Ebru Şallı İnstagram

Ebru Şallı İnstagram

Son dakika Ebru Şallı instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ebru Şallı instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ebru Şallı instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebru Şallı İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebru şallı instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 ebru şallı instagram haberi bulunmuştur. Tüm ebru şallı instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ebru Şallı'nın şiddet gördüğü iddia edilmişti! Açıklama geldi...
Ebru Şallı'nın şiddet gördüğü iddia edilmişti! Açıklama geldi... Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş’tan araç içinde şiddet gördüğü iddiasını yalanladı. Ancak olayın görgü tanığı konuştu: “Şok halindeydi. Kendi aracımıza aldık.” Şallı’nın olay sonrası kliniğe gidip röntgen çektirdiği öğrenildi.
25.10.2022 Magazin
Ebru Şallı'nın iç çamaşırları kayboldu, Uğur Akkuş hastaneyi bastı!
Ebru Şallı'nın iç çamaşırları kayboldu, Uğur Akkuş hastaneyi bastı! Bir süre önce boşanacakları konuşulan Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş iddiaların aksine çocuk düşünmeye başladı. Hamilelik için tedavi gören Ebru Şallı hakkındaki iddia gündem oldu. İddiaya göre Şallı'nın tedavi gördüğü hastanede iç çamaşırları kaybolunca eşi Uğur Akkuş hastaneyi bastı. Bu iddialar gündem olunca ünlü model Ebru Şallı Instagram hesabından hemen bir paylaşım yaptı.
10.04.2022 Magazin
Ebru Şallı'dan duygusal paylaşım! Daha büyüme yeter...
Ebru Şallı'dan duygusal paylaşım! Daha büyüme yeter... Ebru Şallı'nın, Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen dokuz yaşındaki oğlu Pars, 2020'nin nisan ayında lenfoma nedeniyle hayata veda etmişti. Şimdilerde vaktini büyük oğlu Beren'le geçiren ve hayata yeniden bağlanan Ebru Şallı, Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Ebru Şallı, 18 yaşına basan büyük oğlu Beren'in doğum gününde duygusal bir paylaşımda bulundu.
7.03.2022 Güzeller
Ebru Şallı: Sosyal medyada ölmemi istiyorlar
Ebru Şallı: Sosyal medyada ölmemi istiyorlar Geçen nisanda 10 yaşındaki oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı Instagram'da 3 ay sonra ilk kez bir tatil fotoğrafını paylaştı. Ardından eşi Uğur Akkuş ile Bodrum'daki teknelerinde görüntülendiler.
26.07.2020 Magazin
Ebru Şallı sosyal medyada olay oldu!
Ebru Şallı sosyal medyada olay oldu! Ünlü manken ve sunucu Ebru Şallı, Instagram'da paylaştığı fotoğrafla sosyal medyanın diline düştü.
25.12.2018 Magazin
Ebru Şallı: Sevgilim hiç kıskanmıyor
Ebru Şallı: Sevgilim hiç kıskanmıyor Ebru Şallı, Haziran 2017’de Uğur Akkuş ile aşk yaşamaya başlamıştı.
19.10.2018 Magazin
Yine photoshop mağduru oldu
Yine photoshop mağduru oldu Eski manken Ebru Şallı, ınstagram paylaşımlarından Photoshop mağduru olmaktan kurtulamıyor. Bikini tanıtımı yapan Şallı, verdiği pozda denizin şeklinin girdap olması, takipçilerinin gözünden kaçmadı.
16.08.2018 Magazin
Photoshop’u abarttı
Photoshop’u abarttı Ebru Şallı’nın geçtiğimiz gün instagram hesabından yayınladığı fotoğrafta bel bölgesini inceltmesi takipçileri tarafından kısa sürede fark edildi.
29.04.2018 Magazin
Evli sevgilisi Ebru Şallı'yı terk etti!
Evli sevgilisi Ebru Şallı'yı terk etti! Uğur Akkuş'un, Ebru Şallı'dan ayrıldığı iddia edildi.
12.12.2017 Magazin
Ebru Şallı yine kendini rezil etti! Bu sefer...
Ebru Şallı yine kendini rezil etti! Bu sefer... Ebru Şallı, instagram’da photoshop’u sevdi. Şallı, önceki gün paylaştığı bu karede 1 metre 67 santimlik boyunu 1 metre 90 santimetreye çıkardı.
18.10.2017 Magazin
Tepkilerden sonra Ebru Şallı İtalya'ya gitti!
Tepkilerden sonra Ebru Şallı İtalya'ya gitti! Evli işadamı Uğur Akkuş ile yaşadığı aşkla tepki çeken 40 yaşındaki eski manken Ebru Şallı, soluğu İtalya'da aldı.
16.10.2017 Magazin
Şoke eden iddia ! Ebru Şallı ve evli sevgilisi...
Şoke eden iddia ! Ebru Şallı ve evli sevgilisi... Ebru Şallı ile evli sevgilisi Uğur Akkuş’un, önceki gün Şile yolunda trafik kazası geçirdiği iddia edildi.
9.10.2017 Magazin
Ebru Şallı'ya zina davası açıldı!
Ebru Şallı'ya zina davası açıldı! Uğur Akkuş'un eşi Gonca Akkuş, Ebru Şallı'ya zina davası açtığını açıkladı.
22.09.2017 Magazin
Ebru Şallı: Boşanınca evleneceğiz...
Ebru Şallı: Boşanınca evleneceğiz... Ebru Şallı, evli sevgilisi Uğur Akkuş ile boşandıktan sonra evleneceğini söyledi.
18.09.2017 Magazin
Murat Dalkılıç’a bir darbe daha!
Murat Dalkılıç’a bir darbe daha! Merve Boluğur'la boşanacağı konuşulan Murat Dalkılıç, bir yandan da Ebru Şallı'nın yasak aşkı Uğur Akkuş yüzünden sıkıntılı...
15.08.2017 Magazin
Hande Yener isyan etti: Değişik bir beyin yapısı!
Hande Yener isyan etti: Değişik bir beyin yapısı! Hülya Avşar ve Ebru Şallı’nın sosyal medyada paylaştığı fotoğrafların photoshop tartışmalarıyla gündeme gelmesi üzerine Hande Yener isyan etti.
10.08.2017 Magazin
Ebru Şallı sonunda isyan etti: Köprüden mi atlayayım?
Ebru Şallı sonunda isyan etti: Köprüden mi atlayayım? Uzun süredir eleştirilere hedef olan Ebru Şallı, sonunda isyan etti.
9.08.2017 Magazin
Ebru Şallı’yı yıkan fotoğraf!
Ebru Şallı’yı yıkan fotoğraf! Ebru Şallı’yla üç aydır aşk yaşadığını açıklayan Uğur Akkuş’un “Boşanacağım” dediği eşi Gonca Akkuş’la birlikte bir ay önce eğlendiği ortaya çıktı.
23.07.2017 Magazin
Ebru Şallı'nın bu görüntüsü çıldırttı!
Ebru Şallı'nın bu görüntüsü çıldırttı! Ebru Şallı'nın yeni sevgilisi Uğur Akkuş'un evli ve 2 çocuk babası olduğu ortaya çıkmasından sonra Şallı'nın eski eşi Harun Tan adeta çıldırdı.
23.07.2017 Magazin
Ebru Şallı ünlü iş adamından teklif aldı mı?
Ebru Şallı ünlü iş adamından teklif aldı mı? Ebru Şallı, son günlerde basında çıkan 'bir iş adamı kendisine 500 bin liralık bir teklifte bulundu' haberlerine isyan etti.
30.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Şallı İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebru şallı instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.