Uğur Akkuş

Uğur Akkuş

Son dakika Uğur Akkuş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Uğur Akkuş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Uğur Akkuş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uğur Akkuş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uğur akkuş gelişmeleri de dahil olmak üzere 273 uğur akkuş haberi bulunmuştur. Tüm uğur akkuş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a 4 yıl hapis cezası!
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a 4 yıl hapis cezası! Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş ile yeğeni Emre Akkuş, bir alışverişte karşılıksız çek verdikleri iddiasıyla yargılandıkları davada hapis ve para cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Magazin
Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Ebru Şallı ile Uğur Akkuş ayrıldı mı, Uğur Akkuş kimdir?
Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Ebru Şallı ile Uğur Akkuş ayrıldı mı, Uğur Akkuş kimdir? Kripto para dolandırıcılığı yaptığı iddiasıyla hakkında 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’un davasının görülmesine başlandı. İlk duruşmaya katılmayan sanık Akkuş hakkında mahkeme yakalama kararı çıkarılmasına hükmetti. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar Ebru Şallı Uğur Akkuş ayrıldı mı, Ebru Şallı eşinden boşandı mı? Uğur Akkuş kimdir, kiminle evli? Sorularına yanıt aramaya başladı.
21.11.2023 Magazin
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş hakkında yakalama kararı!
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş hakkında yakalama kararı! Ebru Şallı’nın eşi iş insanı Uğur Akkuş’unda aralarında bulunduğu 4 sanığın kripto para dolandırıcılığı yaptığı iddiasıyla yargılanmalarına başlandı. Mahkeme heyeti, duruşmaya katılmayan Akkuş hakkında yakalama kararı çıkarılmasına karar verdi.
21.11.2023 Gündem
Ebru Şallı'dan güldüren yurt dışı anısı! 'Anne sana niye bakıyorlar?'
Ebru Şallı'dan güldüren yurt dışı anısı! 'Anne sana niye bakıyorlar?' Geçtiğimiz günlerde dolandırıcılık iddiası ile gözaltına alınan eşi Uğur Akkuş'un serbest bırakılmasıyla rahat bir nefes alan Ebru Şallı, katıldığı bir davette objektiflere yansıdı. Ünlü model, 19 yaşına giren oğlu Beren Tan'ın artık kendisini kıskandığını söyledi. Oğlu ile arkadaş gibi olduklarını söyleyen Şallı, birlikte geçirdikleri bir tatil anısını anlattı.
15.06.2023 Magazin
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş serbest bırakıldı!
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş serbest bırakıldı! Dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen ünlü manken Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş, savcılıktaki ifadesinin ardından müştekinin zararının giderilmesi ve şikayetten vazgeçmesi üzerine serbest bırakıldı.
13.06.2023 Magazin
Eşi gözaltına alınan ünlü manken Ebru Şallı'dan açıklama
Eşi gözaltına alınan ünlü manken Ebru Şallı'dan açıklama Eşi Uğur Akkuş dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınan ünlü manken Ebru Şallı, kendisinin gözaltına alındığı şeklinde çıkan haberler üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
12.06.2023 Magazin
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş gözaltına alındı!
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş gözaltına alındı! Ünlü sanatçı Ebru Şallı'nın eşi iş insanı Uğur Akkuş, dolandırıcılık şikayetleri üzerine İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı. Ebru Şallı ise sosyal medya hesabından konuyla alakalı açıklama yaptı.
12.06.2023 Magazin
Ebru Şallı- Uğur Akkuş çifti Paris'te buzları eritti!
Ebru Şallı- Uğur Akkuş çifti Paris'te buzları eritti! Evliliklerinde kriz yaşadıklarını doğrulayan Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş ile Paris'e gitti. Evliliklerine bir şans daha veren çift, Eyfel Kulesi'nin önünde öpüşerek poz verdi.
23.04.2023 Magazin
Ebru Şallı, "Yüz felci geçirdim" dedi ve yaşadıklarını anlattı
Ebru Şallı, "Yüz felci geçirdim" dedi ve yaşadıklarını anlattı Ebru Şallı ve Harun Tan'ın evliliğinden dünyaya gelen 10 yaşındaki Pars, 2020 yılının nisan ayında lenfoma tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. Şallı, Ceyda Düvenci'nin "Bambaşka Sohbetler" programında o dönem yaşadıklarını anlattı.
19.04.2023 Magazin
Ebru Şallı'dan ayrılık açıklaması!
Ebru Şallı'dan ayrılık açıklaması! Eski manken Ebru Şallı 2019 yılında iş adamı Uğur Akkuş ile nikah masasına oturmuştu. Bir dönem evliliklerinde kriz yaşadıkları ve boşanacakları iddia edilen çift, geçen aylarda da darp iddiasıyla gündeme gelmişti. Ebru Şallı hakkında şimdi yeni bir iddia ortaya atıldı. Şallı ile Uğur Akkuş boşanma kararı aldı. Ebru Şallı'dan yeni açıklama geldi.
18.04.2023 Magazin
Ebru Şallı ve Uğur Akkuş çiftinden yeni hamle!
Ebru Şallı ve Uğur Akkuş çiftinden yeni hamle! Evliliklerinde kara bulutlar dolaşan Ebru Şallı ve Uğur Akkuş’un 1 ay önce evlerini ayırdığı ortaya çıktı. Yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle boşanma kararı alan çift, yakında mahkemeye başvuracak.
30.03.2023 Magazin
Ebru Şallı’nın evliliği bitiyor mu? Açıklama geldi
Ebru Şallı’nın evliliği bitiyor mu? Açıklama geldi Eski manken Ebru Şallı 2019 yılında iş adamı Uğur Akkuş ile nikah masasına oturmuştu. Bir dönem evliliklerinde kriz yaşadıkları ve boşanacakları iddia edilen çift, geçen aylarda da darp iddiasıyla gündeme gelmişti. Ebru Şallı hakkında şimdi yeni bir iddia ortaya atıldı. Şallı ile Uğur Akkuş boşanma kararı aldı. Eski manken sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
29.03.2023 Magazin
Ebru Şallı: Dişimi sürekli sıktım kırıldı
Ebru Şallı: Dişimi sürekli sıktım kırıldı Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş tarafından Emirgan'da araç içinde şiddet gördüğü iddialarıyla uzun süre magazin gündeminde kalmıştı. Oğlu Pars'ı kaybetmenin acısıyla yaşayan Ebru Şallı, dişinin birini sıka sıka kırdığını söyledi.
16.03.2023 Magazin
Ebru Şallı'dan itiraf: Çok iğneli işlemlerden tırsıyorum!
Ebru Şallı'dan itiraf: Çok iğneli işlemlerden tırsıyorum! Güzelliği ile yıllara meydan okuyan Ebru Şallı, önceki gün yeni yıl için alışverişi için Akmerkez'deydi. Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen 45 yaşındaki eski manken, estetik müdahaleler hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu. Ebru Şallı, daha önce yüzüne cerrahi müdahale yapılmadığını, sadece burnunda estetik olduğunu açıklamıştı.
16.12.2022 Magazin
Gonca Derin: Uğur Akkuş ya Ebru'yu ya da çocuklarımla beni öldürecek
Gonca Derin: Uğur Akkuş ya Ebru'yu ya da çocuklarımla beni öldürecek Önceki gün, Ebru Şallı'nın 2019 yılında evlendiği Uğur Akkuş'un eski eşinden şoke eden bir iddia geldi. Şallı'yı arabada darp ettiği iddia edilen Akkuş'un eski eşi Gonca Derin, kızının kaçırıldığını söyleyerek "Müge Anlı'nın kapısındayım" dedi. Uğur Akkuş ise polis eşliğinde kızını aldığını açıklayan Gonca Derin'in iddialarını yalanladı. Gonca Derin şimdi ise hem kendisinin ve çocuklarının hem de Ebru Şallı'nın hayatından endişelendiğini açıkladı.
18.11.2022 Magazin
Ebru Şallı şiddet gördüğü haberleriyle gündemde! "Eşime iftira atamam"
Ebru Şallı şiddet gördüğü haberleriyle gündemde! "Eşime iftira atamam" Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş tarafından Emirgan'da araç içinde şiddet gördüğü haberleri ile magazin gündemine damga vurmuştu. Sağlık kontrolü yapılırken çağrılan polis memurlarına ‘Şikayetçi değilim, o benim kocam’ dediği iddia edilen Ebru Şallı, şiddet gördüğünü inkar etmişti. Son olarak eşi Uğur Akkuş’un kendisine barışma hediyesi olarak 11 milyon TL’lik araba aldığı yönünde haberler çıkan Ebru Şallı, hakkındaki iddialara yanıt verdi.
18.11.2022 Magazin
Uğur Akkuş'a eski eşten suçlama: Kızımı kaçırıp şiddet uyguluyor!
Uğur Akkuş'a eski eşten suçlama: Kızımı kaçırıp şiddet uyguluyor! Ebru Şallı'nın iki yıl önce evlendiği eşi Uğur Akkuş son zamanlarda magazin gündeminden düşmüyor. Şallı'yı arabada darp ettiği iddia edilen Akkuş'un eski eşi Gonca Derin şoke eden iddialarda bulundu. Gonca Derin kızının kaçırıldığını söyleyerek "Müge Anlı'nın kapısındayım" dedi. Uğur Akkuş'tan, hakkındaki iddialara yanıt gecikmedi.
17.11.2022 Magazin
Ebru Şallı'ya Uğur Akkuş'tan barışma hediyesi! Fiyatı şoke etti
Ebru Şallı'ya Uğur Akkuş'tan barışma hediyesi! Fiyatı şoke etti Geçtiğimiz haftalarda Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş arasında olay yaşanmıştı. Şallı eşi Akkuş tarafından Emirgan’da araç içinde darp edilmişti. Sağlık kontrolü yapılırken çağırılan polis memurlarına “Şikayetçi değilim, o benim kocam” demişti. Daha sona çıkan 'Ebru Şallı şiddet gördü' haberlerini de önce yalanlamış sonra da "Karı koca arasında tartışma olur" diyerek konuyu kapatmıştı. Önceki gün Bebek'te görüntülenen Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un yüzünde güller açıyordu. Ünlü çift mekandan çıkarken Uğur Akkuş'un barışma hediyesi olarak Ebru Şallı'ya 11 milyon liralık araç aldığı öğrenildi.
14.11.2022 Magazin
Demet Şener'den açıklama: Şiddeti affetmem
Demet Şener'den açıklama: Şiddeti affetmem Demet Şener, önceki gün sevgilisi Tolga Arman ile Etiler’de görüntülendi. Eski manken, yakın arkadaşı Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş tarafından darp edildiği iddiaları hatırlatılınca, meslektaşının Türkiye'ye dönmesini beklediğini söyledi. "Ben onun hep iyi olmasını isterim" diyen Demet Şener, "Şiddete maruz kalsanız geri dönüşü olur mu?" sorusuna net bir yanıt verdi.
8.11.2022 Magazin
Ebru Şallı eşini affetti!
Ebru Şallı eşini affetti! Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş tarafından iki hafta önce Emirgan’da araç içinde darp edilmişti. Sağlık kontrolü yapılırken çağırılan polis memurlarına “Şikayetçi değilim, o benim kocam” demişti. Daha sonra basında çıkan haberlerin ardından da şiddet gördüğünü inkar etmişti. Ünlü manken eşini affetti ve katıldıkları bir partide mutluluk pozları verdi.
6.11.2022 Magazin
Ebru Şallı şiddet iddialarıyla gündemdeydi! Tatil pozlarını paylaştı
Ebru Şallı şiddet iddialarıyla gündemdeydi! Tatil pozlarını paylaştı Manken Ebru Şallı, Milliyet Cadde muhabiri Umut Ünver'in 20 Ekim Perşembe günkü ‘Araçta şiddet’ başlıklı özel haberini yalanlamıştı. Ardından olay yerine polis çağıran görgü tanığı kadın ise canlı yayında yaşananları dakika dakika anlatmıştı. İş insanı eşi Uğur Akkuş'tan şiddet gördüğü konuşulan Şallı, bu sözler sonrası sessizliğini bozan ve "karı koca arasında tartışma da olur" demişti. Ünlü isim tüm bu yaşananların ardından tatile gitti. Şallı, deniz kenarında verdiği pozları da takipçileriyle paylaştı.
31.10.2022 Magazin
Ebru Şallı şiddet iddiaları ile gündeme gelmişti: 'En azından önlem almalı'
Ebru Şallı şiddet iddiaları ile gündeme gelmişti: 'En azından önlem almalı' Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan şiddet gördüğü iddiası günlerdir gündemde yer alıyor. Şallı, bu iddialar sonrası sessizliğini bozmuş, yaptığı açıklamada, ‘aile’ vurgusu yapmıştı. Ebru Şallı’nın açıklamaları sonrası, sosyal medya ikiye bölündü. Bazı sosyal medya kullanıcıları Şallı’ya destek verirken bazıları da Ebru Şallı’yı şiddete karşı sessiz kalmakla suçladı. TEVE 2 ekranlarında yayınlanan ‘Ne diyorsun?’ programının sunucuları Hürriyet yazarları Orkun Ün ve Fulya Soybaş, Ebru Şallı olayını değerlendirdi: Neden şiddet gördüğünü saklamaya çalışıyor?
29.10.2022 Magazin
Ebru Şallı'nın şiddet gördüğü iddia edilmişti! Açıklama geldi...
Ebru Şallı'nın şiddet gördüğü iddia edilmişti! Açıklama geldi... Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş’tan araç içinde şiddet gördüğü iddiasını yalanladı. Ancak olayın görgü tanığı konuştu: “Şok halindeydi. Kendi aracımıza aldık.” Şallı’nın olay sonrası kliniğe gidip röntgen çektirdiği öğrenildi.
25.10.2022 Magazin
Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un şiddet olayında yeni gelişme!
Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un şiddet olayında yeni gelişme! Manken Ebru Şallı, araç içinde iş insanı eşi Uğur Akkuş'tan şiddet gördüğü ve ağlama krizi yaşadığını kesin bir dille yalanlarken; olay yerine polis çağıran görgü tanığı canlı yayında her şeyi anlattı.
24.10.2022 Magazin
Uğur Akkuş'tan Ebru Şallı'ya şiddet!
Uğur Akkuş'tan Ebru Şallı'ya şiddet! Manken Ebru Şallı ve iş insanı Uğur Akkuş, ile 2019 yılında Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen sade bir törenle nikâh masasına oturmuştu. Bir dönem evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilen Şallı ile Akkuş’un, Emirgan’da seyir halindeki araçta tartıştıkları ve ünlü modelin fiziksel şiddet gördüğü iddia edildi.
20.10.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Uğur Akkuş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uğur akkuş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.