Ece Üner

Ece Üner

Son dakika Ece Üner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ece Üner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ece Üner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ece Üner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ece üner gelişmeleri de dahil olmak üzere 130 ece üner haberi bulunmuştur. Tüm ece üner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında...
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında... Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş 4. gününde devam ediyor. Rus askerleri Harkov'dan geri püskürtüldü ve kent tamamen Ukrayna'nın kontrolüne geçti. Bununla birlikte Zelenski, Rusya'nın Belarus'ta müzakere teklifini reddetti ve İstanbul da dahil olmak üzere başka şehirlerde müzakereler için açık kapı bıraktı. Rusya ise Ukrayna'ya müzakere görüşmeleri için süre verdi. Müzakere için verilen sürenin dolmasının ardından Rusya'dan flaş açıklama geldi. Rus Medyası, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin Belarus Gobel kentine müzakereleri kabul ettiğini iddia etti. Rusya Devlet Başkanı Yardımcısı Medinskiy, "Ukrayna Gomel bölgesinde görüşme yapmayı kabul etti, Rus heyeti oraya gidiyor" açıklamasını yaptı.
27.02.2022 Dünya
Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu!
Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu! Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de dün akşam gerçekleşen ‘Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödül Töreni’ iş, sanat, siyaset, cemiyet ve medya dünyasını bir araya getirdi. Ece Üner ve Ceyhun Yılmaz’ın eğlenceli sunumuyla gerçekleşen gecede başarılı yerel yönetimler, markalar ve isimler ödüllerini aldı.
25.02.2022 Televizyon
Ece Üner ile Susma 91. bölüm fragmanı yayınlandı!
Ece Üner ile Susma 91. bölüm fragmanı yayınlandı! Deneyimli haberci Ece Üner, insanların yaşamında içinden çıkamadığı, çaresiz kaldığı olaylara çözüm arayacak. Ece Üner İle Susma 91.bölüm fragmanı yayınlandı.
12.12.2021 Televizyon
Ece Üner ile Susma 86. Bölüm Fragmanı
Ece Üner ile Susma 86. Bölüm Fragmanı Deneyimli haberci Ece Üner, insanların yaşamında içinden çıkamadığı, çaresiz kaldığı olaylara çözüm arıyor.
4.12.2021 Televizyon
Yazar Ece Ergönenç yaşadığı kabusu Ece Üner ile Susma'da anlattı
Yazar Ece Ergönenç yaşadığı kabusu Ece Üner ile Susma'da anlattı Kanal D'nin, sunuculuğunu deneyimli haberci Ece Üner'in yaptığı "Ece Üner ile Susma" ya ünlü yazar Ece Ergönenç katıldı. Saplantılı aşığı yüzünden altı yıldır korku içerisinde yaşayan iki çocuk annesi ünlü yazar yaşadıklarını programda anlattı.
1.12.2021 Televizyon
Ünlü yazar Ece Ergörenç taciz edilidğini anlattı!
Ünlü yazar Ece Ergörenç taciz edilidğini anlattı! Saplantılı aşığı yüzünden 6 yıldır korku içerisinde yaşayan 2 çocuk annesi ünlü yazar Ece Ergönenç, Kanal D ekranlarında canlı yayınlanan Ece Üner ile Susma programına katıldı.
1.12.2021 Haber
Ece Üner ile Susma canlı yayınında duygu dolu anlar!
Ece Üner ile Susma canlı yayınında duygu dolu anlar! Kanal D’de ekranlara gelen, sunuculuğunu deneyimli haberci Ece Üner'in yaptığı 'Ece Üner İle Susma' programına geçtiğimiz gün Sevgi Öğüt konuk oldu. Adliye çıkışı canlı yayına gelen Öğüt’ün sözleri sonrası stüdyoda duygusal anlar yaşandı.
24.11.2021 Vatan TV
Ece Üner ile Susma canlı yayınında duygu dolu anlar!
Ece Üner ile Susma canlı yayınında duygu dolu anlar! Kanal D’de ekranlara gelen, sunuculuğunu deneyimli haberci Ece Üner'in yaptığı 'Ece Üner İle Susma' programına geçtiğimiz gün Sevgi Öğüt konuk oldu. Adliye çıkışı canlı yayına gelen Öğüt’ün sözleri sonrası stüdyoda duygusal anlar yaşandı.
24.11.2021 Televizyon
Nurtaç Canan kendisini öldürmeye çalışan eşinin avukatıyla tartıştı!
Nurtaç Canan kendisini öldürmeye çalışan eşinin avukatıyla tartıştı! Kanal D’nin sunuculuğunu deneyimli haberci Ece Üner'in yaptığı “Ece Üner İle Susma” programına katılan Nurtaç Canan, canlı yayında kendisini öldürmeye çalışan eşinin avukatıyla tartıştı.
23.11.2021 Televizyon
Türkiye İnovasyon ve Başarı ödüllerinden Kanal D'ye 2 ödül birden!
Türkiye İnovasyon ve Başarı ödüllerinden Kanal D'ye 2 ödül birden! Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri Töreni dün akşam Ece Erken ve Çetin Altay sunumuyla Hilton İstanbul Bomonti Otel’de gerçekleşti.
16.11.2021 Televizyon
Fatma ve Abdullah Özcan çifti Ece Üner’den yardım istedi!
Fatma ve Abdullah Özcan çifti Ece Üner’den yardım istedi! Kanal D’nin, sunuculuğunu deneyimli haberci Ece Üner’in yaptığı Ece Üner ile Susma’ya Fatma ve Abdullah Özcan çifti konuk oldu. Kızları Seda ve torunlarına ulaşmaya çalışan çift Ece Üner’den yardım istedi.
10.11.2021 Televizyon
Korkunç iddiada büyük yüzleşme!
Korkunç iddiada büyük yüzleşme! Ece Üner İle Susma’da engelli çocuklarının anneleri tarafından şiddet gördüğü iddiasıyla İbrahim Çatak konuk olmuştu. İbrahim’in kızı Medine geçtiğimiz günlerde yayına bağlanarak dehşet verici açıklamalarda bulunmuştu.
9.11.2021 Televizyon
Ece Üner ile Susma 66. bölüm fragmanı
Ece Üner ile Susma 66. bölüm fragmanı Kanal D'de Ece Üner ile Susma programının 66. bölüm fragmanı yayınlandı.
6.11.2021 Televizyon
'Ece Üner İle Susma' Şilan Topal'ın 107 günlük evlat hasretini sona erdirdi
'Ece Üner İle Susma' Şilan Topal'ın 107 günlük evlat hasretini sona erdirdi İstanbul'da boşanmak istediği eşi tarafından kaçırıldıktan 3 gün sonra kurtarılan Şilan Topal, 'Ece Üner İle Susma' programına katılarak, kaçırılan oğlunun bulunmasını istiyordu. Şilan Topal'ın eşinin ailesi tarafından kaçırıldığı belirlenen oğlu Yamaç, polis tarafından babaannesinin evinde bulundu.
5.11.2021 Yaşam
Ece Üner ile Susma 62. bölüm fragmanı yayında!
Ece Üner ile Susma 62. bölüm fragmanı yayında! Deneyimli haberci Ece Üner, insanların yaşamında içinden çıkamadığı, çaresiz kaldığı olaylara çözüm arayacak.
2.11.2021 Televizyon
Ece Üner ile Susma’da büyük yüzleşme!
Ece Üner ile Susma’da büyük yüzleşme! Kanal D’nin, sunuculuğunu deneyimli haberci Ece Üner’in yaptığı Ece Üner ile Susma’ya 3 yaşındaki oğlunu 6 aydır göremeyen Melek Koçyiğit konuk oldu. Eski eşi Turgay’ın oğlunu alıkoyarak kendisine vermediğinden şikayetçi olan Melek ve iddiaların odağındaki Turgay canlı yayında karşı karşıya geldi.
29.10.2021 Televizyon
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Rabiha'nın kaybolmasıyla ilgili şok iddialar!
Rabiha'nın kaybolmasıyla ilgili şok iddialar! Kanal D’nin sunuculuğunu deneyimli haberci Ece Üner’in yaptığı “Ece Üner İle Susma”da 17 yaşındaki Rabiha’nın şüpheli kaybı herkesi şoke etti. Rabiha'nın babası ise kızını kaçıran kişinin Recep (24) adında bir şahıs olduğunu iddia etti ve Recep hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu.
26.10.2021 Televizyon
Ece Üner ile Susma'da bir anne daha evladına kavuştu!
Ece Üner ile Susma'da bir anne daha evladına kavuştu! Kanal D’nin sunuculuğunu deneyimli haberci Ece Üner’in yaptığı "Ece Üner İle Susma"da bir anne daha evladına kavuştu.
22.10.2021 Televizyon
Canlı yayında Ece Üner'i çıldırtan tehdit!
Canlı yayında Ece Üner'i çıldırtan tehdit! Ece Üner’in sunduğu "Ece Üner İle Susma" da Ali, Naime ve İbrahim arasında beklenen büyük yüzleşmenin ikinci perdesi gerçekleşti.
20.10.2021 Televizyon
Ece Üner ile Susma'da Neşe Dinç'ten çarpıcı iddialar!
Ece Üner ile Susma'da Neşe Dinç'ten çarpıcı iddialar! Kanal D’nin, sunuculuğunu deneyimli isim Ece Üner'in yaptığı “Ece Üner İle Susma” programına film gibi hikayesiyle Neşe Dinç damga vurdu.
15.10.2021 Televizyon
Kaptırdığı paraları geri alabilecek mi?
Kaptırdığı paraları geri alabilecek mi? Kanal D’nin sunuculuğunu Ece Üner'in yaptığı "Ece Üner İle Susma" programına 50 yaşındaki Seyfettin Doğan konuk oldu. Defalarca dolandırılan mağdur Seyfettin Doğan, yaşadıklarıyla izleyenleri şaşırttı.
12.10.2021 Televizyon
Ece Üner ile Susma 46. bölüm fragmanı!
Ece Üner ile Susma 46. bölüm fragmanı! Deneyimli haberci Ece Üner, insanların yaşamında içinden çıkamadığı, çaresiz kaldığı olaylara çözüm arayacak. Programda çarpıcı olaylar tüm yönleriyle gün yüzüne çıkacak, konuşulmayanlar konuşulacak.
10.10.2021 Televizyon
Ece Üner ile Susma 46. Bölüm Fragmanı
Ece Üner ile Susma 46. Bölüm Fragmanı Deneyimli haberci Ece Üner, insanların yaşamında içinden çıkamadığı, çaresiz kaldığı olaylara çözüm arıyor.
9.10.2021 Televizyon
Ece Üner ile Susma'da büyük hesaplaşma!
Ece Üner ile Susma'da büyük hesaplaşma! Kanal D’nin sunuculuğunu deneyimli isim Ece Üner'in yaptığı "Ece Üner İle Susma" da büyük hesaplaşma devam ediyor. Her gün ortaya atılan yeni iddialar izleyenleri şoke ediyor.
5.10.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Ece Üner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ece üner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.