Ebru Şallı Aşk

Ebru Şallı Aşk

Son dakika Ebru Şallı aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ebru Şallı aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ebru Şallı aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebru Şallı Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebru şallı aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 168 ebru şallı aşk haberi bulunmuştur. Tüm ebru şallı aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Buket Aydın'a ‘En İyi Kadın Haber Spikeri’ ödülü
Buket Aydın'a ‘En İyi Kadın Haber Spikeri’ ödülü ‘23. Altın Objektif Ödülleri’, önceki akşam CVK Park Bosphorus Hotel'de ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti. Milliyet Gazetesi yazarı ve Kanal D Ana Haber Spikeri Buket Aydın, ‘En İyi Kadın Haber Spikeri’ ödülünü aldı.
9.05.2018 Magazin
Evli sevgilisi Ebru Şallı'yı terk etti!
Evli sevgilisi Ebru Şallı'yı terk etti! Uğur Akkuş'un, Ebru Şallı'dan ayrıldığı iddia edildi.
12.12.2017 Magazin
Ebru Şallı ile aşkın bedeli 40 milyon TL!
Ebru Şallı ile aşkın bedeli 40 milyon TL! Gonca Akkuş, iki çocuğunun babası Uğur Akkuş'un Ebru Şallı île Bodrum kaçamağını affetmedi. Akkuş, eşine 40 milyon TL tazminat talebiyle boşanma davası açtı
19.10.2017 Magazin
Ebru Şallı: Boşanınca evleneceğiz...
Ebru Şallı: Boşanınca evleneceğiz... Ebru Şallı, evli sevgilisi Uğur Akkuş ile boşandıktan sonra evleneceğini söyledi.
18.09.2017 Magazin
Ebru Şallı sonunda isyan etti: Köprüden mi atlayayım?
Ebru Şallı sonunda isyan etti: Köprüden mi atlayayım? Uzun süredir eleştirilere hedef olan Ebru Şallı, sonunda isyan etti.
9.08.2017 Magazin
Ebru Şallı'nın itirafı başını yaktı!
Ebru Şallı'nın itirafı başını yaktı! 10 yıllık evli Uğur Akkuş’la birlikte olan Ebru Şallı, “Uğur’un evli olduğunu biliyordum” diye konuşunca; Akkuş’un eşi Gonca Akkuş, Ebru Şallı’ya ‘ikinci kadın’ davası açma kararı aldı. İhanetle sarsılan Akkuş, avukatına talimat verdi.
24.07.2017 Magazin
Ebru Şallı’yı yıkan fotoğraf!
Ebru Şallı’yı yıkan fotoğraf! Ebru Şallı’yla üç aydır aşk yaşadığını açıklayan Uğur Akkuş’un “Boşanacağım” dediği eşi Gonca Akkuş’la birlikte bir ay önce eğlendiği ortaya çıktı.
23.07.2017 Magazin
Ebru Şallı'nın bu görüntüsü çıldırttı!
Ebru Şallı'nın bu görüntüsü çıldırttı! Ebru Şallı'nın yeni sevgilisi Uğur Akkuş'un evli ve 2 çocuk babası olduğu ortaya çıkmasından sonra Şallı'nın eski eşi Harun Tan adeta çıldırdı.
23.07.2017 Magazin
Ebru Şallı şok etti! Cem ile Harun'u aynı anda...
Ebru Şallı şok etti! Cem ile Harun'u aynı anda... Ünlü model Ebru Şallı, Instagram’da bir Cem Yılmaz’ı bir de eski eşi Harun Tan’ı övüp sürekli kafa karıştırıyor.
27.03.2017 Magazin
Ebru Şallı ile Cem Yılmaz evleniyor!
Ebru Şallı ile Cem Yılmaz evleniyor! Cem Yılmaz ile aşk yaşayan ünlü model Ebru Şallı'nın tektaş yüzüğü dikkat çekti! Ünlü çift evleniyor mu?
23.03.2017 Magazin
Ebru Şallı herkesi şoke etti!
Ebru Şallı herkesi şoke etti! Ebru Şallı son yaptığı paylaşımla şaşırttı. İşte Ebru Şallı'nın sosyal medyayı sallayan son paylaşımı...
22.03.2017 Magazin
Ebru Şallı'dan Cem Yılmaz'a emojili destek!
Ebru Şallı'dan Cem Yılmaz'a emojili destek! Eski model Ebru Şallı, Cem Yılmaz’ın, 'Arif ve 216' filminin afişini paylaştığı iletinin altına emojiler vasıtasıyla yorumda bulundu.
14.03.2017 Magazin
Ebru Şallı'nın Cem Yılmaz planı!
Ebru Şallı'nın Cem Yılmaz planı! Yeni yaşına girmenin mutluluğunu sosyal medyada takipçileriyle paylaşan Ebru Şallı, aşk şovunu doğum günü paylaşımlarında da sürdürdü.
18.01.2017 Magazin
Aşkları belgelendi!
Aşkları belgelendi! Cem Yılmaz ve Ebru Şallı aşkı, Bodrum’da belgelendi. Önceki akşam üç farklı mekanda eğlenen çift, romantik anlar yaşadı
26.08.2016 Magazin
Ebru Şallı'nın kareleri dikkat çekti: 25 gibi 45 daha ne olsun!
Ebru Şallı'nın kareleri dikkat çekti: 25 gibi 45 daha ne olsun! 1995 yılında düzenlenen Queen of Turkey güzelik yarışmasında birinci seçilen Ebru Şallı, sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Şallı, dün 45 yaşına bastı. Eski eşi Harun Tan ile 2013 yılında biten evliliğinden dünyaya gelen 18 yaşındaki oğlu Beren ve oğlunun kız arkadaşı Laçin Terlemez ile poz veren Şallı'nın kareleri dikkat çekti.
16.01.2023 Magazin
Ebru Şallı'dan itiraf: Çok iğneli işlemlerden tırsıyorum!
Ebru Şallı'dan itiraf: Çok iğneli işlemlerden tırsıyorum! Güzelliği ile yıllara meydan okuyan Ebru Şallı, önceki gün yeni yıl için alışverişi için Akmerkez'deydi. Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen 45 yaşındaki eski manken, estetik müdahaleler hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu. Ebru Şallı, daha önce yüzüne cerrahi müdahale yapılmadığını, sadece burnunda estetik olduğunu açıklamıştı.
16.12.2022 Magazin
Ebru Şallı şiddet iddiaları ile gündeme gelmişti: 'En azından önlem almalı'
Ebru Şallı şiddet iddiaları ile gündeme gelmişti: 'En azından önlem almalı' Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan şiddet gördüğü iddiası günlerdir gündemde yer alıyor. Şallı, bu iddialar sonrası sessizliğini bozmuş, yaptığı açıklamada, ‘aile’ vurgusu yapmıştı. Ebru Şallı’nın açıklamaları sonrası, sosyal medya ikiye bölündü. Bazı sosyal medya kullanıcıları Şallı’ya destek verirken bazıları da Ebru Şallı’yı şiddete karşı sessiz kalmakla suçladı. TEVE 2 ekranlarında yayınlanan ‘Ne diyorsun?’ programının sunucuları Hürriyet yazarları Orkun Ün ve Fulya Soybaş, Ebru Şallı olayını değerlendirdi: Neden şiddet gördüğünü saklamaya çalışıyor?
29.10.2022 Magazin
Ebru Şallı ve Uğur Akkuş aşk tazeliyor! "Çölde ayaklarım yerden kesildi"
Ebru Şallı ve Uğur Akkuş aşk tazeliyor! "Çölde ayaklarım yerden kesildi" Ebru Şallı ve iş insanı Uğur Akkuş'un evliliğinde kriz çıktığı iddia edilmişti. Profilinden 'Akkuş' soyadını da kaldırınca kafaları karıştıran Ebru Şallı ile eşi Uğur Akkuş, sürpriz bir şekilde Dubai tatiline çıktı. İkili şimdilerde aşk tazeliyor. Son olarak Ebru Şallı'dan Dubai pozları geldi.
29.03.2022 Magazin
Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'tan yeni poz!
Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'tan yeni poz! 3 yıl önce nikah masasına oturan ve son dönemde boşanacakları konuşuşan Ebru Şallı ve Uğur Akkuş birlikte Dubai’ye gitti. Şallı, bindikleri özel uçakta verdikleri pozu takipçileriyle paylaştı.
28.03.2022 Magazin
Jessica May Türk vatandaşı oldu
Jessica May Türk vatandaşı oldu Brezilyalı oyuncu Jessica May Türk vatandaşı oldu. Güzel haberi sosyal medyadan duyuran May, "Ve resmi olarak Türk vatandaşı oldum" mesajını paylaştı.
18.03.2022 Magazin
Cem Yılmaz'ın sürpriz aşkı! Rüya Demirbulut ile birlikte...
Cem Yılmaz'ın sürpriz aşkı! Rüya Demirbulut ile birlikte... Cem Yılmaz, yeni projesi “Erşan Kuneri”de rol alan 27 yaşındaki genç oyuncu Rüya Demirbulut’la birlikte görüntülendi.
18.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Şallı Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebru şallı aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.