Gazete Vatan Logo
Magazin Hala güvenmiyorum

Hala güvenmiyorum

Ece Erken, evli olduğunu öğrendikten sonra ayrıldığı, kısa süre önce boşanan Nazım Torbaoğlu ile bir otelde görüntülendi. Sevgilisini ailesiyle tanıştıran Erken “Güven problemini atlattınız mı?” sorusuna “Hayır hala güvenmiyorum” diye yanıt verdi

Hala güvenmiyorum

Ece Erken, bir süredir adının aşk dedikodularına karıştığı İzmirli iş adamı Nazım Torbaoğlu’yla önceki akşam Zorlu Raffels Otel’de buluştu. Buluşma bir vatandaş tarafından cep telefonuyla çekilip sosyal medyadan paylaşılınca gün yüzüne çıktı. Çıkışta gazetecilerin görüntülediği çift, gergindi. İlişkisini saklamadığını belirten Erken, “Görüştüğümü zaten söylemiştim. Aşk olup olmayacağını zaman gösterecek. Şimdi annemi almaya gidiyoruz” dedi.

Erken, daha sonra sevgilisi, annesi Leyla Erken ve eski eşi Serkan Uçar’dan olan oğlu Eymen Uçar’la Nişantaşı’nda bir mekanda yemek yedi. Ünlü sunucu muhabirlerin “Nazım’a güvenmiyorum demiştiniz. Ailenizle tanıştırdığınıza göre güven problemini atlattınız mı?” sorusuna “Hayır, Nazım’a halen güvenmiyorum” diye yanıt verdi.

Kadına dava açacağım!

Erken otelde görüntülerinin çekilmesine tepki gösterdi. “Lobide otururken çekmişler. Çeken bir kadın. Muhabir çekse anlarım ama insanların bunu yapması yanlış. Çok acizler. Kadına dava açacağım” diye konuştu.