Gazete Vatan Logo
Magazin Ebru Şallı'dan güldüren yurt dışı anısı! 'Anne sana niye bakıyorlar?'

Ebru Şallı'dan güldüren yurt dışı anısı! 'Anne sana niye bakıyorlar?'

Geçtiğimiz günlerde dolandırıcılık iddiası ile gözaltına alınan eşi Uğur Akkuş'un serbest bırakılmasıyla rahat bir nefes alan Ebru Şallı, katıldığı bir davette objektiflere yansıdı. Ünlü model, 19 yaşına giren oğlu Beren Tan'ın artık kendisini kıskandığını söyledi. Oğlu ile arkadaş gibi olduklarını söyleyen Şallı, birlikte geçirdikleri bir tatil anısını anlattı.

Ebru Şallı'dan güldüren yurt dışı anısı! 'Anne sana niye bakıyorlar?'

Ünlü manken Ebru Şallı'nın eşi iş adamı Uğur Akkuş, dolandırıcılık iddiasıyla İstanbul'da Havalimanında gözaltına alınmıştı. Savcılıktaki işlemleri tamamlanan Akkuş, müşteki Ö.A.'nın zararının giderilmesi ve şikayetini geri alması üzerine serbest bırakılmıştı.

"EŞİM İŞİNDEN DOLAYI İFADE VERİYOR"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabında bir video yayınlayan Ebru Şallı da kendisinin gözaltında olmadığı belirttiği videosunda, "Bir saat evvel gibi, Ebru gözaltına alındı gibi bir haber çıkmış, böyle bir şey söz konusu değil. Hemen bunu evden video çekerek, hem ispatlamak, hem de doğrusunu söylemek istedim. Basından arkadaşlarımızda yanlış haber yapmasınlar. Eşimin işiyle ilgili bir ifade vermesi gerekti onun dışında benlik bir durum zaten söz konusu değil. Bilginize sunarım" ifadelerini kullanmıştı.

"BENİMLE KANKA DURUMU VAR"

Ebru Şallı, son olarak katıldığı bir davette objektiflere yansıdı. Ünlü model, 19 yaşına giren oğlu Beren'in artık kendisini kıskandığını söyledi. Şallı, bir yurt dışı tatilinde aralarında geçen diyaloğu şöyle anlattı:

Haberin Devamı

Daha arkadaş gibiyiz. Benimle daha kanka durumu var. Öyle huyları var. İçinden bir şey çıktı çocuğun, sormayın hiç. Çok tatlı. Yurt dışında da baktıkları zaman 'Bana burada da bakıyorlar' diyorum. 'Niye bakıyorlar?' diye sorunca ben de 'Galiba güzelim' diyorum.

"BAYRAMDA İKRAMİYEM GELDİ"

Ünlü model ayrıca sanat dünyasından pek çok kişinin emekliliğe hak kazandığı EYT yasasından kendisininde faydalandığını ve geçtiğimiz günlerde bayram ikramiyesini aldığını açıkladı. Şallı, konu hakkındaki soru üzerine "Başvurdum ve ben de emekli oldum, maaşım bağlandı. Maaşım 7 bin 500 TL. Bayramda ikramiyem geldi henüz harcamadım" diye konuştu.

 

"GENCİZ, DAHA BURADAYIZ"

Ebru Şallı, basın mensuplarının emekliliğin yaşlılık aylığı olduğunu hatırlatması üzerine ise gülerek "45 yaşındayım, daha yok yani. Genciz, daha burdayız. Durun" diye karşılık verdi