Gazete Vatan Logo
Magazin Ebru Şallı şiddet gördüğü haberleriyle gündemde! "Eşime iftira atamam"

Ebru Şallı şiddet gördüğü haberleriyle gündemde! "Eşime iftira atamam"

Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş tarafından Emirgan'da araç içinde şiddet gördüğü haberleri ile magazin gündemine damga vurmuştu. Sağlık kontrolü yapılırken çağrılan polis memurlarına ‘Şikayetçi değilim, o benim kocam’ dediği iddia edilen Ebru Şallı, şiddet gördüğünü inkar etmişti. Son olarak eşi Uğur Akkuş’un kendisine barışma hediyesi olarak 11 milyon TL’lik araba aldığı yönünde haberler çıkan Ebru Şallı, hakkındaki iddialara yanıt verdi.

Ebru Şallı şiddet gördüğü haberleriyle gündemde! "Eşime iftira atamam"

Eski manken Ebru Şallı'nın 2019 yılında evlendiği eşi Uğur Akkuş tarafından darp edildiği ve ‘Şikayetçi değilim, o benim kocam’ dediği iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Şallı, Milliyet Cadde muhabiri Umut Ünver'in 20 Ekim Perşembe günkü ‘Araçta şiddet’ başlıklı özel haberini yalanlamıştı.

Canlı yayına bağlanan görgü tanığı, çığlık sesleri duyduklarını belirterek; "Titremiş, korkmuş şok halindeydi. Onu nereye götürdüğümüzün bile farkında değildi o an. Sakinleşsin diye kendi aracımıza aldık" demişti.

"ŞİDDET GÖRSEM SÖYLERİM"

Görgü tanığının gündem olan sözleri sonrası Instagram hesabından açıklama yapan Ebru Şallı, şu ifadeleri kullanmıştı:

Artık bir şey yazmak ve açıklamak istemiyorum. Ben açıklamamı yaptım. Bunun üzerine birilerini yayına bağlayıp devam etmek nedir ya? Beni çağırdınız her yere çıkmam için. Çıkmıyorum çünkü anlatacak bir şeyim yok. Sordunuz, ben de açıklamamı yaptım. Bitti, konu kapandı. Siz aile değil misiniz? Aile arasında, karı koca arasında tartışma da olur, fikir ayrılıkları da olur. Sizde olmuyor mu hiç? Yoksa robot gibi mi yaşıyorsunuz anlamadım. Şiddet görsem zaten söylerim, ayrıca şikayetimi de yaparım. Annem yapsa, onu da şikayet ederim.

Haberin Devamı

 

NİŞANTAŞI'NDA GÖRÜNTÜLENDİ

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre; Son olarak eşi Uğur Akkuş’un kendisine barışma hediyesi olarak 11 milyon TL’lik araba aldığı yönünde haberler çıkan Ebru Şallı, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim "Kitap için çalışıyorum, Pars ile ikimizin kitabı. Başka çocuklara dokunmak istiyorum bu kitapla. Biraz daha şekillensin sizinle detayları paylaşacağım. Kitapta Pars’a yapmış olduğum yemekler ve mamalar olacak. Zaten her şeyi hazır sadece çekimleri kaldı" dedi.

"PİLATES SAYESİNDE AYAKTAYIM"

Yoğun olduğunu söyleyen Şallı şöyle devam etti; "Kadınlar için pilates yapmak istiyorum, hatta erkekler bile soruyor ve istiyor ama kanallarda boşluk bulamıyorum. En kötü ihtimalle sosyal medya hesaplarımda yapacağım. Ben pilates sayesinde ayaktayım, çok faydalı buluyorum pilatesi ve herkesin yararlanmasını istiyorum."

Haberin Devamı

"BEN EŞİME İFTİRA ATAMAM"

Akkuş’un kendisine barışma hediyesi olarak 11 milyon TL’lik araba aldığı yönünde haberler hakkında konuşan Şallı, "Benim herkesin bildiği üzere bir tane arabam var. Uğur'un bana şiddet uyguladığı iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Görgü tanığı arkadaş keşke ismini verseydi ve iddiaya değil delile göre konuşsaydı. Avukatım da ulaşamadı kendisine. Biz zaten konuyu kapattık ve gerçekten büyütmeye gerek yok. Evet tartışma oldu aramızda ama fiziksel müdahale kesinlikle olmadı, ben eşime iftira atamam, günahtır ve herkes evliliğinde tartışma yaşayabilir. Bana bir şiddet uygulansa asla affetmem zaten” dedi.