Elektrik Tüketim

Elektrik Tüketim

Son dakika elektrik tüketim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan elektrik tüketim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını elektrik tüketim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elektrik Tüketim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elektrik tüketim gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.148 elektrik tüketim haberi bulunmuştur. Tüm elektrik tüketim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Evdeki elektrik canavarı! Faturayı ikiye katlıyor, işte faturayı düşürmenin yolları
Evdeki elektrik canavarı! Faturayı ikiye katlıyor, işte faturayı düşürmenin yolları Evlerdeki elektrik canavarı ortaya çıktı. Faturayı resmen ikiye katlıyor. Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş, evlerdeki 'elektrik tüketim canavarı aletleri' açıklayarak, faturadan nasıl tasarruf edileceği konusunda püf noktalarını anlattı. İşte elektrik faturasında büyük düşüş sağlayacak ipuçları...
6.03.2024 Ekonomi
Bakan Göktaş duyurdu! Paralar hesaba yatıyor
Bakan Göktaş duyurdu! Paralar hesaba yatıyor Aile Destek Programı ödemelerini bugün hesaplara yatıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4,1 milyar TL ödeme yapacaklarını bildirdi.
10.11.2023 Ekonomi
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor!
Paralar bugün banka hesaplarına yatırılıyor! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarıyla hesaplara yatıracaklarını açıkladı. Bakan Göktaş, bu kapsamda ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4,1 milyar TL ödeme yapılacağını duyurdu.
10.10.2023 Ekonomi
Evlerdeki elektrik canavarı: Kurutma makinesi! İşte faturayı düşürme yolları...
Evlerdeki elektrik canavarı: Kurutma makinesi! İşte faturayı düşürme yolları... Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş, evlerdeki 'elektrik tüketim canavarı aletleri' açıklayarak, faturadan nasıl tasarruf edileceği konusunda püf noktalarını anlattı. İşte elektrik faturasında büyük düşüş sağlayacak ipuçları...
21.09.2023 Ekonomi
Paralar bugün hesaplarda olacak!  Bakan Göktaş duyurdu
Paralar bugün hesaplarda olacak! Bakan Göktaş duyurdu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ödemelerin bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını açıkladı. Bakan Göktaş, bu kapsamda ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4,3 milyar TL ödeme yapacaklarını duyurdu.
12.09.2023 Ekonomi
Ödemeler başladı! Paralar bugün hesaplara yatırılıyor
Ödemeler başladı! Paralar bugün hesaplara yatırılıyor Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ödemelerin bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını açıkladı. Bakan Göktaş, bu kapsamda ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4,3 milyar TL ödeme yapacaklarını duyurdu.
15.08.2023 Ekonomi
Aile destek ödemeleri yattı mı? Temmuz ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak 2023, zamlandı mı, aile destek programı ne zaman bitecek, devam edecek mi?
Aile destek ödemeleri yattı mı? Temmuz ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak 2023, zamlandı mı, aile destek programı ne zaman bitecek, devam edecek mi? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4,3 milyar TL ödeme yapacaklarını duyurdu. Peki, aile destek ödemeleri yattı mı, temmuz ayı aile destek ödemeleri ne zaman yatacak?
11.07.2023 Ekonomi
Aile Destek paraları bugün hesaplara yatıyor! Bakan Göktaş duyurdu
Aile Destek paraları bugün hesaplara yatıyor! Bakan Göktaş duyurdu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında ödemelerin bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını açıkladı. Bakan Göktaş, ihtiyaç sahibi hanelere bu ay toplam 4,3 milyar TL ödeme yapacaklarını duyurdu.
11.07.2023 Gündem
Doğal gaz ve elektrik fatura borçları silindi! Karar resmen duyuruldu
Doğal gaz ve elektrik fatura borçları silindi! Karar resmen duyuruldu 11 ilde elektrik ve doğal gaz fatura borçları silindi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremler nedeniyle, afet bölgesi olarak kabul edilen yerlerde, konutu ve/veya işyeri yıkılan, acil yıkılacak olan, ağır veya orta hasarlı hale gelen elektrik ve/veya doğal gaz abonelerinin ödenmemiş fatura borçlarının silinmesine ilişkin usul ve esaslar belirlendi.
25.05.2023 Ekonomi
Elektrik faturasını yarı yarıya düşürüyor! Uzman isimden kritik uyarı geldi
Elektrik faturasını yarı yarıya düşürüyor! Uzman isimden kritik uyarı geldi Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte evlerdeki elektrik tüketimi artacak. Vatandaşlar ise elektrik faturasından nasıl tasarruf edeceğini araştırmaya başladı. Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş, evlerdeki 'elektrik tüketim canavarı aletleri' açıklayarak, faturadan nasıl tasarruf edileceği konusunda püf noktalarını anlattı. İşte elektrik faturasında büyük düşüş sağlayacak ipuçları...
17.05.2023 Ekonomi
Tutuklu ve hükümlülerin elektrik tarifesi değişti
Tutuklu ve hükümlülerin elektrik tarifesi değişti Adalet Bakanlığı'nca yapılan yönetmelik değişikliği ile cezaevlerinde tutuklu ve hükümlüler, aydınlatma dışındaki kullandıkları elektrikli eşyaların elektrik faturasını 'ticarethane' yerine 'mesken tarifesi' üzerinden ödeyecek. Bakanlığın yönetmelik değişikliği kararını, elektrik faturalarını ödeyemediklerini belirten tutuklu ve hükümlülerin başvurusu üzerine Kamu Denetçiliği Kurumu'nun (KDK) tavsiye kararıyla aldığı ortaya çıktı.
3.02.2023 Gündem
Kamu borçlarına yapılandırma müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, paketin ayrıntılarını madde madde sıraladı
Kamu borçlarına yapılandırma müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, paketin ayrıntılarını madde madde sıraladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından alınan kararları açıkladı. Kamu borçlarına yapılandırma müjdesi veren Erdoğan, "Vergi, gümrük, SGK, belediye, il özel idareleri gibi kamu alacaklarını düzenleyecek bir kanun teklifi hazırlıyoruz. Borçların cezalarını kaldırıyoruz, düzenleme ile borçları taksitle ödeme imkanı getiriyoruz. Artık üniversite okuyan gençlerimiz ne kadar kredi aldıysa o kadar geri ödeyecekler. Endeks borçlarının da taksitle ödemesi kolaylığını getiriyoruz. Kamu alacaklarını yapılandıran teklifi hazırlıyoruz. 31 aralık 2022 tarihinden önce kamuya olan ve 2 bin TL'yi geçmeyen vergi borçlarından vazgeçiyoruz." dedi.
23.01.2023 Gündem
Elektrik ile ilgili flaş karar! 2023 yılı için limit değişti
Elektrik ile ilgili flaş karar! 2023 yılı için limit değişti Elektriğini istediği tedarikçiden alma hakkı tanıyan serbest tüketici statüsüne sahip olmak için gereken yıllık asgari elektrik tüketim miktarı 2023 yılı için 1.000 kWh olarak belirlendi.
30.12.2022 Ekonomi
Bakan Dönmez'den flaş açıklama! 4 milyon haneye 3 milyar TL doğal gaz desteği yapılacak
Bakan Dönmez'den flaş açıklama! 4 milyon haneye 3 milyar TL doğal gaz desteği yapılacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TBMM Genel Kurulu'nda, bakanlığının 2023 Yılı Bütçe sunumunu yaptı. Doğal desteğiyle ilgili konuşan Bakan Dönmez, "Isınma yardımı alan hanelere verilen desteklere doğal gaz desteği de dahil edilmiştir. Buna göre, yaklaşık 4 milyon haneye senelik 3 milyar TL'lik yardım yapılacak " dedi.
7.12.2022 Ekonomi
Bakan Dönmez açıkladı: Endonezya ve Malezya gazı ülkemize gönderebilir
Bakan Dönmez açıkladı: Endonezya ve Malezya gazı ülkemize gönderebilir Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunuyor.
27.11.2022 Ekonomi
Zamlı ödenecek, en az 850 TL hesaplara yatırılıyor! Desteklerle ilgili yeni gelişme
Zamlı ödenecek, en az 850 TL hesaplara yatırılıyor! Desteklerle ilgili yeni gelişme Devlet destekleri ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Çeşitli başlıklar altında toplam yaklaşık 7 milyar TL nakdi destek ödemesi yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında kasım ayına ilişkin ödemelerin başladığını duyurdu. Öte yandan Bakan Yanık, Elektrik Tüketim Desteği, Doğal gaz Tüketim Desteği, yaşlı aylığı ve engelli aylıkları ile ilgili de açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
11.11.2022 Ekonomi
Faturayı yükseltiyor! Evlerdeki elektrik canavarı: Kurutma makinesi
Faturayı yükseltiyor! Evlerdeki elektrik canavarı: Kurutma makinesi Pandemi sebebiyle enerji fiyatlarına gelen zamlardan elektrik de nasibini aldı. Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş, evlerdeki 'elektrik tüketim canavarı aletleri' açıklayarak, faturadan nasıl tasarruf edileceği konusunda püf noktalarını anlattı. İşte elektrik faturasında büyük düşüş sağlayacak ip uçları...
28.10.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteği başvuru e-devlet ekranı 2022! Doğal gaz desteği başvurusu nasıl yapılır, doğal gaz şartları neler, kimlere verilir, ne kadar?
Doğal gaz desteği başvuru e-devlet ekranı 2022! Doğal gaz desteği başvurusu nasıl yapılır, doğal gaz şartları neler, kimlere verilir, ne kadar? Doğal gaz ne kadar, doğal gaz desteği başvuru nasıl yapılır? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada doğalgaz destek ödemeleri için ücretin arttığını duyurmuştu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlı Derya Yanık doğal gaz desteği paketini de kapsayan sosyal destek yardımlarına ilişkin detayları aktardı. Söz konusu açıklamaların ardından doğalgaz yardımı başvurusu, ihtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başlandı. Peki, Doğal gaz desteği başvurusu nasıl yapılır, doğal gaz şartları neler, kimlere verilir, ne kadar? İşte Doğal gaz desteği başvuru e-devlet ekranı 2022 ve diğer merak edilenler…
28.09.2022 Ekonomi
Elektrik tüketim desteği başvurusu nasıl yapılır, 75-100-125-150 KW elektrik tüketim desteği ne kadar? Elektrik desteği yardımı nasıl alınır?
Elektrik tüketim desteği başvurusu nasıl yapılır, 75-100-125-150 KW elektrik tüketim desteği ne kadar? Elektrik desteği yardımı nasıl alınır? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni sosyal yardım miktarlarını açıkladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı’nın kapsamını genişlettiklerini belirterek, "Programımızdan daha fazla vatandaşımızın istifade etmesi için mevcut bütçemiz 15 milyar TL’ye 25 milyar TL ilave ederek programımızı genişletiyoruz. Bu doğrultuda 450 TL - 600 TL olan destek tutarımızı 850 - 1.250 TL’ye yükseltiyoruz” dedi.  Peki, elektrik tüketim desteği başvuru nasıl yapılır, tüketim desteği ödemesi nedir, nasıl alınır? 75-100-125-150 KW elektrik tüketim desteği ne kadar?
28.09.2022 Ekonomi
Aile destek paketi ne kadar oldu, sosyal yardım parası (destek ödemeleri) ne zaman yatacak? Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım paketi!
Aile destek paketi ne kadar oldu, sosyal yardım parası (destek ödemeleri) ne zaman yatacak? Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım paketi! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni sosyal yardım miktarlarını açıkladı. Sosyal yardımlara 'Çocuk destek bileşeni' ismiyle yeni bir program dahil edildi. Aile destek programı ile doğalgaz desteklerinde ödeme miktarı da arttı. Peki, Sosyal yardım parası ne kadar? Aile destek paketi ne kadar oldu? Aile Sosyal yardım paraları ne zaman yatacak 2022? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı destek ödemesi hakkında merak edilenler…
28.09.2022 Ekonomi
Paralar hesaba yatırıldı! Bakan Yanık detayları açıkladı
Paralar hesaba yatırıldı! Bakan Yanık detayları açıkladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ağustos ayı içerisinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara 6 milyar 907 milyon TL tutarında nakdi yardımda bulunduklarını açıkladı.
20.09.2022 Ekonomi
7 bin 200 lira destek ödemesi! 12 ay devam edecek
7 bin 200 lira destek ödemesi! 12 ay devam edecek Devet destekleri ile ilgili açıklama geldi. Ödemeler bir yıl boyunca devam edecek. Destek miktarı 5 bin 400 lira ile 7 bin 200 lira arasında değişiyor. Bakan Yanık duyurdu. 'Ulusal Hane Ziyareti Programı'nın ilk bölümünü kasım ayına kadar tamamlamayı planladıklarını söyleyen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Biz sosyal yardımları arz odaklı hale dönüştürdük. Talep odaklı olmaktan çıkardık. Bu ne demek; vatandaşın kendisinin bir ihtiyacı olduğunda sosyal yardım talebini gelip iletmesi değil, bizim vatandaşın kendisine, ailesine, hanesine giderek, durum tespiti yapıyoruz. Toplamda 15 bin personelimiz aracılığı ile bütün hanelere girmeyi hedefliyoruz" dedi.
1.09.2022 Ekonomi
e-Devlet aracılığıyla başvuru yapılabiliyor! 'Aile Destek' uygulaması ile ilgili açıklama
e-Devlet aracılığıyla başvuru yapılabiliyor! 'Aile Destek' uygulaması ile ilgili açıklama Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının sosyal yardım ve sosyal hizmetlere erişimi kolaylaştırmak amacıyla mart ayında hayata geçirdiği “Aile Destek” mobil uygulaması hizmete girdiği tarihten bu yana toplam 38 bin 119 kişi tarafından indirildi. Uygulama sayesinde vatandaşlar sosyal yardımlar ve sosyal hizmetlerle ilgili bilgilere kolayca ulaşarak, bu hizmetlere 7/24 başvuru yapabiliyor.
18.08.2022 Gündem
Elektrik ile ilgili flaş gelişme! Rekor kırdı, tüm Türkiye'de...
Elektrik ile ilgili flaş gelişme! Rekor kırdı, tüm Türkiye'de... Elektrik ile ilgili flaş gelişme. Türkiye’nin elektrik tüketimi 10 ayın zirvesine çıktı. Türkiye’nin elektrik tüketimi 20 Temmuz Çarşamba günü 1 milyon kWh’i aşarak 10 ayın en yüksek seviyesine çıktı. TEİAŞ verilerine göre, Çarşamba günü doğal gaz santralleri 227.492 MWh elektrik üretirken, ithal kömür santralleri 191.351 MWh elektrik üretti. İşte son dakika haberinin detayları...
21.07.2022 Ekonomi
Doğal gaz faturası, elektrik faturası, doğum ve eğitim yardımından sonra bir destek daha! Paralar hesaba yatıyor! 12 ay boyunca ödenecek
Doğal gaz faturası, elektrik faturası, doğum ve eğitim yardımından sonra bir destek daha! Paralar hesaba yatıyor! 12 ay boyunca ödenecek Paralar hesaba yatıyor. Milyonlarca kişiye doğal gaz faturası, elektrik faturası, doğum ve eğitim desteği ödenecek. 'Türkiye Aile Destek' projesi kapsamında hak sahiplerine ödemeler önümüzdeki günlerde yatırılacak. Milyonlarca ihtiyaç sahibinin dört gözle beklediği aile destek paketinden 4 milyon hane faydalanacak. Hanelerin gelir durumlarına göre aylık 450-550-600 lira arasında destek verilecek. Destekler 12 ay boyunca sağlanacak. İşte milyonlarca vatandaşı kapsayan destek paketi ile ilgili tüm detaylar...
18.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Elektrik Tüketim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elektrik tüketim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.