Ece Erken Sevgili

Ece Erken Sevgili

Son dakika ece erken sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ece erken sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ece erken sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ece Erken Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ece erken sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 ece erken sevgili haberi bulunmuştur. Tüm ece erken sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ece Erken'in sevgilisinden basın mensuplarına tehdit!
Ece Erken'in sevgilisinden basın mensuplarına tehdit! Sunucu Ece Erken, bir dönem evliyken ilişki yaşadığı iş insanı Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Nişantaşı'nda görüntülenince ortalık karıştı.
25.09.2020 Magazin
Ece Erken savcılığa koştu! ‘Yanına gelmeyeyim...'
Ece Erken savcılığa koştu! ‘Yanına gelmeyeyim...' Sunucu Ece Erken kendisini, ‘Behzat Ç. rol yapar, Erdal Ç. gerçekleri yapar. Susmaya devam edersen yanına gelmek zorunda kalacağım, aksiyonu severim’ diye tehditler savuran sapığı hakkında suç duyurusunda bulundu
28.05.2020 Magazin
Canlı yayında Ece Erken'in mesajı ifşa oldu!
Canlı yayında Ece Erken'in mesajı ifşa oldu! Söylemezsem Olmaz programının canlı yayında Ali Eyüboğlu, Ece Erken'in flört ettiği birinin olduğunu söyledi. Ece sırrı ifşa önce şoke oldu, sonra da utanıp durumu toparlamaya çalıştı.
6.02.2018 Magazin
Ece Erken: Hayatımda biri yok; çünkü...
Ece Erken: Hayatımda biri yok; çünkü... Eda Erol'la aşk yaşayan yakın arkadaşı Alişan hakkında konuşan Ece Erken, hayatında neden birinin olmadığını açıkladı.
24.05.2017 Magazin
Ece Erken dolandırıldı!
Ece Erken dolandırıldı! Ece Erken dolandırıldığını öne sürdü, komşusu olan mimara ateş püskürdü.
25.04.2017 Magazin
Ece Erken: 'Büyüdü, komşum oldu’ dedirtme!'
Ece Erken: 'Büyüdü, komşum oldu’ dedirtme!' Ece Erken'in Serkan Uçar ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Eymen iki yaşına bastı. Erken, oğlu için duygusal bir mesaj paylaştı.
7.04.2017 Magazin
Ece Erken, dört gözle Coşkun Sabah'ın boşanmasını bekliyor
Ece Erken, dört gözle Coşkun Sabah'ın boşanmasını bekliyor Ece Erken, Coşkun Sabah'ın Bodrum'daki yazlığına talip oldu. Ancak bu yazlığı alabilmesi için Coşkun Sabah'ın boşanması gerekiyor.
28.03.2017 Magazin
Mehmet Ali Erbil eski günlerine döndü!
Mehmet Ali Erbil eski günlerine döndü! Sağlığına kavuştuktan sonra her söylediği ve yaptığıyla olay yaratan, özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, önceki akşam Karaköy'de görüntülendi. İş insanı arkadaşının doğum gününe katılan şovmen, yanındaki güzellerle eski günlerini hatırlattı.
17.05.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan Aleyna Tilki açıklaması!
Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan Aleyna Tilki açıklaması! Geçtiğimiz aylarda manken Çağla Şıkel hakkında söyledikleriyle çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil, tepki çeken bir açıklamaya daha imza attı. Geçtiğimiz akşam iftar sonrası görüntülenen ünlü isim, dizilerdeki öpüşme sahneleriyle ilgili soruya verdiği 'Aleyna Tiki' cevabıyla eleştiri oklarının hedefi oldu.
13.04.2023 Magazin
Sadettin Saran'ın sevgilisi değil kızı...
Sadettin Saran'ın sevgilisi değil kızı... Bebek'te görüntülenen Sadettin Saran'ın genç bir kadınla el ele tutuştuğunu görenler sevgilisi sandı ancak yanındaki kadın kızı Lal'di...
23.04.2022 Magazin
Ece Erken evli sevgilisinden ayrıldı!
Ece Erken evli sevgilisinden ayrıldı! Boşanma davası süren Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşayan Ece Erken, ilişkisini noktaladığını açıkladı.
9.04.2020 Magazin
Alişan'dan Ece Erken'e destek
Alişan'dan Ece Erken'e destek Alişan yakın arkadaşı Ece Erken'e sosyal medyadan destek verdi.
9.01.2019 Magazin
Ece Erken'e şok! Hem evli hem 'yasak aşk'ı var...
Ece Erken'e şok! Hem evli hem 'yasak aşk'ı var... Sunucu Ece Erken ile New York havalimanında samimi şekilde görüntülenen iş adamı Nazım Torbaoğlu'nun evli olduğu ortaya çıktı.
28.09.2017 Magazin
Harun Kolçak'ın vefatı sanat camiasını yasa boğdu
Harun Kolçak'ın vefatı sanat camiasını yasa boğdu Bir süredir kanser tedavisi gören ünlü Türk pop şarkıcısı Harun Kolçak, hayatını kaybetti. Bu acı haberle birlikte Harun Kolçak'ın sevenleri, ailesi ve müzik camiası adeta yasa boğuldu. Ünlü isimlerde Harun Kolçak'ın hayata vedasına sessiz kalmadı.
20.07.2017 Magazin
ABD’li generale sert çıktı: Haddini bil!
ABD’li generale sert çıktı: Haddini bil! ABD’li generalin darbe girişimi sonrası müttefiklerinin tutuklandığı yönündeki sözlerine Cumhurbaşkanı şu sözlerle tepki gösterdi: “Sen kimsin? Teşekkür edeceğine darbecilerin yanında yer alıyorsun”
29.09.2021 Gündem
'Annem evlendiğimi instagramdan öğrendi'
'Annem evlendiğimi instagramdan öğrendi' Ece Erken-Serkan Uçar çiftinden evlilikleriyle ilgili samimi açıklama.
2.09.2014 Magazin
Eski aşkı hakkında ne dedi?
Eski aşkı hakkında ne dedi? Bengü, eski sevgili Akın Altan'ın Ece Erken'den ayrılması hakkında ne dedi?
21.11.2013 Magazin
Sevgilim benden yaşça küçük olabilir
Sevgilim benden yaşça küçük olabilir Ünlü sunucu Ece Erken iki yıldır hayatında kimse olmadığını ve çocuk sahibi olmak için artık biyolojik riskinin arttığını söylüyor...
19.07.2013 Arşiv
“Cüneyt Özdemir’in amacı polemik”
“Cüneyt Özdemir’in amacı polemik” Her şey geçtiğimiz haftalarda yaşanan Polat Towers yangınıyla başladı...
6.08.2012 Arşiv
Ece Erken çılgına döndü!
Ece Erken çılgına döndü! O haberi gören Ece Erken çılgına dönüp Davut Güloğlu’nun elindeki gazeteyi alıp yırttı
13.07.2011 Magazin
Tatilde de birlikteler
Tatilde de birlikteler Sevgili olduklarını kabul etmiyorlar ama...
23.05.2011 Magazin
Biz arkadaşız ama...
Biz arkadaşız ama... Ece Erken, Sercan Yıldırım’la ilişkisini yalanlarken, Yeliz Şar’ın ile Erbil'in birlikte olduğunu açıkladı
24.12.2010 Magazin
‘Birine 10 yıl vermek mi? Hiç sanmıyorum’
‘Birine 10 yıl vermek mi? Hiç sanmıyorum’ Ece Erken, önceki akşam bir barda eski eşi Tuncer Öztarhan’ı sevgilisiyle eğlenirken görünce, ağlayarak evine koştu ve soluğu bilgisayarın başında aldı...
17.04.2010 Magazin
Nihat Genç ekşisözlük'e neden bu kadar kızdı?
Nihat Genç ekşisözlük'e neden bu kadar kızdı? İşte eksisözlük yazarlarının Genç hakkında yazdıkları yorumlardan birkaçı...
17.12.2007 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Ece Erken Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ece erken sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.