Beren

Beren

Son dakika beren haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beren ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beren haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beren

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beren gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.758 beren haberi bulunmuştur. Tüm beren haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu!
Yargı final mi yapıyor, final bölümü ne zaman? Yargı’nın final tarihi belli oldu! Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı final için geri sayıma başladı. Üç sezondur reyting rekorları kıran dizinin final tarihi belli oldu. Peki, Yargı final mi yapıyor, ne zaman bitiyor?
27.04.2024 Magazin
Adana'da 3 çocuklu çift her yere bisikletle gidiyor! “Bisiklet sağlıktır, özgürlüktür. Herkese öneriyoruz”
Adana'da 3 çocuklu çift her yere bisikletle gidiyor! “Bisiklet sağlıktır, özgürlüktür. Herkese öneriyoruz” Adana'da yurt dışında gördükleri ekipmanları alarak bisikletlerinin arkasına monte eden 3 çocuklu çift, her yere bisikletle gidiyor.
24.04.2024 Adana
Yıllar sonra bir araya geldiler! Beren Saat paylaştı: Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i buluştu
Yıllar sonra bir araya geldiler! Beren Saat paylaştı: Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i buluştu Bir dönemin en çok izlenen dizisi Aşk-ı Memnu dizisinde Matmazel ve Bihter karakterleriyle yer alan Beren Saat ve Zerrin Tekindor yıllar sonra bir araya geldi.
21.03.2024 Magazin
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı
Yargı, yeni bölümüyle nefes kesecek! O sahneye can dayanmadı Her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizi Yargı, yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak.
16.03.2024 Magazin
Çukurova Belediyespor: 3 - Karayolları Spor Kulübü: 0
Çukurova Belediyespor: 3 - Karayolları Spor Kulübü: 0 Vodafone Sultanlar Ligi'nin 21. haftasında Çukurova Belediyespor, evinde karşılaştığı Karayolları Spor Kulübü'nüm mağlup etti.
19.02.2024 Adana
Beren Saat - Kenan Doğulu boşandı mı? Çarpıcı açıklama geldi
Beren Saat - Kenan Doğulu boşandı mı? Çarpıcı açıklama geldi Oyuncu Beren Saat ile şarkıcı Kenan Doğulu, iki yıllık birlikteliğin ardından Temmuz 2014'te Los Angeles'ta dünyaevine girdi. Bir dönem "evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı haberleriyle" magazin gündeminden düşmeyen çiftten Kenan Doğulu, boşanma iddiaları hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
2.01.2024 Magazin
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi Kanal D’nin, her pazar akşamı izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 77'nci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Suç örgütüne ulaşan Ilgaz Savcı ve ekibi, operasyon yapamaya karar verdi. Başsavcı Nadide'nin engellemelerine rağmen harekete geçen Ilgaz, gelen kötü haberle yıkıldı.
25.12.2023 Magazin
İstanbul İçin Son Çağrı filmi konusu nedir? İstanbul İçin Son Çağrı ne zaman yayınlanacak?
İstanbul İçin Son Çağrı filmi konusu nedir? İstanbul İçin Son Çağrı ne zaman yayınlanacak? İstanbul İçin Son Çağrı filmi konusu nedir? Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in yer aldığı Netflix filmi İstanbul İçin Son Çağrı için beklenen haber geldi. Büyük bir merakla beklenen filmden ilk fragman yayınlandı. İşte, İstanbul İçin Son Çağrı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve ne zaman yayınlanacak sorularının cevapları...
14.12.2023 Televizyon
Kıvanç Tatlıtuğ'un Aşk-ı Memnu'daki yüzme sahnesi yorumu güldürdü!
Kıvanç Tatlıtuğ'un Aşk-ı Memnu'daki yüzme sahnesi yorumu güldürdü! Aşk-ı Memnu dizisinde Beren Saat ile başrolleri paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ, İstanbul İçin Son Çağrı filminde bir kez daha partner oldu. Tatlıtuğ yıllar sonra dizideki yüzme sahnesiyle ilgili konuştu, yaptığı yorum çok güldürdü.
25.11.2023 Magazin
Var Böyle Tipler Kıvanç Talu ve Beril Talu hakkında bomba patladı: Eşini ihbar edebilir
Var Böyle Tipler Kıvanç Talu ve Beril Talu hakkında bomba patladı: Eşini ihbar edebilir Kıvanç ve Beren Talu çifti, çevrelerini yaklaşık 100 milyon lira dolandırarak sırra kadem basmıştı. Savcılık, çift ile ilgili yurt dışına çıkış yasağı getirirken, Kıvanç ve Beren Talu ikilisi hakkında şimdi ise yeni bir iddia ortaya atıldı
28.10.2023 Magazin
Beren Saat'ten anlamlı destek! Takipçilerine seslendi
Beren Saat'ten anlamlı destek! Takipçilerine seslendi Beren Saat, Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği’nin çocuklar yararına sattığı tişörtü giyerek poz verdi.
22.10.2023 Magazin
Aşk-ı Memnu ne zaman çekildi? Aşk-ı Memnu yalısı nerede? İşte Aşk-ı Memnu finalinde yaşananlar...
Aşk-ı Memnu ne zaman çekildi? Aşk-ı Memnu yalısı nerede? İşte Aşk-ı Memnu finalinde yaşananlar... Aşk-ı Memnu hangi yıl çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Türk televizyon tarihinin en önemli yapımlarından Aşk-ı Memnu bu akşam final bölümüyle ekrana geliyor. Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem gibi yıldızların başrollerini paylaştığı dizinin finalinde yaşananlar hafızalardaki tazeliğini koruyor. Peki Aşk-ı Memnu yalısı nerede? İşte Aşk-ı Memnu finalinde yaşananlar...
22.10.2023 Televizyon
İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları || İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman çıkacak, fragman yayınlandı mı?
İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları || İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman çıkacak, fragman yayınlandı mı? İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları ile ne zaman yayınlanacağı sorgulanmaya başlandı. Netflix, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in paylaştığı yeni filmi "İstanbul İçin Son Çağrı"nın yayın tarihini açıkladı. Peki, İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman çıkacak? İstanbul İçin Son Çağrı filminin konusu nedir, İstanbul İçin Son Çağrı oyuncuları kim?
18.10.2023 Kültür Sanat
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde!
'Yargı' yine reytinglerin zirvesinde! Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Yargı', dün akşam 65'inci bölümüyle ekranlara geldi. İzleyiciyi ekrana kilitleyen 'Yargı', bir kez daha pazar akşamının galibi oldu.
2.10.2023 Televizyon
2023 Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türkiye’den tek aday dizi “Yargı” oldu
2023 Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Türkiye’den tek aday dizi “Yargı” oldu Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi Yargı, uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi.
27.09.2023 Televizyon
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı!
Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı! Aşk-ı Memnu neden yok sorusuna, yanıt aranıyor. 20 Eylül Çarşamba günü bölümünün yayınlanmaması nedeniyle merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi tekrar bölümleriyle yeniden izleyicilerle buluştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor ve Nur Fettahoğlu’nun başrollerde yer aldığı dizinin bugün ekranlarda olmaması nedeniyle Aşk-ı Memnu bitti mi? sorunun yanıtı araştırılıyor. Peki, Aşkı Memnu neden yok, Aşkı Memnu bugün yok mu? Aşk-ı Memnu bitti mi, final mi yaptı? 20 Eylül Kanal D yayın akışı…
20.09.2023 Televizyon
Yargı yeni sezona 24 Eylül Pazar günü başlıyor
Yargı yeni sezona 24 Eylül Pazar günü başlıyor Kanal D’nin, başladığı günden bu yana ekrana damga vuran reyting rekortmeni dizisi Yargı, 24 Eylül Pazar günü üçüncü sezona başlıyor. Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan dizi yayınlanan ikinci tanıtım ile izleyiciyi büyük bir bulmacanın içine çekiyor.
18.09.2023 Televizyon
'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde!
'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde! Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın başrollerinde yer aldığı, Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu' dizisinin hikayesi film olarak uyarlandı. Dijital platformda yayınlanacak 'Bihter'den yeni kareler yayınlanınca, izleyiciler ikiye bölündü.
17.08.2023 Magazin
13 yıl sonra Aşk-ı Memnu'dan ilk kez göreceğiniz kamera arkası karesi!
13 yıl sonra Aşk-ı Memnu'dan ilk kez göreceğiniz kamera arkası karesi! Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın başrollerinde yer aldığı, Kanal D'nin fenomen yapımı 'Aşk-ı Memnu', 13 yıl öncesi final yapmasına rağmen hâlâ konuşulmaya devam ediyor. Tekrar bölümleri ile önemli reyting başarısı elde eden diziden görülmemiş bir kare ortaya çıktı.
11.08.2023 Magazin
Yargı dizisi uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi!
Yargı dizisi uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı iki sezondur seyirciyle buluşan ve her bölümüyle birinciliğe oturan dizisi ‘Yargı’ dünyanın birçok ülkesinde de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.
2.08.2023 Televizyon
Ünlü isimlerin sosyal medya kazançları dudak uçuklatıyor! Rekor Hande Erçel'de
Ünlü isimlerin sosyal medya kazançları dudak uçuklatıyor! Rekor Hande Erçel'de Ünlü isimler rol aldıkları dizilerle hayran kitlelerini genişletiyor ve Instagram paylaşımlarından para kazanıyorlar. Paylaşım başına 350 bin lira kazanan Hande Erçel listede birinci sırada yer alırken, Erçel'i Beren Saat 300 bin lira, Serenay Sarıkaya ise 275 bin lira ile takip ediyor.
24.07.2023 Magazin
Kahreden kaza! 11 yaşındaki çocuk öldü, 8 kişi yaralandı
Kahreden kaza! 11 yaşındaki çocuk öldü, 8 kişi yaralandı Sinop’ta meydana gelen trafik kazasında 11 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı.
22.07.2023 Gündem
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı!
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı! Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından iki kez ekranlara uyarlanan "Aşk-ı Memnu" dizisinin hikayesi bu kez de beyaz perdeye taşınıyor. 'Bihter' filminin yeni Behlül'ü Boran Kuzum ve yeni Bihter'i Farah Zeynep Abdullah'tan ilk kare geldi.
14.07.2023 Magazin
Beren Saat'in son hali hayranlarını korkuttu!
Beren Saat'in son hali hayranlarını korkuttu! Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Beren Saat, önceki gün eşi Kenan Doğulu ile birlikte çıktıkları tatilin ardından İstanbul’a döndü. Uçakta indikten sonra görüntülenen Beren Saat hayranlarını endişelendirdi.
14.07.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses'in 'Kilo vermesi lazım' dediği Beren Gökyıldız'dan fotoğraflı yanıt geldi!
İbrahim Tatlıses'in 'Kilo vermesi lazım' dediği Beren Gökyıldız'dan fotoğraflı yanıt geldi! İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'la ilgili paylaşımda "Yeşil Vadi'nin Kızı'nın 5-6 kilo vermesi gerek. Kiloyu verdiği zaman yanaklarının şişi de inecek. Ben güzel kızımızı Ankara'da profesörün kebap salonunda görmüştüm kebaba düşkünlüğü sürmez inşallah" dedi. Paylaşımın ardından Tatlıses ile yıllar önce kebapçıda çektirdiği fotoğrafı paylaşan çocuk oyuncu ise "Bahsi geçen kebapçı" diyerek kalp emojisi koydu.
12.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Beren ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beren haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.