Ebru Gündeş Boşanma

Ebru Gündeş Boşanma

Son dakika Ebru Gündeş boşanma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ebru Gündeş boşanma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ebru Gündeş boşanma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebru Gündeş Boşanma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebru gündeş boşanma gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 ebru gündeş boşanma haberi bulunmuştur. Tüm ebru gündeş boşanma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ebru Gündeş'ten kötü haber!
Ebru Gündeş'ten kötü haber! Eşi Reza Zarrab'ın ABD'deki yargılanması devam eden Ebru Gündeş, sıkıntılı günler geçirmesine rağmen konserlerine ara vermiyor.
12.12.2017 Magazin
'Ebru'nun yerinde olsam çocuk doğurmazdım'
'Ebru'nun yerinde olsam çocuk doğurmazdım' Amerika'da yargılanan Reza Zarrab'ın şarkıcı eşi Ebru Gündeş, son günlerde gündemden düşmüyor.
10.12.2017 Magazin
Avukatından 'boşanma' açıklaması!
Avukatından 'boşanma' açıklaması! Amerika'da yargılanan Rıza Sarraf'ın eşi Ebru Gündeş'in, boşanma kararı aldığı öne sürüldü. Yeşim Salkım, ünlü şarkıcının avukatından gelen açıklamayı duyurdu.
30.11.2017 Magazin
Ve açıklama geldi! Ebru Gündeş boşanıyor mu?
Ve açıklama geldi! Ebru Gündeş boşanıyor mu? Kısa bir süre önce Ebru Gündeş hakkında bir iddia ortaya atılmış ve şarkıcının Kanlıca'daki yalısından ayrıldığı haberleri yapılmıştı. Ve gerçek ortaya çıktı? Ebru Gündeş boşanıyor mu? İşte cevabı...
27.11.2017 Magazin
Ebru Gündeş tamamen bitirdi!
Ebru Gündeş tamamen bitirdi! Reza Zarrab'dan boşanacağı konuşulan Ebru Gündeş, eşinin taktığı 150 bin dolarlık alyansı çıkardı. Gündeş, geçtiğimiz günlerde de Zarrab'ın evlilik hediyesi olan yalıdan taşınmıştı.
27.11.2017 Magazin
İbo'dan flaş Reza Zarrab açıklaması: Allah’ın bir olduğuna...
İbo'dan flaş Reza Zarrab açıklaması: Allah’ın bir olduğuna... İbrahim Tatlıses, ABD'de yargı süreci devam eden Reza Zarrab'a destek niteliğinde bir paylaşımda bulundu.
11.10.2016 Magazin
Ebru Gündeş boşanma dilekçesini verdi
Ebru Gündeş boşanma dilekçesini verdi Şarkıcı Ebru Gündeş, iş adamı Reza Zarrab'tan boşanmaya kararını resmiyete dökmek için harekete geçti.
30.09.2016 Magazin
Bircan Bali ile canlı yayında tartışan Seren Serengil'in çenesi kilitlendi
Bircan Bali ile canlı yayında tartışan Seren Serengil'in çenesi kilitlendi 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucuları Bircan Bali ve Seren Serengil, canlı yayında tartışma yaşadı. Seren Serengil'in "Sözümü kesme, ben konuşuyorum" çıkışına sinirlenen Bali, "Lütfenli konuşuyorsak iyi olur emir kiplerini bırakalım" diyerek tepki gösterdi. Sunucuların arasındaki gerilim ekranlara yansıdı.
14.12.2022 Magazin
Boşanmanın eşiğinden dönen Bensu Soral-Hakan Baş çiftinin romantik akşamı
Boşanmanın eşiğinden dönen Bensu Soral-Hakan Baş çiftinin romantik akşamı Boşanmanın eşiğinden dönen Bensu Soral ile iş insanı eşi Hakan Baş, barışma tatiline çıkmıştı. Evliliklerine bir şans daha veren ünlü çift önceki akşam, Ebru Gündeş’i dinlemeye gitti. Bensu Soral-Hakan Baş çifti neşeli halleriyle dikkat çekti.
20.02.2022 Magazin
Ebru Gündeş ile Reza Zarrab resmen boşandı
Ebru Gündeş ile Reza Zarrab resmen boşandı Ebru Gündeş ile Reza Zarrab’ın boşanma davası nisan ayında sonuçlanmıştı. Boşanma kararının ardından kızı Alara ile Zarrab’ın yanına ABD’ye giden Gündeş, Türkiye’ye döndü. Gündeş’in dönüşüyle çiftin avukatları boşanma kararını kesinleştirdi ve evlilik resmen sona erdi.
29.05.2021 Magazin
Hadise'ye bir şok daha! Erişim engeli...
Hadise'ye bir şok daha! Erişim engeli... Ebru Gündeş'in, Reza Zarrab'ın kendisini aldattığını iddia etmesinden sonra yasak aşk yaşadığı kadınlar arasında şarkıcı Hadise'nin de olduğu öne sürülmüştü. Bu haberlerin ortaya çıkmasının ardından Hadise haberlerin kaldırılması için mahkemeye başvurdu.
21.04.2021 Magazin
Hadise meydan okudu! Ünlü çiftten bir ilk!
Hadise meydan okudu! Ünlü çiftten bir ilk! Magazin gündemini sarsan yasak aşk iddiası sonrası Hadise atağa geçti. Hadise iki sürpriz hamle ile adeta meydan okudu...
20.04.2021 Magazin
Ebru Gündeş'ten Reza Zarrab'a flaş dava!
Ebru Gündeş'ten Reza Zarrab'a flaş dava! Ebru Gündeş, “evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı” gerekçesiyle 11 yıldır evli olduğu Reza Zarrab’a Bodrum Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açtı.
16.04.2021 Gündem
Sıla ağlattı!
Sıla ağlattı! Okan Kurt’la evliliğini üç gün önce bitiren Demet Akalın, şarkıcı Sıla’dan gelen mesajla gözyaşlarını tutamadı
13.09.2018 Magazin
Ebru Gündeş, 2 hafta önce Reza Zarrab’la görüştü
Ebru Gündeş, 2 hafta önce Reza Zarrab’la görüştü Amerika'da tutuklu bulanan Eşi Reza Zarrab'ın 'Gel' teklifini her seferinde geri çeviren şarkıcı Ebru Gündeş, kızı Alara, menajeri Sedef Arım ve onun kızını da alarak New York’a gitti.
7.06.2018 Magazin
Emine Ün: Her kadın tacizsini ifşa etmeli
Emine Ün: Her kadın tacizsini ifşa etmeli Oyuncu Emine Ün, "Ben tacize uğradığımda utanmadım ve o kişiyi yakalattım. Her kadın tacizcisini ifşa etmeli" dedi.
9.04.2018 Magazin
Reza yıprattı
Reza yıprattı Eşi Reza Zarrab’ın ABD’deki dava süreci Ebru Gündeş’i strese soktu. 10 günde 4 kilo veren şarkıcının bitkin ve yorgun hali Kıbrıs‘taki konserinde objektiflere böyle yansıdı
11.12.2017 Magazin
Ebru Gündeş Reza Zerrab'tan boşanmadı ancak...
Ebru Gündeş Reza Zerrab'tan boşanmadı ancak... Bir süre önce eşi Reza Zerrab'tan ayrılma kararı alıp daha sonra vazgeçen Ebru Gündeş evlilik yüzüğünü çıkardı.
20.02.2017 Magazin
Ebru Gündeş'den Reza Zarrab'a 14 Şubat mesajı!
Ebru Gündeş'den Reza Zarrab'a 14 Şubat mesajı! Ebru Gündeş 14 Şubat Sevgililer Günü için sosyal medya hesabından ABD'de tutuklu olan eşi Zarrab'a mesaj gönderdi.
14.02.2017 Magazin
Barıştılar!
Barıştılar! Ebru Gündeş, 9 aydır ABD’de cezaevinde olan eşi Reza Zarrab’tan boşanmaktan vazgeçti.
22.12.2016 Magazin
Bu kez tarifeli uçtu
Bu kez tarifeli uçtu Ebru Gündeş, dün Kıbrıs konserine gitmek üzere geldiği Atatürk Havaalanı’nda objektiflere takıldı...
11.11.2016 Magazin
Ebru Gündeş'ten çok yanlış kutlama!
Ebru Gündeş'ten çok yanlış kutlama! Ebru Gündeş kişisel sosyal medya hesabından 29 Ekim Zafer Bayramı'nı kutladı! Rıza Sarraf'la boşanma aşamasında olan Ebru Gündeş'in kafası biraz karışık...
31.10.2016 Magazin
Ebru Gündeş'ten şok karar! Kimse beklemiyordu...
Ebru Gündeş'ten şok karar! Kimse beklemiyordu... Ebru Gündeş, Reza Zarrab ile altı yıldır süren evliliğini bitirme kararı almıştı. Çiftin bu kararı askıya aldığı iddia edildi.
23.10.2016 Magazin
Bakın boşanma kararını neden almışlar?
Bakın boşanma kararını neden almışlar? Ebru Gündeş ve Rıza Sarraf’ın boşanma kararıyla ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.
17.10.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Gündeş Boşanma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebru gündeş boşanma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.