Duvara Karşı

Duvara Karşı

Son dakika duvara karşı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan duvara karşı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını duvara karşı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Duvara Karşı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan duvara karşı gelişmeleri de dahil olmak üzere 568 duvara karşı haberi bulunmuştur. Tüm duvara karşı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu!
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu! Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken, listeler de belli oldu. Partilerden milletvekili aday listeleri içerisinde sürpriz isimler de yer aldı. Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti’den aday listesine girdi. Peki, Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
10.04.2023 Gündem
Taha Duymaz estetiklerini açıkladı! 'Allah affetsin kocaman bir burnum vardı'
Taha Duymaz estetiklerini açıkladı! 'Allah affetsin kocaman bir burnum vardı' Sosyal medyada paylaştığı yemek videolarıyla tanınan Taha Duymaz, Armağan Çağlayan'ın Youtube'da yayınlanan 'Gör Beni' serisine konuk oldu. 12 kardeş olduklarını, köyde doğup büyüdüğünü ve okulu maddi imkansızlıklar nedeniyle bırakmak zorunda kaldığını söyleyen Taha Duymaz, merak edilen geliri ve tartışma konusu olan estetikleri hakkında konuştu.
16.12.2022 Magazin
Meltem Cumbul ABD'ye taşınıyor! İşte sebebi...
Meltem Cumbul ABD'ye taşınıyor! İşte sebebi... Mehmet Ali Alabora ile oynadığı Yılan Hikayesi dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran ve pek çok başarılı yapımda rol alan Meltem Cumbul bir süre Türkiye'de bulunmayacak. The Actors Studio'nun ömür boyu üyelik seçmelerine girip bu seçmeleri kazanan Meltem Cumbul New York'a yerleşmeye karar verdi.
19.08.2022 Magazin
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan cumhurbaşkanı adaylığı için yeni hamle!
İBB Başkanı İmamoğlu'ndan cumhurbaşkanı adaylığı için yeni hamle! CHP cumhurbaşkanlığı adaylığı krizi devam ediyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan hamleler peş peşe geliyor. İmamoğlu'nun Karadeniz gezisi sonrası Diyarbakır programı CHP içinde tartışmaları iyiden iyiye alevlendirdi.
18.10.2021 Siyaset
Dünyaca ünlü Türk oyuncu Birol Ünel hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü Türk oyuncu Birol Ünel hayatını kaybetti! "Duvara Karşı" filminde canlandırdığı Cahit rolü ile tanınan Birol Ünel, 59 yaşında hayatını kaybetti.
4.09.2020 Gündem
Yücel Arzen kimdir? Ayasofya şarkısını yazan Yücel Arzen'in biyografisi...
Yücel Arzen kimdir? Ayasofya şarkısını yazan Yücel Arzen'in biyografisi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya Camii'yle ilgili Twitter hesabından paylaştığı video klipte, sözü ve müziği Yücel Arzen'e ait 'Ayasoyfa' isimli eser gündem oldu. Yücel Arzen'e ait 'Ayasoyfa' isimli eser birçok farklı dilde seslendirildi. Peki, Yücel Arzen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ayasofya şarkısını yazan Yücel Arzen'in hayatı hakkında merak edilenler...
22.07.2020 Gündem
Fatih Akın'dan olay Sibel Kekilli itirafı!
Fatih Akın'dan olay Sibel Kekilli itirafı! Fatih Akın, Görüntü Yönetmenleri Derneği’nin YouTube’da gerçekleştirdiği canlı yayına konuk oldu. Ersin Gök, Birkan Yorulmaz ve Firar Güney Kayran’ın sorularını yanıtlayan ünlü yönetmen, 'Duvara Karşı' filmine neden Sibel Kekilli'yi seçtiğini anlattı.
29.04.2020 Magazin
Fatih Akın kimdir?
Fatih Akın kimdir? Fatih Akın kimdir? Sorusu gündemde sıkça araştırılmaya başlandı. 2018 Altın Küre Ödülleri'nde son filmi Paramparça (Aus dem Nichts), Yabancı Dilde En İyi Film ödülünü alan Fatih Akın'ın hayatı oldukça merak edildi. İşte Fatih Akın'a dair tüm bilgiler...
8.01.2018 Gündem
Ünlü oyuncu Selim Erdoğan’a hapis şoku!
Ünlü oyuncu Selim Erdoğan’a hapis şoku! Muğla'nın Marmaris ilçesinde 26 Nisan 2017 tarihinde uyuşturucudan gözaltına alınan dizi ve sinema oyuncusu Selim Erdoğan 6 yıl 7 ay 20 gün hapis yatacak.
2.01.2018 Magazin
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezon ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) ne zaman başlayacak?
29.09.2021 Gündem
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona ne zaman başlayacak?
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona ne zaman başlayacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkacak. ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ne zaman başlayacağı belli oldu. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 72. yeni bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Duvara Karşı'da oynamıştı! Türkiye'ye geldi...
Duvara Karşı'da oynamıştı! Türkiye'ye geldi... Ülkemizde Sibel Kekilli'yle oynadığı "Duvara Karşı" filmiyle tanınan Birol Ünel, yıllar sonra Türkiye'de film çekiyor.
11.08.2017 Kültür Sanat
Yönetmen Fatih Akın Cannes'da ana kategoride yarışacak
Yönetmen Fatih Akın Cannes'da ana kategoride yarışacak Yönetmen Fatih Akın'ın filmi, 70. Cannes Film Festivali'nin ana kategorisinde yarışacak.
13.04.2017 Kültür Sanat
Kepenkler kapatıldı! Göçmensiz 1 gün...
Kepenkler kapatıldı! Göçmensiz 1 gün... New York, San Francisco, Washington ve Chicago gibi çok sayıda kentte ağırlıklı olarak göçmenlerin çalıştığı çok sayıda restoran ve iş yeri kepenk kapatarak Başkan Trump'ın seyahat yasağını protesto etti. Eylemcilerin hedefinde Meksika sınırına örülecek duvar da vardı.
17.06.2021 Dünya
Berlin'de Sibel Kekilli rüzgarı!
Berlin'de Sibel Kekilli rüzgarı! 67. Berlin Film Festivali (Berlinale) başladı. Festival açılışında aralarında Türk asıllı Alman oyuncu Sibel Kekilli’nin de olduğu pek çok yıldız kırmızı halıda boy gösterdi.
11.02.2017 Magazin
Meltem Cumbul kimdir? (İşte Twitter mesajı)
Meltem Cumbul kimdir? (İşte Twitter mesajı) Güzel ve başarılı oyuncu Meltem Cumbul'un hayatı ve kariyer aşamaları merak ediliyor. Meltem Cumbul hakkındaki tüm ayrıntıları haberimizde derledik. İşte Meltem Cumbul bilinmeyen hayatı...
29.09.2021 Gündem
Sibel Kekilli'nin büyük savaşı!
Sibel Kekilli'nin büyük savaşı! Filmdeki açık sahneleri internete düşen ve kendisine 'pornocu' diyenlere dava açan Sibel Kekilli aradan 12 yıl geçmesine rağmen bu sıkıntıdan kurtulamadı.
27.11.2016 Magazin
Çaresizlik kadınların kaderi olmamalı
Çaresizlik kadınların kaderi olmamalı Craft Tiyatro’nun sahnelediği “Hepimizin Öyküsü Aynı“ oyununda yer alan Hatice Aslan, İrem Sak ve Pınar Çağlar Gençtürk, “Kadınların farkına varmalı, çaresizlik kaderleri olmamalı“ diyor...
5.11.2016 Arşiv
'En çok ona karşı oynarken zorlandım'
'En çok ona karşı oynarken zorlandım' Eren Derdiyok, Lig TV’de katıldığı programda kariyerinin en güzel golünü Galatasaray’da attığını dile getirdi.
19.10.2016 Galatasaray
Beklenen Altın Portakal jürisi açıklandı
Beklenen Altın Portakal jürisi açıklandı 53. Uluslararası Antalya Film Festivali’nin Ulusal Yarışma Jürisi’ne başkanlık edecek olan isim; uluslararası pek çok saygın ödülle birlikte Berlin Film Festivali’nde aldığı Altın Ayı ödülüyle Türkiye sinemasını dünyaya taşıyan en önemli isimlerden Semih Kaplanoğlu.
2.10.2016 Kültür Sanat
Bu adadaki çocuklar büyümüyor...
Bu adadaki çocuklar büyümüyor... Bu hafta vizyona giren filmlerden Tim Burton’un “Bayan Peregrine’nin Tuhaf Çocukları“ ile Fatih Akın’ın yeni filmi “Elveda Berlin” öne çıkıyor.
30.09.2016 Arşiv
Sibel Kekilli oynayacağı filmlere "sevişmem" maddesi koydurttu
Sibel Kekilli oynayacağı filmlere "sevişmem" maddesi koydurttu Bir dönem oynadığı cinsel içerikli filmlerle adından söz ettiren Sibel Kekilli, oynayacağı iki yeni filmin sözleşmelerine "Sevişme sahnelerinde oynamam" maddesini ekletti.
13.07.2016 Magazin
Sibel Kekilli iki yeni projeyle dönüyor
Sibel Kekilli iki yeni projeyle dönüyor Fatih Akın’ın “Duvara Karşı” adlı filmi ve ardından “Game of Thrones” dizisiyle uluslararası üne kavuşan Sibel Kekilli, iki yeni sinema projesiyle dönüyor.
11.07.2016 Magazin
En ateşli seks tüyoları!
En ateşli seks tüyoları! Ön sevişme önemli! Seks terapistleriyle yapılan bir ankete göre, birleşme süresi 3-13 dakika arasında değişiyormuş...
6.11.2015 Sağlık
Birol Ünel Kimdir?
Birol Ünel Kimdir? Fatih Akın'ın Duvara Karşı filmiyle adını duyuran Birol Ünel'in yayınlanan son görüntüleri büyük şaşkınlık yarattı! Birol Üner'in Berlin'de kaldırımda uyurken görüntülenmesi, ünlü aktörün hayat hikayesi üzerine merak uyandırdı. Birol Üner'in yaşamı, son görüntülerinin detayı ve sonrasında yaşanan gelişmeler haberimizde.
14.08.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Duvara Karşı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki duvara karşı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.