Ebru Şallı Sevgili

Ebru Şallı Sevgili

Son dakika Ebru Şallı sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ebru Şallı sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ebru Şallı sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebru Şallı Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebru şallı sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 ebru şallı sevgili haberi bulunmuştur. Tüm ebru şallı sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Evli sevgilisi Ebru Şallı'yı terk etti!
Evli sevgilisi Ebru Şallı'yı terk etti! Uğur Akkuş'un, Ebru Şallı'dan ayrıldığı iddia edildi.
12.12.2017 Magazin
Ebru Şallı ile aşkın bedeli 40 milyon TL!
Ebru Şallı ile aşkın bedeli 40 milyon TL! Gonca Akkuş, iki çocuğunun babası Uğur Akkuş'un Ebru Şallı île Bodrum kaçamağını affetmedi. Akkuş, eşine 40 milyon TL tazminat talebiyle boşanma davası açtı
19.10.2017 Magazin
Ebru Şallı: Boşanınca evleneceğiz...
Ebru Şallı: Boşanınca evleneceğiz... Ebru Şallı, evli sevgilisi Uğur Akkuş ile boşandıktan sonra evleneceğini söyledi.
18.09.2017 Magazin
Her şey onun için! Girişi yasaklandı...
Her şey onun için! Girişi yasaklandı... Ebru Şallı ile aşk yaşayan evli ve 2 çocuk babası Uğur Akkuş, güzel model için eşi Gonca Akkuş'u resmen sildi. İşte Uğur Akkuş'un sevgilisi Ebru Şallı için attığı o adım...
24.07.2017 Magazin
Ebru Şallı'nın bu görüntüsü çıldırttı!
Ebru Şallı'nın bu görüntüsü çıldırttı! Ebru Şallı'nın yeni sevgilisi Uğur Akkuş'un evli ve 2 çocuk babası olduğu ortaya çıkmasından sonra Şallı'nın eski eşi Harun Tan adeta çıldırdı.
23.07.2017 Magazin
Hemen boşan evlenelim
Hemen boşan evlenelim Ebru Şallı ile evli sevgilisi Uğur Akkuş “3 aydır seviyeli bir ilişki içindeyiz. Evlilik kurumuna saygımız var” açıklaması yaptı. İşte Ebru Şallı ve sevgilisinin o açıklaması...
20.07.2017 Magazin
Ebru Şallı'ya büyük şok! Çıplak fotoğraflar...
Ebru Şallı'ya büyük şok! Çıplak fotoğraflar... Ebru Şallı'ya ait olduğu iddia edilen çıplak fotoğraflar sosyal medyaya düşmüştü. Ebru Şallı bunun için mahkemeye başvurmuştu; ancak istediği karar çıkmadı. İşte Ebru Şallı davasında alınan karar...
12.07.2017 Magazin
Ebru Şallı ünlü iş adamından teklif aldı mı?
Ebru Şallı ünlü iş adamından teklif aldı mı? Ebru Şallı, son günlerde basında çıkan 'bir iş adamı kendisine 500 bin liralık bir teklifte bulundu' haberlerine isyan etti.
30.05.2017 Magazin
Özge Ulusoy, Ebru Şallı'yı çıldırttı: Piyasamızı düşürdü
Özge Ulusoy, Ebru Şallı'yı çıldırttı: Piyasamızı düşürdü Instagram'da 1 milyon takipçisi olan Özge Ulusoy'a sosyal medyada paylaştıkları ürün başına yüksek ücretler kazanan bazı ünlüler çok kızgın. İşte aralarında Ebru Şallı ve Ivana Sert gibi isimler bulunan ünlülerin Özge Ulusoy'a tepkilerinin nedeni...
22.05.2017 Magazin
'Ebru Şallı’ya tecavüze kalkıştılar'
'Ebru Şallı’ya tecavüze kalkıştılar' Son günlerin en çok konuşulan magazin figürü haline gelen Ebru Şallı hakkında yılın itirafı geldi. Güzel modele yıllar önce otel odasında tecavüz girişiminde bulunulmuş.
19.05.2017 Magazin
Çıplak fotoğraflar Ebru Şallı'nın psikolojisini bozdu!
Çıplak fotoğraflar Ebru Şallı'nın psikolojisini bozdu! Son iki haftada ortaya çıkan ve Ebru Şallı’ya ait olduğu iddia edilen çırılçıplak fotoğraflar ünlü ismin psikolojisini darmadağın etti.
7.05.2017 Magazin
Ebru Şallı'nın zor anları! Bir anda...
Ebru Şallı'nın zor anları! Bir anda... Son günler çıplak fotoğraflarla başı dertte olan Ebru Şallı, podyuma çıktığında talihsiz bir olay yaşadı.
4.05.2017 Magazin
Ebru Şallı şok etti! Cem ile Harun'u aynı anda...
Ebru Şallı şok etti! Cem ile Harun'u aynı anda... Ünlü model Ebru Şallı, Instagram’da bir Cem Yılmaz’ı bir de eski eşi Harun Tan’ı övüp sürekli kafa karıştırıyor.
27.03.2017 Magazin
Ebru Şallı ile Cem Yılmaz evleniyor!
Ebru Şallı ile Cem Yılmaz evleniyor! Cem Yılmaz ile aşk yaşayan ünlü model Ebru Şallı'nın tektaş yüzüğü dikkat çekti! Ünlü çift evleniyor mu?
23.03.2017 Magazin
Ebru Şallı herkesi şoke etti!
Ebru Şallı herkesi şoke etti! Ebru Şallı son yaptığı paylaşımla şaşırttı. İşte Ebru Şallı'nın sosyal medyayı sallayan son paylaşımı...
22.03.2017 Magazin
Ebru Şallı'dan Cem Yılmaz'a emojili destek!
Ebru Şallı'dan Cem Yılmaz'a emojili destek! Eski model Ebru Şallı, Cem Yılmaz’ın, 'Arif ve 216' filminin afişini paylaştığı iletinin altına emojiler vasıtasıyla yorumda bulundu.
14.03.2017 Magazin
Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'tan yeni poz!
Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'tan yeni poz! 3 yıl önce nikah masasına oturan ve son dönemde boşanacakları konuşuşan Ebru Şallı ve Uğur Akkuş birlikte Dubai’ye gitti. Şallı, bindikleri özel uçakta verdikleri pozu takipçileriyle paylaştı.
28.03.2022 Magazin
Eski aşıklar karşı karşıya! "Bana iftira atıyorlar"
Eski aşıklar karşı karşıya! "Bana iftira atıyorlar" Ebru Şallı, yıllar sonra sevgili oldukları dönemde kendisine kredi çektiren ancak ödemeyen Sinan Akçıl'dan şikayetçi oldu. Ebru Şallı, kendisine borcunu ödemediğini iddia ettiği eski aşkı için Ocak ayında hukuki işlem başlattı. Ebru Şallı'nın borcuna karşılık Sinan Akçıl'dan 6 senet aldığı da protokolde belirtildi. İstanbul İcra Müdürlüğü'nde 230 bin TL'lik icra takibi başlatan Şallı, Sinan Akçıl'ın borcunu ödememesi durumunda haciz işlemlerini başlatacak.
12.03.2020 Magazin
Ebru Şallı’dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür
Ebru Şallı’dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür Eski manken Ebru Şallı, iki yıldır aşk yaşadığı iş adamı Uğur Akkuş ile önceki gece Çırağan Sarayı’nda evlendi.
28.09.2019 Magazin
Ebru Şallı'dan ilginç 'evlilik sözleşmesi' açıklaması
Ebru Şallı'dan ilginç 'evlilik sözleşmesi' açıklaması Ebru Şallı ile düğün hazırlığı yaptığı Uğur Akkuş Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerin evlilik sözleşmesi soruna "Bilmiyorum bana bir şey gelmedi" cevabı verince Akkuş "Bunlar çok saçma şeyler" diyerek konuya son noktayı koydu.
4.10.2018 Magazin
Ebru Şallı'nın evli sevgilisi eşini sokak ortasında dövdü!
Ebru Şallı'nın evli sevgilisi eşini sokak ortasında dövdü! Ebru Şallı'nın evli sevgilisi Uğur Akkuş'un eşi Gonca Akkuş'u, sokak ortasında dövdüğü görüntüler ortaya çıktı.
25.10.2017 Magazin
Ebru Şallı'ya zina davası açıldı!
Ebru Şallı'ya zina davası açıldı! Uğur Akkuş'un eşi Gonca Akkuş, Ebru Şallı'ya zina davası açtığını açıkladı.
22.09.2017 Magazin
Murat Dalkılıç’a bir darbe daha!
Murat Dalkılıç’a bir darbe daha! Merve Boluğur'la boşanacağı konuşulan Murat Dalkılıç, bir yandan da Ebru Şallı'nın yasak aşkı Uğur Akkuş yüzünden sıkıntılı...
15.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Şallı Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebru şallı sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.