Ela

Ela

Son dakika ela haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ela ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ela haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ela

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ela gelişmeleri de dahil olmak üzere 590 ela haberi bulunmuştur. Tüm ela haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadınlar, 8 Mart'ta yeteneklerini gösterdi: ZMO ve ÇYDD'den anlamlı sergi
Kadınlar, 8 Mart'ta yeteneklerini gösterdi: ZMO ve ÇYDD'den anlamlı sergi 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü'nde TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çukurova Şubesi ve Minecan Okulları’nın birlikte düzenlediği sergide 20 sanatçının 100’e yakın eseri sanat severlerden tam not aldı.
11.03.2024 Adana
Adanalı judocular başarıya ulaştı
Adanalı judocular başarıya ulaştı Adanalı Judo sporcuları Nevşehir’de hedefi 12’den vurdular. Başarıya ulaşan sporcuları tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.
13.02.2024 Adana
Evliliklerinin 7'nci yılı kutlayan Caner Erkin'den Şükran Ovalı'ya: İyi ki Mihran Ela’mızın annesisin
Evliliklerinin 7'nci yılı kutlayan Caner Erkin'den Şükran Ovalı'ya: İyi ki Mihran Ela’mızın annesisin Eyüpspor'un futbolcusu Caner Erkin (35) ile oyuncu Şükran Ovalı (38), 2017 yılında İtalya'nın başkenti Roma'da hayatlarını birleştirmişti. Mihran Ela'nın anne ve babası, evliliklerinde 7'nci yılı kutladı. Ünlü çift, sosyal medya hesaplarından duygulandıran paylaşımlarda bulundu.
3.01.2024 Magazin
Yıldızlar Bana Uzak dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? ATV Yıldızlar Bana Uzak konusu nedir, oyuncuları kimler?
Yıldızlar Bana Uzak dizisi hangi il, ilçede çekiliyor? ATV Yıldızlar Bana Uzak konusu nedir, oyuncuları kimler? Yıldızlar Bana Uzak dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. 31 Aralık 2023 Pazar günü ilk bölümüyle ATV'de ekrana gelecek dizinin başrollerinde Furkan Andıç, Burcu Kıratlı, Gürkan Uygun, Ela Yörüklü ve Rami Narin'in yer aldığı Yıldızlar Bana Uzak konusu ve oyuncuları da dikkat çekiyor. Yıldızlar Bana Uzak 1. bölümü bu yayınlanıyor. İşte Yıldızlar Bana Uzak başlama saati, oyuncu kadrosu ve çekim yerleri bilgisi
31.12.2023 Televizyon
Yıllardır kanserle mücadele eden fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti
Yıllardır kanserle mücadele eden fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti Dördüncü evre kolon kanseriyle mücadele eden sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak, yaşama veda etti. Ünlü ismin eşi ve kızının babası Savaş Parlak, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
13.11.2023 Magazin
Dünyanın en büyük gemilerinden! Cumhuriyet'in kuruluşunun 100'üncü yıl dönümü nedeniyle 'MSC Türkiye' adı verildi
Dünyanın en büyük gemilerinden! Cumhuriyet'in kuruluşunun 100'üncü yıl dönümü nedeniyle 'MSC Türkiye' adı verildi 4 futbol sahası büyüklüğünde, 25 katlı apartman yüksekliğinde, 24 bin 346 konteyner taşıma kapasitesine sahip gemi 'MSC Türkiye' törenle karşılandı. Dünyanın en büyük konteyner gemilerinden biri olan ve Cumhuriyet'in kuruluşunun 100'üncü yılı nedeniyle 'MSC Türkiye' adı verilen gemi, Tekirdağ Asyaport Limanı'nda törenle karşılandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Durmuş Ünüvar, gemi sanayinde önemli gelişmeler kaydedildiğini belirterek, "Gemi insanlarımızın da istihdamına yönelik 37 ülkeyle imzalanmış anlaşmamız var. Dünya sıralamasında iki basamak yükselerek dünyanın 12'nci büyük filosuna sahibiz" dedi.
30.10.2023 Ekonomi
Şüran Ovalı ile Caner Erkin'in aile saadeti kameralara yansıdı
Şüran Ovalı ile Caner Erkin'in aile saadeti kameralara yansıdı Caner Erkin, çocukları ve eşi ile önceki gün Nişantaşı’nda alışveriş yaptı. Erkin ailesinin sempatik tavırları dikkat çekti.
25.10.2023 Magazin
Yasemin Özilhan bu kez mutfaktaki hünerlerini sergiledi
Yasemin Özilhan bu kez mutfaktaki hünerlerini sergiledi 'Doktorlar' dizinde 'Ela' karakteri ile tanınan Yasemin Özilhan bir dergiye verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Eşi iş insanı İzzet Özilhan ile boşanacakları yönünde iddialar magazin gündemindeki yerini korurken Yasemin Özilhan'ın aşk ile ilgili sözleri dikkat çekti. Öte yandan Yasemin Özilhan mutfaktaki hünerlerini sergiledi.
18.09.2023 Magazin
Yasemin Özilhan'dan 'aşk' açıklaması: İşkence olabilir
Yasemin Özilhan'dan 'aşk' açıklaması: İşkence olabilir 'Doktorlar' dizinde 'Ela' karakteri ile tanınan Yasemin Özilhan bir dergiye verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Eşi iş insanı İzzet Özilhan ile boşanacakları yönünde iddialar magazin gündemindeki yerini korurken Yasemin Özilhan'ın aşk ile ilgili sözleri dikkat çekti.
14.09.2023 Magazin
Yasemin Özilhan özel üretim ATV'siyle evine döndü
Yasemin Özilhan özel üretim ATV'siyle evine döndü 'Doktorlar' dizinde 'Ela' karakteri ile tanınan Yasemin Özilhan, önceki gün Bodrum'daydı. Akşam saatlerinde arkadaşıyla su sporlarının yolunu tutan Özilhan, daha sonra özel üretim ATV’sinin direksiyonuna geçerek evinin yolunu tuttu.
25.08.2023 Magazin
Lal Mira Gürgen, Avrupa üçüncüsü oldu
Lal Mira Gürgen, Avrupa üçüncüsü oldu 20-23 Temmuz tarihleri arasında Kronberg Almanya’da düzenlenen At Terbiyesi Yıldız ve Genç Biniciler Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden Kemer Atlı Spor Kulübü Sporcusu Lal Mira Gürgen, Yıldızlar Kategorisinde Avrupa 3‘sü olarak Bronz Madalya aldı.
23.07.2023 Diğer Sporlar
İstanbullu cimnastikçiler 5 ödül aldı
İstanbullu cimnastikçiler 5 ödül aldı Uluslararası Estetik Grup Cimnastik Federasyonu tarafından Bulgaristan’ın Burgas kentinde düzenlenen Balkan Oyunları’na İstanbullu cimnastikçiler damga vurdu. 8 farklı ülkeden 62 takımın katıldığı yarışmada, İstanbul Şavkar Cimnastik Kulübü sporcuları, rakiplerini geride bırakarak 3 altın, 1 gümüş, 1 bronz madalya kazandı.
12.07.2023 Şampiy10
Hava sıcaklıkları Diyarbakır’ı yakıp kavurdu! Termometreler 44 dereceyi gösterdi; çocuklar süs havuzuna akın etti
Hava sıcaklıkları Diyarbakır’ı yakıp kavurdu! Termometreler 44 dereceyi gösterdi; çocuklar süs havuzuna akın etti Diyarbakır’da mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığında termometreler 44 dereceyi gösterdi. Kentte dışarı çıkanların çoğu gölgelik alanları tercih ederken, çocuklar süs havuzlarına girdi.
6.07.2023 Yaşam
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında final müsabakaları tamamlandı
Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarında final müsabakaları tamamlandı İki ayak ve bir finalden oluşan 2023 Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarının birinci ayağı 19-21 Mayıs tarihlerinde, 2.ayağı 2-4 Haziran tarihlerinde gerçekleşen 2023 Carpe Diem Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmalarının final müsabakaları 23-25 Haziran tarihlerinde gerçekleşti.
26.06.2023 Diğer Sporlar
‘Yılan bebek’ Gökdeniz’in babasının 'soybağının reddi' davasında karar çıktı
‘Yılan bebek’ Gökdeniz’in babasının 'soybağının reddi' davasında karar çıktı Türkiye'nin günlerce konuştuğu ‘Yılan bebek’ Gökdeniz davasında karar açıklandı. Uşak'ın Eşme ilçesinde nadir görülen bir deri hastalığı olan, halk arasında 'yılan bebek' denilen Harlequin tipi iktiyozis hastalığıyla dünyaya gelen Gökdeniz T.'ye babası Musa T.'nin (32) açtığı soybağının reddi davası, 2,5 yıl sonra sonuçlandı. Dava istinaf yolu açık olmak üzere reddedilirken, anne Ela Fidan (28), "Babasının bu davayı açmasıyla, namusum ve gururumu ayaklar altına alındı. Fakat endişelenmem gereken asıl konu bu değildi. Her ne kadar bu durumun canımı yaksa da beni korkutan tek şey oğlumdan alınacak kan örneğiydi. Ben, Gökdeniz'in cildi kanamasın diye saat başı kremleme işlemi yaparken, babasının acımasızca davranması çok yüreğimi yaktı" dedi.
19.06.2023 Gündem
Ümit Erdim'den minik kızı Ela ile yeni poz!
Ümit Erdim'den minik kızı Ela ile yeni poz! Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden olan oyuncu Ümit Erdim, 22 Eylül 2022'de dünyaya gelen minik kızı Ela ile yeni bir karesini takipçileriyle paylaştı.
27.05.2023 Magazin
Seda Bakan'dan 'Anneler Günü' paylaşımı!
Seda Bakan'dan 'Anneler Günü' paylaşımı! 2014 yılında nikah masasına oturduğu Ali Erel ile mutlu bir evlilik sürdüren Seda Bakan, Anneler Günü'nü sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı. Ünlü oyuncunun kızları Leyla ve Ela ile olan karelerine beğeni yağdı.
13.05.2023 Magazin
Saffat Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Saffat Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Saffat Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Saffat Suresi okumanın yararları ve faziletleri Mekke döneminde inen Saffat Suresi 182 âyettir. Sûre, adını ilk âyette geçen “es-Sâffât” kelimesinden alır. Sâffât, sıra sıra dizilenler, saf saf duranlar anlamına gelir. Sûrede başlıca, meleklerden, cinlerden, kıyamet ve ahiret olaylarından söz edilir. Ayrıca Saffat Suresi’nde Nûh, İbrahim, İsmail, İshak, Mûsâ, Hârun, İlyas, Lût ve Yûnus Peygamberlerin kıssalarına yer verilmektedir. Peki, Saffat Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? İşte Saffat Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Yusuf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Ramazan ayında Yusuf Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Yusuf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Ramazan ayında Yusuf Suresi okumanın yararları ve faziletleri Yusuf Suresi genel olarak Hz. Yusuf'un hayatını konu alan Kuran'ın 12'inci suresidir. 111 ayetten oluşan bu surenin ilk 3 ayeti Medine'de ve geri kalanı ise Mekke'de indirilmiştir. Sure adını o zamanlar peygamber olan Yusuf'tan almıştır. Onun hayatı boyunca karşı karşıya kaldığı sıkıntılar ve bunlara ne denli sabrettiği asıl anlatılmak istenen konu, alınması gereken bir öğüt niteliğindedir. Mekke döneminde inmiştir. 111 âyettir. Bu sûrede Yûsuf Peygamberin hayatta karşılaştığı sıkıntılar ve bunlara sabrederek nasıl başarıya ulaştığı anlatılmakta ve inananlar için faydalı öğütler, önemli mesajlar verilmektedir. Kur’an’da baştan sona kadar bir tek konuyu anlatan tek sûre budur. Peki, Ramazan ayında Yusuf Suresi okumanın yararları ve faziletleri nelerdir? Yusuf Suresi kaç ayet, kaç sayfa? Yusuf Suresi meali nedir? İşte Yusuf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali Kuran-ı Kerimde yer alan oruç ayetleri farklı farklı sureler içinde geçer. Oruç ayetlerinden bazıları da Bakara Suresinde bulunur. Kuran-ı Kerimde yer alan en uzun sure olan Bakara Suresinin bazı ayetlerini okumak çok faziletlidir. Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri ile Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali…
4.05.2023 Sureler
Bakara Suresi Türkçe Arapça Okunuşu ve Tefsiri! Tekasür Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Bakara Suresi Türkçe Arapça Okunuşu ve Tefsiri! Tekasür Suresi okumanın yararları ve faziletleri Bakara Suresi Medine döneminde inmiş, Kur’an-ı Kerim’in en uzun sûresidir. Bakara suresi 286 âyettir. Adını, 67-73. âyetlerde yer alan “bakara (sığır)” kelimesinden alır. Sûre, İslâm hukukunun ana konularıyla ilgili pek çok hüküm içerir. İşte Bakara Suresi Türkçe Arapça Okunuşu ve Tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Tevbe Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Tevbe Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Tevbe Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Tevbe Suresi okumanın yararları ve faziletleri Tevbe suresi başında besmele olmayan tek sure olması nedeniyle diğer surelerden ayrılmaktadır. İki ayeti hariç Medine döneminde nazil olduğu bilinir. 129 ayetten oluşan Tevbe suresi, adını 117. ve 118. ayetlerde geçen tevbe kavramından alır. Bazı bilginler surenin başında besmele yazılmamış olmasını bir önceki surenin devamı olarak açıklamaktadır.
4.05.2023 Sureler
Depremde ailesini kaybetti! Şimdi ise enkazdan çıkmayan yeğeni Ela'yı arıyor
Depremde ailesini kaybetti! Şimdi ise enkazdan çıkmayan yeğeni Ela'yı arıyor Kahramanmaraş'taki depremlerde annesi, babası, ağabeyi, yengesi, yeğeni ve kuzenlerini kaybeden Emine Yurdakul (32), enkazdan kurtarılan yeğeni Tarık Talha Göksu'yu (5) yanına aldı. Enkazdan çıkmayan yeğeni Hidayet Ela Göksu'yu (11) arayan Yurdakul, "Tarık, ablasını sağ gördüğünü söylüyor. Ancak güvenemiyoruz, o ortamda ablasını gördüğünü de sanabilir. Ne olursa olsun bir sonuç elde etmek istiyoruz" dedi.
3.03.2023 Yaşam
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti Depremin vurduğu 10 kentte ölen 10 binlerce kişinin içinde 100’e yakın doktor da vardı. Sevdikleriyle yaşadıkları evlerin yıkılması sonucu ölen doktorların kimi rezidansta kimi de güvenli bulduğu sitelerde yaşıyordu.
16.02.2023 Gündem
Doktor enkaz altından saatler sonra çıktı! Depremde eşinin son sözlerini söyledi
Doktor enkaz altından saatler sonra çıktı! Depremde eşinin son sözlerini söyledi Hatay'da depremde yıkılan apartmanda eşi yaşamını yitiren, kendisi ise 25 saat sonra enkazdan çıkarılan 112 Acil Komutanı Merkezi'nde görevli Dr. Ufuk Bayraktar, Adana’da ameliyat edildi. Vücudunda çok sayıda kırık bulunan Bayraktar eşiyle son anlarını ve enkaz altında yaşadıklarını DHA’ya anlattı. Bayraktar, “Güzel anılardan konuşuyorduk. Eşimin son sözü 'Bir kahve mi yapsak acaba' oldu. Ondan sonra deprem başladı zaten. Sadece çığlığını duyabildim. Ondan çok özür diliyorum. Veda edemedim ona ben” dedi.
14.02.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ela ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ela haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.