 peşin ödeyerek 140 ay vadeli olarak ev sahibi olmak mümkün olacak. TOKİ tarafından toplam 150 bin yeni konut yapılacak. Ayrıca başvuru için TC vatandaşı olma şartı da aranacak.
11.05.2022 Ekonomi