Ebru Özkan

Ebru Özkan

Son dakika Ebru Özkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ebru Özkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ebru Özkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebru Özkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebru özkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 348 ebru özkan haberi bulunmuştur. Tüm ebru özkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları 2024: Keçiören ilçesinde kim kazandı? 2024 Keçiören belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları 2024: Keçiören ilçesinde kim kazandı? 2024 Keçiören belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Keçiören ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Keçiören belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Keçiören ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Keçiören ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları...
1.04.2024 Gündem
Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezon tarihi belli oldu! Ben Bu Cihana Sığmazam 2. sezonda oyuncu kadrosu değişti mi?
Ben Bu Cihana Sığmazam yeni sezon tarihi belli oldu! Ben Bu Cihana Sığmazam 2. sezonda oyuncu kadrosu değişti mi? Ben Bu Cihana Sığmazam ikinci sezon ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. ATV'de yayınlanan Ebru Özkan ve Oktay Kaynarca'nın başrollerinde yer aldığı dizi yeni sezon için gün sayıyor. İlk sezonunda büyük dikkat çeken dizinin yeni sezonda senaristleri değişti. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam 2. sezon ne zaman başlıyor? Ben Bu Cihana Sığmazam ikinci sezon oyuncuları kimler? İşte detaylar...
5.09.2023 Televizyon
'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde!
'Aşk-ı Memnu' uyarlaması 'Bihter' filminden yeni görüntüler! Yeni Bihter tartışmaları yine gündemde! Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın başrollerinde yer aldığı, Kanal D'nin fenomen dizisi 'Aşk-ı Memnu' dizisinin hikayesi film olarak uyarlandı. Dijital platformda yayınlanacak 'Bihter'den yeni kareler yayınlanınca, izleyiciler ikiye bölündü.
17.08.2023 Magazin
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı!
"Bihter" filminden ilk kare yayınlandı! Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından iki kez ekranlara uyarlanan "Aşk-ı Memnu" dizisinin hikayesi bu kez de beyaz perdeye taşınıyor. 'Bihter' filminin yeni Behlül'ü Boran Kuzum ve yeni Bihter'i Farah Zeynep Abdullah'tan ilk kare geldi.
14.07.2023 Magazin
Farah Zeynep Abdullah'tan şaşırtan hamle!
Farah Zeynep Abdullah'tan şaşırtan hamle! Fenomen dizi Aşk-ı Memnu'nun hikayesini beyazperdeye taşıyan "Bihter" filminin çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Filmde yeni Bihter'in Farah Zeynep Abdullah olması çok konuşulmuştu. Ünlü oyuncu şimdi de filmin yapım ortağı oldu.
5.05.2023 Magazin
Aşk-ı Memnu'nun eski Firdevs'inden yenisine destek!
Aşk-ı Memnu'nun eski Firdevs'inden yenisine destek! İzleyicilerin merakla beklediği 'Aşk-ı Memnu'nun yeni Firdevs Yöreoğlu'su, başarılı oyuncu Hande Ataizi oldu. Kanal D'de yayınlanan tekrar bölümleri bile önemli reyting başarısı elde eden ve sosyal medyada gündem olan efsane dizide aynı karaktere hayat veren Nebahat Çehre (78), yeni Firdevs hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.01.2023 Magazin
Bihter ve Nihal belli oldu! Aşk-ı Memnu efsanesinin yeni Behlül'ü için tek aday var
Bihter ve Nihal belli oldu! Aşk-ı Memnu efsanesinin yeni Behlül'ü için tek aday var Aşk-ı Memnu efsanesi "Bihter" adıyla film oluyor. Geçtiğimiz hafta Bihter rolünü Farah Zeynep Abdullah olacağı açıklanmıştı. İşte yeni Behlül için en güçlü aday...
25.01.2023 Televizyon
Hakim dizisinin Cuma'sı bakın kim çıktı!
Hakim dizisinin Cuma'sı bakın kim çıktı! ATV ekranlarında yeni başlayan Hakim dizisi ilk bölümüyle reyting rekorları kırdı. Konusu kadar oyuncu kadrosuyla da çok konuşulan dizinin Cuma'sının kim olduğunu öğrenenler büyük şaşkınlık yaşadı.
7.04.2022 Magazin
Hakim dizisi uyarlama mı, Your Honor dizisinden mi uyarlandı? Hakim dizisi konusu ne, gerçek mi?
Hakim dizisi uyarlama mı, Your Honor dizisinden mi uyarlandı? Hakim dizisi konusu ne, gerçek mi? Hakim dizisi uyarlama mı, konusu gerçek mi? Hakim dizisi yayınlandığı fragmanla dikkatleri üzerine çekti. Limon Film imzalı dizinin başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Uğur Yücel ve Yurdaer Okur'un paylaşıyor. Dram, suç ve aksiyon türü olan Hakim dizisi Your Honor dizisinden mi uyarlandı, Hakim dizisi konusu ne?
4.04.2022 Televizyon
Hekimoğlu uluslararası izleyici ile buluşuyor!
Hekimoğlu uluslararası izleyici ile buluşuyor! Kanal D'de ekrana geldiği iki sezon boyunca ilgiyle izlenen Hekimoğlu, şimdi de dünyanın farklı ülkelerinde izleyici ile buluşacak. Hekimoğlu’nun Asya, Orta ve Doğu Avrupa (CEE), Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) ile Latin Amerika’da ekran yolculuğu başlıyor.
25.06.2021 Televizyon
Hekimoğlu dizisinde flaş ayrılık!
Hekimoğlu dizisinde flaş ayrılık! Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu'nda flaş bir ayrılık yaşandı. Sevilen dizinin final yapmasına beş bölüm kala, başarılı oyuncu Damla Colbay projeye veda etti.
26.04.2021 Magazin
Hekimoğlu dizisinin başrolü Aytaç Şaşmaz koronavirüse yakalandı!
Hekimoğlu dizisinin başrolü Aytaç Şaşmaz koronavirüse yakalandı! 'Hekimoğlu' dizisinin başrol oyuncularından Aytaç Şaşmaz da koronavirüse yakalandı. Şaşmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
12.04.2021 Magazin
Kanal D'ye iki medya Oscar'ı!
Kanal D'ye iki medya Oscar'ı! Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği 2019 yılı Medya Oscar Ödülleri Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlendi. Kanal D’nin iki dizisi Medya Oscar’ına layık görüldü.
14.01.2021 Televizyon
Yılın Kadın Oyuncusu Ebru Özkan oldu!
Yılın Kadın Oyuncusu Ebru Özkan oldu! Yılın Kadın Oyuncusu Medya Oscarı’na Kanal D’de yayınlanan "Hekimoğlu" dizisinde oynayan Ebru Özkan aldı.
14.01.2021 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Yerli ve millisini kuracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Yerli ve millisini kuracağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği 2019 Yılı Medya Oscar Ödülleri Töreni'nde konuştu. Erdoğan, 'Türkiye'nin verisi Türkiye'de kalmalı' diyerek başlattılan çalışmalarda önemli mesafe alındığının altını çizerek "Son dönemde bazı uluslararası şirketlerin de içinde yer aldığı skandallar bu konuda dikkatli olmamız gerektiğini göstermiştir. Yerli ve milli altyapımızın gücünü arzu ettiğimiz seviyeye çıkartacağımıza inanıyorum, inşallah yerlisini, millisi biz de kuracağız." dedi.
13.01.2021 Gündem
Hekimoğlu setinden eğlenceli kareler...
Hekimoğlu setinden eğlenceli kareler... Kanal D’nin başrollerini Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın paylaştığı sevilen dizisi Hekimoğlu, Salı akşamlarına damga vurmaya devam ediyor.
29.09.2020 Televizyon
Uyumlu ekip
Uyumlu ekip Hekimoğlu dizisi salı akşamlarına damga vurmaya devam ediyor.
29.09.2020 Magazin
Karizmatik Hekimoğlu
Karizmatik Hekimoğlu Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Hekimoğlu’nun sıra dışı doktoru Timuçin Esen, rolü gereği motosiklete bindi.
22.09.2020 Televizyon
Okan Yalabık’ın gözünden Hekimoğlu ve ekibi...
Okan Yalabık’ın gözünden Hekimoğlu ve ekibi... Hekimoğlu’nun ekibi ekranda olduğu gibi kamera arkasında da uyum içinde çalışıyor.
15.09.2020 Televizyon
Hekimoğlu’ndan saygı duruşu....
Hekimoğlu’ndan saygı duruşu.... Kanal D’nin gerek senaryosu gerekse oyuncu kadrosu ile adından söz ettiren dizisi Hekimoğlu, yeni sezona başladı.
2.09.2020 Televizyon
"Dr. House fanları da bizi izliyor"
"Dr. House fanları da bizi izliyor" Kanal D’nin gerek senaryosu gerekse oyuncu kadrosu ile adından söz ettiren dizisi Hekimoğlu, yeni sezona başlıyor.
1.09.2020 Televizyon
Hekimoğlu ikinci sezona başlıyor!
Hekimoğlu ikinci sezona başlıyor! Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi 01 Eylül Salı akşamı yeni bölümleriyle izleyici ile buluşuyor...
26.08.2020 Televizyon
Belçim Bilgin Hekimoğlu setinden paylaştı!
Belçim Bilgin Hekimoğlu setinden paylaştı! Hekimoğlu dizisinin yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. İzleyicisiyle buluşmak için gün sayan Hekimoğlu’nun yeni bölümüne dair ilk fragman yayınlandı.
13.08.2020 Televizyon
Hekimoğlu yeni sezon fragmanı yayınlandı!
Hekimoğlu yeni sezon fragmanı yayınlandı! Hekimoğlu’nun merakla beklenen yeni sezon tanıtımı izleyiciden tam not aldı. Kanal D’nin başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın yer aldığı dizisi Hekimoğlu, yakında 15’inci bölümü ile izleyiciyle buluşacak.
11.08.2020 Televizyon
Belçim Bilgin, Hekimoğlu kadrosunda!
Belçim Bilgin, Hekimoğlu kadrosunda! Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Hekimoğlu’nun çekimleri başladı. Dizinin kadrosuna Belçim Bilgin, konuk oyuncu olarak dahil oldu.
27.07.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Özkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebru özkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.