Eğlence Mekanı

Eğlence Mekanı

Son dakika eğlence mekanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eğlence mekanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eğlence mekanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eğlence Mekanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eğlence mekanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 459 eğlence mekanı haberi bulunmuştur. Tüm eğlence mekanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'dan Antalya'ya gittiler! Eğlence mekanı film sahnelerini aratmadı
Adana'dan Antalya'ya gittiler! Eğlence mekanı film sahnelerini aratmadı Antalya'nın Muratpaşa ilçesi'nde Eski Lara Caddesi'ndeki eğlence mekanında atılan Ozan ve Mustafa P. kardeşler, iş yerini kurşunlatmak için 25 suç kaydı bulunan Hüseyin A. ve 27 suç kaydı olan Fırat S. ile anlaştı. Adana'dan Antalya'ya giden ikili, motosiklet ile geldikleri mekanı kurşunladı. Saldırı güvenlik kamerasına yansırken, mekan önündeki midyeci yaralandı. Şüpheliler, 'Paket' adlı operasyon ile yakalanan 10 kişi adliyeye sevk edildiği açıklandı.
9.04.2024 Gündem
Müzik grubunun davulcusu ile arkadaşını darbeden sanık için savcı mütalaasını açıkladı
Müzik grubunun davulcusu ile arkadaşını darbeden sanık için savcı mütalaasını açıkladı Ankara'da müzik grubu Piiz'in davulcusu Mehmet Dudarık ve arkadaşı Oğuzhan Oğuz'un 2 yıl önce eğlence mekanında Bilge Kaan Korkmaz tarafından darbedilmesine ilişkin davada, savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, sanık Korkmaz'ın toplamda 13,5 yıl hapisle cezalandırılmasını istedi.
7.03.2024 Gündem
Hastane kantini saldırısında ilginç detay: Konum bilgisini paylaşan muhbiri de vurdular
Hastane kantini saldırısında ilginç detay: Konum bilgisini paylaşan muhbiri de vurdular Denizli'de, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin bahçesindeki kafeteryada oturanlara yönelik 2 kişinin silahlı saldırısında 7 kişinin yaralanmasıyla ilgili operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden tetikçiler Mustafa Batit (24) ve Mustafa Alagöz (20) ile muhbir olduğu belirlenen Şefikcan Uyumaz (21), tutuklandı. Diğer 2 şüpheliden azmettirici olduğu ileri sürülen Orhan K. ile otomobili kullanan Ali A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
6.03.2024 Gündem
Fahiş hesap çıkartıp, senet imzalatan mekan sahiplerine operasyon! Çok sayıda gözaltı var
Fahiş hesap çıkartıp, senet imzalatan mekan sahiplerine operasyon! Çok sayıda gözaltı var Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde müşterilere fahiş hesap çıkartıp, ödemeyenlere senet imzalatan eğlence mekanı sahiplerine yönelik operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.
26.02.2024 Gündem
İçişleri Bakanı Yerlikaya: İstanbul merkezli 13 ilimizde eş zamanlı olarak düzenlenen Kafes-23 operasyonlarında 5 yerel organize suç örgütü çökertildi
İçişleri Bakanı Yerlikaya: İstanbul merkezli 13 ilimizde eş zamanlı olarak düzenlenen Kafes-23 operasyonlarında 5 yerel organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “İstanbul merkezli 13 ilimizde eş zamanlı olarak düzenlenen Kafes-23 operasyonlarında 5 yerel organize suç örgütü çökertildi” dedi.
22.12.2023 Gündem
Beşiktaş'ta eğlence mekanına motosikletli saldırı! Korkunç olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı...
Beşiktaş'ta eğlence mekanına motosikletli saldırı! Korkunç olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı... Beşiktaş'ta, bir restorana rastgele ateş ettikten sonra kaçmaya çalışırken arkasından ateş edilmesi sonucu hayatını kaybeden Sertan Taylan Hayal’in gerçekleştirdiği saldırıyla ilgili görüntü ortaya çıktı. Bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, Hayal’in sokaktan geçenlere aldırış etmeden ateş etmesi görülüyor.
7.08.2023 Gündem
Diyarbakır’da eğlence mekanında çok sayıda silah ele geçirildi
Diyarbakır’da eğlence mekanında çok sayıda silah ele geçirildi Diyarbakır’da bir eğlence mekanında düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ele geçirilirken, gözaltına alınan 3 şüpheliden 1’i tutuklandı.
20.06.2023 Gündem
İzmir'de eğlence mekanlarına "Günbatımı Operasyonu"
İzmir'de eğlence mekanlarına "Günbatımı Operasyonu" İzmir'de çeşitli yöntemlerle özellikle kente gelen yerli ve yabancı turistlerin banka hesaplarını ele geçiren, bu yolla yaklaşık 1 milyon lira haksız kazanç elde ettiği belirlenen ve liderliğini H.A.'nın yaptığı suç örgütüne, İzmir polisi tarafından "Günbatımı Operasyonu" gerçekleştirildi. Eğlence mekanları ve evler olmak üzere 37 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda 24 şüpheli gözaltına alındı.
28.03.2023 Gündem
Eğlence mekanına çevrilen gecekondudan 600 litre sahte içki çıktı
Eğlence mekanına çevrilen gecekondudan 600 litre sahte içki çıktı Ankara'da bir gecekonduyu yasa dışı alkollü eğlence mekanına çeviren şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 2 kadın gözaltına alındı. Gecekonduda yapılan aramada 600 litre sahte içki ele geçirildi.
20.01.2023 Vatan TV
Gecekondu görünümlü pavyon! Şişeler dolusu sahte içki ele geçirildi
Gecekondu görünümlü pavyon! Şişeler dolusu sahte içki ele geçirildi Ankara Altındağ'da gecekondunun içini eğlence mekanına çeviren kişiler suçüstü yakalandı. Dışarıdan gecekondu gibi görünen eğlence mekanında şişelerce sahte içki ele geçirildi.
20.01.2023 Gündem
Taksim bombacısının işbirlikçisi itiraf etti! 7 bin 500 liraya hepsini halletmiş
Taksim bombacısının işbirlikçisi itiraf etti! 7 bin 500 liraya hepsini halletmiş Taksim İstiklal Caddesi’nde altı kişinin hayatını kaybetmesine, 81 kişinin yaralanmasına yol açan bombalı saldırıyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Terör örgütü PKK/KCK’nın Suriye uzantısı PYD/YPG üyesi Bilal Hassan'ın yurt dışına kaçmasına yardım eden ve Bulgaristan'da yakalanarak Edirne'de Türk yetkililere teslim edilen Hazni Gölge’nin emniyete verdiği ifadelere ulaşıldı. Öte yandan bombalı saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashir, patlayıcıyı da kaçak yollarla Suriye’den geçerken kendisinin taşıdığını itiraf etmişti. İşte haberin detayları...
14.01.2023 Gündem
İstanbul'da nefes kesen terör operasyonu! Bağlılık yemini ortaya çıktı
İstanbul'da nefes kesen terör operasyonu! Bağlılık yemini ortaya çıktı Türkiye'de eylem arayışında olduğu belirtilen ve özellikle turistlerin yoğun olduğu bölgelerde saldırı olacağı yönünde sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak DEAŞ propagandasında bulunan M.A.'nın ardından beraber örgütü bağlılık yemini ettiği tespit edilen F.M. de gözaltına alındı. Operasyonun detayları ve örgütün yöntemleri ise şoke etti.
7.01.2023 Gündem
Bayrampaşa'da tokat şakası cinayetle bitti: 2 silahla kurşun yağmuruna tutarak öldürdüler
Bayrampaşa'da tokat şakası cinayetle bitti: 2 silahla kurşun yağmuruna tutarak öldürdüler Bayrampaşa'da bir eğlence mekanında oturan iki arkadaştan birinin diğerine şaka olsun diye attığı tokattın ardından çıkan tartışma cinayetle bitti. Talihsiz adam 2 kişi tarafından silahla kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü. Adamın yanındakiler tarafından darp edildiği anlar kameraya yansırken, 2 şüpheli Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.
30.12.2022 Yaşam
Wesley Sneijder, mekandan tanıştığı kadınla çıktı! Panikleyince bunu yaptı
Wesley Sneijder, mekandan tanıştığı kadınla çıktı! Panikleyince bunu yaptı Galatasaray'ın ve dünya futbolunun en önemli isimleri arasında yer alan Wesley Sneijder, şimdilerde değişen görüntüsüyle dikkat çekiyor. 38 yaşındaki Hollandalı yıldız, önceki gece Kuruçeşme'de objektiflere yansıdı. Sneijder, sabaha karşı mekandan tanıştığı bir kadın ile çıkış yaptı ve basın mensuplarına görüntü vermek istemedi. İşte olaylı gecenin detayları...
1.10.2022 Magazin
Eğlence mekanı önünde darbettiler!
Eğlence mekanı önünde darbettiler! İzmir'in Çeşme ilçesinde, bir grubun henüz belirlenemeyen nedenle tartıştıkları kişiyi dövdüğü anlar, cep telefonu ile görüntülendi.
22.08.2022 Yaşam
Eğlence mekanında silahlar konuştu! 3 yaralı
Eğlence mekanında silahlar konuştu! 3 yaralı Denizli’de eğlence mekanında çıkan tartışmanın yerini silahlı çatışmaya bıraktığı olayda 3 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
8.08.2022 Yaşam
Eğlence mekanında bıçaklı kavga! 3 kişiyi yaraladı
Eğlence mekanında bıçaklı kavga! 3 kişiyi yaraladı Edirne’nin Keşan ilçesinde, eğlence mekanında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişiyi bıçaklayarak yaralayan ve arbedede kendisi de yaralanan Mahmut Gülgen (32), tedavisinin ardından tutuklandı.
13.06.2022 Yaşam
Eğlence mekanlarına polis denetimi
Eğlence mekanlarına polis denetimi Beyoğlu'nda bulunan eğlence mekanlarına yönelik yapılan denetimlerde, mekanlarda bulunması gereken evraklar tek tek kontrol edildi. Yapılan denetimlerde bazı mekanlara, kapalı alanlarda sigara içilmesi nedeniyle cezai işlem uygulandı.
7.05.2022 Yaşam
Müstehcen sitelerde telefon numarasını paylaştılar! Akılalmaz araç tuzağı...
Müstehcen sitelerde telefon numarasını paylaştılar! Akılalmaz araç tuzağı... Denizli’den uygun fiyata ilana verilen arızalı araç için Çorum’dan gelen alıcı, hayatının şokunu yaşadı. Hem araçtan hem de parasından olan alıcı, parasını talep ettiği şüpheliler tarafından numarası müstehcen sitelerde paylaşılınca başına gelmeyen kalmadı.
6.05.2022 Yaşam
Polis eğlence mekanı çıkışı havaya ateş açtı; kurşunlar eve isabet etti! Açığa alındı
Polis eğlence mekanı çıkışı havaya ateş açtı; kurşunlar eve isabet etti! Açığa alındı Bilecik'te, arkadaşıyla tartışıp, eğlence mekanından çıkarak tabancayla 6 el ateş eden polis memuru Murat P., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Hakkında idari soruşturmada başlatılan Murat P., açığa alındı.
6.05.2022 Yaşam
Erşan Kuneri ne zaman yayınlanacak? İşte Cem Yılmaz’ın dizisi Erşan Kuneri oyuncu kadrosu ve fragmanı
Erşan Kuneri ne zaman yayınlanacak? İşte Cem Yılmaz’ın dizisi Erşan Kuneri oyuncu kadrosu ve fragmanı Cem Yılmaz’ın canlandırdığı sevilen karakterlerden Erşan Kuneri dizi olarak izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. GORA ve Arif V 216’nın karakterlerinden olan Erşan Kuneri, erotik film yapımcısı olarak filmlerde yer almış, kısa rolüne rağmen büyük beğeni toplayan karakterlerden olmuştu. Dijital platformda yayınlanancak Erşan Kuneri dizisinin ne zaman yayınlanacağı merak edilirken, diziden yeni fotoğraflar da paylaşıldı. Peki, Erşan Kuneri ne zaman yayınlanacak? Erşan Kuneri kimdir? Erşan Kuneri konusu ne? İşte Cem Yılmaz’ın dizisi Erşan Kuneri oyuncu kadrosu ve fragmanı…
4.05.2022 Kültür Sanat
Öğretmenden öğrencilerine skandal sözler! 110 yıl hapsi isteniyor: 'Beni öper misin?' dedi
Öğretmenden öğrencilerine skandal sözler! 110 yıl hapsi isteniyor: 'Beni öper misin?' dedi Samsun'da 5 öğrencisine yönelik cinsel istismar iddiasıyla hakkında 110 yıl hapis cezası istenen Kazım Orbay İlkokulu öğretmeni Yüksel Özkan (51), ilk kez hakim karşısına çıktı. Savunmasında suçlamaları kabul etmeyen Özkan, "Ben çocuklara sevgimi gösterdim" dedi.
23.03.2022 Yaşam
Evinde arkadaşlarıyla otururken, çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü!
Evinde arkadaşlarıyla otururken, çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü! Gaziantep'te arkadaşları ile evinde vakit geçiren Rıdvan Bozkurt (31), çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü.
23.03.2022 Yaşam
Sırp mankeni darp ettiği iddia edilen yönetmenin davasında flaş karar!
Sırp mankeni darp ettiği iddia edilen yönetmenin davasında flaş karar! Ortaköy'de birlikte yaşadıkları evde Sırp model Tanja Dukiç'i darp ettiği iddia edilen yönetmen Çağrı Reşat Mehmet Tortop’un yargılandığı davada mahkeme, sanık Tortop’a 9 ay hapis cezası vererek cezasını erteledi.
23.03.2022 Yaşam
Apartmanda yangın çıktı, balkonda mahsur kalan çocuk ellerini açıp ağlayarak dua etti
Apartmanda yangın çıktı, balkonda mahsur kalan çocuk ellerini açıp ağlayarak dua etti Antalya’da bir apartmanın odun deposunda çıkan yangında yoğun dumandan dolayı evin 1. kat balkonunda ailesiyle birlikte mahsur kalan 10 yaşlarındaki çocuk, ellerini açıp ağlayarak dua etti. Çocuk, itfaiye erinin, "Yangın söndü ufaklık. Korkma" sözleriyle teskin edildi.
23.03.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Eğlence Mekanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eğlence mekanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.