Gazete Vatan Logo
Magazin Ece Erken çılgına döndü!

Ece Erken çılgına döndü!

O haberi gören Ece Erken çılgına dönüp Davut Güloğlu’nun elindeki gazeteyi alıp yırttı

Ünlü şarkıcı Davut Güloğlu ve sevgili Ece Erken Arnavutköy’de Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi.

Ayaklıgazete.com’un haberine göre, ayrılık ve barışma haberleriyle uzun süredir gündemde olan Davut Güloğlu ve Ece Erken çifti balıkçıdan çıktıktan sonra basını sorularını yanıtladı. Davut Güloğlu sevgilisi Ece Erken’e ‘Ne söyleyeceksin?’ sorusuna yöneltince Ece Erken’ Sen ne dersen o’ dedi. Bunu üzerine ayrılık sorularına cevap veren Davut Güloğlu “Her güzel ilişkide kavgalar vardır eğer yoksa sahtedir. En ufak şeylere takılabiliyoruz ama aşk böyledir” Dedi.

“Biraz maçoluk var galiba” yorumlarına Davut Güloğlu “Ben çok iyi maçoyu çok iyi oynarım ama öyle değilim” diyerek yanıt verdi. Ece Erken ise “ Şikayetçi değilim” dedi. Davut Güloğlu Ece Erken’e twitter’ı yasaklamadığını da belirtti.

İSTEMEYE GİDİYORLAR

Güzel sunucu ve oyuncu Ece Erken sevgilisi Davut Güloğlu’nun ailesinin yarın istemeye geleceklerini ağzından kaçırdı. Toparlamaya çalışan Davut Güloğlu ‘ Özel gümüş tepsi yaptırıyorum. Çok değerli hediyeler alacağız. Belki de Trabzon bileziklerini takabiliriz.” Dedi.

ECE ERKEN ÇILGINA DÖNDÜ

Sohbet esprili ve güzel giderken bir anda bir gazetede yer alan Yeliz Şar’ın Ece ve Davut’u eleştirdiği haberini gören Ece Erken çılgına dönüp Davut Güloğlu’nun elindeki gazeteyi alıp yırttı. Şaşkın kalan Davut Güloğlu hızla araca yöneldi. Yeliz Şar’ın “Benle birlikteyken onunla da mı sevgiliydi” iddialarına Ece Erken “Biz 7 yıl öncede flört etmiştik ve gazetelerde de çıkmıştı” diyerek yanıt verdi. Davut Güloğlu ise “Geçmiş geçmişte kaldı” dedi(Ayaklıgazete.com)

Haberin Devamı