Ebru Şallı Bikini

Ebru Şallı Bikini

Son dakika Ebru Şallı bikini haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ebru Şallı bikini ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ebru Şallı bikini haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebru Şallı Bikini

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebru şallı bikini gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 ebru şallı bikini haberi bulunmuştur. Tüm ebru şallı bikini haberleri aşağıda listelenmiştir.
Evli sevgilisi Ebru Şallı'yı terk etti!
Evli sevgilisi Ebru Şallı'yı terk etti! Uğur Akkuş'un, Ebru Şallı'dan ayrıldığı iddia edildi.
12.12.2017 Magazin
Ebru Şallı: Boşanınca evleneceğiz...
Ebru Şallı: Boşanınca evleneceğiz... Ebru Şallı, evli sevgilisi Uğur Akkuş ile boşandıktan sonra evleneceğini söyledi.
18.09.2017 Magazin
Ebru Şallı sonunda isyan etti: Köprüden mi atlayayım?
Ebru Şallı sonunda isyan etti: Köprüden mi atlayayım? Uzun süredir eleştirilere hedef olan Ebru Şallı, sonunda isyan etti.
9.08.2017 Magazin
Ebru Şallı'nın bu görüntüsü çıldırttı!
Ebru Şallı'nın bu görüntüsü çıldırttı! Ebru Şallı'nın yeni sevgilisi Uğur Akkuş'un evli ve 2 çocuk babası olduğu ortaya çıkmasından sonra Şallı'nın eski eşi Harun Tan adeta çıldırdı.
23.07.2017 Magazin
Ebru Şallı'ya büyük şok! Çıplak fotoğraflar...
Ebru Şallı'ya büyük şok! Çıplak fotoğraflar... Ebru Şallı'ya ait olduğu iddia edilen çıplak fotoğraflar sosyal medyaya düşmüştü. Ebru Şallı bunun için mahkemeye başvurmuştu; ancak istediği karar çıkmadı. İşte Ebru Şallı davasında alınan karar...
12.07.2017 Magazin
Ebru Şallı ünlü iş adamından teklif aldı mı?
Ebru Şallı ünlü iş adamından teklif aldı mı? Ebru Şallı, son günlerde basında çıkan 'bir iş adamı kendisine 500 bin liralık bir teklifte bulundu' haberlerine isyan etti.
30.05.2017 Magazin
Azeri işadamından Ebru Şallı'ya 500 bin liralık teklif!
Azeri işadamından Ebru Şallı'ya 500 bin liralık teklif! Çıplak fotoğraf olayından sonra kötü zamanlar geçiren Ebru Şallı'ya süper bir teklif geldi. İşte Azeri işadamının o inanılmaz teklifi...
28.05.2017 Magazin
Çıplak fotoğraflar Ebru Şallı'nın psikolojisini bozdu!
Çıplak fotoğraflar Ebru Şallı'nın psikolojisini bozdu! Son iki haftada ortaya çıkan ve Ebru Şallı’ya ait olduğu iddia edilen çırılçıplak fotoğraflar ünlü ismin psikolojisini darmadağın etti.
7.05.2017 Magazin
Ebru Şallı'dan 'çıplak fotoğraf' sonrası ilk paylaşım!
Ebru Şallı'dan 'çıplak fotoğraf' sonrası ilk paylaşım! Ebru Şallı, kendisine ait olduğu iddia edilen çıplak fotoğraf sonrası instagram paylaşımlarıyla 'normal' hayatına döndü.
23.04.2017 Magazin
Ebru Şallı şok etti! Cem ile Harun'u aynı anda...
Ebru Şallı şok etti! Cem ile Harun'u aynı anda... Ünlü model Ebru Şallı, Instagram’da bir Cem Yılmaz’ı bir de eski eşi Harun Tan’ı övüp sürekli kafa karıştırıyor.
27.03.2017 Magazin
Ebru Şallı'nın paylaşımı olay oldu!
Ebru Şallı'nın paylaşımı olay oldu! Ebru Şallı, İnstagram hesabından 18 yıl önce Azra Akın ile çektirmiş olduğu bir fotoğrafı paylaştı. 1999 yılında çekilen Ebru Şallı ve Azra Akın'ın fotoğrafı takipçiler tarafından beğeni yağmuruna tutuldu...
23.03.2017 Magazin
Ebru Şallı ile Cem Yılmaz evleniyor!
Ebru Şallı ile Cem Yılmaz evleniyor! Cem Yılmaz ile aşk yaşayan ünlü model Ebru Şallı'nın tektaş yüzüğü dikkat çekti! Ünlü çift evleniyor mu?
23.03.2017 Magazin
Ebru Şallı güzellik sırrını açıkladı!
Ebru Şallı güzellik sırrını açıkladı! Güzelliğiyle 20’lik mankenlere taş çıkaran 40 yaşındaki sunucu, model ve pilates eğitmeni Ebru Şallı, turşu yiyerek genç kalıyor.
13.02.2017 Magazin
Büyük sürpriz! Ebru Şallı ile Harun Tan...
Büyük sürpriz! Ebru Şallı ile Harun Tan... Eski eşi Harun Tan ve çocuklarıyla İsviçre'ye giden Ebru Şallı, ailecek çektiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı.
26.01.2017 Magazin
Moda galeri
Moda galeri Pınar Ayaydın TalayÇok şık ve zarif duruyorsunuz...
29.07.2013 Arşiv
Hepsi 40'ı çoktan geçti! Bikinili görüntüleri ile genç kızlara taş çıkartıyorlar
Hepsi 40'ı çoktan geçti! Bikinili görüntüleri ile genç kızlara taş çıkartıyorlar Magazin dünyasının 40'lı yaşları geride bırakan ünlüleri arasında bikinili fotoğraf akımı başladı... Genç kızlara taş çıkaran isimlerin paylaşımlarına övgüler yağdı. Onlardan biri de “Beni bikinili görmeniz çok zor” diyen Linet’ti.Ünlü isim bikinili görüntüsü ile sosyal medyada gündem oldu
3.10.2023 Magazin
Gonca Derin bikini bölgesine dövme yaptırdı,olay oldu!
Gonca Derin bikini bölgesine dövme yaptırdı,olay oldu! Ebru Şallı'yla yaşadığı polemiklerle adını duyuran Uğur Akkuş'un eski eşi Gonca Derin, yaptırdığı dövmeyle olay yarattı.
26.08.2021 Magazin
Yine photoshop mağduru oldu
Yine photoshop mağduru oldu Eski manken Ebru Şallı, ınstagram paylaşımlarından Photoshop mağduru olmaktan kurtulamıyor. Bikini tanıtımı yapan Şallı, verdiği pozda denizin şeklinin girdap olması, takipçilerinin gözünden kaçmadı.
16.08.2018 Magazin
Bikini sezonu başlamadan  önce ödem atın, sonra zayıflayın
Bikini sezonu başlamadan önce ödem atın, sonra zayıflayın Bikini sezonunu açmaya sayılı günler kala forma girmek isteyenlere Şeyda Coşkun ve Ebru Şallı hem zayıflama önerilerini sıraladı hem de diyet listelerini paylaştı...
6.05.2017 Arşiv
Seren Serengil'in annesi şok etti!
Seren Serengil'in annesi şok etti! Seren Serengil'in annesinin Ebru Şallı'ya olan aşırı benzerliği şaşırttı.
19.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Şallı Bikini ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebru şallı bikini haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.