Fatih Akın

Fatih Akın

Son dakika Fatih Akın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fatih Akın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fatih Akın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatih Akın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatih akın gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.012 fatih akın haberi bulunmuştur. Tüm fatih akın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu!
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu! Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken, listeler de belli oldu. Partilerden milletvekili aday listeleri içerisinde sürpriz isimler de yer aldı. Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti’den aday listesine girdi. Peki, Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
10.04.2023 Gündem
Eskişehir-İstanbul arası hızlı tren seferleri başlıyor
Eskişehir-İstanbul arası hızlı tren seferleri başlıyor Eskişehir-İstanbul arası hızlı tren seferleri başlıyor. 10 Eylül'de başlayacak olan hızlı tren seferi sabah saat 06.00’da Eskişehir’den İstanbul’a, akşam saat 20.40’ta İstanbul’dan Eskişehir’e yapılacak. Tren seferlerinin başlayacak olmasından memnun olan vatandaşlar, çok doğru ve gerekli bir karar olduğunu söyledi.
6.09.2022 Ekonomi
Dünyaca ünlü Türk oyuncu Birol Ünel hayatını kaybetti!
Dünyaca ünlü Türk oyuncu Birol Ünel hayatını kaybetti! "Duvara Karşı" filminde canlandırdığı Cahit rolü ile tanınan Birol Ünel, 59 yaşında hayatını kaybetti.
4.09.2020 Gündem
Yücel Arzen kimdir? Ayasofya şarkısını yazan Yücel Arzen'in biyografisi...
Yücel Arzen kimdir? Ayasofya şarkısını yazan Yücel Arzen'in biyografisi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya Camii'yle ilgili Twitter hesabından paylaştığı video klipte, sözü ve müziği Yücel Arzen'e ait 'Ayasoyfa' isimli eser gündem oldu. Yücel Arzen'e ait 'Ayasoyfa' isimli eser birçok farklı dilde seslendirildi. Peki, Yücel Arzen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ayasofya şarkısını yazan Yücel Arzen'in hayatı hakkında merak edilenler...
22.07.2020 Gündem
Fatih Akın'dan olay Sibel Kekilli itirafı!
Fatih Akın'dan olay Sibel Kekilli itirafı! Fatih Akın, Görüntü Yönetmenleri Derneği’nin YouTube’da gerçekleştirdiği canlı yayına konuk oldu. Ersin Gök, Birkan Yorulmaz ve Firar Güney Kayran’ın sorularını yanıtlayan ünlü yönetmen, 'Duvara Karşı' filmine neden Sibel Kekilli'yi seçtiğini anlattı.
29.04.2020 Magazin
Almanya’nın Oscar filmi
Almanya’nın Oscar filmi Almanya bu yılki Oscar adayını belirledi. Prömiyerini bu hafta Venedik Film Festivali’nde gerçekleştirecek “Never Look Away”, 91. Akademi Ödülleri’nde ‘Yabancı Dilde En İyi Film’ kategorisine aday olabilmek için yarışacak.
3.09.2018 Magazin
42’sinde anne olacak!
42’sinde anne olacak! Alman oyuncu Diane Kruger ile sevgilisi Norman Reedus, bir bebek beklediklerini açıkladı. İlk bebeğine hamile olan Kruger, 40’ından sonra anne olan ünlüler kervanına eklendi
30.05.2018 Magazin
Oyunculuk yaş aldıkça güzelleşiyor
Oyunculuk yaş aldıkça güzelleşiyor Birce Akalay, Siyah Beyaz Aşk’ın Aslı’sını ve yazdığı senaryoyu bu ay Episode sayısına anlattı. İşte, cesur, güzel, ne istediğini bilen ve özel bir duruşu olan kadınlardan Birce Akalay...
29.04.2018 Magazin
'Cebimdeki Yabancı' zirvede!
'Cebimdeki Yabancı' zirvede! Ferzan Özpetek'in yapımcıları arasında yer aldığı, İtalyan yapımı Perfetti Sconosciuti'den uyarlanan Cebimdeki Yabancı, gösterimdeki ilk hafta sonunda Box Office Türkiye'nin zirvesinde yer almayı başardı.
6.02.2018 Kültür Sanat
Oscarlık filmler vizyonda
Oscarlık filmler vizyonda 90’ıncı Oscar törenlerine bir ay kala ödüllü filmler peş peşe vizyona giriyor. Fatih Akın’ın Paramparça’sı ve Ferzan Özpetek’in yapımcılığını üstlendiği Cebimdeki Yabancı öne çıkan yapımlar arasında.
1.02.2018 Arşiv
Türk oyuncular damga vurdu
Türk oyuncular damga vurdu Münih’te her yıl düzenlenen Almanya Film Balosu’nda Türk kökenli sinema ve televizyon yıldızları damga vurdu.
21.01.2018 Magazin
Fatih Akın Altın Küre'de 'En İyi Yabancı Dilde Film Ödülü'nü Kazandı
Fatih Akın Altın Küre'de 'En İyi Yabancı Dilde Film Ödülü'nü Kazandı 75. Altın Küre Ödülleri belli oldu. Türk yönetmen Fatih Akın, In The Fade (Paramparça) filmiyle en iyi yabancı dilde film ödülünü kazandı.
8.01.2018 Magazin
Fatih Akın kimdir?
Fatih Akın kimdir? Fatih Akın kimdir? Sorusu gündemde sıkça araştırılmaya başlandı. 2018 Altın Küre Ödülleri'nde son filmi Paramparça (Aus dem Nichts), Yabancı Dilde En İyi Film ödülünü alan Fatih Akın'ın hayatı oldukça merak edildi. İşte Fatih Akın'a dair tüm bilgiler...
8.01.2018 Gündem
75. Altın Küre ödülleri sahiplerini buldu!
75. Altın Küre ödülleri sahiplerini buldu! Hem sinema dünyasının hem de televizyon dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan Altın Küre Ödülleri (Golden Globe Awards), dün gece düzenlenen seremoni ile sahiplerini buldu.
8.01.2018 Kültür Sanat
Sanatla da ilgilenirim gündüz kuşağını da izlerim
Sanatla da ilgilenirim gündüz kuşağını da izlerim Nurgül Yeşilçay... Rol aldığı İran yapımı ‘Güzel Cin’ filminden, sektörün içinde olup da saklamayı ustalıkla başardığı özel hayatına kadar birçok konuyu konuştuk...
23.12.2017 Arşiv
Diane Kruger: Kötü adamlar gitti
Diane Kruger: Kötü adamlar gitti Alman oyuncu Diane Kruger, Hollywood'un en büyük taciz skandalini yaratan prodüktör Harvey Weinstein hakkında ilk kez konuştu.
21.12.2017 Magazin
Ayla Oscar’a   aday olamadı
Ayla Oscar’a aday olamadı Oscar Ödülleri’nin ‘Yabancı Dilde En İyi Film’ dalında yarışacak 9 film belli oldu. Ülkemizin Oscar aday adayı olan ‘Ayla’ listeye giremedi
15.12.2017 Magazin
Ayla, Oscar'a aday olamadı
Ayla, Oscar'a aday olamadı Oscar’a aday yabancı film kısa listesi açıklandı. Türkiye'nin Oscar aday adayı Ayla listede yer almadı.
15.12.2017 Kültür Sanat
Son filmi Altın Küre’ye  aday
Son filmi Altın Küre’ye aday Yönetmen Fatih Akın’ın ‘Paramparça’ filmi Oscar’ın habercisi sayılan Altın Küre Ödülleri’nde aday gösterildi.
12.12.2017 Magazin
Fatih Akın-Diane Kruger ayrılmaz ikili oldu!
Fatih Akın-Diane Kruger ayrılmaz ikili oldu! Alman aktris Diane Kruger, önceki gün 'In the Fade' isimli filminde rol aldığı yönetmen Fatih Akın'la bir TV programına konuk oldu.
7.12.2017 Magazin
Dünya sineması ayağımıza geldi
Dünya sineması ayağımıza geldi İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından 16’ncısı düzenlenen Filmekimi 29 Eylül’de başlayacak. Toplamda 51 filmin gösterileceği festivalde en prestijli uluslararası festivallerde ödül kazanan yapımlar ilk defa izleyiciyle buluşacak.
22.09.2017 Arşiv
Alman sinemasının umudu Fatih Akın!
Alman sinemasının umudu Fatih Akın! Fatih Akın'ın 'Aus dem Nichts' (Solgun) adlı filmi "Yabancı Dilde En İyi Film" dalında Oscar yarışına girecek.
24.08.2017 Kültür Sanat
Bir festivalden çok daha fazlası Sziget
Bir festivalden çok daha fazlası Sziget Budapeşte’de gerçekleşen Sziget Festivali’nin 25’inci yılını kutlamaya gidiyoruz. Aklımızda iyi müzik dinlemenin dışında bu özgürlükler adasında, bolca dans etmek ve anılar biriktirmek de var...
19.08.2017 Magazin
'Zer', Nancy Uluslararası Film Festivali’nde!
'Zer', Nancy Uluslararası Film Festivali’nde! Kazım Öz’ün son filmi “Zer” Fransa’nın önde gelen film festivallerinden Nancy Uluslararası Film Festivali’ne seçildi.
26.07.2017 Kültür Sanat
Fatih Akın'dan skandal YPG filmi
Fatih Akın'dan skandal YPG filmi Türk asıllı Alman yönetmen Fatih Akın, Instagram hesabı üzerinden yeni projesiyle ilgili bir duyuru yaptı. Akın'ın yeni projesi terör örgütü YPG'li teröristlerle ilgili olacak.
24.07.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Akın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatih akın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.