Ekran Kartı

Ekran Kartı

Son dakika ekran kartı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ekran kartı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ekran kartı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ekran Kartı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ekran kartı gelişmeleri de dahil olmak üzere 291 ekran kartı haberi bulunmuştur. Tüm ekran kartı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vsync Nedir, Ne İşe Yarar? Vsync Nasıl Kapatılır, Nasıl Açılır?
Vsync Nedir, Ne İşe Yarar? Vsync Nasıl Kapatılır, Nasıl Açılır? Asıl anlamı dikey senkronizasyon anlamına gelen kısa şekli de bu şekilde okunan oyunların yenilenme hızına denilmektedir. Bir oyunun kare şeklinde bulunan hızı ile oyunun aynı zamanda monitörünün otomatik bir şekilde yenilenmesinin aynı anda çalışmasını sağlamaktadır. Bunun aynı zamanda diğer bir anlamı grafik teknolojisi anlamına gelmektedir.
5.02.2024 Gündem
'2 taksiti ödemedi' yalanı! Depremde ölen Şeyma'nın yakınlarına dolandırıcılık oyunu
'2 taksiti ödemedi' yalanı! Depremde ölen Şeyma'nın yakınlarına dolandırıcılık oyunu Hatay'da deprem felaketinde hayatını kaybeden öğretmen Şeyma İyiol'un (27) ailesine telefonla ulaşan kişiler, kızlarının borcu olduğunu, 2 taksiti ödemediği belirtip, icra işlemi başlatacaklarını söyledi. Şeyma'nın avukat ablası Ceylan İyiol (32), konuyu araştırınca benzer yöntemle depremde yakınını kaybeden birçok kişinin dolandırıldığını öğrendi. Suç duyurusunda bulunan İyiol, "Bu dolandırıcılar, çok iyi hazırlanmışlar. Depremde ölenlerin bilgilerini internet sitelerinden buluyorlar. Nerede defnedildiklerini bile söylüyorlar" dedi.
23.04.2023 Gündem
Kaçak cihazlarla kripto para üretirken yakalandı
Kaçak cihazlarla kripto para üretirken yakalandı Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir evde gümrük kaçağı cihazlarla kripto para üretimi yaptığı belirlenen A.K., gözaltına alındı.
5.12.2022 Yaşam
Bilgisayar Özelliklerine Nasıl Bakılır? Bilgisayarım Ram Ve Ekran Kartına Bakma Yöntemleri...
Bilgisayar Özelliklerine Nasıl Bakılır? Bilgisayarım Ram Ve Ekran Kartına Bakma Yöntemleri... Kullanılan bilgisayarların özelliklerinin bilinmesi kullanıcılar tarafından tercih edilebilmektedir. Özellikle yeni bir bilgisayar alınacağı zaman veya bilgisayar satılacağı zaman bilgisayarın özellikleri öğrenilmek istenmektedir. Bilgisayarın özelliklerine bakmak için ayarlar kısmından erişim sağlanabilmesi mümkün olmaktadır.
7.11.2022 Bilim ve Teknoloji
FIFA 23 ne zaman çıkacak? FIFA 23 Türkiye satış fiyatı belli oldu mu?
FIFA 23 ne zaman çıkacak? FIFA 23 Türkiye satış fiyatı belli oldu mu? FIFA 23 oyunu için heyecanlı bekleyiş sürüyor! Oyunseverlerin merakla beklediği futbol oyunu FIFA 23’ün Türkiye satış fiyatı da netlik kazandı. Peki, FIFA 23 ne zaman çıkacak? FIFA 23 Türkiye satış fiyatı ne kadar? İşte detaylar…
22.07.2022 Bilim ve Teknoloji
2,5 milyon liralık dev vurgun! Ekran kartlarını böyle çaldılar
2,5 milyon liralık dev vurgun! Ekran kartlarını böyle çaldılar İstanbul'da bir iş yerine giren şüpheliler 2,5 milyon lira değerinde ekran kartı çaldı. Yakalanan 3 şüpheliden 2'sinin çeşitli suç kayıtlarının olduğu belirlendi.
22.05.2022 Gündem
Yasa dışı kripto para üretimi yapan yerlere operasyon!
Yasa dışı kripto para üretimi yapan yerlere operasyon! Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yasa dışı yollar ile Türkiye’ye getirildiği tespit edilen ve elektronik cihazlarla kripto para üretimi yapan mekanlara operasyon gerçekleştirdi.
30.03.2022 Gündem
Kripto para üretirken yakalandı! Yurt dışından 3 milyon TL'lik cihaz getirmiş
Kripto para üretirken yakalandı! Yurt dışından 3 milyon TL'lik cihaz getirmiş Mersin'de yurt dışından kaçak yollarla getirdiği, piyasa değeri toplam 3 milyon 89 bin TL olan elektronik cihazlarla izinsiz kripto para üretimi yapan M.E., gözaltına alındı.
25.02.2022 Gündem
E harfi ile eşya isimleri - E ile başlayan eşyalar...
E harfi ile eşya isimleri - E ile başlayan eşyalar... İnsanın hayal gücünün eseri olan eşyalar tasarlanırken ilk olarak hedeflenen eşyanın bir işe hizmet etmek için üretilmesi olmaktadır.
18.02.2022 Gündem
Battlefield 2042 ne zaman çıkacak, çıkış tarihi ertelendi mi? Battlefield 2042 ne kadar, Türkiye fiyatı kaç lira?
Battlefield 2042 ne zaman çıkacak, çıkış tarihi ertelendi mi? Battlefield 2042 ne kadar, Türkiye fiyatı kaç lira? Battlefield 2042 ne zaman çıkacak, ertelendi mi? Ekim ayında çıkış yapması planlanan Battlefield 2042, ertelendi. İşte Battlefield 2042 hakkında merak edilenler…
16.09.2021 Gündem
Tesla çip krizi şimdilik aşıldı! Ancak yine üretim durabilir!
Tesla çip krizi şimdilik aşıldı! Ancak yine üretim durabilir! Dünyanın en büyük elektrikli otomobil üreticisi olarak bilinen Tesla, çip krizi nedeniyle ne yazık ki zor zamanlardan geçiyor. Şirket elektrikli otomobiller konusunda kendisini ispat etmiş olsa bile yine de bazı sorunlar yaşamaktan kurtulamıyor. Bu tür sorunlar geri planda kalmalarına neden oluyor.
5.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Saints Row: The Third Remastered oyunu gereksinimleri neler? Saints Row ücretsiz mi?
Saints Row: The Third Remastered oyunu gereksinimleri neler? Saints Row ücretsiz mi? Epic Games Store’dan oyunseverleri heyecanlandıran haber geldi. Saints Row: The Third Remastered oyununu ücretsiz olarak dağıtmaya başladı. Epic Games üyesi olan oyunseverler, Saints Row: The Third Remastered'i ücretsiz olarak hesaplarına ekleyebiliyor ve bilgisayarlarına kurulumunu gerçekleştirerek oyunu oynayabiliyor. Peki, Saints Row: The Third Remastered oyunu gereksinimleri neler? Saints Row ne zamana kadar ücretsiz? İşte detaylar…
26.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Rocket League sistem gereksinimleri nelerdir?
Rocket League sistem gereksinimleri nelerdir? Bilgisayar işletim sistemleri donanım kaynaklarını yönetmekte ve çeşitli uygulama yazılımları için yaygın servisleri sağlamaktadır. Kısacası yazılım bütününe işletim sistemleri denmektedir. Bu sistemler bilgisayarda çalışarak uygulama programlarıyla bilgisayar donanımları arasında iletişimi sağlamaktadır. Rocket League Sistem de bir işletim sistemi programıdır. Gereksinimleri ve belirli özellikleri bulunmaktadır.
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Valorant sistem gereksinimleri nelerdir?
Valorant sistem gereksinimleri nelerdir? Riot Games tarafından piyasaya sürülen bir oyun olan Valorant'ın son zamanlarının en çok rağbet gören oyunlarından biri haline geldiği görülmektedir. Valorant adı verilen oyun çok oyunculu olan bir nişancı oyunu olmaktadır. Oyun ilk olarak 2019 yılında Project A şeklinde yayınlanmakta olup 2020 yılında resmi olarak yayınlanması gerçekleştirilmiştir. Oyuncularına ücretsiz oynama imkanı sunan bu oyunun çok fazla oyuncusu olduğu belirtilmektedir. Oyunda yapılan güncellemeler ve değişiklikler oyuna olan ilgiyi arttırmaktadır.
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Pubg sistem gereksinimleri nelerdir?
Pubg sistem gereksinimleri nelerdir? Dünyada ilk kez 2017 yılının başlarında Steam platformunda çıkmış olan PUBG yani PlayerUnknown’s Battlegrounds oyunu, hayatta kalma oyunlarının atası olarak adlandırılmaktadır. Daha sonraki yıllarda mobil cihazlar için PUBG mobil adı ile sürümü çıkmıştır. PUBG Steam yani bilgisayar versiyon oyunu, yüksek kapasiteli cihazlar için uyumlu olmaktadır. Bu nedenle PUBG sistem gereksinimleri nelerdir ve bilgisayarım açar mı tarzı sorular merak edilmektedir.
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Leauge Of Legends (Lol) sistem gereksinimleri nelerdir?
Leauge Of Legends (Lol) sistem gereksinimleri nelerdir? Oyun tutkunlarının en çok tercih ettiği oyunların başında gelen League of Legends (LOL) 12 yıldan fazla süredir oyun dünyasında yer alıyor. Oyun meraklıları da Leauge Of Legends (Lol) sistem gereksinimlerini merak ediyor. Peki, Leauge Of Legends (Lol) sistem gereksinimleri nelerdir? Lol kaç Gb, bilgisayarım açar mı? İşte Leauge Of Legends hakkında bilmeniz gerekenler...
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Gta 5 Sistem gereksinimleri nelerdir? Gta 5 kaç Gb, bilgisayarım açar mı?
Gta 5 Sistem gereksinimleri nelerdir? Gta 5 kaç Gb, bilgisayarım açar mı? Piyasada kısa sürecede popüler olan ve oyun meraklılarının en çok tercih ettiği oyunların başında gelen GTA 5’nin sistem gereksinimleri merak ediliyor. GTA 5 sürümünde yaşanan sıkıntılar nedeniyle pek çok kullanıcı bilgisayar donanımlarının yeterli olup olmayacağını araştırıyor. Peki, Gta 5 Sistem gereksinimleri nelerdir? Gta 5 kaç Gb, bilgisayarım açar mı? İşte GTA 5 hakkında bilmeniz gerekenler…
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Forza Horizon 4 sistem gereksinimleri nelerdir?
Forza Horizon 4 sistem gereksinimleri nelerdir? Forza Horizon 4 oyunu, piyasada bulunan diğer yarış oyunlarına göre daha üst model bilgisayarlar için uygun bir yarış oyunu olarak göze çarpıyor. Pek çok oyun tutkunu da Forza Horizon 4 oyununun sistem gereksinimlerini merak ediyor. Peki, Forza Horizon 4 sistem gereksinimleri nelerdir? Forza Horizon 4 kaç gb, bilgisayarım açar mı? İşte ? Forza Horizon 4 ile ilgili merak edilenler…
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Apex Legends sistem gereksinimleri nelerdir?
Apex Legends sistem gereksinimleri nelerdir? Apex Legends oyun meraklılarının yakından takip ettiği oyunlardan başında geliyor. Hayatta kalma ve stratejik çatışmaların yaşandığı ve en yeni oyunlardan olan Apex Legends’in sistem gereksinimleri pek çok kullanıcı tarafından merak ediliyor. Peki, Apex Legends sistem gereksinimleri nelerdir? Apex Legends kaç Gb, bilgisayarım açar mı? İşte Apex Legends hakkında merak edilenler...
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Euro Truck Simulator 2 Sistem Gereksinimleri Nelerdir?
Euro Truck Simulator 2 Sistem Gereksinimleri Nelerdir? Ülkemizde en fazla oynanan simülasyon oyunlarından birisi olan Euro Truck Simulator (ETS2) oyunu, tır simülasyon oyunu olarak geçmektedir. ETS2 oyunu geniş harita desteği ile birlikte bilgisayarlarda fazla yer kaplayan oyunların başında geliyor. ETS2 oyunu için minimum RAM gereksinimi 4 GB şeklindedir.
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Zula sistem gereksinimleri nelerdir?
Zula sistem gereksinimleri nelerdir? Aksiyon FPS türü bilgisayar oyunlarından olan Zula aynı zamanda Türk yapımı oyunlar arasında yer alıyor. Bol heyecan ve aksiyon oyun türü arayan kişiler Zula oyununu tercih etmektedir. Zula oyunu diğer FPS oyun türlerine oranla çok daha az bütçeli sistem gereksinimlerine ihtiyaç duymakta ve 2GB RAM yeterli olmaktadır.
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Fortnite sistem gereksinimleri nelerdir?
Fortnite sistem gereksinimleri nelerdir? 2017 Yılında piyasaya çıkmış olan Fortnite, dünyada büyük bir kitle tarafından ilgi ile oynanmaktadır. Türkiye’de de büyük bir kitleye sahip olan oyun, daha çok yurtdışında oldukça popülerdir. Sıradan bir hayatta kalma ve FPS türü oyunlarının harmanlanarak sunulmuş olduğu oyun, yüksek bir sistem gereksinimlerine ihtiyaç duymaktadır.
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Cs Go sistem gereksinimleri nelerdir?
Cs Go sistem gereksinimleri nelerdir? Bilgisayarım sistemlerinin iyi ve eksiksiz olması gereken oyun türlerinden birisi de CS GO oyunudur. İlk olarak 2012 yılında piyasaya sürülmüş olan CS GO, geçmişten günümüze milyonlarca oyuncunun severek oynadığı bir FPS oyun türüdür.
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Karı koca meslek haline getirmişler! Evlerinde bulundu, günde 5 kişi...
Karı koca meslek haline getirmişler! Evlerinde bulundu, günde 5 kişi... Adana merkezli 8 ilde online satış siteleri ve sosyal medya üzerinden sahte ilanlarla halkı dolandıran şebekenin lideri olduğu iddia edilen Serkan T. ile eşi Kübra T.'nin, günde 5 kişiyi dolandırdıkları belirlendi.
28.07.2021 Gündem
Adana merkezli 8 ilde internet dolandırıcılarına operasyon
Adana merkezli 8 ilde internet dolandırıcılarına operasyon Adana merkezli 8 ilde gerçekte olmayan ürünleri internet sitelerinde sahte satış ilanı vererek dolandırıcılık yaptığı ileri sürülen 37 şüpheliden 26'sı gözaltına alındı.
27.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ekran Kartı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ekran kartı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.