E Devlet Şifre

E Devlet Şifre

Son dakika e devlet şifre haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan e devlet şifre ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını e devlet şifre haber sayfamızda bulabilirsiniz.

E Devlet Şifre

haberleri sayfasında son dakika yaşanan e devlet şifre gelişmeleri de dahil olmak üzere 551 e devlet şifre haberi bulunmuştur. Tüm e devlet şifre haberleri aşağıda listelenmiştir.
e-Devlet'te yeni dönem! Tamamen değişiyor, vatandaş artık en ucuzunu seçebilecek
e-Devlet'te yeni dönem! Tamamen değişiyor, vatandaş artık en ucuzunu seçebilecek e-Devlet'te yeni bir dönem başlıyor. Milyonlarca kişiye güzel haber! Vatandaş artık e-Devlet kapısı üzerinden en ucuzunu seçebilecek. Operatörlerin tarife ve kampanya teklifleri e-Devlet'te görülebilecek. Böylece vatandaşın fiyat ve hizmet kıyaslaması yaparak kafa karışıklığını gidermesi, piyasada da fiyat regülasyonu sağlanması bekleniyor.
28.04.2022 Gündem
e-devlet'te yeni dönem! Resmen başladı, tüm Türkiye'de...
e-devlet'te yeni dönem! Resmen başladı, tüm Türkiye'de... e-devlet'te yeni dönem başladı. Uygulama tüm Türkiye'de kullanıma açıldı. Resmen başladı. Bakanlık duyurdu. Herkesi ilgilendiriyor. e-Devlet üzerinden yapılacak. Derneklere üye olabilme hizmeti internet ortamına taşındı. Artık e-Devlet üzerinden dernek üyelik başvurusu yapılabilecek.
14.01.2022 Gündem
e-devlet'te yeni dönem! Tüm Türkiye'de değişti, resmen başlıyor! Borçlar siliniyor! SGK, GSS, cezalar...
e-devlet'te yeni dönem! Tüm Türkiye'de değişti, resmen başlıyor! Borçlar siliniyor! SGK, GSS, cezalar... e-devlet'te yeni dönem. Resmen değişti. Tüm Türkiye'de başladı. Tek tek açıklandı. Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Borçlar siliniyor. E- devlet üzerinden yapılabiliyor. Yüz binleri kapsıyor. SGK sigorta primleri, Genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, işsizlik sigorta primleri, yersiz ödenen gelir ve aylıklardan doğan alacaklar, işlenen fiillere ilişkin idari para cezaları, iş kazası, meslek hastalığı veya malullük sonucunda doğan rücu alacakları yapılandırılıyor. Peşin ödemelerde hesaplanan Yİ-ÜFE’nin yüzde 90’ı, iki taksitle ödemede ise yüzde 50’si siliniyor. Taksitle ödemeyi tercih edenler ikişer aylık periyodlarla 6, 9, 12 ve 18 taksit seçeneğiyle borçlarını 36 ayda ödeyebilecek. Prim borcu ödemeleri e-Devlet’ten yapılabildiği gibi SGK’nın anlaşmalı olduğu bankaların şubeleri, ATM’leri, internet veya mobil bankacılığından da yapılabiliyor. İşte detaylar...
27.11.2021 Ekonomi
E-Devlet'te yeni uygulama! Artık tarih oluyor, resmen başlıyor
E-Devlet'te yeni uygulama! Artık tarih oluyor, resmen başlıyor E-Devlet'ye yeni uygulama. Resmen başladı. Artık tek tık yeterli olacak. Bakanlık detayları açıkladı. Adalet Bakanlığınca, maddi durumu elverişli olmayan kişilerin, özel hukuk alanında mahkemelere yapacakları adli yardım başvurularında kullanılmak üzere oluşturulan Adli Yardım Başvuru Formu, e-Devlet üzerinden erişime açıldı.
20.08.2021 Gündem
e-Devlet ile ilgili yeni karar! Artık yapılabiliyor
e-Devlet ile ilgili yeni karar! Artık yapılabiliyor Milyonları çok yakından ilgilendiren karar! e-Devlet üzerinden yapılabilecek. Ücretsiz olarak isteyen herkes yararlanacak. Açıklama bugün yapıldı. Yeni karar tüm vatandaşlara duyuruldu. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün adres beyanına ilişkin yeni hizmetlerinin e-Devlet Kapısı'nda açıldığını belirterek, çeşitli sebeplerle evinden uzakta bulunan yetişkin vatandaşların artık adres beyanlarını e-Devlet Kapısı üzerinden yapabileceklerini söyledi.
18.03.2021 Gündem
e-Devlet ile ilgili flaş karar! Dün itibarı ile...
e-Devlet ile ilgili flaş karar! Dün itibarı ile... Tüm vatandaşları çok yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı. e-Devlet'ten sağlanan hizmetler ile ilgili olarak yapılan açıklamada önemli verilere yer verildi. Koronavirü salgını sürecinde vatandaşların e-Devlet kullanımı artık. Artık pek çok hizmete evden çıkmadan e-Devlet sistemi üzerinden ulaşılabiliyor. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Türkiye'nin dijital yüzü e-Devlet Kapısı'nda son bir yılda iş dünyasına 300'den, vatandaşa yönelik de 500'den fazla hizmetin açıldığını ya da güncellendiğini belirterek, "5 binden fazla hizmetin yer aldığı e-Devlet Kapısı'nda öncelikli hedefimiz, salgın sürecinde teması minimuma indirmek." dedi.
17.03.2021 Gündem
e-Devlet'ten hemen kontrol edin! Bu harfler varsa...
e-Devlet'ten hemen kontrol edin! Bu harfler varsa... Milyonları ilgilendiriyor. Pek çok kişi haberdar olmadığı için kontrol etmiyor. e-Devlet üzerinden hemen öğrenebilirsiniz. SGK hizmet dökümü ile ilgili çok önemli detay... Tüm çalışanların dikkat etmesi gerekiyor. Maaş kesintisi yaşanabilir. İnternetten SGK hizmet dökümü içine baktığınızda primlerinizin yanında bazı harfler bulunuyor. Burada hangi harfin yazdığı önemli. Şüpheli durumları çalışanların öğrenmesi sağlanıyor.
1.03.2021 Gündem
65 yaş ve üstü vatandaş için flaş karar! Başlıyor
65 yaş ve üstü vatandaş için flaş karar! Başlıyor Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren flaş karar! Yeni bir hizmet devreye giriyor. Ankara'nın ardından İstanbul'da başlıyor. Vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayacak. 65 yaş üstü vatandaşları ilgilendiren karar ile ilgili açıklama yapıldı. Adrese teslim dönemi başladı. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, 65 yaş üstü vatandaşlara "adrese teslim e-Devlet şifresi" hizmetinin, Ankara'nın ardından İstanbul'da da başladığını söyledi.
17.02.2021 Gündem
e-Devlet üzerinden yapılabilecek! Güzel haber...
e-Devlet üzerinden yapılabilecek! Güzel haber... Herkesi çok yakından ilgilendiren bir haber geldi. Yeni hizmetler geliyor. e-devlet üzerinden yapılabilecek. 'Çalışma Hayatım' ve 'İkametgahım' gibi yeni bütünleşik hizmetler gelecek. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç yaptığı açıklamada e-Devlet'ten 59 bin vatandaşın yararlandığını söyledi.
27.11.2020 Gündem
65 yaş üstü vatandaşlara güzel haber! Değişti
65 yaş üstü vatandaşlara güzel haber! Değişti Milyonlarca vatandaşı kapsıyor. Yeni dönem başlıyor. Büyük kolaylık sağlayacak bir uygulama hayata geçiriliyor. Pandemi döneminde vatandaşlara e-devlet sistemi üzerinden yağlanan hizmetler genişletildi. Böylece evden çıkmadan hizmete erişim sağlanmış oldu. Şimdi ise uygulamaya konulacak hizmet ile 65 yaş üstü vatandaşların sisteme girişi kolaylaşacak. 65 yaş ve üzerindeki kişilerin PTT'ye gitmeden e-devlet şifresi alması sağlanacak. Özellikle kronik hastalıkları bulunan ve salgın nedeni ile kalabalık ortama girmek istemeyen kişilere e-devlet şifreleri evlerinde teslim edilecek.
2.11.2020 Gündem
e-Devlet şifremi unuttum! e-Devlet şifresi nasıl alınır? e-Devlet şifresi yenileme
e-Devlet şifremi unuttum! e-Devlet şifresi nasıl alınır? e-Devlet şifresi yenileme Corona virüs önlemleri kapsamında seyahat izin belgesi, sosyal yardım başvuruları, tarımsal destekler, abonelik iptali, ücretsiz maske alımı ve birçok kamu hizmetinin yapılabilmesi için E-Devlet Sistemi kullanılıyor. Vatandaşların evden çıkmadan ve sıra bekleme derdi olmadan pek çok hizmeti alabildiği e-Devlet internette sıklıkla aratılıyor. Peki, e-Devlet şifresi nasıl alınır? e-Devlet şifresi unutulursa yenileme nasıl yapılır? e-Devlet şifresi yenileme ekranı...
27.04.2020 Gündem
E-Devlet sorgulama işlemleri nasıl yapılır? e-Devlet şifresi nasıl alınır?
E-Devlet sorgulama işlemleri nasıl yapılır? e-Devlet şifresi nasıl alınır? e-Devlet, devlet tarafından vatandaşlara sunulan hizmetlerin elektronik ortamda sunulmasını sağlayan sisteme verilen isimdir. e-Devlet ile devletin vermiş olduğu hizmetlerin vatandaşlara daha kolay ve daha etkin olarak, hızlı ve kaliteli şekilde ulaştırılması amaçlanmaktadır. Peki e-Devlet ile hangi işlemler yapılır? e-Devlet şifresi nasıl alınır?
2.02.2018 Gündem
E-Devlet’e nasıl girilir?
E-Devlet’e nasıl girilir? E-Devlet sistemi, kamu hizmetlerinin vatandaşlara online olarak sunulduğu bir sistemdir. E-Devlet ile kamu kurumlarında uzun kuyruklarda bekleme derdi yaşanmadan, kısa süre içerisinde işlemler gerçekleştirilebilir. e-Devlet’e nasıl girilir? e-Devlet şifresi nasıl alınır?
29.09.2021 Gündem
E-Devlet sistemine nasıl giriş yapılır?
E-Devlet sistemine nasıl giriş yapılır? E-Devlet, vatandaşların tüm kamu işlemlerini tek yerden yürütebileceği bir elektronik sistemdir. Peki e-Devlet sistemine nasıl giriş yapılır? e-Devlet şifresi nedir? e-Devlet sisteminde hangi işlemler gerçekleştirilir? İşte detaylar!
29.09.2021 Gündem
HGS sorgulamaları ve trafik cezası sorgulamaları nasıl ve nereden yapılır?
HGS sorgulamaları ve trafik cezası sorgulamaları nasıl ve nereden yapılır? HGS sorgulamalarını PTT online hizmetlerden yapabileceğiniz gibi trafik cezası sorgulamayı da EGM online hizmetlerden yapabilirsiniz. Nasıl ve nereden yapacağınızın bilgisi haberimizde.
29.09.2021 Gündem
E Devlet Girişi Ve E Devlet Şifre Alma
E Devlet Girişi Ve E Devlet Şifre Alma E devlet girişi nasıl yapılır? E devlet girişi için şifre nereden alınır? E devlet girişi ve üyeliğiniz ile ilgili işlemler haberimizde.
29.09.2021 Gündem
E Devlet Girişi İle İşkur Açık İş İlanları Başvuru Sonucu Sorgulama
E Devlet Girişi İle İşkur Açık İş İlanları Başvuru Sonucu Sorgulama E Devlet girişi ile iş başvurusu yapabilirsiniz. Açık iş ilanlarına ulaşmak için e devlet girişi ekranında e devlet şifre bilgilerinizi girmeniz gerekir. Detaylar haberimizde..
29.09.2021 Gündem
E Devlet Girişi İle İlaç Kullanım Süresi Sorgulama
E Devlet Girişi İle İlaç Kullanım Süresi Sorgulama Devlet girişi ile sağlık hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz. İlaç kullanım süresi sorgulama ile işlemleri E Devlet girişi ile ulaşabilişiniz. E Devlet girişi detayları yazımızda.
29.09.2021 Gündem
E Devlet E-Hizmetler Kullanıcı Girişi
E Devlet E-Hizmetler Kullanıcı Girişi E Devlet sistemine giriş yaparak e-hizmetler bölümünden tüm kamu kurum ve kuruluşlarına ulaşabilirsiniz. E Devlet giriş ve e-devlet şifre işlemleri için detaylara bakalım.
29.09.2021 Gündem
E-Devlet Girişi Ve Şifre İşlemleri
E-Devlet Girişi Ve Şifre İşlemleri Devlet tarafından vatandaşlara sunulan hizmetlerin online ortama aktarılması ile birlikte oluşturulan E-Devlet, bu konuda vatandaşların tüm işlerini daha kolay bir hale getirmektedir. Öyle ki E-Devlet sayesinde kurumlara başvurmaya gerek kalmadan sabıka kaydı dahi alınabilmektedir.
29.09.2021 Gündem
Unutkan vatandaş devleti zengin etti
Unutkan vatandaş devleti zengin etti E-devlet hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların şifre unutkanlığı devlete 20 milyon lira kazandırdı...
29.03.2012 Ekonomi
Gelir İdaresi'nden kiracılara önemli uyarı
Gelir İdaresi'nden kiracılara önemli uyarı Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) vergi kaybının önüne geçmek için kirada oturan vatandaşlara çağrıda bulundu. GİB, "Kira Bildirim Formu"nu doldurun dedi.
20.02.2024 Ekonomi
Tan Kodu Nedir, Ne İşe Yarar? E Nabız Tan Kodu Nasıl Alınır?
Tan Kodu Nedir, Ne İşe Yarar? E Nabız Tan Kodu Nasıl Alınır? Tan kodu, işlem doğrulama numarası demektir. Tan kodu aynı zamanda sağlık pasaportu olarak da ifade edilebilmektedir. İşlem doğrulama sistemi olarak E-Devlet üzerinden yapılması gereken işlemlerde kullanılan bir güvenlik sistemidir. Elektronik araştırmalarda sıklıkla karşılaşılan tan kodu araştırmalarında işlem doğrulama sistemi olduğu görülmektedir.
4.02.2024 Gündem
Taksi plakası büyük zarar ettirdi! Faize konsa 260 bin kiraya verilse 25 bin kazandırıyor
Taksi plakası büyük zarar ettirdi! Faize konsa 260 bin kiraya verilse 25 bin kazandırıyor Ticari taksiler yatırım aracı olmaktan çıktı. Taksi plakaları bundan 5 yıl önce yaklaşık 1.5 milyon liraya satılırken ve İstanbul’da bu tutara 4-5 daire alınıyordu. Bugün 6.3 milyon liraya alıcı bulmayan taksi plakaları İstanbul’da çok da iyi olmayan bir semtte ancak tek daire alabilir seviyeye düştü. Taksi plakasını yasal olmasa da galericiler aracılığıyla kira verenler 25-27 bin lira gelir elde ederken 6.3 milyon lirayı mevduat faizine konsa aylık gelir 262 bin 500 liraya ulaşıyor. Plaka kiralamak isteyenler de otomobil için verecekleri 1 milyon lirayı faize koysa ayda 40 bin lira faiz geliri elde edebiliyor. İTEO Başkanı Eyüp Aksu, taksi plakası fiyatlarının en az 20 milyon lira olması gerektiğini, tarifelere de yüzde 100’ün üzerinde zam yapılmasını istediklerini söyledi. Birleşik Taksi Şoförleri Derneği Başkanı Hüseyin Duman, taksilerin yarım günlük yevmiyelerinin 900-1000 lira arası değiştiğini belirtti.
13.12.2023 Gündem
Tapuda yeni dönem! 'E- devlet şifresi yeterli olmayacak'
Tapuda yeni dönem! 'E- devlet şifresi yeterli olmayacak' Tapuda yeni dönem başlıyor. Tapu işlem başvurularına ek güvenlik getirildi. Peki bu yeni sistem nasıl işleyecek? Yapılan değişiklikler neyi içeriyor? İşte tapu işlemleriyle ilgili merak edilen tüm detaylar...
3.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

E Devlet Şifre ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki e devlet şifre haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.