Ece Erken İnstagram

Ece Erken İnstagram

Son dakika Ece Erken instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ece Erken instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ece Erken instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ece Erken İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ece erken instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 ece erken instagram haberi bulunmuştur. Tüm ece erken instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ece Erken'den duygulandıran Şafak Mahmutyazıcıoğlu paylaşımı!
Ece Erken'den duygulandıran Şafak Mahmutyazıcıoğlu paylaşımı! Ece Erken, geçtiğimiz yıl Yeşilköy'de sahibi olduğu balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını haybeden avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu birinci ölüm yıl dönümünde andı. Eşinin vefatının ardından zor günler geçiren 44 yaşındaki sunucu, sosyal medya hesaplarından duygusal paylaşımlar yaptı.
27.01.2023 Magazin
Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun kendisine attığı son mesajları paylaştı!
Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun kendisine attığı son mesajları paylaştı! Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Eşinin ölümüyle zor günler geçiren Ece Erken, Instagram hesabından içini döktü. Eşinin vefatının 40'ıncı gününde duygularını dile getiren Erken, 'Ölmeyecek kadar yaralıyım' dedi.
8.03.2022 Magazin
Ece Erken'in paylaşımı kafa karıştırdı!
Ece Erken'in paylaşımı kafa karıştırdı! Beşiktaş'ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünden sonra zor günler geçiren Ece Erken sık sık eşiyle ilgili paylaşımlarda bulunuyor. Erken son yaptığı paylaşımla kafa karıştırdı. "Fayyem" yazılı bir fotoğraf paylaşan Erken'in ne demek istediği merak konusu oldu.
28.02.2022 Magazin
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken isyan etti!
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken isyan etti! Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemde! Zor günler geçiren Ece Erken, Instagram hesabından isyan etti. Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'yla ilgili paylaşım yapan Erken "Borcu olanlar borcu vardı diye geziyor, 'kardeş' dediklerin kalleş çıktı" ifadelerini kullandı.
14.02.2022 Magazin
Ece Erken ikinci çocuğu istiyor
Ece Erken ikinci çocuğu istiyor Sunucu Ece Erken, bir takipçisi ile sosyal medya üzerinden yaptığı yazışmada, ikinci kez anne olmak istediğinden bahsetti.
6.12.2019 Magazin
Alişan'dan Ece Erken açıklaması
Alişan'dan Ece Erken açıklaması Altı yıldır küs olan Demet Akalın ile Alişan,'2. Sayfa' programında aralarındaki buzları eritti. Bu durum Alişan'ın yakın arkadaşlarından olan sunucu Ece Erken'i sinirlendirdi. Erken'in sert açıklamalarına Alişan'dan yanıt geldi.
26.02.2019 Magazin
Canlı yayında Ece Erken'in mesajı ifşa oldu!
Canlı yayında Ece Erken'in mesajı ifşa oldu! Söylemezsem Olmaz programının canlı yayında Ali Eyüboğlu, Ece Erken'in flört ettiği birinin olduğunu söyledi. Ece sırrı ifşa önce şoke oldu, sonra da utanıp durumu toparlamaya çalıştı.
6.02.2018 Magazin
Alişan'ın skandal pozuyla dalga geçti!
Alişan'ın skandal pozuyla dalga geçti! Ece Erken, Alişan'ın çok konuşulan pozunu paylaşıp 14 Şubat'ta geçen sene böyleydin şimdi iple çekiyorsun diyerek yakın arkadaşını ti'ye aldı.
31.01.2018 Magazin
Ece Erken ikinci çocuğu da istiyor!
Ece Erken ikinci çocuğu da istiyor! Sunucu Ece Erken, instagram hesabından oğlu Eymen'le çektirdiği eski bir fotoğrafı paylaştı.
15.12.2017 Magazin
Alişan'ı kılıktan kılığa soktu!
Alişan'ı kılıktan kılığa soktu! Yakın arkadaşlıklarıyla bilinen Ece Erken ve Alişan çektiği videolarla sosyal medyayı kırdı geçirdi. Alişan'ın kafasına kurdele efekti koyan Ece, gülmekten yerlere yattı.
30.10.2017 Magazin
Ece Erken yeni aşkıyla fena yakalandı!
Ece Erken yeni aşkıyla fena yakalandı! İki yıl önce Serkan Uçar'dan olaylı bir şekilde boşandıktan sonra aşk defterini kapatan Ece Erken, yeni sevgilisiyle görüntülendi.
27.09.2017 Magazin
Ece Erken, sahtekarlara savaş açtı
Ece Erken, sahtekarlara savaş açtı Ünlü sunucu Ece Erken, sosyal medya üzerinden adını kullanarak doğum çatlakları ve selülitler için güzellik ürünü satan sahtekarlara karşı savaş açtı.
1.08.2017 Magazin
Ece Erken'den oğlunun babasına gönderme!
Ece Erken'den oğlunun babasına gönderme! Ece Erken, sosyal medya hesabından Babalar Günü için sitemkar bir paylaşım yaptı.
19.06.2017 Magazin
Ece Erken: Hayatımda biri yok; çünkü...
Ece Erken: Hayatımda biri yok; çünkü... Eda Erol'la aşk yaşayan yakın arkadaşı Alişan hakkında konuşan Ece Erken, hayatında neden birinin olmadığını açıkladı.
24.05.2017 Magazin
Ece Erken dolandırıldı!
Ece Erken dolandırıldı! Ece Erken dolandırıldığını öne sürdü, komşusu olan mimara ateş püskürdü.
25.04.2017 Magazin
Ece Erken: 'Büyüdü, komşum oldu’ dedirtme!'
Ece Erken: 'Büyüdü, komşum oldu’ dedirtme!' Ece Erken'in Serkan Uçar ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Eymen iki yaşına bastı. Erken, oğlu için duygusal bir mesaj paylaştı.
7.04.2017 Magazin
Ece Erken'den kötü haber! Yayına bile çıkamadı
Ece Erken'den kötü haber! Yayına bile çıkamadı Ece Erken son paylaşımıyla korkutuu. Önceki akşam gittiği bir mekanda yediği etten zehirlenen ünlü sunucu, sabaha kadar kustu, halsizliği devam edince yayına çıkamadı.
7.01.2017 Magazin
Ece Erken'den manidar paylaşım!
Ece Erken'den manidar paylaşım! Ece Erken, iş adamı Serkan Uçar ile nikah masasına oturmuş ancak geçtiğimiz yıl şiddet gördüğü iddiasıyla olaylı bir şekilde boşanmıştı...
7.07.2016 Magazin
Şiddetin ünlüsü ünsüzü yok!
Şiddetin ünlüsü ünsüzü yok! Gazete sayfaları kocalarının şiddetine maruz kalan, hatta eşleri tarafından öldürülen kadın haberleriyle dolu, ne yazık ki! Üstelik bu olay sadece sıradan insanların başına gelmiyor, ünlü isimler de mağdur.
8.08.2015 Arşiv
Ece Erken isyan etti: Beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor
Ece Erken isyan etti: Beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor Ece Erken'in başı, daha önce de kendisi ve merhum eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu tehdit eden takıntılı hayranı E.Ç ile bir kere daha dertte. Erken, "Bu şahıs nasıl benim kapımın önüne kadar gelebiliyor? Neden hâlâ dışarıda? Şizofreni teşhisi konup neden tedavi görmüyor? Beni dağa kaldırmakla tehdit ediyor" diyerek isyan etti.
5.02.2024 Magazin
Ece Erken'den eski eşi Serkan Uçar'a sert tepki: Evladının gittiği okulu bilmez
Ece Erken'den eski eşi Serkan Uçar'a sert tepki: Evladının gittiği okulu bilmez Ece Erken ve Serkan Uçar 2014-2015 yılları arasında evli kalmış, Eymen adında bir de çocukları olmuştu. Olaylı ayrılık sonrası oğlunu tek başına büyüten Erken, velayeti kendisinde olan çocuğu Eymen Uçar’ı yurtdışına tatile götürmek istedi. Ancak eski eşinden izin çıkmayınca sert sözlerle sitem etti.
13.11.2023 Magazin
Ece Erken'den eski eşi Serkan Uçar için zehir zemberek sözler: Görgüsüz hayatını gözümüzün içine sokuyorsun
Ece Erken'den eski eşi Serkan Uçar için zehir zemberek sözler: Görgüsüz hayatını gözümüzün içine sokuyorsun Ece Erken ve Serkan Uçar 2014-2015 yılları arasında evli kalmış, Eymen adında bir de çocukları olmuştu. Olaylı ayrılık sonrası oğlunu tek başına büyüten Erken , velayeti kendisinde olan çocuğu Eymen Uçar’ı yurtdışına tatile götürmek istedi. Ancak eski eşinden izin çıkmayınca sert sözlerle sitem etti.
5.11.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil eski günlerine döndü!
Mehmet Ali Erbil eski günlerine döndü! Sağlığına kavuştuktan sonra her söylediği ve yaptığıyla olay yaratan, özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, önceki akşam Karaköy'de görüntülendi. İş insanı arkadaşının doğum gününe katılan şovmen, yanındaki güzellerle eski günlerini hatırlattı.
17.05.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan Aleyna Tilki açıklaması!
Mehmet Ali Erbil'den şaşırtan Aleyna Tilki açıklaması! Geçtiğimiz aylarda manken Çağla Şıkel hakkında söyledikleriyle çok konuşulan şovmen Mehmet Ali Erbil, tepki çeken bir açıklamaya daha imza attı. Geçtiğimiz akşam iftar sonrası görüntülenen ünlü isim, dizilerdeki öpüşme sahneleriyle ilgili soruya verdiği 'Aleyna Tiki' cevabıyla eleştiri oklarının hedefi oldu.
13.04.2023 Magazin
Ece Erken eski eşi Serkan Uçar ile barıştı mı?
Ece Erken eski eşi Serkan Uçar ile barıştı mı? Ocak 2022'de avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesiyle yıkılan Ece Erken, 2014–2015 yılları arasında evli kaldığı Serkan Uçar ve oğulları Eymen ile yurt dışına tatile gitti. Ünlü sunucu, olaylı şekilde boşandığı eski eşiyle barıştığı yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi.
1.03.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ece Erken İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ece erken instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.