Nazım Torbaoğlu

Nazım Torbaoğlu

Son dakika Nazım Torbaoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nazım Torbaoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nazım Torbaoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nazım Torbaoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nazım torbaoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 nazım torbaoğlu haberi bulunmuştur. Tüm nazım torbaoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ece Erken sarmaş dolaş yakalandı!
Ece Erken sarmaş dolaş yakalandı! Ece Erken ile sevgilisi Nazım Torbaoğlu aşklarını gözlerden uzakta dolu dizgin yaşıyor!
4.07.2018 Magazin
Karşıyaka'da Büyükkarcı tam yetkiyle görevde
Karşıyaka'da Büyükkarcı tam yetkiyle görevde Karşıyaka'nın Mutlu Altuğ yönetiminin istifası sonrası yapılan olağanüstü kongresinde başkanlığa kulüpte daha önce 2014-15 ve 2016-17 sezonlarında basketbol şube başkanlığa da yapan Turgay Büyükkarcı seçildi.
20.01.2018 Futbol
İlişkiyi mesafeler bitirdi
İlişkiyi mesafeler bitirdi Ece Erken ile İzmirli iş adamı Nazım Torbaoğlu’nun ilişkisi kısa sürdü.
16.12.2017 Magazin
Sinema aşıkları
Sinema aşıkları Ece Erken, önceki gün sevgilisi iş adamı Nazım Torbaoğlu’yla İstinyePark AVM’deydi.
10.12.2017 Magazin
Adam gibi bir adamla evlensin istiyorum
Adam gibi bir adamla evlensin istiyorum Ece Erken, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi.
1.11.2017 Magazin
Ece Erken'in babasından evliliğe yeşil ışık!
Ece Erken'in babasından evliliğe yeşil ışık! Geçen gün sevgilisi Nazım Torbaoğlu'nu annesi ile tanıştıran Ece Erken'in babasından flaş açıklamalar.
1.11.2017 Magazin
Hala güvenmiyorum
Hala güvenmiyorum Ece Erken, evli olduğunu öğrendikten sonra ayrıldığı, kısa süre önce boşanan Nazım Torbaoğlu ile bir otelde görüntülendi. Sevgilisini ailesiyle tanıştıran Erken “Güven problemini atlattınız mı?” sorusuna “Hayır hala güvenmiyorum” diye yanıt verdi
29.10.2017 Magazin
Nazım'ı Google'de aratmadım
Nazım'ı Google'de aratmadım Ece Erken, evli olduğunu öğrendikten sonra ayrıldığı, kısa bir süre önce boşanan Nazım Torbaoğlu ile geçen hafta İzmir’de görüntülenmişti.
24.10.2017 Magazin
Nazım Bey artık bekar
Nazım Bey artık bekar Ece Erken, evli olduğunu öğrendikten sonra ayrıldığı iş adamı Nazım Torbaoğlu ile dün İzmir’de görüntülendi.
20.10.2017 Magazin
Evli olduğunu bilmiyordum!
Evli olduğunu bilmiyordum! Ece Erken’in New York havalimanında görüntülendiği iş adamı Nazım Torbaoğlu’nun evli olduğu ortaya çıktı.
28.09.2017 Magazin
Ece Erken'e şok! Hem evli hem 'yasak aşk'ı var...
Ece Erken'e şok! Hem evli hem 'yasak aşk'ı var... Sunucu Ece Erken ile New York havalimanında samimi şekilde görüntülenen iş adamı Nazım Torbaoğlu'nun evli olduğu ortaya çıktı.
28.09.2017 Magazin
Tanışma aşamasında bitti
Tanışma aşamasında bitti İki yıl önce oğlunun babası Serkan Uçar’dan boşanan Ece Erken, iş adamı Nazım Torbaoğlu ile New York’ta havalimanında görüntülendi.
27.09.2017 Magazin
Arıboğan, Karşıyaka'yı ziyaret etti
Arıboğan, Karşıyaka'yı ziyaret etti Basketbol Federasyonu'nun 27 Mayıs'ta düzenlenecek genel kurulunda başkanlığa adaylığını koyan Lütfi Arıboğan, Karşıyaka'yı ziyaret etti.
7.05.2015 Basketbol
SPK'dan 4 şirkete ceza
SPK'dan 4 şirkete ceza Borsada işlem gören 4 şirkete ceza geldi
30.08.2012 Ekonomi
Birkan'ın bonservis bedeli 100 bin TL!
Birkan'ın bonservis bedeli 100 bin TL! KARŞIYAKA’nın yeni döneminde basketbolun başına geçmesi beklenen Mutlu Altuğ’un, "Kesinlikle bırakmayız" dediği genç yıldız Birkan Batuk’un kontratında, "100 bin TL getirirse gider" maddesinin yer aldığı ortaya çıktı...
2.06.2012 Futbol
Furkan’a karşılık 3 futbolcu
Furkan’a karşılık 3 futbolcu G.Saray transfer için futbol şubesini devreye soksa da Karşıyaka Semih, Serdar ve Erhan teklifini reddetti
20.06.2011 Futbol
Avrupa'daki tek Türk takımı
Avrupa'daki tek Türk takımı Pınar Karşıyaka Avrupa'da ayakta kalan tek Türk takımı
5.03.2011 Futbol
Sadece 3 maç ceza!
Sadece 3 maç ceza! FIBA, Pınar Karşıyaka’nın Apoel ile oynadığı olaylı maç için Apoel'e 3 maç ceza verdi
23.12.2010 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Nazım Torbaoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nazım torbaoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.