Sadettin Saran

Sadettin Saran

Son dakika Sadettin Saran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sadettin Saran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sadettin Saran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sadettin Saran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sadettin saran gelişmeleri de dahil olmak üzere 488 sadettin saran haberi bulunmuştur. Tüm sadettin saran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? Fenerbahçe başkanlık seçimi adayları kim oldu, Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adayı mı?
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? Fenerbahçe başkanlık seçimi adayları kim oldu, Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adayı mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman olacak, Sadettin Saran Fenerbahçe Başkan adayı olacak mı? Fenerbahçe, Başkanlık seçimi tarihi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı görevini 2018 yılından itibaren Ali Koç yapıyor. Ali Koç, son olarak Şubat ayında gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu’nda yeni başkan vurgusu yapmıştı. Peki, Sadettin Saran Fenerbahçe başkanı oldu mu, Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı mı? Fenerbahçe yeni başkanlık seçimi ne zaman?
24.04.2024 Şampiy10
Sadettin Saran ilk kez açıkladı, bomba patladı! Ali Koç'un yapmadığını yapacak
Sadettin Saran ilk kez açıkladı, bomba patladı! Ali Koç'un yapmadığını yapacak Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran kongre üyeleriyle bir araya gelip önemli açıklamalarda bulundu. "Kasım ayında Ali Koç ile buluştum" diyen Saran, Fenerbahçe ile ilgili yeni projesini ilk kez açıkladı. İşte detaylar...
20.04.2024 Fenerbahçe
Sadettin Saran ile aşk mı yaşıyor? Bade İşçil açıkladı
Sadettin Saran ile aşk mı yaşıyor? Bade İşçil açıkladı Kalbinin boş olmadığı geçtiğimiz günlerde açıklayan Bade İşçil'in, iş insanı Saadettin Saran ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Bebek'te görüntülenen güzel oyuncu, Saran’la aşk yaşadığına dair iddialara yanıt verdi.
17.04.2024 Magazin
Fenerbahçe genel kurulunda Sadettin Saran bombası! Ali Koç'un yanından ayrılmadı, İsmail Kartal'dan yeni imaj
Fenerbahçe genel kurulunda Sadettin Saran bombası! Ali Koç'un yanından ayrılmadı, İsmail Kartal'dan yeni imaj Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de nefesler tutuldu ve gözler saat 17:00'de start alan tarihi kongreye çevrildi. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar, TFF'nin geç gelen disiplin sevkleri ve Süper Lig'de yaşanan gelişmelerin ardından sarı lacivertliler ligden çekilme, Süper Kupa maçına çıkmama gibi kararları oylamak için el kaldırma usulüyle oylama yapacak. Genel kurul öncesi İsmail Kartal'ın yeni imajı dikkat çekti. Öte yandan Osayi Samuel ve Mert Hakan gündem oldu. İşte detaylar...
2.04.2024 Fenerbahçe
Ali Koç açıklamıştı! Sadettin Saran'dan adaylık sözleri
Ali Koç açıklamıştı! Sadettin Saran'dan adaylık sözleri İş adamı ve Fenerbahçe Divan Kurulu üyesi Sadettin Saran, adaylık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
5.03.2024 Fenerbahçe
Kulisleri sallayan Ali Koç ile Sadettin Saran zirvesi! 'Bu iki şubeyi bana verin yeter'
Kulisleri sallayan Ali Koç ile Sadettin Saran zirvesi! 'Bu iki şubeyi bana verin yeter' Süper Lig'in 31.haftasında İstanbulspor'la 3-3 berabere kalan ve ezeli rakibi Galatasaray ile aradaki puan farkını eritemeyen Fenerbahçe'de Ali Koç, Jorge Jesus ve futbolculara olan öfke her geçen gün devam ediyor. 6 golün atıldığı maçtan sonra GurmeSpor'da çok çarpıcı açıklamalarda bulunan Serhat Akın 'Ali Koç-Sadettin Saran' görüşmesini açıklarken, eski futbolcunun 'Bu kibir ve egoyla böyle kulüp yönetilmez' sözleri camiada bomba etkisi yarattı.
25.04.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Son Dakika Gelişmesi: Ali Koç'tan sonra adayım demişti hazırlıklara başladı
Fenerbahçe'de Son Dakika Gelişmesi: Ali Koç'tan sonra adayım demişti hazırlıklara başladı Beşiktaş mağlubiyetinden sonra son derece üzgün, gergin ve hayal kırıklığı içerisinde olan Ali Koç'un başkanlığı bırakacağı iddiası Fenerbahçe camiasında bomba etkisi yaratırken, iki adayın şimdiden kolları sıvadığı bildirildi. 'Ali Koç'tan sonra Fenerbahçe'nin başkanlığına talibim' diyen Sadettin Saran hazırlıklara başlarken, Mehmet Ali Aydınlar'ın da dirsek temasında olduğu belirtildi.
4.04.2023 Fenerbahçe
Sadettin Saran açıkladı: Koşa koşa değil sprint ata ata gideriz
Sadettin Saran açıkladı: Koşa koşa değil sprint ata ata gideriz Daha önce Fenerbahçe Kulübü için başkanlık adaylığını açıklayan iş insanı Sadettin Saran "İhtiyaç varsa da koşa koşa değil sprint ata ata gideriz." dedi.
30.11.2022 Fenerbahçe
Sadettin Saran kimdir, nereli, kaç yaşında?
Sadettin Saran kimdir, nereli, kaç yaşında? Amerika Birleşik Devletleri'nde Kentucky Üniversitesi'nde Makine Mühendisliği Eğitimi alan iş insanı Sadettin Saran zaman zaman gündeme geliyor. Peki, Sadettin Saran kimdir, nereli, kaç yaşında?
22.07.2022 Gündem
Taner Ölmez'den kızıyla tatil pozu!
Taner Ölmez'den kızıyla tatil pozu! Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakteriyle ünlenen Taner Ölmez kızı Zeynep ile tatil pozunu paylaştı. Ece Çeşmioğlu ile Taner Ölmez çiftinin bebeklerine beğeni yağdı.
26.06.2022 Magazin
Didem Balçın: 'Çakallarla Dans 6' geliyor, sürpriz isimler katılacak
Didem Balçın: 'Çakallarla Dans 6' geliyor, sürpriz isimler katılacak Didem Balçın, önceki gece alışveriş merkezinde görüntülendi. Başarılı oyuncu, 'Fatma' karakaterine hayat verdiği, ilk olarak 2010 yılında sinemaseverlerle buluşan 'Çakallarla Dans' serisi hakkında konuştu.
23.04.2022 Magazin
Sadettin Saran'ın sevgilisi değil kızı...
Sadettin Saran'ın sevgilisi değil kızı... Bebek'te görüntülenen Sadettin Saran'ın genç bir kadınla el ele tutuştuğunu görenler sevgilisi sandı ancak yanındaki kadın kızı Lal'di...
23.04.2022 Magazin
Birce Akalay o soruyu duyunca sinirlendi! 'Öyle bir şey...'
Birce Akalay o soruyu duyunca sinirlendi! 'Öyle bir şey...' Adı kendisinden 20 yaş büyük iş insanı Sadettin Saran ile aşk dedikodularına karışan Birce Akalay, önceki gece Asmalımescit’te bir mekandan çıkarken görüntülendi. Mekanda bir erkekle samimi olan Akalay, yöneltilen soru karşısında sinirlendi.
12.04.2022 Magazin
Tüm gözler bu fotoğraftaydı! Ali Koç 'sana rakibim' diyen Saran'la bir araya geldi
Tüm gözler bu fotoğraftaydı! Ali Koç 'sana rakibim' diyen Saran'la bir araya geldi Bir sonraki seçimlerde adayım açıklamasında bulunan Sadettin Saran, Ali Koç'la bir araya geldi.
9.04.2022 Fenerbahçe
Birce Akalay ile Sadettin Saran kafaları karıştırdı! Aşk mı tesadüf mü?
Birce Akalay ile Sadettin Saran kafaları karıştırdı! Aşk mı tesadüf mü? Aşk iddialarını reddeden oyuncu Birce Akalay ile iş insanı Sadettin Saran’ın, hafta sonu Kaz Dağları’nda aynı otelden, aynı ortak arkadaşlarıyla paylaşım yapması kafaları karıştırdı.
6.04.2022 Magazin
Sadettin Saran'ın yayın ihalesi teklifleri ortaya çıktı! 5 pakete ödeyeceği tutar...
Sadettin Saran'ın yayın ihalesi teklifleri ortaya çıktı! 5 pakete ödeyeceği tutar... beIN Sports'un geri çekildiği Süper Lig yayın ihalesinde Saran Grup'un 5 paketlik teklifi ortaya çıktı. Paket 1-B, Paket 1-C, Paket 1-E, Paket 2 ve Paket 3 seçeneklerini masaya yatıran Saran Grup TFF'nin vereceği kararı beklemeye koyuldu.
14.03.2022 Süper Lig
Sadettin Saran resmen duyurdu: Fenerbahçe başkanlığı en büyük hayalim
Sadettin Saran resmen duyurdu: Fenerbahçe başkanlığı en büyük hayalim Fenerbahçe Spor Kulübü eski yöneticisi Sadettin Saran, küçüklüğünden bu yana en büyük hayalinin sarı-lacivertli kulübün başkanı olmak olduğunu belirtirken, bunu hiçbir zaman gizlemediğini söyledi. Fenerbahçe eski kaptanı Ümit Özat da, ilk kongrede Saran’ın başkan olacağını öne sürdü.
17.02.2022 Fenerbahçe
Sadettin Saran, Mehmet Ali Aydınlar, Ali Koç... Biz de F.Bahçeliyiz dedi ve Aziz Yıldırım...
Sadettin Saran, Mehmet Ali Aydınlar, Ali Koç... Biz de F.Bahçeliyiz dedi ve Aziz Yıldırım... Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Şekip Mosturoğlu sarı lacivertli kulübün gündemi, başkan adayları ve Aziz Yıldırım hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Mosturoğlu'nun dikkat çeken ifadeleri...
7.02.2022 Fenerbahçe
Herkes Aziz Yıldırım'ı beklerken... Ali Koç'a büyük şok! 'Bir sonraki kongrede adayım'
Herkes Aziz Yıldırım'ı beklerken... Ali Koç'a büyük şok! 'Bir sonraki kongrede adayım' İTÜ Bilişim Teknolojileri Zirvesi'nde konuşan Fenerbahçe'nin eski yöneticisi 'Bir sonraki kongrede aday olacağını' açıkladı. Daha önce sık sık Ali Koç'u tenkit eden açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım'ın adaylığa sessiz kalması Fenerbahçe camiasını oldukça şaşırttı.
17.12.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Fenerbahçe’nin başkan adayları kimler?
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Fenerbahçe’nin başkan adayları kimler? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, Fenerbahçe başkanlık adayları kimlerdir? İş insanı Sadettin Saran’ın kulübe başkan adaylığını "Bir sonraki kongrede aday olacağım. Fenerbahçe, şu anda fark yaratabileceğimiz bir yer." kelimeleriyle açıklaması sonrası Fenerbahçe başkanlık seçiminin ne zaman olacağı sorgulanmaya başlandı.
17.12.2021 Gündem
Sadettin Saran açıkladı! "Bir sonraki kongrede adayım"
Sadettin Saran açıkladı! "Bir sonraki kongrede adayım" Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Saadettin Saran bir sonraki kongrede aday olacağını açıkladı.
17.12.2021 Fenerbahçe
Eski sevgiliye yanıt: Ben pişman değilim
Eski sevgiliye yanıt: Ben pişman değilim Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, iş insanı Sadettin Saran ile dört yıl aşk yaşamıştı. Saran'ın hayatını kaleme aldığı 'İçimdeki Dağ' kitabı bir ay önce çıktı.
17.12.2021 Magazin
Sadettin Saran sorusu Yeliz Şar'ı gülümsetti
Sadettin Saran sorusu Yeliz Şar'ı gülümsetti Bir dönem Sadettin Saran’la aşk yaşayan Şar’a geçtiğimiz günlerde çıkan “Saran’ı unutamadı” haberleri soruldu.
21.07.2021 Magazin
Yeliz Şar, eski aşkı Sadettin Saran'ı unutamadı!
Yeliz Şar, eski aşkı Sadettin Saran'ı unutamadı! Yeliz Şar, 2019 yılında aşk yaşadığı Sadettin Saran’ı unutamadı. İki yıldır hayatına kimseyi almayan oyuncunun, yakın çevresine "Benim aklım hala onda. Hikâyemiz yarım kaldı" dediği öğrenildi.
15.07.2021 Magazin
Sadettin Saran'dan Aziz Yıldırım'a yaylım ateşi
Sadettin Saran'dan Aziz Yıldırım'a yaylım ateşi Aziz Yıldırım'ın açıklamalarına tepki gösteren Sadettin Saran "Yıldırım'ın her şeyden önce üslubunu kabul edilemez buluyorum" ifadelerini kullandı.
25.06.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Sadettin Saran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sadettin saran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.