Antalya Trafik Kazası

Antalya Trafik Kazası

Son dakika Antalya trafik kazası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Antalya trafik kazası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Antalya trafik kazası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Antalya Trafik Kazası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan antalya trafik kazası gelişmeleri de dahil olmak üzere 260 antalya trafik kazası haberi bulunmuştur. Tüm antalya trafik kazası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kamyon karşı şeride geçti, dehşet saçtı! Ölü ve yaralılar var!
Kamyon karşı şeride geçti, dehşet saçtı! Ölü ve yaralılar var! Antalya’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, demir bariyerleri aşıp karşı şeritteki 4 araca çarptı. Feci kazada 1 kişi ölürken, 1'i ağır 4 kişi de yaralandı.
10.12.2021 Yaşam
Son dakika... Antalya'da facia: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Son dakika... Antalya'da facia: Çok sayıda ölü ve yaralı var Antalya'nın Kemer ilçesi'nde minübüs ile otomobil çarpıştı. Kazada 4 kişinin hayatını kaybettiği 2 'si ağır 5 kişinin yaralandığı bildirildi. Kaza yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevkedildi.
3.05.2018 Yaşam
Kamyonetle otomobil çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı
Kamyonetle otomobil çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı Antalya'nın Akseki İlçesi'nde 55 yaşındaki Ömer Dikici yönetimindeki kamyonetle, 34 yaşındaki Mehmet Akif Yayla yönetimindeki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 1'i ağır 3 kişi yaralandı.
19.05.2017 Yaşam
Tur minibüsüyle otomobil çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı
Tur minibüsüyle otomobil çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı Antalya'nın Serik İlçesi'nde tur minibüsüyle çarpışan otomobil sürücüsü 31 yaşındaki Ali Örtülü yaşamını yitirirken, 1'i turist 4 kişi yaralandı.
3.05.2017 Yaşam
Geçmişi silinen Mustafa uyanıyor!
Geçmişi silinen Mustafa uyanıyor! Tedavisine ilk kez cevap verdi
11.12.2012 Yaşam
Antalya'da feci kaza: 29 kişi yaralandı
Antalya'da feci kaza: 29 kişi yaralandı Antalya'nın Manavgat ilçesinde otel servis aracı, meydana gelen kazada otomobille çarpışarak devrildi. 29 kişinin yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
10.04.2024 Gündem
Depremin yıl dönümünde vali yaşadıklarını anlatırken zorlandı
Depremin yıl dönümünde vali yaşadıklarını anlatırken zorlandı Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin yıl dönümünde Antalya'da anma etkinliği düzenlendi. Dönemin Malatya Valisiyken depreme yakalanan ve zor günler geçiren Antalya Valisi Hulusi Şahin yaşadıklarını güçlükle anlattı. Duygusal anlar yaşayan Vali Şahin, "Trafik kazası geçiren bir kişi kaza anının bir kısmını unutur ya ben de bazı bölümleri hatırlayamıyorum. Depremde 14 milyon insanın da bir parçası öldü. Bizlerin de bir parçası öldü. Bizim yaralarımız asla iyileşmiyor, bir araba yoldan geçtiğinde, bina sallandığında yine o anı yaşıyorsunuz" dedi.
6.02.2024 Gündem
Ünlü sanatçı Sümer Ezgü Antalya'da kaza yaptı! İşte son durumu...
Ünlü sanatçı Sümer Ezgü Antalya'da kaza yaptı! İşte son durumu... Sanatçı Sümer Ezgü, Antalya'nın Korkuteli ilçesi yakınlarında trafik kazası geçirdi. Seyir halindeki cipin kontrolden çıkarak devrildiği kazada sürücü Ezgü ile araçta bulunan ailesi şans eseri hafif sıyrıklarla kurtuldu.
4.09.2023 Magazin
Antalya’da dehşete düşüren kaza: Minibüsün içinden bariyer geçti
Antalya’da dehşete düşüren kaza: Minibüsün içinden bariyer geçti Antalya’nın Aksu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yol kenarında bulunan ve tur minibüsüne ok gibi saplanan bariyer, minibüsün içerisinden geçti. Dehşete düşüren kazada 3 kişi yaralandı.
25.06.2023 Yaşam
752 gün sonra komadan çıktı, bilgisayarının şifresini unutunca olanlar oldu!
752 gün sonra komadan çıktı, bilgisayarının şifresini unutunca olanlar oldu! Antalya'da, geçirdiği trafik kazası sonrası 752 gün kaldığı komadan, bilinci yerinde olmadan çıkan, doktorların 'Ayağa kalkamaz' sözlerine rağmen 2 yıllık tedavinin ardından yürümeye başlayan Semih Taşdemir (35), şimdilerde mesleğine geri döndü. Taşdemir, şifresini unuttuğu bilgisayarını açtırmak isterken, dolandırıcıya 10 bin liraya yakın para kaptırdı.
1.06.2023 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu, CNN Türk'te Zigana Tüneli'nin tüm detaylarını anlattı
Bakan Karaismailoğlu, CNN Türk'te Zigana Tüneli'nin tüm detaylarını anlattı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Adil Karaismailoğlu CNN Türk'te Zigana Tüneli ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Karaismailoğlu, "Zigana Dağı'ndaki meşakkatli yolculuktan artık Zigana Tüneli ile keyfe dönüşecek. Yakıt ve zaman tasarrufu sağlayacak. Burada üretim ve yatırım artacak. Yerli ve milli mühendislik çözümleriyle projelendirdik ve uyguladık. Bize aktarılan genel bütçeden yaptık. AK Parti son 21 yılda buna benzer çok iş yaptı. Tünel içerisinde 650 tane kamera var. Akıllı tünel sistemi kullanıldı." dedi.
2.05.2023 Ekonomi
Yabancı sürücü ve plakalara cezalarda yüzde 171 artış
Yabancı sürücü ve plakalara cezalarda yüzde 171 artış Antalya'da, 2022'de yabancı sürücüler veya yabancı araç plakalarına yönelik cezalar, ciddi oranda arttı. Yabancılara önceki yıla göre, yüzde 171 artışla 22 bin 799 cezai işlem uygulandı.
2.02.2023 Ekonomi
Malta’da vahşice öldürülen Pelin Kaya cinayetinde kan donduran detaylar! Son mesajı yürek burktu
Malta’da vahşice öldürülen Pelin Kaya cinayetinde kan donduran detaylar! Son mesajı yürek burktu Korkunç olay Malta’da yaşandı. Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Pelin Kaya oldu. Sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırdı.
20.01.2023 Yaşam
Scooter’la seyahat 'kabus' oldu! ‘Karıncalarda saklı’ deyip çözümü açıkladı
Scooter’la seyahat 'kabus' oldu! ‘Karıncalarda saklı’ deyip çözümü açıkladı Hızlı bir şekilde yaygınlaşan elektrikli scooter’lar, ulaşımda kolaylığın yanı sıra pek çok sorunu da beraberinde getirdi. Art arda yaşanan ölümlü kazalardan sonra denetimler artarken, bakanlık yeni tedbirlerin sinyalini verdi. Scooter kazasında yaralanan vatandaşlar ise; ‘önlem alınmalı’ çağrısında bulunurken, Uluslararası Yol ve Sürüş Güvenliği Uzmanı Mert İntepe’den dikkat çeken çözüm önerileri geldi.
29.10.2022 Gündem
Prof. Dr. Ömer Özkan kimdir, nereli, hangi hastanede görevli? Binali Yıldırım’ın ameliyatını yapan Ömer Özkan’ın biyografisi…
Prof. Dr. Ömer Özkan kimdir, nereli, hangi hastanede görevli? Binali Yıldırım’ın ameliyatını yapan Ömer Özkan’ın biyografisi… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte gittiği Azerbaycan'da trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın ameliyatını Antalya'dan İstanbul'a giden Prof. Dr. Ömer Özkan yaptı. Peki, Prof. Dr. Ömer Özkan kimdir, nereli, hangi hastanede görevli?
24.10.2022 Gündem
Türkiye’de 8 ayda 1469 kişi, trafik kazalarında öldü
Türkiye’de 8 ayda 1469 kişi, trafik kazalarında öldü Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı verilerine göre, ağustos ayında meydana gelen 44 bin 179 trafik kazasında 29 bin 840 kişi yaralandı, 289 kişi de hayatını kaybetti. Yılın ilk 8 ayında ise kazalarda ölenlerin sayısı, 1469 oldu.
20.09.2022 Yaşam
Otomobil ile cip çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı
Otomobil ile cip çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı Antalya'nın Kumluca ilçesinde ciple otomobilin çarpıştığı kazada sürücülerden Özkan Çağlayan (42) yaşamını yitirdi, 6 kişi yaralandı.
11.09.2022 Yaşam
Doktorlar 'Ayağa kalkamaz' dedi 752 gün sonra mucize gerçekleşti!
Doktorlar 'Ayağa kalkamaz' dedi 752 gün sonra mucize gerçekleşti! Antalya'da, trafik kazası sonrası 752 gün kaldığı komadan çıktığında bilinci yerinde olmayan ve doktorların 'Ayağa kalkamaz' sözlerine rağmen 2 yıllık tedavinin ardından yürümeye başlayan Semih Taşdemir (34), şimdi de çok sevdiği mesleğine geri döndü. Ellerini kullanabilmesine 'mucize' olarak bakılan Taşdemir, şimdi cep telefonu tamiri yapıyor.
29.08.2022 Yaşam
Antalya’da otel servis midibüsü kamyon yüklü çekiciyle çarpıştı: 4’ü ağır 27 yaralı
Antalya’da otel servis midibüsü kamyon yüklü çekiciyle çarpıştı: 4’ü ağır 27 yaralı Antalya’da otel personellerini taşıyan servis midibüsü ile geri dönüşüm kamyonunu taşıyan çekicinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4’ü ağır 27 kişi yaralandı. Midibüsün öne eğilen koltukları kazanın şiddetini gözler önüne serdi.
19.08.2022 Yaşam
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı Beklenen yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu, yollar göle döndü çok sayıda araç sulara gömüldü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugünkü kuvvetli yağışa karşı çok sayıda kenti uyardı. Özellikle Marmara Bölgesi'nde görülecek yağışlar için CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, 'Su baskını, hortuma kadar gidebilecek bir risk var.' ifadelerini kullandı ve yağıştan en çok etkilenecek şehirleri sıraladı. Meteoroloji'nin uyarısının ardından beklenen yağış sabah saatlerinde başladı. İstanbul Anadolu Yakası'nda etkili olan yağış sonrası Maltepe’de sokaklar göle döndü, araçlar sular altında kaldı. Bursa'da da sağanak nedeniyle Mudanya ilçesindeki Işıklı Deresi taşarken, araçlar ise sular içinde kaldı. Eminönü'nde yağmurun etkisiyle Kapalıçarşı ile Mısır Çarşısı'nda bazı işyerlerini su bastı. AFAD'tan ise son dakika hortum uyarısı yapıldı...
15.08.2022 Gündem
Temmuzda trafik kazalarında 260 kişi öldü
Temmuzda trafik kazalarında 260 kişi öldü Türkiye genelinde, temmuz ayında, 41 bin 763 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 260 kişi hayatını kaybetti, 30 bin 297 kişi de yaralandı. İlk 7 ayda, trafik kazalarında ölenlerin sayısı ise 1180 oldu. 
9.08.2022 Gündem
Bayram ziyareti yolunda korkunç kaza! 8 yaşındaki Erva öldü, 5 yaralı
Bayram ziyareti yolunda korkunç kaza! 8 yaşındaki Erva öldü, 5 yaralı Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, bayram ziyaretine giden ailenin bulunduğu kamyonet, uçuruma yuvarlandı. Kamyonetten savrulan Erva Çağlayan (8) hayatını kaybederken, 2'si çocuk 5 kişi de yaralandı.
3.05.2022 Yaşam
Martta trafik kazalarında 126 kişi hayatını kaybetti
Martta trafik kazalarında 126 kişi hayatını kaybetti Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı verilerine göre, mart ayında yurt genelinde 110'u ölümlü, 13 bin 64'ü yaralanmalı 37 bin 227 kaza meydana geldi. Bu kazalarda 126 kişi hayatını kaybetti. Yılın ilk 3 ayında trafik kazalarında ölenlerin sayısı ise 395'e yükseldi.
22.04.2022 Yaşam
Bakan Soylu: Mala karşı işlenen suçların çözülme oranı yüzde 59’u geçti
Bakan Soylu: Mala karşı işlenen suçların çözülme oranı yüzde 59’u geçti Antalya'da, 112 Acil Çağrı Merkezleri Eğitim Programı’na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "15 Temmuz 2016'dan sonra mala karşı işlenen suçlardaki o olayların çözülme oranı yüzde 33-34’tü. Şu an yüzde 59’u geçti. Bu yıl hedefleri biraz daha arttırdık. 5 hırsızlıktan bir tanesinin failini bulabiliyorduk. Şimdi yüzde 46- 47’ye neredeyse yarısına çıktı. Dünya ortalamasının üzerindeyiz, verilerle çalışırsak sonuca ulaşıyoruz" dedi.
11.02.2022 Siyaset
Yılın ilk ayında trafik kazalarında 148 kişi hayatını kaybetti
Yılın ilk ayında trafik kazalarında 148 kişi hayatını kaybetti Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı verilerine göre, yeni yılın ilk ayında yurt genelinde 118’i ölümlü, 12 bin 181’i yaralanmalı toplam 37 bin 380 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 148 kişi hayatını kaybetti.
11.02.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Antalya Trafik Kazası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki antalya trafik kazası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.