E.Ş.

E.Ş.

Son dakika e.ş. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan e.ş. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını e.ş. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

E.Ş.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan e.ş. gelişmeleri de dahil olmak üzere 971 e.ş. haberi bulunmuştur. Tüm e.ş. haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Koca'dan dikkat çeken uyarı
Bakan Koca'dan dikkat çeken uyarı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından sosyal mesafe uyarısı yaptı.
8.06.2020 Gündem
Aranan PKK’lı kız İnegöl’de yakalandı
Aranan PKK’lı kız İnegöl’de yakalandı BURSA’nın İnegöl İlçesi’nde yol kontrolü yapan jandarma ekipleri, terör örgütü PKK üyesi olduğu iddiasıyla aranan genç kızı yakaladı...
29.09.2021 Gündem
Harabe evde 8 yaşındaki kıza tecavüze 20 yıl hapis
Harabe evde 8 yaşındaki kıza tecavüze 20 yıl hapis KAYSERİ’nin Develi İlçesi’nde 8 yaşındaki kız çocuğu E...
15.02.2016 Yaşam
Swinger skandalında yeni perde! Görüntüler ortaya çıktı
Swinger skandalında yeni perde! Görüntüler ortaya çıktı Adana'da 'swinger' denilen eş değiştirme yöntemiyle fuhuş davasında 12 tutuklu serbest kalırken, mahkemenin seyrini değiştirecek görüntüler ortaya çıktı...
31.08.2015 Yaşam
Facebook'ta küfürleşme kanlı bitti
Facebook'ta küfürleşme kanlı bitti Samsun'da 19 yaşındaki bir genç sosyal paylaşım sitesi olan Facebook'ta kız yüzünden küfürleşme sonucu çıkan kavgada bıçaklı saldırıya uğrayarak hastanelik olup ölümden döndü...
5.01.2015 Yaşam
Halk otobüsünde liseli kıza taciz
Halk otobüsünde liseli kıza taciz Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, şehir içi yolcu taşımacılığı yapan halk otobüsünde liseli bir kıza cinsel tacizde bulunduğu iddiası ile gözaltına alınan şahıs mahkemece adli kontrol kararı verilerek serbest bırakıldı...
27.12.2014 Yaşam
Engelli kızı okul çıkışı ahıra götürüp...
Engelli kızı okul çıkışı ahıra götürüp... MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’ne bağlı Gümüşlük Beldesi’nde, zihinsel engelli kız ortaokul öğrencisi 14 yaşındaki E.S.’ye, iki ay süreyle tecavüz ettikleri ileri sürülen ikisi aynı okulda öğrenci 3 kişi tutuklandı.
26.03.2014 Yaşam
Masonlar da birleşince Ergenekon'da 15 dava oldu
Masonlar da birleşince Ergenekon'da 15 dava oldu Asrın davası olarak bilinen ‘Ergenekon’ davasına cuma günü alınan karar ile ‘Masan locasının önde gelenlerine suikast düzenleneceği’ iddianamesi de dahil oldu...
29.09.2021 Gündem
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı
Renault'un yeni aracı 'Renault Duster' piyasaya çıktı! Dünyada ilk kez tanıtıldı Türkiye'de Renault markası altında yeni Renault Duster'ı tanıtan Renault Duster tanıtım lansmanında konuşan Mais Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretileceğini söyledi. Çağdaş, "Dacia Duster modeliyle efsaneler oluşturduk Türkiye'de" dedi.
26.04.2024 Gündem
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024?
Bekçi alımı ne zaman olacak 2024, bekçi alımı ne zaman 2024? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
20.04.2024 Yaşam
İnternette güvenli alışveriş için bunlara dikkat
İnternette güvenli alışveriş için bunlara dikkat Kamuoyuyla paylaşılan bir raporda internet alışverişlerinde ödeme yapılırken tüketicilerin dikkat etmesi gereken püf noktalar açıklandı.
13.02.2024 Yaşam
ABD Büyükelçisi'nden özel açıklama! Jeff Flake, Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı
ABD Büyükelçisi'nden özel açıklama! Jeff Flake, Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, Demirören Medya Grubu’na verdiği mülakatta TBMM’nin İsveç’in NATO üyeliğine verdiği onayı değerlendirdi. Atılan adım için Türkiye'yi tebrik eden Flake, F-16'ların alım sürecine ilişkin gelinen noktanın memnun edici olduğunu söyleyerek ABD Başkanı Biden'ın da kongreye mektup yazdığını söyledi. Flake, İsrail'in Gazze katliamına ilişkin "Türkiye'nin iki devletli çözüm konusundaki güçlü desteğini takdir ediyoruz" dedi. Flake ekonomik ilişkilerle ilgili olarak "Bakan Şimşek liderliğindeki yeni ekonomi ekibiyle Türkiye ekonomisine ileriye dönük büyük bir güven var" ifadelerini kullandı.
25.01.2024 Gündem
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler Uzun yıllardır ekranlarda yer alan magazin programlarından '2.Sayfa'da geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Yıllardır Müge Dağıstanlı Erdoğan ile program sunan Gülşen Yüksel Salt, ekranlara veda etti. Bu ayrılıkla birlikte '2.Sayfa programı da sona erdi. Ancak 2. Sayfa programı o günden beri gündemden düşmüyor. 2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Gülşen Yüksel Salt haklarında ortaya atılan iddialarla ilgili adli süreci başlattı.
24.01.2024 Magazin
Gülşen Yüksel neden ayrıldı, Müge Gülşen 2. sayfa neden bitti?
Gülşen Yüksel neden ayrıldı, Müge Gülşen 2. sayfa neden bitti?   Uzun yıllardır ekranlarda yer alan magazin programlarından biri olan '2.Sayfa'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Yıllardır Müge Dağıstanlı Erdoğan ile program sunan Gülşen Yüksel Salt, ekranlara veda etti. '2.Sayfa'nın da bittiği açıklanırken, Müge Dağıstanlı'nın yeni programı ve sunucu partneri de açıklandı. Peki, Gülşen Yüksel neden ayrıldı, Müge Gülşen 2. sayfa neden bitti?  
4.01.2024 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da ikili görüşmelerde bulundu. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ege'yi barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Türkiye ve Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla dünyaya örnek olalım arzusundayız" ifadelerine yer verdi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
8.12.2023 Gündem
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi’nin 21 Kasım Salı günü gerçekleşen açılış törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ile çocuklar ve çok sayıda davetliler katıldı.
22.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde Türkiye-Afrika 4. İş ve Ekonomi Forumu Kapanış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Gazze'de en temel insan hakları ihlal edildi. Sivillere saldırıyı asla kabul etmeyiz." dedi.
13.10.2023 Gündem
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun?
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun? Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. İstifa iddialarına sert yanıt veren Çebi'nin özellikle TFF ve Pendikspor maçının hakem yönetimine ilişkin sözleri gündeme oturdu. Çebi ayrıca Dusan Tadic, Anderson Talisca, Sergio Ramos, Tayyip Talha, Milot Rashica, Halil Dervişoğlu ve Onana transferleri hakkında da konuştu.
29.08.2023 Beşiktaş
Dolandırıcıların yeni tuzağı: MERİCGEZMEN! Mesaj alan dolandırılıyor, avukatlar uyardı
Dolandırıcıların yeni tuzağı: MERİCGEZMEN! Mesaj alan dolandırılıyor, avukatlar uyardı Yeni dolandırıcılık yöntemi ortaya çıktı! İsme özel sahte mahkeme kararı hazırlayan sahtekarlar, bu kararları ödeme linkiyle birlikte binlerce kişinin cep telefonlarına mesaj olarak gönderdi. İstanbul Adliyesi şikayetçilerle dolup taşarken, avukat Dilek Yüksel, “Linke kesinlikte tıklamayın ve para göndermeyin” uyarısında bulundu.
23.07.2023 Yaşam
(İl içi tayin başvurusu ve ihtiyaç listesi) MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır? Öğretmen il içi atama ve yer değiştirme takvimi
(İl içi tayin başvurusu ve ihtiyaç listesi) MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır? Öğretmen il içi atama ve yer değiştirme takvimi Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenler için yer değiştirme takvimini yayınladı. 46 kentte il içi öğretmen listesi branş ve kontenjanları belli olurken İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından yayınlanan liste araştırılmaya başlandı. Milli Eğitim Müdürlükleri, ihtiyaç bulunan alan ve kontejanların yazılı olduğu listeleri yayımlanmasıyla “MEB öğretmen ihtiyaç listesi 2023 nasıl sorgulanır, MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır?” sorularına yanıt aranıyor. İşte MEB il içi tayin 2023 ihtiyaç listesi ile MEBBİS öğretmen girişi ve İl içi öğretmen ihtiyaç listesi 2023, branş, kontenjanlar…
13.07.2023 Memur
İTO Başkanı Avdagiç'ten Borsa İstanbul açıklaması: Hızlı bir yabancı girişi bekliyoruz
İTO Başkanı Avdagiç'ten Borsa İstanbul açıklaması: Hızlı bir yabancı girişi bekliyoruz İTO Başkanı Şekip Avdagiç, kaliteli geçen seçim sürecinin ardından yabancı yatırımcılardan pozitif sinyaller almaya başladıklarını söyledi. Avdagiç, ‘‘Seçimlerin ardından istikrarlı bir dönem ortaya çıktı. Arkasından Mehmet Şimşek Bey ve ekibinin de oluşturacağı yeni ekonomik denge paketiyle önümüzdeki günler için iyimseriz. Önce borsaya çok hızlı bir giriş öngörüyoruz’’ dedi.
19.06.2023 Ekonomi
Fenerbahçe'den 3 transfer! Zaha, Kent, Livakovic...
Fenerbahçe'den 3 transfer! Zaha, Kent, Livakovic... Fenerbahçe, yıldız futbolcu Wilfried Zaha, Livakovic ve Ryan Kent'le görüşmelere devam ediyor.
22.05.2023 Fenerbahçe
Taha Suresi okumanın fazileti nedir? Taha Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
Taha Suresi okumanın fazileti nedir? Taha Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri Mekke döneminde inen Taha Suresi 135 ayettir. Adını birinci ayette yer alan harflerden alan Taha Suresinde, Allah’ın peygamberler aracılığıyla insanlara gösterdiği doğru yolun temel gerçeklerine işaret ediliyor. Ramazan ayı ile birlikte pek çok kişi de Taha Suresi faziletlerini, anlamını ve okunuşunu araştırıyor. Peki, Ramazan ayında Taha Suresi okumanın faziletleri ve yararları nelerdir? İşte Taha Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
11.05.2023 Sureler
Kentsel dönüşümde yeni seferberlik! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri art arda duyurdu
Kentsel dönüşümde yeni seferberlik! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri art arda duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa'da Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim ve Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Millet İttifakı'na seslenerek, "7’li masa Karadeniz gazı için ‘hani nerede’ diyordu. Bunların gözü var ama görmez" ifadelerini kullandı. İstanbul için müjdeleri peş peşe açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüme girecek konutlar için maliyetin yarısını devletin ödeyeceği "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden" kampanyasını duyurdu. Erdoğan, İstanbul'daki kira yardım miktarının 3500 liradan 5250 liraya yükseldiğini de açıkladı.
21.04.2023 Gündem
Giyilmiş, sahte ürün tuzağı! İnternetten 'orijinal’ etiketiyle satılıyor
Giyilmiş, sahte ürün tuzağı! İnternetten 'orijinal’ etiketiyle satılıyor Son dönemde artan basit e-ticaret siteleri sahte ve kopya ayakkabı ticaretine boyut atlattı. Yerli üreticinin kâbusu olan kopya üretim hız kazandı. Normalde 4-5 bin lira olan ayakkabılar ‘ithal ve orijinal’ etiketiyle, sahte görsel kullanılarak 800-900 TL’den satılıyor. Oysa tüketiciye sahte, bozuk, yanlış hatta giyilmiş ayakkabı teslim ediliyor. Üstelik iade etmek istediğinizde site sizi her yerden engelliyor.
1.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

E.Ş. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki e.ş. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.