Gazete Vatan Logo
Magazin Ebru Şallı'dan itiraf: Çok iğneli işlemlerden tırsıyorum!

Ebru Şallı'dan itiraf: Çok iğneli işlemlerden tırsıyorum!

Güzelliği ile yıllara meydan okuyan Ebru Şallı, önceki gün yeni yıl için alışverişi için Akmerkez'deydi. Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen 45 yaşındaki eski manken, estetik müdahaleler hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu. Ebru Şallı, daha önce yüzüne cerrahi müdahale yapılmadığını, sadece burnunda estetik olduğunu açıklamıştı.

Ebru Şallı'dan itiraf: Çok iğneli işlemlerden tırsıyorum!

2002 yılında hayatını birleştirip, 2013'te boşandığı Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen Pars'ı (10) lenf kanseri yüzünden Nisan 2020'de kaybeden, "Büyük oğlum için ayakta durmak zorundayım" açıklamasını yapan Ebru Şallı, geçtiğimiz eylül ayında Beren Tan ile tatil pozlarını paylaşmıştı. 18 yaşındaki Beren, yakışıklılığı ve kaslı görüntüsüyle sosyal medyayı ilgi odağı olmuştu.

 

"BU NASIL YAKIŞIKLILIK?"

Zor günleri büyük oğlunun desteğiyle atlatmaya çalışan eski model, geçtiğimiz hafta da Beren Tan ile çektirdiği yeni bir fotoğrafı, 3.1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşmıştı.

18 yaşındaki Beren, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. "Tek gerçek aşk", "Ne çabuk büyümüş", "Maşallah", "Bu nasıl yakışıklılık?", "Hep mutlu olun inşallah", "Size çok benziyor", "Ana oğul değil, abla kardeş gibisiniz", "Ponçiğin abisi", "Aslan parçası", "Harikasınız" şeklinde yorumlar yapılmıştı.

ÜNLÜLER KAYITSIZ KALMADI

Oğlu ile mutlulukları yüzlerine yansıyan Ebru Şallı'nın gönderisine; Demet Şener, Nihat Odabaşı, Ebru Akel, Arzu Sabancı, Didem Uzel, Sinem Sülün ve Cengiz Abazoğlu gibi ünlü isimler de mesaj yazmıştı.

Haberin Devamı

"KADINLAR ERKLEKLERE GÖRE DAHA DAYANIKLI"

1995 yılında düzenlenen Queen of Turkey güzelik yarışmasında birinci seçilen Ebru Şallı, önceki gün Akmerkez'deydi. Yeni yıl için alışverişe geldiğini söyleyen eski manken, estetik hakkında konuştu: Bütün kadınlar erkeklere göre daha acıya dayanıklı" diyen Şallı, "Çok iğneli işlemlerden biraz tırsıyorum. O yüzden olabildiğince az iğne kullanılan işlemler yaptırmaya çalışıyorum.

"PARS'IMIN İSTEDİĞİ GİBİ OLACAK"

Daha önce yaptığı açıklamada 2019 yılında lenf kanseri sebebiyle vefat eden oğlu Pars'ın sevdiği yemeklerin tariflerinden oluşan bir kitap yazmak istediğini söyleyen ünlü isim, "Kitabın sonuna geldim diyebilirim. Bazı güncellemeler oldu, değiştirdiğim yerler oldu. Çekimlerini yapacağız. Pars'ımın istediği gibi bir şey olacak" ifadelerini kullandı.

"BENİ İLGİLENDİRMİYOR"

"Eşi Uğur Akkuş'un çocuklarını görmek için kaçırdığı" iddiaları hakındaki sorulara yanıt vermek istemediğini belirten Ebru Şallı, "Orada biz yoktuk. Haberim yok, ben de Uğur'dan öğreniyorum bazı şeyleri. Ben bir şey söylersem konu büyüyecek. Beni ilgilendirmiyor. Onun yaşadığı bir durum bu" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı