Ekşi Sözlük

Ekşi Sözlük

Son dakika ekşi sözlük haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ekşi sözlük ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ekşi sözlük haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekşi Sözlük

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekşi sözlük gelişmeleri de dahil olmak üzere 200 ekşi sözlük haberi bulunmuştur. Tüm ekşi sözlük haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyaca ünlü Fransız lüks moda markası Hermes ile sahafın 'isim' mücadelesi
Dünyaca ünlü Fransız lüks moda markası Hermes ile sahafın 'isim' mücadelesi İzmir'de ikinci el kitapları 'Hermes Sahaf' adını verdiği iş yerinde satan 16 yıllık sahaf Ümit Nar'ın (51) tescil talebi, dünyaca ünlü Fransız lüks moda markası Hermes’in Türkiye’deki avukatlarının ‘ticari isim ihlali itirazı’ üzerine Türk Patent Kurumu tarafından reddedildi. Ret kararı sonrası Ankara Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde Hermes'e karşı dava açan Nar, "Bana bu durum komik geliyor. İzmir'de şubesi olmayan, dünya çapında çok yüksek gelir kategorisindeki bir kesime hitap eden firmayla karıştırılma ihtimalim yok denecek kadar az. Bazı iletişim, çevre danışmanlığı, arkeoloji veya tercüme firmaları da aynı isme sahip. Ayrıca bunlar tescil edilmiş. Yani ya patent kurumu ya mahkeme bu firmaları haklı bulmuş. Ben de bu hukuki sürecin sonunda haklı bulunarak markamı tescil ettireceğime inanıyorum" dedi.
6.03.2024 Gündem
Chatgpt küfür etti mi, Chatgpt Türklere ne dedi, chatgpt nedir?
Chatgpt küfür etti mi, Chatgpt Türklere ne dedi, chatgpt nedir? Chatgpt Türklere küfür mü etti, Chatgpt nedir? Yapay zeka sohbet botu ChatGPT'nin, Türk bir kullanıcıya ve Türklere küfür ettiği iddia edildi. Ekşi Sözlük'te iddiayı ortaya atan yazar olayın detaylarını da anlattı. Peki, Chatgpt Türklere ne dedi, gerçekten küfür mü etti?
8.02.2024 Yaşam
Ekşi Sözlük yeni adresi: Ekşi Sözlük kapatıldı mı? Ekşi Sözlük neden açılmıyor?
Ekşi Sözlük yeni adresi: Ekşi Sözlük kapatıldı mı? Ekşi Sözlük neden açılmıyor? Ekşi Sözlük yeni adresi: Erişim engelinin geldiği sosyal medya platformu Ekşi Sözlük sitesi son 10 gün içerisinde 2'inci kez engele takıldı. Yeni domain adresiyle ilgili açıklama yapıldı. eksisozluk111 adresinden siteye giriş yapılabiliyor. Peki Ekşi Sözlük kapatıldı mı?
26.12.2023 Gündem
Defne yaprakları, kadınlar için gelir kapısı oldu! Yüzde 90'ını Türkiye karşılıyor
Defne yaprakları, kadınlar için gelir kapısı oldu! Yüzde 90'ını Türkiye karşılıyor Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde kurulan tesiste, günde 1 ton yaş defne yaprağı kurutuluyor. Daha sonra ilçedeki kadınlar tarafından ayrıştırılan yapraklar, firmaların ihtiyacına göre paketleniyor. 19 Mayıs Ekolojik Üreticiler Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakkı Karaman, "20 kişiye 12 ay boyunca istihdam sağlıyoruz. Daha çok yaygınlaşması için çiftçilerimize ücretsiz dağıtımın
24.12.2023 Ekonomi
Başsavcılıktan Ekşi Sözlük'teki şehit paylaşımlarına soruşturma
Başsavcılıktan Ekşi Sözlük'teki şehit paylaşımlarına soruşturma Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 'Ekşi Sözlük' isimli sosyal paylaşım sitesinde şehitlere yönelik suç veya suç unsuru içeren paylaşım yapanlar hakkında resen soruşturma başlattı.
24.12.2023 Gündem
Ekşi Sözlük kapandı mı, Ekşi Sözlük'e erişim engeli mi geldi? Ekşi Sözlük açılmıyor, ne yapmalıyım?
Ekşi Sözlük kapandı mı, Ekşi Sözlük'e erişim engeli mi geldi? Ekşi Sözlük açılmıyor, ne yapmalıyım? Ekşi Sözlük kapandı mı, Ekşi sözlük açılmıyor, ne yapmalıyım? 6 Şubat Kahramanmaraş depremleriyle ilgili paylaşıma gelen şikayet başvurusunu değerlendiren mahkemeden kararı çıktı. Platforma giremeyen kullanıcılar karar sonrası Eşi Sözlük'ün kapatılıp kapatılmadığını araştırmaya başladı.
14.12.2023 Gündem
Ekşi Sözlük neden kapatıldı? 15 gündür kapalı olan Ekşi Sözlük ne zaman açılacak? İşte cevabı
Ekşi Sözlük neden kapatıldı? 15 gündür kapalı olan Ekşi Sözlük ne zaman açılacak? İşte cevabı Sosyal medya platformu Ekşi Sözlük kapatıldı mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 21 Şubat 2023 Salı akşamı 22:00 sıralarında Ekşi Sözlük erişim engeli gündem oldu. Kullanıcıların erişim problemi yaşadığı Ekşi Sözlük ne zaman açılacak? İşte detaylar...
10.03.2023 Gündem
Zeynep Bastık ev halini paylaştı!
Zeynep Bastık ev halini paylaştı! İç çamaşırlı ev hallerini sosyal medyadan paylaşarak dikkat çeken Zeynep Bastık son günlerde beyaz küloduyla da Ekşi Sözlük gündemine girmişti. Eleştirileri umursamayan Bastık'tan bu sefer de siyah minicik taytıyla dans videosu geldi.
10.01.2023 Magazin
Algı Eke'den şaşırtan itiraf! 'Param biterse dizi yapacağım'
Algı Eke'den şaşırtan itiraf! 'Param biterse dizi yapacağım' Algı Eke, YouTube’daki Pena kanalında Ekşi Sözlük yazarları tarafından kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.
22.03.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu! Ekim ayında Meclis'e geliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu! Ekim ayında Meclis'e geliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dış siyasetteki mücadele alanlarından iç politikadaki sıcak tartışmalara, gündeme dair bütün gelişmeleri CNN TÜRK – Kanal D ortak yayınında değerlendirdi. Sel bölgesindeki vatandaşları uyaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Darda zorda kalmadıkça ulaşıma kapalı sayılabilecek karayollarını da tercih etmeyin, çünkü her an heyelan olabilir." çağrısında bulundu. Okullar açılacak mı? sorusuna yanıt veren Erdoğan şu ifadeleri kullandı: Müjdeyi yeni Milli Eğitim Bakanı'ndan alacaksınız. Pazartesi günü Kabine Toplantısı'nda bu konuyu ele alacağız. Yüz yüze eğitime geçebilmek temennimiz. Mahmut Bey; gerçekten 'okullarımızı açalım' diyorsa, Kabine olarak bu işe ikna olursak 'Hayırlı olsun' deriz.
12.08.2021 Gündem
Ekşi Sözlük'teki başlık hakkında soruşturma başlatıldı
Ekşi Sözlük'teki başlık hakkında soruşturma başlatıldı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, "Ekşi Sözlük" isimli sosyal paylaşım sitesinde yer alan "halkın ayaklanması için daha ne olması gerekiyor" başlığıyla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.
9.08.2021 Gündem
Ben zaten dünya starıyım ama dünyanın haberi yok beybi!
Ben zaten dünya starıyım ama dünyanın haberi yok beybi! Enrique Iglesias’la düet yaptı. ‘Adeyyo’ isimli şarkısı ‘Charlie’nin Melekleri’ filminde kullanıldı. Yeni çalışması ‘Acayip İyi’ için müzik yazarımız Tolga Akyıldız “Tekrar tekrar dinleme isteği yaratıyor” diye yazdı. Dans videosu TikTok’ta 8.2 milyar etkileşim aldı. Ece Seçkin’le müzik ve hayat yolculuğunu konuştuk.
15.08.2020 Magazin
"Estağfurullah, o sizin kendi seksiliğiniz..."
"Estağfurullah, o sizin kendi seksiliğiniz..." Ekranların aranan yüzü olmayı başaran Metin Akgülder lisede başlayan müzik yolculuğunu,karantina günlerini ve yeni şarkısını anlattı.
26.04.2020 Magazin
Şaşırttı! 'Ha oyuncu ha jeneratör'
Şaşırttı! 'Ha oyuncu ha jeneratör' Mustafa Sandal, oyuncuları jeneratöre benzetti. Şarkıcı “Setin tek kralı yönetmen. Oyuncular ise ha jeneratör ha oyuncu...” diyerek, yeni bir polemiğin fitilini ateşledi.
16.02.2020 Magazin
Haluk Levent: Şişkin ego bazılarımızı sürüngen yaptı
Haluk Levent: Şişkin ego bazılarımızı sürüngen yaptı Haluk Levent ile Cem Yılmaz arasındaki söz düellosu büyüyor. Ünlü Rock’çı isim vermeden ağır sözler söyledi.
17.11.2019 Magazin
Haluk Levent'ten Cem Yılmaz'a 'vurgun' sorusu
Haluk Levent'ten Cem Yılmaz'a 'vurgun' sorusu Cem Yılmaz'ın gösterisin izleyen Ekşi Sözlük yazarları, ünlü komedyenin Haluk Levent için "Büyük vurgun yakında sinemalarda" dediğini ileri sürdü. Konu hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapan Levent, "1 TL'lik vurgunum varsa ülkeyi terk edeceğim" diyerek Yılmaz'dan açıklama beklediğini söyledi.
13.11.2019 Magazin
Hayvan sevgisiyle sosyal medyada fenomen oldu
Hayvan sevgisiyle sosyal medyada fenomen oldu Balıkesir'in Sındırgı ilçesine bağlı kırsal Armutlu Mahallesinde yaşayan 12 yaşındaki Mehmet Kanur, bir günde sosyal medya fenomeni oldu. Sabah saatlerinde video paylaşım kanalında çevresindeki bitki ve hayvanları tanıtan Mehmet Kanur, 2 gün içinde 100 bin takipçiye ulaştı. Kanur, "Hedefim belgesel kanalında çalışmak ve bütün çocukların hayvanları ve doğayı sevmesini sağlamak" dedi.
21.08.2019 Yaşam
Rasim Ozan Kütahyalı, "Boşnaklara hakaret" davasında hakim karşısına çıktı
Rasim Ozan Kütahyalı, "Boşnaklara hakaret" davasında hakim karşısına çıktı Bir televizyon kanalındaki spor programında Boşnaklara hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada hakkında çıkarılan yakalama kararı gereği mahkemeye getirilen Rasim Ozan Kütahyalı, "Türkiye'de 'nefret suçu' sözünü popülerleştirmiş bir gazeteciyim, benim hakkımda olmadık bir yerden suçlama olduğu için çok tepkiliyim, bana her şey söylenebilir ama 'ırkçılık' suçlaması yapılamaz. Benim sözlerimde kasıt olmadığını her adaletli insan görecektir, benim ki sadece bir ekran kazasıdır." dedi.
30.07.2019 Gündem
Yeni Zelanda cami saldırısını öven Ekşi Sözlük yazarı tutuklandı
Yeni Zelanda cami saldırısını öven Ekşi Sözlük yazarı tutuklandı Denizli'de, Yeni Zelanda'da 2 camiye düzenlenen ve 50 kişinin yaşamını yitirdiği silahlı terör saldırısını sosyal medyadan övdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
19.03.2019 Gündem
Katliamı öven Ekşi Sözlük yazarı tutuklandı!
Katliamı öven Ekşi Sözlük yazarı tutuklandı! Yeni Zelanda'daki cami katliamını övdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Ekşi Sözlük yazarı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
16.03.2019 Gündem
Ünlü oyuncu, o soruya yanıt vermedi...
Ünlü oyuncu, o soruya yanıt vermedi... ‘Şampiyon’ filmiyle vizyonda olan Farah Zeynep Abdullah, ekşi sözlük sitesi kullanıcılarından gelen soruları yanıtladı.
9.12.2018 Magazin
Ahmet Kural, Sıla'nın sırtında vazo kırmış!
Ahmet Kural, Sıla'nın sırtında vazo kırmış! Ocak ayındaki Ahmet Kural-Sıla ayrılığının şiddet nedeniyle olduğu, Sıla’nın bir erkekle yemek yerken çekilen fotoğrafını gören Ahmet Kural’ın sevgilisini kollarından tutup sarstığı iddia edildi. Sıla’nın yakın çevresinden alınan bilgiye göre ise 29 Ekim tarihinde yaşanan olay, Ahmet Kural’ın ikinci kez birlikte olmaya başladıklarından sonra Sıla’ya uyguladığı ilk şiddet değil!
3.11.2018 Magazin
İtiraf etti: O sahnelerde kendimi zor tutum!
İtiraf etti: O sahnelerde kendimi zor tutum! Oyuncu Emre Karayel, 2008'den 2015 yılına kadar "Bir Kadın Bir Erkek" dizisindeki rol arkadaşı Demet Evgar'la çektiği öpüşme sahnelerinde zorlandığını açıkladı.
14.05.2018 Magazin
10 yıl sonra itiraf etti! Öpüşme sahnelerinde...
10 yıl sonra itiraf etti! Öpüşme sahnelerinde... Oyuncu Emre Karayel, 2008'den 2015 yılına kadar "Bir Kadın Bir Erkek" dizisindeki rol arkadaşı Demet Evgar'la çektiği öpüşme sahnelerinde zorlandığını açıkladı.
13.05.2018 Magazin
"Cem Yılmaz kadar iyiyim!"
"Cem Yılmaz kadar iyiyim!" Tanser Yılmaztürk’ün sunduğu fenomen Talkshow programı Kahve Sohbetleri’ nin yeni konuğu ‘Eyvallahım Var’ kitabı ile çok konuşulan Yunus Günce oldu.
7.03.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ekşi Sözlük ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekşi sözlük haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.