Ek Süre

Ek Süre

Son dakika ek süre haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ek süre ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ek süre haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ek Süre

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ek süre gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.385 ek süre haberi bulunmuştur. Tüm ek süre haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursluluk sınavı (İOKBS) kaç dakika? Bursluluk sınavı süresi kaç dakika, saat kaçta başlıyor ve bitiyor?
Bursluluk sınavı (İOKBS) kaç dakika? Bursluluk sınavı süresi kaç dakika, saat kaçta başlıyor ve bitiyor? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvime göre 5,6,7,8,9,10 ve 11’nci sınıf öğrencilerinin katılacağı bursluluk sınavı 2024 yılında 21 Nisan 2024 Pazar günü yani yarın gerçekleştirilecek. Sınava girecek ortaokul ve lise öğrencileri "Bursluluk sınavı (İOKBS) saat kaçta başlıyor ve bitiyor, sorularına yanıt ararken İOKBS kaç dakika sorusunun yanıtını da araştırıyor.
20.04.2024 Gündem
Tartıştığı 25 yıllık eşini av tüfeğiyle öldüren sanık için istenen ceza belli oldu
Tartıştığı 25 yıllık eşini av tüfeğiyle öldüren sanık için istenen ceza belli oldu Antalya'da tartıştığı 25 yıllık eşi Nadire Güzelçolak'ı (42) av tüfeğiyle başına ateş edip öldüren İbrahim Güzelçolak (49) hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi.
21.03.2024 Gündem
Otobüste yaşlı çifte feci dayak! Okul müdürü kendini böyle savundu
Otobüste yaşlı çifte feci dayak! Okul müdürü kendini böyle savundu Mersin'de belediye otobüsünde oğlu A.O.T. (17) ile birlikte Hamdiye (71) ve Ramazan Polat (77) çiftini darbeden okul müdürü İsmet Turan (53), tutuklu yargılandığı davada, karşı tarafı suçladı. Ramazan Polat'ın oğluna hakaret edip vurması nedeniyle karşılık verdiğini iddia eden Polat, "Babalık refleksiyle oldu” dedi.
13.03.2024 Gündem
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı!
MEB'den LGS'ye gireceklere kritiik uyarı! Millî Eğitim Bakanlığı, 2 Haziran 2024'te yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınava ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.
13.03.2024 Gündem
Uzay yolculuğu 19 Ocak tarihine ertelendi
Uzay yolculuğu 19 Ocak tarihine ertelendi Astronot Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu ertelendi. Türk astronotu taşıyacak araç 19 Ocak'ta fırlatılacak. 01.11'de gerçekleşmesi beklenen Türkiye'nin uzay yolculuğunun hava şartları nedeniyle ertelendiği duyuruldu.
17.01.2024 Gündem
Geri dönüşüm tesisindeki yangın kontrol altına alındı
Geri dönüşüm tesisindeki yangın kontrol altına alındı Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bulunan geri dönüşüm tesisindeki yangın Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu kısa sürede tamamen kontrol altına alındı. Geçtiğimiz haziran ayında büyük bir yangının çıktığı tesisin lisansının iptal edildiği ancak tahliye kararına uymayarak Ocak 2024'e kadar ek süre talep ettiği öğrenildi.
8.01.2024 Gündem
Cep telefonları ile ilgili yeni düzenleme! Süre 180 güne çıkarılacak
Cep telefonları ile ilgili yeni düzenleme! Süre 180 güne çıkarılacak AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, yurt dışından getirilen mobil cihazların Türkiye'de kaydedilmeden kullanılma süresinin 120'den 180 güne çıkarılacağını ve geçici ithalat kapsamında Türkiye'ye getirilen araçların ülkede kalma süresinin de yurt dışından emekli olanlar için 4 yıla artırılacağını belirtti.
25.12.2023 Gündem
Yurt dışı telefonların kullanım süresi 180 güne çıkarılacak
Yurt dışı telefonların kullanım süresi 180 güne çıkarılacak AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, yurt dışından getirilen mobil cihazların Türkiye'de kaydedilmeden kullanılma süresinin 120'den 180 güne çıkarılacağını ve geçici ithalat kapsamında Türkiye'ye getirilen araçların ülkede kalma süresinin de yurt dışından emekli olanlar için 4 yıla artırılacağını belirtti.
25.12.2023 Ekonomi
Antalya'da inşaat şirketi sahibi Zehra'yı öldüren sanık: Onu öldürten dayısı Erol Bey'dir
Antalya'da inşaat şirketi sahibi Zehra'yı öldüren sanık: Onu öldürten dayısı Erol Bey'dir Antalya'da inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı (40) tabancayla 9 el ateş edip öldüren tutuklu sanık Yılmaz Fahrioğlu (45), duruşmadaki ifadesinde, "Zehra Hanım'ı öldürten dayısı Erol Bey'dir. Beni oraya çağırdı. 'Orada konuşalım' dedi. Erol Bey yine benimle görüşmedi. Zehra Hanım ile görüşmeye başladık. Ağır hakaretler etti" dedi.
25.12.2023 Gündem
TBMM'de Bakan Koca ile Bozdağ'ın güldüren diyaloğu
TBMM'de Bakan Koca ile Bozdağ'ın güldüren diyaloğu TBMM Genel Kurulundaki bütçe görüşmelerinde sunum yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, süre konusunda kendisini sık sık uyaran Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ'dan sürekli ek süre talep etmesi milletvekillerini güldürdü.
17.12.2023 Gündem
TBMM'de Bakan Koca ile Bozdağ'ın dikkat çeken diyaloğu
TBMM'de Bakan Koca ile Bozdağ'ın dikkat çeken diyaloğu TBMM Genel Kurulundaki bütçe görüşmelerinde sunum yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, süre konusunda kendisini sık sık uyaran Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ'dan sürekli ek süre talep etmesi milletvekillerini güldürdü.
17.12.2023 Vatan TV
'Beni aldatıyor' dediği eşini sokak ortasında katletti, gerçek mahkemede ortaya çıktı
'Beni aldatıyor' dediği eşini sokak ortasında katletti, gerçek mahkemede ortaya çıktı 'Beni aldatıyor' diyerek boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında öldürdü. Konya'da, kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi Ebru Gürpe'yi (33) öldüren Yılmaz Gürpe'nin (33) yargılandığı davada Cumhuriyet savcısı mütalaasını verdi. Mütalaada, Yılmaz Gürpe'nin 'Beni aldatıyor' şeklinde verdiği ifadelerin çelişkili olduğunu ve haksız tahrik hükümlerinden faydalanmaya çalıştığının görüldüğünü belirten savcı, öldürülen Ebru Gürpe'nin aldatıldığı için 20 yıllık eşi olan Yılmaz Gürpe'yi terk ettiğinin anlaşıldığını belirti.
8.12.2023 Gündem
Yasak ilişkiden doğan bebeğini bahçeye gömmüştü! Sürpriz tanık konuştu
Yasak ilişkiden doğan bebeğini bahçeye gömmüştü! Sürpriz tanık konuştu Ordu'da evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklanıp, ilk duruşmada tahliye edilen Bilge Çapa'nın (27) yargılandığı davada tanık olarak dinlenen ebe S.F., "Kendisinin ve bebeğinin yanına gittiğimde, emzirdiğini söyledi. Bebeğin huzurlu bir şekilde uyuduğunu gördüm. Emzirdiğini söylediği için de bebeğin anne sütü ile beslendiğini anladım. Taburcu olana kadar herhangi bir anormallik görmedim" dedi.
12.10.2023 Yaşam
Arabuluculuk bürolarında ilk gün yoğunluğu! Vatandaşlar akın etti
Arabuluculuk bürolarında ilk gün yoğunluğu! Vatandaşlar akın etti Ev sahibi ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıkların kısa sürede çözülmesi için bugün yürürlüğe giren arabuluculuk bürolarında yoğunluk dikkat çekti.
1.09.2023 Yaşam
CHP'den ihraç edilen Tanju Özcan'dan CNN Türk'te flaş açıklama
CHP'den ihraç edilen Tanju Özcan'dan CNN Türk'te flaş açıklama CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CNN Türk ekranlarında Akıl Çemberi programında soruları yanıtladı. Kararın hukuksuz olduğunu söyleyen Özcan, yargı yoluna gideceğini açıkladı.
26.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Seçim belirsizliği ortadan kalktı, elimiz güçlü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Seçim belirsizliği ortadan kalktı, elimiz güçlü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Türkiye İhracatçılar Meclisi 30. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni'ne önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, enflasyonu tek haneye düşüreceklerini söyleyerek seçim belirsizliğin ortadan kalktığını ve yeni ekonomi kadrosunun birinciliği önceliğinin bu olduğunu vurguladı.
17.06.2023 Gündem
6 yaşındaki çocuğun evlendirilme davasında yeni gelişme!
6 yaşındaki çocuğun evlendirilme davasında yeni gelişme! İstanbul'da 6 yaşında çocuğun evlendirilmesi ile ilgili duruşma 17 Temmuz'a ertelendi. Mahkeme, sanıklar Kadir İstekli ve Yusuf Ziya Gümüşel'in tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.
5.06.2023 Gündem
LGS sınavı bugün yapılacak! 1 milyondan fazla öğrenci katılacak
LGS sınavı bugün yapılacak! 1 milyondan fazla öğrenci katılacak Lise ve üniversite yolundaki sınav maratonunun ilki olan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) bugün yapılıyor. 1 milyon 246 bin 429 öğrencinin katılması beklenen sınav 09.30’da başlayacak. Adaylar, 90 soru için iki oturumda 155 dakika boyunca ter dökecek.
4.06.2023 Eğitim
Devlete olan borçların yapılandırılması ve ilk taksitin ödeme süresi uzatıldı
Devlete olan borçların yapılandırılması ve ilk taksitin ödeme süresi uzatıldı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile, devlete olan borçların yapılandırılması için 31 Mayıs'ta sona erecek başvuru süresi 30 Haziran'a, borçların ilk taksit ödeme süresi de 31 Temmuz'a kadar uzatıldı.
26.05.2023 Gündem
Profesörü dolandıran sahte MİT'çilere 26'şar yıl hapis istemi
Profesörü dolandıran sahte MİT'çilere 26'şar yıl hapis istemi Bursa'da 'MİT mensubuyum' yalanı ile emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet T.'yi (77) kandırıp, 1979 adet cumhuriyet altını ile 400 bin eurosunu dolandıran 1'i kadın 6 sanık için zincirleme şekilde 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan 26 yıla kadar hapis istendi.
21.05.2023 Gündem
BDDK'dan mevduat hesabı kararı! Süre uzatıldı
BDDK'dan mevduat hesabı kararı! Süre uzatıldı Kaharamanmaraş merkezli depremlerin ardından vatandaşı korumak adına yeni kararlar alınmaya devam ediliyor. Son olarak Bankalar Düzenleme ve Denetleme Kurumu, zaman aşımına uğrayan tasarruflarla ilgili hak sahiplerine ek süre tanıdı.
28.04.2023 Ekonomi
ÖSYM’den YKS için ek süre!
ÖSYM’den YKS için ek süre! 2023-YKS başvuru/geç başvuru sürelerinde bilgilerini sisteme kaydeden ancak başvurusunu tamamlayamayan adaylar başvurularını yarına kadar gerçekleştirebilecek.
26.04.2023 Eğitim
Eşini 6 yerinden bıçakladı! 'Beni makasla yaraladığında affettim, o da affetsin'
Eşini 6 yerinden bıçakladı! 'Beni makasla yaraladığında affettim, o da affetsin' Bursa’da, 3 yıllık eşi Yüce Can Yılmaz’ı (39), 6 yerinden bıçaklayan Kenan Yılmaz (42), ‘Tasarlayarak kadına karşı kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle tutuklu yargılandığı davada yazılı savunma sundu. Yılmaz savunmasında, “Eşim bir sefer beni makasla yaraladı, ben onu o zaman affettim, o da beni affetsin. Çok pişmanım” diyerek, tahliyesini ve beraatini talep etti. Mahkeme heyeti, duruşmayı erteleyerek, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
18.04.2023 Yaşam
HDP'ye kapatma davasında yeni gelişme!
HDP'ye kapatma davasında yeni gelişme! Anayasa Mahkemesi (AYM), HDP'nin kapatılması davasında partinin sözlü savunma yapmaması üzerine dosyanın esas hakkındaki raporunu hazırlaması için raportöre gönderilmesine karar verdi.
11.04.2023 Gündem
YSK'dan seçimlerle ilgili yeni uygulama: Hangi aday ne kadar imza topladı?
YSK'dan seçimlerle ilgili yeni uygulama: Hangi aday ne kadar imza topladı? YSK Başkanı Ahmet Yener, "Bugün itibariyle il ve ilçe bazında anlık olarak hangi adaya ne kadar imza verildiğinin takibi mümkündür. Şeffaf bir ortam yaratmak amacıyla süreç takip edilebilir" dedi.
22.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ek Süre ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ek süre haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.