Meltem Cumbul

Meltem Cumbul

Son dakika Meltem cumbul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Meltem cumbul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Meltem cumbul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meltem Cumbul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meltem cumbul gelişmeleri de dahil olmak üzere 458 meltem cumbul haberi bulunmuştur. Tüm meltem cumbul haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meltem Cumbul hakareti affetmedi! Para cezasına çarptırıldılar
Meltem Cumbul hakareti affetmedi! Para cezasına çarptırıldılar Meltem Cumbul’a sosyal medya üzerinden hakaret ederek kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan Ayşegül Muslu ve İbrahim Altun para cezasına çarptırıldı.
8.04.2024 Magazin
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Meltem Cumbul'a hakarete para cezası! 'Hesap bana ait ama kullanmıyordum'
Meltem Cumbul'a hakarete para cezası! 'Hesap bana ait ama kullanmıyordum' Oyuncu Meltem Cumbul'a sosyal medyadan hakaret içerikli yorum yaptığı gerekçesiyle hapis talebiyle yargılanan Muammer Y. hâkim karşısına çıktı.
15.02.2024 Magazin
29. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nin büyük ödülleri sahiplerini buldu
29. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nin büyük ödülleri sahiplerini buldu Bu yıl 29’uncusu düzenlenen Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nde ‘En İyi Film Ödülü’nü Ela ile Hilmi ve Ali filmi aldı. En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü Çilingir Sofrası filmindeki performansıyla Ahmet Rıfat Şungar ile Barış Gönenen alırken, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü ise Ela ile Hilmi ve Ali filmiyle Aslıhan Gürbüz ve Ece Yüksel aldı. Ela ile Hilmi ve Ali filmi geceye 7 ödül alarak geceye damga vurdu.
17.09.2022 Magazin
Saruhan Hünel, 1 milyon TL'lik yüzükle sevgilisine evlilik teklifi etmişti! Tatile çıktılar
Saruhan Hünel, 1 milyon TL'lik yüzükle sevgilisine evlilik teklifi etmişti! Tatile çıktılar Ünlü oyuncu Saruhan Hünel, sevgilisine 1 milyon liralık yüzükle evlenme teklif etmişti. Rabia Öztürk ile tatile çıkan Saruhan Hünel, bir Beach'te görüntülendi.
19.08.2022 Magazin
Meltem Cumbul ABD'ye taşınıyor! İşte sebebi...
Meltem Cumbul ABD'ye taşınıyor! İşte sebebi... Mehmet Ali Alabora ile oynadığı Yılan Hikayesi dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran ve pek çok başarılı yapımda rol alan Meltem Cumbul bir süre Türkiye'de bulunmayacak. The Actors Studio'nun ömür boyu üyelik seçmelerine girip bu seçmeleri kazanan Meltem Cumbul New York'a yerleşmeye karar verdi.
19.08.2022 Magazin
Yönetmen Erden Kıral'a veda!
Yönetmen Erden Kıral'a veda! Beyin kanaması nedeniyle kaldırıldığı hastanede 80 yaşında hayatını kaybeden yönetmen Erden Kıral için Beyoğlu Atlas Sineması'nda cenaze töreni düzenlendi.
20.07.2022 Magazin
Meltem Cumbul ve Memet Ali Alabora yıllar sonra bir araya geldi!
Meltem Cumbul ve Memet Ali Alabora yıllar sonra bir araya geldi! 1999-2002 yıllar arasında Yılan Hikayesi dizisinde birlikte kamera karşısına geçen Meltem Cumbul ve Memet Ali Alabora, Londra'da buluştu. İkilinin pozlarına hayranlarından beğeni yağdı.
4.04.2022 Magazin
Meltem Cumbul hastaneden çıkarken görüntülendi! Elindeki evraklar dikkat çekti...
Meltem Cumbul hastaneden çıkarken görüntülendi! Elindeki evraklar dikkat çekti... Son olarak 'Kırmızı Oda' dizisiyle ekranlara gelen sinema ve dizi oyuncusu Meltem Cumbul, önceki gün Nişantaşı'nda bir hastaneden çıkarken kameralara yansıdı. Cumbul'un elindeki evraklar dikkat çekti.
24.12.2021 Magazin
Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu...
Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu... Muğla'nın Ortaca ilçesinde aniden rahatsızlanan 72 yaşındaki oyuncu Kadir İnanır, Denizli'deki Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alındı. İnanır'ın doktoru Prof. Dr. Ahmet Kutluhan sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Sanatçının yeğeni Levent İnanır, son yaptığı açıklamada Kadir İnanır'ın hayati tehlikesinin olmadığını belirtti.
21.11.2021 Magazin
Öykü Çelik kimdir kaç yaşında? Survivor Öykü’nün babası kimdir? İşte Survivor’dan elenen Öykü Çelik’in oynadığı diziler ve filmler…
Öykü Çelik kimdir kaç yaşında? Survivor Öykü’nün babası kimdir? İşte Survivor’dan elenen Öykü Çelik’in oynadığı diziler ve filmler… Öykü Çelik Survivor’da dün akşam elenen isim oldu. Ünlüler takımı yarışmacısı Öykü Çelik adaya veda ederken, izleyiciler de hakkındaki yaptığı araştırmaları arttıdı. Diriliş Ertuğrul, Yeşil Deniz, Savaşcı gibi dizilerde rol alan Öykü Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Survivor Öykü’nün biyografisi…
2.04.2021 Gündem
Survivor Öykü Çelik kimdir? Survivor Öykü Çelik kaç yaşında ve nereli?
Survivor Öykü Çelik kimdir? Survivor Öykü Çelik kaç yaşında ve nereli? Survivor 2021 macerası başlıyor. Survivor 2021'e damga vuracak Ünlüler Takımı oldukça dikkat çeken isimlerden oluşuyor. Yayınlanan ilk bölümle ekranlara merhaba diyecek Survivor 2021'de Ünlüler Takımı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Ünlüler Takımı'nın dikkat çeken isimleri arasında yer alan oyuncu Öykü Çelik de pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Survivor Öykü Çelik kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor Öykü Çelik'in hayatı hakkında merak edilenler...
9.01.2021 Gündem
Cenk Eren ile Meltem Cumbul arasındaki küslük bitti
Cenk Eren ile Meltem Cumbul arasındaki küslük bitti Cenk Eren, Chin Chin Restaurant’ta hayranlarıyla buluştu.
23.02.2020 Magazin
Meltem Cumbul'dan Sıla'ya tebrik
Meltem Cumbul'dan Sıla'ya tebrik Oyuncu Meltem Cumbul, bir arkadaşıyla kol kola görüntülendi. Harbiye'de yürüyüş yapan Meltem Cumbul, bir anda basın mensuplarını karşısında görünce şoke oldu
15.01.2020 Magazin
Meltem Cumbul geceye damga vurdu!
Meltem Cumbul geceye damga vurdu! Geçtiğimiz akşam düzenlenen müzikale ünlüler akın etti.
28.11.2019 Magazin
Harbiye Açıkhava'da Kenan Doğulu rüzgarı
Harbiye Açıkhava'da Kenan Doğulu rüzgarı Kenan Doğulu, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Doğulu, 26 kişilik orkestrasıyla 40 şarkı seslendirdi.
19.07.2019 Magazin
Yerinden kalkmadı
Yerinden kalkmadı Oyuncu Meltem Cumbul, tatil sezonunu Bodrum’da açtı.
10.06.2019 Magazin
Üç yeni kitap raflardaki yerini aldı!
Üç yeni kitap raflardaki yerini aldı! Fatih Türkmenoğlu’nun birbirinin içinden geçen dört ayrı hikayeden oluşan son kitabı 'Her Perşembe Saat 4’te', İletişim Tasarımcısı Murat Dağıtmaç ve Nöropsikolog Şehadet Ekmen'in dijital dünyayı irdeledikleri 'Dijital Psikolojik Devrim' ve Kızılay'ın Hilal-i Ahmer Cemiyeti’nin 1912-1918 yılları arasında dönemin Osmanlı Gazetelerinde çıkan yardım haberlerinin yer aldığı Osmanlı Gazetelerinde Hilal-i Ahmer Cemiyeti” kitabı raflardaki yerini aldı.
2.02.2019 Gündem
Bodrum’da buluştular
Bodrum’da buluştular Gözde tatil beldelerinden Bodrum Yalıkavak’ta açılan The Bodrum Edition, tanıtım davetinde Türkiye’den ve dünyadan ünlü isimleri ağırladı.
2.07.2018 Magazin
Oyunculuk dersi veriyor
Oyunculuk dersi veriyor Başarılı oyuncu Meltem Cumbul’un, oyunculara ve oyuncu adaylarına Eric Morris Sistemi’ni öğreteceği oyunculuk atölyesi 21 Mayıs’ta TOY İzmir Ege Perla’da başlıyor.
17.05.2018 Magazin
Az daha sokak çalgıcılarını eziyordu!
Az daha sokak çalgıcılarını eziyordu! Şarkıcı Yonca Evcimik, önceki gece oyuncu Meltem Cumbul ile Soho House çıkışı objektiflere yansıdı.
29.03.2018 Magazin
Saygın Soysal kimdir? (Çukur dizisi)
Saygın Soysal kimdir? (Çukur dizisi) Saygın Soysal kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Çukur dizisine Elvis rolüyle yeni katılan Saygın Soysal hakkındaki tüm bilgileri haberimizde derledik. İşte başarılı oyuncu Saygın Soysal'ın hayatına dair her şey...
26.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meltem Cumbul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meltem cumbul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.