Ece Erken Aşk

Ece Erken Aşk

Son dakika Ece Erken aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ece Erken aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ece Erken aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ece Erken Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ece erken aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 82 ece erken aşk haberi bulunmuştur. Tüm ece erken aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ece Erken imzayı atar atmaz bunu yaptı!
Ece Erken imzayı atar atmaz bunu yaptı! Ece Erken ile uzun süredir bir dargın bir barışık ilişki yaşadığı avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu nikâh masasına oturdu.
29.06.2021 Magazin
Ece Erken savcılığa koştu! ‘Yanına gelmeyeyim...'
Ece Erken savcılığa koştu! ‘Yanına gelmeyeyim...' Sunucu Ece Erken kendisini, ‘Behzat Ç. rol yapar, Erdal Ç. gerçekleri yapar. Susmaya devam edersen yanına gelmek zorunda kalacağım, aksiyonu severim’ diye tehditler savuran sapığı hakkında suç duyurusunda bulundu
28.05.2020 Magazin
Ece Erken yeni aşkıyla fena yakalandı!
Ece Erken yeni aşkıyla fena yakalandı! İki yıl önce Serkan Uçar'dan olaylı bir şekilde boşandıktan sonra aşk defterini kapatan Ece Erken, yeni sevgilisiyle görüntülendi.
27.09.2017 Magazin
Ece Erken: Hayatımda biri yok; çünkü...
Ece Erken: Hayatımda biri yok; çünkü... Eda Erol'la aşk yaşayan yakın arkadaşı Alişan hakkında konuşan Ece Erken, hayatında neden birinin olmadığını açıkladı.
24.05.2017 Magazin
Ece Erken, dört gözle Coşkun Sabah'ın boşanmasını bekliyor
Ece Erken, dört gözle Coşkun Sabah'ın boşanmasını bekliyor Ece Erken, Coşkun Sabah'ın Bodrum'daki yazlığına talip oldu. Ancak bu yazlığı alabilmesi için Coşkun Sabah'ın boşanması gerekiyor.
28.03.2017 Magazin
Mehmet Ali Erbil: Gencim, bekarım, param var, şöhretim var!
Mehmet Ali Erbil: Gencim, bekarım, param var, şöhretim var! Sağlığına kavuştuktan sonra adeta her adımı olay olan, özel hayatıyla ilgili magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, önceki akşam sunucu Ece Erken ile yılbaşı yemeği yedi. Basın mensuplarıyla bir araya gelen ikili, dikkat çeken açıklamalarda bulunurken; ünlü şovmen bu kez de 'yeni aşk' sorusuna verdiği cevapla adından söz ettirmeyi başardı.
26.12.2022 Magazin
Ece Erken'e 'reddimiras' sorusu!
Ece Erken'e 'reddimiras' sorusu! Ece Erken'in eşi Şafak Mahmut Yazıcıoğlu, Ocak 2022'de uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Yaşadığı tarifsiz acı sonrası zor günler geçiren 43 yaşındaki sunucu, hakkında çıkan 'miras' haberlerinden bunaldı ve reddimiras yaptığını açıkladı. Gündem olan kararından sonra ilk kez görüntülenen Erken, moralsiz haliyle dikkat çekti.
26.04.2022 Magazin
Ece Erken'in acısı dinmiyor! Eşiyle ilgili yeni paylaşım...
Ece Erken'in acısı dinmiyor! Eşiyle ilgili yeni paylaşım... Beşiktaş eski yöneticisi ve Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucu vefat etmişti. Yaklaşık üç hafta önce eşini kaybeden Ece Erken, zor günler geçiriyor. Sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapan Erken, son olarak Mevlana Celaleddin Rumi'nin bir sözünü paylaştı.
14.02.2022 Magazin
Şafak Mahmutyazıcıoğlu neden öldürüldü? Şafak Mahmutyazıcıoğlu nereli?
Şafak Mahmutyazıcıoğlu neden öldürüldü? Şafak Mahmutyazıcıoğlu nereli? Beşiktaş eski yöneticisi, ünlü sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Tükiye akılalmaz cinayeti konuşurken, olayla ilgili yeni gelişmeler de gelmeye devam ediyor. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun sahibi olduğu mekanda öldürülmesiyle ilgili görüntüler ortaya çıktı. Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'nda 4 kişi Mahmutyazıcıoğlu'nun sahibi olduğu mekana gelen 4 kişiden 2’si yakalandı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun neden öldürüldüğü merak ediliyor. Peki, Şafak Mahmutyazıcıoğlu neden öldürüldü? Şafak Mahmutyazıcıoğlu nereli? İşte Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti ilgili ayrıntılar…
27.01.2022 Gündem
Kanal D’nin gündüz kuşağı yeni sezonda da iddialı!
Kanal D’nin gündüz kuşağı yeni sezonda da iddialı! Yayınladığı diziler, programlar, filmler ve yaptığı özel yayınlar ile izleyicinin tercihi olan Kanal D, gündüz kuşağında yeni sezonda da fark yaratıyor.
30.08.2021 Televizyon
Ece Erken yeni hedefini açıkladı
Ece Erken yeni hedefini açıkladı Ece Erken tatilde aldığı kilolardan yakındı ve yeni hedefini açıkladı.
13.07.2021 Magazin
Ece Erken oğlunu sevgilisiyle tanıştırdı
Ece Erken oğlunu sevgilisiyle tanıştırdı Sunucu Ece Erken, bir dönem evliyken ilişki yaşadığı iş insanı Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile tatile çıktı. Lüks teknede sevgilisine aşk pozları veren sunucu, aynı hafta oğlu Eymen’i de sevgilisiyle tanıştırdı.
9.07.2020 Magazin
Ece Erken çocukluk fotoğrafını paylaştı
Ece Erken çocukluk fotoğrafını paylaştı Sunucu Ece Erken, sosyal medyada çocukluk fotoğrafı ile takipçilerinin karşısına çıktı.
30.04.2020 Magazin
Ece Erken evli sevgilisinden ayrıldı!
Ece Erken evli sevgilisinden ayrıldı! Boşanma davası süren Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşayan Ece Erken, ilişkisini noktaladığını açıkladı.
9.04.2020 Magazin
Serenay Sarıkaya 100 bin liralık dava açtı
Serenay Sarıkaya 100 bin liralık dava açtı Oyuncu Serenay Sarıkaya, “Söylemezsem Olmaz” programında Cem Yılmaz’la aşk yaşadığını iddia eden Ece Erken ve Bircan Bali’ye 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
3.11.2019 Magazin
Run the Island Festivali'nde geri sayım
Run the Island Festivali'nde geri sayım Bozcaada, Eylül ayında yepyeni bir festivale ev sahipliği yapıyor: Run The Island Bozcaada! Spor, lezzet ve müziği bir arada sunan sıra dışı festival 13-14 Eylül tarihlerinde adanın dört bir yanına dağılarak, katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşatacak.
21.08.2019 Kültür Sanat
Alişan, Demet Akalın'la arasında yaşananları anlattı
Alişan, Demet Akalın'la arasında yaşananları anlattı Buket Aydın ile 40'ın bu haftaki konuğu Alişan oldu.
22.05.2019 Televizyon
Demet Şener hamile mi?
Demet Şener hamile mi? İş insanı Cenk Küpeli ile bir aydır aşk yaşayan eski manken Demet Şener, özel bir hastanenin doğum kliniğinde görüntülendi
16.04.2019 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadir Gecesi'nde açıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kadir Gecesi'nde açıyoruz İstanbul'un Fethi'nin 565'inci yılı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla düzenlenen görkemli bir törenle kutlandı. Törende bir konuşma yapan Erdoğan, "Çamlıca Camisi'ni inşallah Kadir Gecesi'ne yetiştirmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
29.05.2018 Siyaset
Alişan'ın skandal pozuyla dalga geçti!
Alişan'ın skandal pozuyla dalga geçti! Ece Erken, Alişan'ın çok konuşulan pozunu paylaşıp 14 Şubat'ta geçen sene böyleydin şimdi iple çekiyorsun diyerek yakın arkadaşını ti'ye aldı.
31.01.2018 Magazin
Şok itiraf: Eda Erol, Alişan'a dönmek için...
Şok itiraf: Eda Erol, Alişan'a dönmek için... Ece Erken, Alişan ve Eda Erol'un ayrılığının perde arkasını anlattı.
5.01.2018 Magazin
Hala güvenmiyorum
Hala güvenmiyorum Ece Erken, evli olduğunu öğrendikten sonra ayrıldığı, kısa süre önce boşanan Nazım Torbaoğlu ile bir otelde görüntülendi. Sevgilisini ailesiyle tanıştıran Erken “Güven problemini atlattınız mı?” sorusuna “Hayır hala güvenmiyorum” diye yanıt verdi
29.10.2017 Magazin
Ece Erken'e şok! Hem evli hem 'yasak aşk'ı var...
Ece Erken'e şok! Hem evli hem 'yasak aşk'ı var... Sunucu Ece Erken ile New York havalimanında samimi şekilde görüntülenen iş adamı Nazım Torbaoğlu'nun evli olduğu ortaya çıktı.
28.09.2017 Magazin
Tanışma aşamasında bitti
Tanışma aşamasında bitti İki yıl önce oğlunun babası Serkan Uçar’dan boşanan Ece Erken, iş adamı Nazım Torbaoğlu ile New York’ta havalimanında görüntülendi.
27.09.2017 Magazin
Çağla yokken ben vardım!
Çağla yokken ben vardım! Ece Erken Alişan’la bir TV programı yapabileceklerini açıkladı. Alişan’ın partneri Çağla Şıkel sorulunca “Biz daha eskiyiz, 20 yıl. Çağla yokken ben vardım” dedi
23.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ece Erken Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ece erken aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.