Elif Çelik

Elif Çelik

Son dakika Elif Çelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Elif Çelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Elif Çelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elif Çelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elif çelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 210 elif çelik haberi bulunmuştur. Tüm elif çelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Barbara Palvin ve Dylan Sprouse evlilik yolunda ilk adımı attı!
Barbara Palvin ve Dylan Sprouse evlilik yolunda ilk adımı attı! Eski Victoria’s Secret Meleği Barbara Palvin ve Dylan Sprouse, nişanlandı. Bu ayın başlarında ünlü modelin Mammoth Film Festivali’ne parmağında bir elmas yüzükle gelmesi nişan dedikodularını ateşlemişti. Çifte yakın bir kaynak, "Şimdi her zamankinden daha mutlular" açıklamasında bulundu.
22.03.2023 Magazin
Model Elif Çelik, Amerika’da gizlice nikah masasına oturdu!
Model Elif Çelik, Amerika’da gizlice nikah masasına oturdu! Bir dönem adından sıkça söz ettiren eski model Elif Çelik'in, Amerika’da gizlice nikâh masasına oturduğu ortaya çıktı. İş insanı Benoit Anthoine ile evlenen Çelik, nikâh törenine ait kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.
22.03.2023 Magazin
Ali Babacan'a şok! Yerden yere vurup istifa ettiler...
Ali Babacan'a şok! Yerden yere vurup istifa ettiler... Demokrasi ve Atılım Partisi'nde istifa depremi yaşanıyor. Partinin Muş İl Başkanı avukat Elif Çelik Yolcu ile il ve ilçe yönetiminde yer alan 45 kişi partideki görevinden ayrıldı. Basın toplantısında Ali Babacan'a yüklenen Yolcu, "Daha ilk günden siyasetin ağababaları yereldeki temsilcileriyle birlikte partinin umut vadeden söylemlerine aykırı hareket etmişlerdir" dedi.
18.11.2021 Siyaset
Playboy güzeli ile birlikte görüntülendi
Playboy güzeli ile birlikte görüntülendi Uzun zamandır ortalarda görünmeyen oyuncu İlker İnanoğlu, hayranlarının kurbanı oldu.
10.09.2018 Magazin
Türkiye'nin ilk kadın bakanına veda!
Türkiye'nin ilk kadın bakanına veda! Hayatını kaybeden Türkiye'nin ilk kadın bakanı ve Ankara Üniversitesi'nin seçilmiş ilk kadın rektörü Prof. Dr. Akyol için Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tören düzenlendi.
8.09.2017 Siyaset
İzmir Yapı Fuarı'na ziyaretçi akını
İzmir Yapı Fuarı'na ziyaretçi akını Ege ve Akdeniz Bölgesi’nin en büyük buluşması yoğun ilgi gördü!
11.11.2014 Arşiv
Yürek dağlayan kaza!
Yürek dağlayan kaza! Dün dünyaya geldi ve henüz adı bile konulmamıştı
31.10.2013 Yaşam
Oyun park denize uçtu!
Oyun park denize uçtu! Kastamonu’da içinde çocukların bulunduğu şişme oyun parkı şiddetli rüzgar nedeniyle denize uçtu
29.07.2012 Yaşam
Yemekten zehirlenen baba öldü
Yemekten zehirlenen baba öldü Elif Çelik (15), Emine Çelik (18) ve İbrahim Çelik (13) yoğun bakımda
29.09.2021 Gündem
3 yıldır aranıyordu Belarus’ta yakalandı!
3 yıldır aranıyordu Belarus’ta yakalandı! VATAN adresini vermişti, sonunda yakalandı...
29.09.2021 Gündem
Müjdeli haberi Başbakanlık verdi
Müjdeli haberi Başbakanlık verdi Başbakan Erdoğan acılı baba Sinan Yalçın'ı aradı ve...
11.03.2011 Yaşam
Sinem'e çarpanlar...
Sinem'e çarpanlar... Sinem’in acılı annesi ‘Sinem’e çarpan cezasını elini kolunu sallayarak çekiyor’
14.02.2011 Yaşam
Bakanlıkta dayak!
Bakanlıkta dayak! Kızı Sinem’e emniyet şeridinde çarparak öldüren ve serbest kalan Kalkavan için genç kızın annesi isyan etti: Bakan'dan telefon geldi; beni dışarı atıp copla dövdüler!
6.05.2008 Yaşam
Bir annenin isyanı
Bir annenin isyanı 'Katil! Kızım toprakta, sen yaşıyorsun. Dışarıdasın. Soy ismi Kalkavan, tahliye olmasına yetiyor'
25.04.2008 Yaşam
Kalkavan duruşmada ağladı
Kalkavan duruşmada ağladı Modacı Sinem Yalçın’a cipiyle çarparak öldüren Faruk Kalkavan “12 yaşındayken babamı trafik kazasında kaybettim. Bu bir kaderdi, yaşandı” dedi
14.03.2008 Yaşam
Eczacıbaşı-Zentiva 2012’de pazar liderliğini hedefliyor
Eczacıbaşı-Zentiva 2012’de pazar liderliğini hedefliyor Eczacıbaşı-Zentiva Ticari Genel Müdürü Elif Çelik, Türkiye’de eşdeğer ilaç pazarının sürekli gelişmekte olduğunu belirtti
5.09.2007 Ekonomi
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler 14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, İYİ Parti’den 5, TİP’ten 1 ve Yeşil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023 Gündem
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
9.04.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Elif Çelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elif çelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.