Dyk

Dyk

Son dakika dyk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dyk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dyk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dyk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dyk gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 dyk haberi bulunmuştur. Tüm dyk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhammed Tekale'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhammed Tekale'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Devlet Yüksek Konseyi Başkanı Muhammed Tekale'yi kabul etti.
1.11.2023 Gündem
1 Mayıs'ta ek ders ödenir mi 2023, resmi tatillerde ek ders ücreti ödenecek mi? Öğretmenlerin ek ders ücreti kesilecek mi? (1 Mayıs 2023 MEB ek ders açıklaması)
1 Mayıs'ta ek ders ödenir mi 2023, resmi tatillerde ek ders ücreti ödenecek mi? Öğretmenlerin ek ders ücreti kesilecek mi? (1 Mayıs 2023 MEB ek ders açıklaması) 1 Mayıs'ta Destekleme Yetiştirme Kursu (DYK) ek ders ödemesi olup olmayacağı sorgulanıyor. Resmi tatillerde hizmete devam eden ya da eğitime ara vermek zorunda kalan öğretmenler DYK ek ders araştırmasına 1 Mayıs’a az bir süre kala araştırılıyor. Peki, 1 Mayıs'ta DYK ek ders ödemesi yapılacak mı?
29.04.2023 Çalışan Hakları
Bakan Özer açıkladı: 10 ilde sınıfta kalma yok
Bakan Özer açıkladı: 10 ilde sınıfta kalma yok Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, dün sabah İstanbul’da eğitim editörleri ile bir araya geldi. Deprem bölgesindeki eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili önemli kararlar aldıklarını söyleyen Bakan Özer, 10 ilde sınıfta kalmanın olmayacağını açıkladı.
29.04.2023 Eğitim
Bakanlıktan sınava hazırlanan depremzede öğrencilere destek
Bakanlıktan sınava hazırlanan depremzede öğrencilere destek Milli Eğitim Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerde 8 ve 12'nci sınıf öğrencilerinin sınavlara hazırlık sürecine destek olmak için 510 Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK) açtı.
27.02.2023 Eğitim
DYK deneme sınavı sonuçları açıklandı mı? MEB DYK değerlendirme sınavı sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir?
DYK deneme sınavı sonuçları açıklandı mı? MEB DYK değerlendirme sınavı sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK), Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî ve özel örgün eğitim kurumlarında öğrenim gören istekli öğrenciler ile ortaöğretimden mezun olanlara verilen kursları tanımlayan kişiler DYK değerlendirme sınavına giriyor. MEB tarafından Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) değerlendirme sınavı bugün saat 9.00’da başladı, 15.30’da sona erecek. Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) destekleme yetiştirme kurslarının (DYK) sınavlarını bu yıl ilk kez dijital ortama taşıdı. Peki, DYK deneme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB DYK değerlendirme sınavı sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir?
14.01.2023 Eğitim
Öğrenci Öğretmen destek sistemi ile ilgili açıklama
Öğrenci Öğretmen destek sistemi ile ilgili açıklama Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 13 Ekim'de hizmete açılan Öğrenci/Öğretmen Destek Sistemi'ne (ÖDS) bir ay gibi kısa bir süre içinde 15 milyonu aşkın kullanıcı tarafından erişildiğini duyurdu.
19.11.2022 Eğitim
29 Ekim DKY ödenir mi? 28-29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda DYK ek ders ödenir mi 2022?
29 Ekim DKY ödenir mi? 28-29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda DYK ek ders ödenir mi 2022? 29 Ekim'de Destekleme Yetiştirme Kursu (DYK) ek ders ödemesi olup olmayacağı araştırılmaya başlandı. Peki, 29 Ekim DKY ödenir mi? 28-29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda DYK ek ders ödenir mi 2022?
26.10.2022 Çalışma Hayatı
DYK kursları ne zaman başlıyor? DYK sınıfları belli oldu mu? DYK Takvimi 2022!
DYK kursları ne zaman başlıyor? DYK sınıfları belli oldu mu? DYK Takvimi 2022! Milli Eğitim Bakanlığı Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) başvuruları sona erdi. DYK kurslarına katılacak öğrencilerin kursları başlıyor. Peki, DYK kursları ne zaman başlıyor? DYK sınıfları belli oldu mu? DYK Takvimi 2022!
3.09.2022 Eğitim
e-kurs MEB.gov.tr DYK öğrenci girişi! e okul kurs başvurusu nasıl yapılır, e okul giriş nasıl yapılır?
e-kurs MEB.gov.tr DYK öğrenci girişi! e okul kurs başvurusu nasıl yapılır, e okul giriş nasıl yapılır? E Okul kurs başvurusu nasıl yapılır, e okul giriş nasıl yapılır? MEB DYK öğrenci kurs girişiyle ilgili aramalar artıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) başvuru işlemleri için geri sayım başladı. MEB tarafından her yıl öğrencilerin eğitimi için desteklenen DYK kursları 29 Kasım’da başlayacak. İşte e-kurs MEB.gov.tr DYK öğrenci girişi ve e okul kurs başvurusu hakkında merak edilen detaylar…
30.08.2022 Eğitim
DYK öğrenci başvuru ekranı! DYK kurs öğrenci başvurusu nasıl yapılır? DYK ekurs.meb.gov.tr öğretmen ve öğrenci başvurusu
DYK öğrenci başvuru ekranı! DYK kurs öğrenci başvurusu nasıl yapılır? DYK ekurs.meb.gov.tr öğretmen ve öğrenci başvurusu DYK kurs öğrenci başvurusu nasıl yapılır, MEB DYK başvuru işlemleri nereden yapılır? DYK öğrenci başvuru ekranı yoğun bir şekilde aranıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) başvuru işlemleri başlıyor. Öğrencilerin desteklenmesi amacıyla her yıl düzenlenen ücretsiz e-kurs DYK için ise başvuru yapılması gerekiyor. Peki, DYK ekurs.meb.gov.tr öğrenci başvurusu nasıl yapılır?
29.08.2022 Eğitim
Yaz okulu 2022 MEB başvuru nasıl yapılır (DYK yaz kursu başvuru yap)? e kurs yaz okulu öğrenci başvuru kaydı ne zaman sona erecek, yaz okulu ne zaman başlıyor?
Yaz okulu 2022 MEB başvuru nasıl yapılır (DYK yaz kursu başvuru yap)? e kurs yaz okulu öğrenci başvuru kaydı ne zaman sona erecek, yaz okulu ne zaman başlıyor? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), tarafından bu yıl 4’üncü sınıftan 12’nci sınıfa kadar olan tüm eğitim gruplarına açılacak yaz okulları için başvuruları devam ediyor. Peki, Yaz okulu 2022 MEB başvuru nasıl yapılır? e kurs yaz okulu başvuru kaydı ne zaman sona erecek? Yaz okulu ne zaman başlıyor?
17.06.2022 Eğitim
Yaz okulları ile yaz dönemi DYK kursları başvuruları başlıyor
Yaz okulları ile yaz dönemi DYK kursları başvuruları başlıyor Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursları ile yaz okulları için öğrenci başvurularının, 15-18 Haziran'da alınacağını bildirdi.
3.06.2022 Gündem
MEB harekete geçti! Tüm Türkiye'de resmen başlıyor, öğrenciler okullarda...
MEB harekete geçti! Tüm Türkiye'de resmen başlıyor, öğrenciler okullarda... Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 100'ün üzerinde ülkeden eğitim bakanlarının katılımıyla İngiltere’nin başkenti Londra'da gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük eğitim bakanları toplantısı olarak kabul edilen Dünya Eğitim Forumu'nda Türkiye'nin eğitimdeki tecrübelerini paylaştı. Özer, Türkiye'deki öğrenci sayısının 150 ülkenin nüfusundan daha fazla olduğuna dikkati çekti. Öte yandan MEB, öğrenciler için salgın dönemindeki kayıpların telafi etmek adına ücretsiz olarak destekleme yetiştirme kurslarını devreye almıştı. Milli Eğitim Bakanlığı şimdi de ülke genelinde bu kursa yönelik ortak bir değerlendirme sınavı uygulayacak. Kurslara katılan 6, 7, 8, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri için tarih 28 Mayıs olarak belirlendi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bu uygulamaya çok önem verdiklerini belirterek, bu dönemdeki sınavın kapsamının genişletildiğini, farklı branşlardan başarı testi yapılacağını duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...
24.05.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! 6, 7, 8, 10, 11 ve 12. sınıfları kapsıyor, 81 ilde yapılacak, 28 Mayıs...
MEB resmen duyurdu! 6, 7, 8, 10, 11 ve 12. sınıfları kapsıyor, 81 ilde yapılacak, 28 Mayıs... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) son dakika açıklaması! Resmen duyuruldu, 81 ilde yapılacak. 6, 7, 8, 10, 11 ve 12. sınıfları kapsıyor. Tarih belli oldu, 28 Mayıs'ta olacağı açıklandı. Çalışmalar da tamamlandı. On binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiriyor. MEB, öğrenciler için salgın dönemindeki kayıpların telafi etmek adına ücretsiz olarak destekleme yetiştirme kurslarını devreye almıştı. Milli Eğitim Bakanlığı şimdi de ülke genelinde bu kursa yönelik ortak bir değerlendirme sınavı uygulayacak. Kurslara katılan 6, 7, 8, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri için tarih 28 Mayıs olarak belirlendi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bu uygulamaya çok önem verdiklerini belirterek, bu dönemdeki sınavın kapsamının genişletildiğini, farklı branşlardan başarı testi yapılacağını duyurdu. Bu sınavın not ya da puan olarak kullanılmayacağını da vurgulayan Özer, 33 farklı kitapçık oluşturulduğunu bildirdi. MEB'den yapılan son dakika açıklaması...
20.05.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika kararı! Bakan Özer duyurdu, 7,8, 11 ve 12. sınıf  öğrencileri...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika kararı! Bakan Özer duyurdu, 7,8, 11 ve 12. sınıf öğrencileri... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Flaş gelişme Bakan Özer tarafından kamuoyu ile paylaşıldı. Milyonlarca öğrenciyi çok yakından ilgilendiriyor. 7,8, 11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor. MEB yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika gelişmesini duyurdu. 6 Ağustos'tan sonrası için geçerli. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bakanlık görevini devraldığı 6 Ağustos'ta yaptığı, önceliğinin okulları yüz yüze eğitime hazır hale getirmek olduğuna yönelik açıklamasını hatırlatarak, o günden sonra yüz yüze eğitime geçiş için 180 günlük çalışma yürüttüklerini ifade etti. Öte yandan MEB tarafından uzaktan eğitim sürecinin telafisi için de önemli adımlar atılıyor. Bu kapsamda öğrenme kayıplarının tespiti için 7,8, 11 ve 12. sınıf düzeylerinden toplam 4 milyon 565 bin 916 öğrenciye kazanım değerlendirme uygulaması yapıldı. Ayrıca eğitimde fırsat eşitliğinin artırılması adına 59 anaokulu ve 6 bin 950 yeni ana sınıfı eğitime başladı. 5 yaş grubunda okullaşma oranı180 günde yüzde 78'den yüzde 90'a ulaştı. Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi" ile de 2 ayda 81 ilde 16 bin 361 yeni kütüphane inşa edildi. Kitap sayısı 28 milyondan 50 milyona ulaştı.
20.02.2022 Eğitim
e-Kurs DYK başvuruları başladı! İşte DYK öğrenci giriş ekranı!
e-Kurs DYK başvuruları başladı! İşte DYK öğrenci giriş ekranı! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) öğrenci başvuruları bugün başladı. MEB'ten daha önce yapılan açıklamada yönerge değişikliğiyle 6 ve 10. sınıflar da ücretsiz verilen DYK kapsamına alınmıştı. Başvurular, 29 Kasım'da sona erecek. Kurslar ise 29 Kasım'da başlayacak. Peki, DYK e-Kurs başvuruları nasıl yapılacak? DYK e-Kurs meb.gov.tr öğrenci giriş ekranı!
26.11.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Tamamen değişti, 6, 8, 10 ve 12. sınıflar...
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Tamamen değişti, 6, 8, 10 ve 12. sınıflar... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve yeni karar MEB tarafından resmen duyuruldu. Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor. 6, 8, 10 ve 12. sınıfları ilgilendiren karar 81 ilin milli eğitim müdürlüğüne yazı ile bildirildi. MEB, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının kapsamını genişletti . Destekleme ve Yetiştirme Kursları kapsamına dahil edilen 6. ve 10. sınıflara yönelik kurslar, 29 Kasım'da başlayacak. Uluslararası Anadolu imam hatip liselerinin 9. sınıflarında öğrenim gören yabancı uyruklu öğrenciler için ihtiyaç duyulan tarihlerde Türkçe dersinden kurs açılabilecek. Özel eğitim meslek okulu programı uygulanan özel eğitim okulu ve özel eğitim sınıfı öğrencileri de kurslardan yararlanabilecek.
18.11.2021 Eğitim
Okula gitmeyecekler! MEB kararı resmen duyurdu, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıkladı
Okula gitmeyecekler! MEB kararı resmen duyurdu, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıkladı Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Okula gitmeyecekler ve izinli sayılacaklar. Yüz yüze eğitime devam edilen okullara ilişkin açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer resmen duyurdu. Kasım ayı ara tatiliyle ilgili resmi açıklama yapıldı. Bakan Özer, öğretmenlerin ara tatili dönemi olan 15-22 Kasım tarihleri arasında idari izinli sayılacağını ve okula gelmeyeceğini bildirdi. Öte yandan Bakan Özer, DYK kurslarının devam edip etmeyeceği, engelli öğretmen ataması, yüz yüze eğitim ve okul öncesi gruplar ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. İşte MEB'in son dakika kararı ve yapılan son açıklamalar...
5.11.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan ek ders yazısı!
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan ek ders yazısı! Milli Eğitim Bakanlığı, kurslarda görev alan yöneticilerle ilgili ek ders konulu yazı gönderdi. MEB, Bakanlığa bağlı resmi eğitim kurumlarında açılan destekleme ve yetiştirme kursları kapsamında görev yapan yööneticilerin öngörülen ek ders ücretinden yararlanıp yararlanmayacakları ve ders okutup okutamayacaklarına ilişkin yazıya ilişkin görüş bildirdi. Peki, Yöneticiler DYK ve Halk Eğitimi merkezlerinde ders verebilir mi? Kurslarda görev alan yöneticiler ek ders ücreti alabilir mi? İşte MEB tarafından gönderilen resmi yazı!
27.10.2021 Memur
MEB'den son dakika kararı! Resmen değişti ve başlıyor, tüm öğrenciler...
MEB'den son dakika kararı! Resmen değişti ve başlıyor, tüm öğrenciler... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) son dakika açıkladı. Milyonlarca öğrenci için harekete geçildi. MEB yeni kararı resmen duyurdu. Ve değişti, yarından itibaren başlıyor. 7,8,11 ve 12.sınıflar için geçerli olacak. Herhangi bir ücret talep edilmeyecek.
15.10.2021 Eğitim
MEB harekete geçti ve belli oldu! Resmen duyuruldu, 25 Ekim...
MEB harekete geçti ve belli oldu! Resmen duyuruldu, 25 Ekim... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! MEB'den son dakika kararı geldi. Milyonları yakından ilgilendiriyor. Tarihler belli oldu, 81 ile yazı gönderildi. Yüz yüze eğitim, personel alımı, öğrenciler, sınavlar ve notlara ilişkin tek tek açıklama yapıldı. MEB ekim ayı için harekete geçti. 16 Ekim itibarıyla 7 ve 11'inci sınıflar için Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) açılacak ve tamamen ücretsiz olacak. 358 öğrenci yurt dışına lisansüstü öğrenim görmek üzere gönderilecek, başvurular 21 Ekim'de başlıyor. 6 bin 132 destek personeli istihdam edilecek, başvurular 25 Ekim'den itibaren yapılabilecek. Öğrencilere ilişkin eksik/hatalı not girişi yapıldığı tespit edilmişti. Bu nedenle 2020-2021 II. Dönem Ders Notları modülü ekim ayı sonuna kadar açılacak ve öğrencilerin tek tek hataları düzeltilecek. İşte MEB'in son dakika kararı ve ekim ayına ilişkin yapılan son açıklamalar...
11.10.2021 Eğitim
7. ve 11. sınıf DYK başvuruları ne zaman, e-kurs başvurusu nasıl yapılır? DYK kurs başvuru tarihleri…
7. ve 11. sınıf DYK başvuruları ne zaman, e-kurs başvurusu nasıl yapılır? DYK kurs başvuru tarihleri… MEB 8. ve 12. sınıf öğrencilerinden sonra 7. ve 11. sınıf öğrencilerinin de DYK kurslarından ücretsiz faydalanabilecekleri açıklayınca, DYK kurs başvuruları hakkında yapılan araştırmalar da arttı. DYK kursları ne zaman, 7. ve 11. Sınıf DYK kurs başvurusu ne zaman başlayacak?” gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İşte DYK kurs başvurusu hakkında merak edilenler…
9.10.2021 Eğitim
DYK kurs başvurusu 2021! 7. ve 11. sınıf DYK kurs başvuruları başladı mı, DYK kurs başvurusu nasıl yapılır?
DYK kurs başvurusu 2021! 7. ve 11. sınıf DYK kurs başvuruları başladı mı, DYK kurs başvurusu nasıl yapılır? 2021-2022 eğitim öğretim yılı Destekleme ve Yetiştirme kursları (DYK) başvuruları hakkındaki detaylar sorgulanmaya başlandı. MEB, Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile ilgili yaptığı açıklamada 8 ve 12'nci sınıf öğrencilerinden sonra 7 ve 11'inci sınıf öğrencilerinin de DYK kapsamına alındığını duyurdu. Söz konusu gelişmenin ardından DYK kurs başvuruları başladı mı, ne zaman? gibi soruların ardı arkası kesilmiyor.
6.10.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Resmi açıklama geldi, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıflar...
MEB'den son dakika kararı! Resmi açıklama geldi, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 ve 12. sınıflar... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan beklenen açıklama geldi. Yüz yüze eğitimin başlamasına sayılı günler kala flaş detay duyuruldu. Tüm öğrenciler için geçerli. Yeni eğitim yılı takvimi belli oldu. İşte detaylar...
2.09.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Dyk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dyk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.