E Mail

E Mail

Son dakika e mail haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan e mail ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını e mail haber sayfamızda bulabilirsiniz.

E Mail

haberleri sayfasında son dakika yaşanan e mail gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.733 e mail haberi bulunmuştur. Tüm e mail haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hesaplarınızı boşaltabilirler! İstanbullular dikkat: Birebir aynısını yaptılar
Hesaplarınızı boşaltabilirler! İstanbullular dikkat: Birebir aynısını yaptılar İstanbul'da bir çok noktada park halindeki araçların üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İSPARK logoları bulunan 'Park borcunuzu ödemek için QR kodu taratınız' yazılı ve 24 saat içerisinde borcun ödenmesi gerektiğini belirten etiketler yapıştırıldı. QR kodu taratanlar ödeme sayfasına yönlendirilirken tuzağa düşenlerin kredi kartından para çekildiği öğrenildi. İSPARK'ın böyle bir uygulaması olmadığı öğrenilirken uyarıda bulunuldu. Adli Bilişim Uzmanı İsa Altun ise QR kodların dolandırıcıların yeni yöntemi olduğunu belirterek dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.
22.10.2023 Yaşam
İlhan İrem mirasını eşi Hansu İrem’e bırakmıştı! Tüm malvarlığına tedbir...
İlhan İrem mirasını eşi Hansu İrem’e bırakmıştı! Tüm malvarlığına tedbir... Ünlü sanatçı İlhan İrem geçen yıl vefat etmişti. Mahkeme huzurunda açıklanan vasiyetnamede sanatçının tüm mirasını eşi Hansu İrem’e bıraktığı ortaya çıktı.
27.09.2023 Magazin
‘Zehir topu’ ile yasak deliniyor! Fiyatı 20 TL, içeriği belli değil
‘Zehir topu’ ile yasak deliniyor! Fiyatı 20 TL, içeriği belli değil Mentollü sigara yasağını delen ‘mentol topları’ raflarda alenen satılmaya başladı. Şırınga benzeri bir mekanizma aracılığıyla sigaranın süngerine enjekte edilen küçük toplar, çocukların rahatlıkla erişebileceği çikolata veya sakız raflarının hemen yanında satışa çıkarıldı.Ortalama 20 TL’ye satılan topların üzerinde içeriğiyle ilgili hiçbir bilgi bulunmuyor. Uzmanlar ise mentol toplarının sağlığa daha zararlı ve yasa delici bir ürün olduğu konusunda uyarıyor.
4.05.2023 Ekonomi
Yeni yöntemleri ifşa oldu! Seçmenler hedefte, bu linke sakın tıklamayın
Yeni yöntemleri ifşa oldu! Seçmenler hedefte, bu linke sakın tıklamayın Dolandırıcıların yeni yöntemi ortaya çıktı. Gündemdeki her konuyla ilgili vatandaşı dolandırmaya çalışan sahtekarlar şimdi de seçmenleri hedef aldı. Yüksek Seçim Kurulu adıyla sahte mail atan dolandırıcılar, vatandaşların kişisel bilgilerini çalıyor. İşte haberin detayları...
17.04.2023 Gündem
Cerebrum Tech ve Eczacıbaşı Topluluğu’ndan yapay zeka alanında iş birliği
Cerebrum Tech ve Eczacıbaşı Topluluğu’ndan yapay zeka alanında iş birliği Yeni nesil teknoloji şirketi Cerebrum Tech, Türkiye’nin önde gelen gruplarından Eczacıbaşı Topluluğu ile yapay zeka alanında iş birliğine imza attı. Cerebrum Tech’in derin öğrenme temelli dil modeli kullanarak geliştirdiği yapay zekâ uygulaması ‘Cere’, Eczacıbaşı Topluluğu bünyesinde kurumsal iş süreçlerine katkı sağlayarak, çalışanların verimliliğini artıracak. 3 boyutlu avatarla yapay zekalı ilk sanal karakter olarak kişisel kullanıcılarla buluşan Cere, kurumsal versiyonu ile vakit alan rutin görevleri hızlandıran, çalışanları yaratıcı süreçlere yönlendiren “çalışma arkadaşı” olarak konumlanıyor.
13.04.2023 Bilim ve Teknoloji
İlhan İrem'in tüm mirası eşine kaldı, kardeşi itiraz etti
İlhan İrem'in tüm mirası eşine kaldı, kardeşi itiraz etti 8 ay önce hayata veda eden İlhan İrem’in ailesi İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi’ne vasiyetnamesinin yerine getirilmesi için dava açtı.
31.03.2023 Magazin
Cerebrum Tech, yapay zekalı ilk sanal karakter olan Cere’yi mobil uygulama olarak sundu
Cerebrum Tech, yapay zekalı ilk sanal karakter olan Cere’yi mobil uygulama olarak sundu Türkiye’nin yeni nesil teknoloji şirketi Cerebrum Tech, derin öğrenme temelli dil modeli kullanarak geliştirdiği yapay zekâ uygulaması ‘Cere’yi mobil telefon kullanıcılarının deneyimine sundu. Yazılı ve sesli sohbet edebilen Cere, ruh halinize göre müzik parçası öneriyor, gündemdeki haberleri derliyor, yemekten modaya, sağlıktan spora hemen her konuda bilgi paylaşıyor. Geniş dil modellerini baz alarak geliştirilen ve canayakın olması için özel eğitilen Cere’nin ilk mobil uygulama olduğunu söyleyen Cerebrum Tech Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, “Cere hem güncel trendleri yakından takip eden bir influencer, hem de kurumsal versiyonu ile iş yaşamını kolaylaştıran bir çalışma arkadaşı. Türkçe sesli dil desteği ve mobil uygulamanın erişim kolaylığı ile kullanıcılar yapay zekanın olanaklarını hem günlük hem de iş yaşantılarında deneyimleyebilecek” dedi.
23.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Çalışanın bilgisayarını inceleyen işverene büyük şok! Mahkeme haksız buldu
Çalışanın bilgisayarını inceleyen işverene büyük şok! Mahkeme haksız buldu Bursa'da, kendisinin rızası alınmadan bilgisayarı patronca incelendikten sonra kovulan işçinin imdadına mahkeme yetişti.
4.02.2023 Çalışma Hayatı
Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman şimdilerde ne yapıyor?
Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman şimdilerde ne yapıyor? Biz onu 'Babam ve Oğlum' filminin Deniz'i olarak tanıdık. Ege Tanman, 2000’li yılların yıldız çocuk oyuncularından biriydi. Tanman, canlandırdığı rollerle seyirciyi ağlatıp güldürüyordu. “Babam ve Oğlum” filminin hayatının dönüm noktası olduğunu söyleyen oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.
29.01.2023 Magazin
'Avukatlar partisi'ne 'damsız girilmez' cezası
'Avukatlar partisi'ne 'damsız girilmez' cezası Ankara Barosu’nun ‘avukatlar partisi’nde kadınlardan ücret alınmayıp erkeklerden 60 lira giriş ücreti istenmesi ve erkek avukatların mekâna ‘damsız’ girişine izin verilmemesi ayrımcılık sayıldı. TİHEK, Ankara Barosu ve eğlence mekânına 35’er bin TL ceza verdi.
12.01.2023 Gündem
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama!
Takvim Gazetesi Carrefoursa Akbank çekiliş sonuçları 2022! 3000 TL Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı? Asil ve yedek liste Takvim gazetesi çekiliş sonuçları sorgulama! Takvim Gazetesi 15 Aralık çekiliş sonuçları açıklanma tarihi sorgulaması başladı. 3.000 TL değerinde CarrefourSA çekilişi sonuçları merak ediliyor. Juzdan’a giriş yaparak 1 çekiliş hakkı 30 Kasım’a kadar her gün giriş yaparak toplamda 31 adet daha çekiliş hakkı ile elde edilen çekilişin sonuçları hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları açıklandı mı, Carrefoursa çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? 15 Aralık Takvim Gazetesi Carrefoursa çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, asil liste belli oldu mu?
16.12.2022 Ekonomi
Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk'tan flaş ‘mavi tik’ adımı
Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk'tan flaş ‘mavi tik’ adımı Twitter’daki ‘mavi tik’ uygulaması ile ilgili son dakika kararı! Elon Musk yeni kararını duyurdu. Bazı medya kuruluşlarından geri adım ve politika değişikliği yorumları gelirken, bazıları da bu adımın ara seçimlerle ilgili olduğunu ileri sürdü.
8.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Bu Kasım Amazon’la herkes gülecek!
Bu Kasım Amazon’la herkes gülecek! Amazon Türkiye’nin gelenekselleşen alışveriş etkinliği Gülümseten Kasım Kampanyası, bu yıl 1 – 30 Kasım tarihleri arasında gerçekleşiyor. 1-7 Kasım tarihleri arasında Prime üyelerine özel erken erişim ayrıcalığının da sunulacağı kasım ayı boyunca Amazon müşterileri tüm kategorilerde popüler markalara ve sezonun olmazsa olmaz ürünlerine muhteşem fırsatlarla erişirken, Amazon.com.tr’de gülümsemek için birçok sebep bulabilecek.
4.11.2022 Advertorial
İstanbul'da siber dolandırıcılık şebekesine operasyon; 10 gözaltı
İstanbul'da siber dolandırıcılık şebekesine operasyon; 10 gözaltı İstanbul’da şirketlerin e-mail hesaplarını ele geçirerek ödemeleri kendi banka hesaplarına yönlendiren ve araç kiralama sitelerinin kopyalarını oluşturarak çok sayıda kişiyi toplamda 665 bin lira dolandıran çeteye operasyon düzenlendi. Operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.
6.10.2022 Yaşam
2022 Mevlid Kandili ne zaman? Mevlid Kandili’nde ne oldu, önemi ne? Diyanet dini günler takvimi ve 2022 Mevlid kandili tarihi!
2022 Mevlid Kandili ne zaman? Mevlid Kandili’nde ne oldu, önemi ne? Diyanet dini günler takvimi ve 2022 Mevlid kandili tarihi! Müslüman alemi için büyük öneme sahip dini günlerin başında Mevlid Kandili geliyor. Hz. Peygamber’in doğumu vesilesiyle Mevlid Kandili’nin denk geldiği hafta Mevlid-i Nebi yani kutlu doğu haftası haftası olarak kutlanıyor. Peki, 2022 Mevlid Kandili ne zaman? Mevlid Kandili’nde ne oldu, önemi ne? Mevlid Kandili'nin anlamı ve önemi!
21.08.2022 Dini Bilgiler
En çok işçi alımı yapan sektör hangisi? En çok aranan meslekler neler? İşte İŞKUR’da kolay bulunan işler ve meslekleri!
En çok işçi alımı yapan sektör hangisi? En çok aranan meslekler neler? İşte İŞKUR’da kolay bulunan işler ve meslekleri! İŞKUR duyurdu! Açık iş ilanlarında en çok aranan meslekler açıklandı. İş arayan milyonlarca kişi arasında hem özel sektör hem de kamu da kolay iş bulabilecek meslekler belli oldu. Açık işler arasında imalat sanayi sektörü ön plana çıkıyor. İŞKUR’da işçi, temizlik, dikiş ve satış başta olmak üzere bu işi yapan kişiler için çok fazla iş ilanı bulunuyor. Peki, İşverenlerin en çok aradığı elemanlar hangileri? En çok aranan meslekler neler? İşte İŞKUR’da kolay bulunan işler ve meslekler!
10.08.2022 Personel Alımı
25 bin kişinin dolandırıldığı olayda 4 tutuklama
25 bin kişinin dolandırıldığı olayda 4 tutuklama Balıkesir'de saadet zinciri mantığı ile çalışan ve 25 bin kişinin dolandırıldığı Turgo Shared adlı dolandırıcılık olayıyla ilgili soruşturmada 109 kişinin ifadesine başvurulurken, gözaltına alınan 26 şüpheliden 4’ü tutuklandı.
5.08.2022 Yaşam
Ülkeden kaçan Sri Lanka Devlet Başkanı Rajapaksa e-mail yoluyla istifa etti
Ülkeden kaçan Sri Lanka Devlet Başkanı Rajapaksa e-mail yoluyla istifa etti Sri Lanka’da ekonomik krizin ardından yaşanan protestolar nedeniyle Singapur’a kaçan Devlet Başkanı Gotabaya Rajapaksa’nın e-mail yoluyla istifa mektubunu Sri Lanka Parlamento Başkanına yolladığı bildirildi.
14.07.2022 Dünya
Herkesi ilgilendiriyor! Bu mesajı sakın açmayın
Herkesi ilgilendiriyor! Bu mesajı sakın açmayın Bu mesaja dikkat. Sakın o linke tıklamayın. Kritik uyarı yapıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü, “paula.moreira@aluno.unb.br” e-posta adresinden gönderilen iletilerin içeriğindeki linkleri açması ve ekinde bulunan dosyaları indirmesi halinde maddi/manevi zarara uğrama riski oluşabileceği uyarısında bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...
30.06.2022 Gündem
TV8 10 yaş genç programına nasıl başvuru yapılır? Başvuru şartları ve formu!
TV8 10 yaş genç programına nasıl başvuru yapılır? Başvuru şartları ve formu! TV8’de yayınlanacak olan 10 Yaş Genç programına başvuru yapmak isteyenler arama motorlarına yönelerek başvuru koşullarını araştırmaya başladı. Peki TV8 10 Yaş Genç programına başvuru nasıl yapılır? İşte TV8 10 Yaş Genç başvuru şartları ve başvuru formu ile ilgili merak edilenler…
28.06.2022 Televizyon
Kıdem ve ihbar tazminatı hakkı doğuyor! Çalışan milyonlara müjde! Süre sınırı var, hemen başvuran...
Kıdem ve ihbar tazminatı hakkı doğuyor! Çalışan milyonlara müjde! Süre sınırı var, hemen başvuran... Milyonlarca çalışanı doğrudan ilgilendiriyor. İş akdinin feshedilmesi ile ilgili flaş detay belli oldu. Pek çok kişi haberdar değil. Bu nedenle hakkını aramıyor. Başvuru yapanlar için işe iade hakkı doğuyor. Çalışan ayrıca kıdem ve ihbar tazimatı alma hakkı kazanıyor. Çalışan ve işveren arasında işe başlangıç tarihinde iş sözleşmesi imzalanıyor. Bu sözleşmeye her iki tarafın da uyması gerekiyor. Çeşitli nedenlerle ya işçi ya da işveren iş sözleşmesini feshedebiliyor. Fesih hakkı her iki taraf için de bulunuyorken iş akdinin ne şekilde sonlandırıldığı da büyük önem taşıyor. Bazı işverenler WhatsApp'tan çalışanın işten çıkarıldığını bildiriyor. Ancak mesaj yolu ile yapılan işten çıkarmalarda çalışanın işe iade davası açma hakkı doğuyor. İşte milyonlarca çalışanı doğrudan ilgilendiren konunun detayları...
15.05.2022 Çalışan Hakları
Cep telefonu kullananlar dikkat! Hiç takmadığı sim kart hayatını kararttı
Cep telefonu kullananlar dikkat! Hiç takmadığı sim kart hayatını kararttı Cep telefonu kullanan milyonlarca kişiyi ilgilendiren gelişme! Eğer telefonunuz çalındıysa buna dikkat! Çalınan bir cep telefonuna, BTK raporuna göre hattını taktığı iddia edilen iş insanına, hırsızlık suçlamasıyla dava açıldı. Aldığı maaş ile çalıntı telefondan 10 tane alabileceğini söyleyen A.A.'nın hukuk mücadelesi dört yıl sürdü.
22.04.2022 Gündem
2 bin 428 internet sitesine erişim engeli getirildi
2 bin 428 internet sitesine erişim engeli getirildi Adana'da jandarma ekipleri, yasa dışı faaliyetlerde bulundukları, dolandırıcılık yaptıkları tespit edilen 2 bin 428 internet sitesine erişimin engellemesini sağladı. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar nedeniyle de 165 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
6.04.2022 Gündem
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Hepsini havaya uçurdular... Ve savaşı kazanacak tarafı açıkladı!
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Hepsini havaya uçurdular... Ve savaşı kazanacak tarafı açıkladı! Rusya-Ukrayna savaşı 25'inci gününde... Bölgeden kritik haberler gelmeye devam ederken, New York Times Rusların Mykolaiv'deki bir deniz üssüne düzenlediği saldırıda 40'tan fazla Ukrayna askerin öldüğünü duyurdu. Ukrayna başbakan yardımcısı Iryna Vereshchuk, ellerinde bulunan Rus savaş esiri sayısını açıklarken Ukrayna savaşın başından beri Rus saldırılarında 115 çocuğun hayatını kaybettiğini duyurdu. Zelenski ise 'Bu savaşı durdurmak için sadece yüzde 1 şansımız varsa, bu şansı kullanmamız gerekiyor, bunu yapmalıyız' dedi. Ukrayna istihbaratı tarafından Rusya sınırına yakın bir bölgede bulunan ve Rus ordusunun Ukrayna’daki birliklerine ikmal yaptığı demiryolu hattındaki köprü havaya uçuruldu. Öte yandan Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanının Danışmanı Mihaylo Podolyak, “Bu savaşı yüzde 93 Ukrayna kazanacak” dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
20.03.2022 Dünya
Kiracı, ev sahibi, emlakçı... Hepsi için geçerli! Gayrimenkul sektöründe fiyatlar yükseliyor ancak....
Kiracı, ev sahibi, emlakçı... Hepsi için geçerli! Gayrimenkul sektöründe fiyatlar yükseliyor ancak.... Gayrimenkul sektöründe fahiş fiyat artışları devam ediyor. Hem satılık hem de kiralık daire fiyatları astronomik rakamlara ulaştı. Bu durum özellikle kiracıları olumsuz etkiliyor. Aynı evde uzun süre kiracı olarak oturanların ödedikleri kira, aynı bölgedeki kira fiyatlarından daha düşük. Bu durum fırsatçı ev sahiplerini olduğu kadar emlakçıları da harekete geçirdi. Pek çok mülk sahibi evini daha yüksek bedeller ile kiraya vermek için eski kirasını çıkarmanın yollarını arıyor. Ancak kiracısını çıkarmak istemeyen ev sahiplerinin peşini de emlakçılar bırakmıyor. 'İki kat fazla kira alırsın.' diyerek mülk sahibinin kiracısını çıkarması için ısrar eden emlakçılar için kötü haber! Cezai yaptırımı bulunuyor. Bu emlakçılar işini kaybetme tehlikesi ile yüz yüze kalıyor. Kira fiyatlarının büyük şehirlerde bir hayli artması, arzın talebi karşılaması kiracıların mağdur olmasına neden oluyor. Peki kiracıların hakları neler? Ev sahibi istediğinde kiracıyı evden çıkarabilir mi? İşte kiracı hakları ile ilgili tüm merak edilenler....
17.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

E Mail ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki e mail haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.