Egzos

Egzos

Son dakika egzos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan egzos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını egzos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Egzos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan egzos gelişmeleri de dahil olmak üzere 56 egzos haberi bulunmuştur. Tüm egzos haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trafik magandası cezadan kaçamadı! Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler yakalattı
Trafik magandası cezadan kaçamadı! Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler yakalattı Başakşehir'de önce drift atan bir sürücü daha sonra D-100 Karayolu üzerinde makas attı. Sürücünün o anları cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alınarak sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerin ardından şüpheliyi tespit eden polis ekipleri, sürücü E.O.’ya 29 bin 857 lira ceza yazdı.
16.08.2023 Gündem
Bakanlık duyurdu! EGEDES projesi 81 ilde resmen başladı
Bakanlık duyurdu! EGEDES projesi 81 ilde resmen başladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un hava kirliliğine karşı başlattığı Egzoz Elektronik Denetleme Sistemi Seferberliği Projesi 81 ilde hayata geçirildi.
24.08.2022 Gündem
Arabası olan herkes için geçerli! Resmen değişti, artık...
Arabası olan herkes için geçerli! Resmen değişti, artık... Arabası olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Değişiklik yapıldı. Resmen yürürlüğe girdi o zorunluluk kaldırıldı. E-devlet üzerinden erişim sağlanabilecek. Artık araçların durdurulmasına gerek kalmayacak, fiziki belge kontrolü yapılmayacak. Belge bulundurma zorunluluğu kalkacak. Sonuçlar araç sahibinin telefonuna SMS ile bildirilecek. Egzoz emisyon denetimleri ile ilgili açıklama yapıldı. Egzoz emisyon denetimleri, Egzoz Elektronik Denetleme Sistemi (EGEDES) üzerinden gerçekleştirilecek.
23.04.2021 Ekonomi
Egzos emisyon ücreti 2021! Egzoz emisyon cezası ne kadar? Egzos emisyon ölçümü fiyatı ve cezası…
Egzos emisyon ücreti 2021! Egzoz emisyon cezası ne kadar? Egzos emisyon ölçümü fiyatı ve cezası… Egzos emisyon ücreti 2021 ve cezaları hakkındaki aramalar devam ediyor. Egzoz emisyon ölçümlerinin ücretleri ve ölçüm yaptırmayanlar ile emisyon değerleri standartların üzerinde olan araçların sahiplerine uygulanan ceza miktarı artırıldı. Egzoz emisyon ölçüm ücreti 90 lira olurken, egzoz emisyon ölçümü yaptırmayan motorlu taşıt sahiplerine uygulanan 1895 liralık idari ceza ise 2 bin 67 liraya çıkarıldı.
11.01.2021 Ekonomi
Elektrikli bisiklet ve e-scooter yönetmeliği ortak akılla oluşturulacak
Elektrikli bisiklet ve e-scooter yönetmeliği ortak akılla oluşturulacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Elektrikli bisiklet ve elektrikli scooter gibi mikro hareketlilik sistemlerine standart getirecek. Söz konusu standartların belirlenmesine yönelik Mikro Hareketlilik Odak Grup Toplantısı, sektördeki paydaşların katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantılarda elde edilen veriler ve sektör temsilcilerinin önerileri, 28 Ağustos’ta Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun da katılacağı Mikro Hareketlilik Ortak Akıl Toplantısı’nda masaya yatırılacak.
21.08.2020 Ekonomi
Emisyon ölçümü yaptırmayan araçlar kurtulamayacak!
Emisyon ölçümü yaptırmayan araçlar kurtulamayacak! Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yıl başında uygulamaya koyacağı EGEDES ile egzoz emisyon ölçümünü yaptırmayan araçlar trafikte otomatik belirlenecek ve cezai işlem uygulanacak.
26.12.2019 Ekonomi
Kale, sektöre Daire Kartal ile girdi
Kale, sektöre Daire Kartal ile girdi Kartal'da yükselen ve şirketin ilk projesi olan Daire Kartal'da metrekare 4100 lira
2.05.2016 Arşiv
Kirli hava kilo aldırıyor
7.01.2016 Sağlık
Bu şekilde trafiğe çıkan yandı!
Bu şekilde trafiğe çıkan yandı! KADIKÖY’de trafiği tehlikeye düşüren modifiyeli ve abartı egzoz bulunan araçlara cezai işlem uygulandı...
15.07.2015 Yaşam
Art Point açıldı
Art Point açıldı Kavuklar Gayrimenkul Alaçatı'yı sanatla buluşturacak olan Art Point'in açılışını yaptı.
26.06.2015 Arşiv
WİFİ yavaş yavaş öldürüyor!
WİFİ yavaş yavaş öldürüyor! Forbes dergisi hayatımızın bir parçası haline gelen kablosuz internet ve cep telefonları konusunda son araştırmayı yayınladı. Sonuçlar korkutucu çıktı.
14.01.2015 Dünya
Araç sahipleri dikkat! Bakanlık online takibe alıyor
Araç sahipleri dikkat! Bakanlık online takibe alıyor Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, milyonlarca aracın egzoz gazı emisyonlarını online olarak takibe başlıyor...
2.12.2014 Ekonomi
Araç sahipleri dikkat; cezası 1755 lira
Araç sahipleri dikkat; cezası 1755 lira Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul'un çeşitli noktalarında egzoz gazı emisyon denetimi yapıldı. Emisyon değerleri yüksek çıkan araçlara 1755 lira ceza kesilecek.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da araçlara 'egzoz gazı' denetimi...
İstanbul'da araçlara 'egzoz gazı' denetimi... Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekipleri, İstanbul'da egzoz gazı emisyon ölçüm denetimi yaptı. Çevre Kanunu'na göre, egzoz gazı emisyonları sınır değerleri geçtiği takdirde araçlara bin 755 lira idari yaptırım, egzoz emisyon ölçüm pulu olmayanlara da 875 lira cezai işlem uygulanıyor.
29.09.2021 Gündem
Akciğer kanserine karşı yılda bir defa tomografi
Akciğer kanserine karşı yılda bir defa tomografi “Akciğer kanseri en önlenebilir ama en ölümcül kanser türüdür” Bu cümle Memorial Şişli Hastanesi Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kamil Kaynak’a ait. Önerisi ise; “Eğer sigara içiyorsanız veya bir dönem içmişseniz ve de 55 yaşın üzerindeyseniz hiçbir şikayetiniz olmasa bile yılda en az bir kere düşük doz bilgisayarlı tomografi çektirin” yönünde...
15.07.2014 Magazin
Yaz aylarında cilt temizliği nasıl yapılır?
Yaz aylarında cilt temizliği nasıl yapılır? Sıcak havalarda terleme artığı için ciltte biriken kirler de artıyor...
6.07.2014 Sağlık
Artık onlar da denetleyecek!
Artık onlar da denetleyecek! Trafik zabıtalarına yeni yetki
29.09.2021 Gündem
Vekiller isyan etti!
Vekiller isyan etti! Milletvekilleri, yeni yasama yılında taşınacakları yeni Halkla İlişkiler Binası ve milletvekilleri odalarına ilişkin beklentilerini ve taleplerini dile getirdi...
10.08.2013 Siyaset
Erdoğan: 'Bu kararı tanımıyorum'
Erdoğan: 'Bu kararı tanımıyorum' Başbakan Erdoğan, AK Parti Belde Başkanları toplantısında konuştu...
29.09.2021 Gündem
Citroen DS'nin SUV'u geliyor
Citroen DS'nin SUV'u geliyor Citroen, DS3, DS4, DS5 ve Numor 9 konseptlerinden sonra Wild Rubis'i yarattı...
16.04.2013 Otomobil
Minibüsler otobüse dönüşecek!
Minibüsler otobüse dönüşecek! Önümüzdeki beş yıl için stratejik plan
29.09.2021 Gündem
İlk kez yola çıkacak!
İlk kez yola çıkacak! Tarihi yarımadadan başlayacak...
28.11.2012 Yaşam
Egzos kalbi vuruyor!
Egzos kalbi vuruyor! Yeni araştırma sonucu hava kirliliği ile kalp hastalıkları arasındaki bağlantı çözüldü
6.08.2012 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Egzos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki egzos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.