Sibel Kekilli

Sibel Kekilli

Son dakika sibel kekilli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sibel kekilli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sibel kekilli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sibel Kekilli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sibel kekilli gelişmeleri de dahil olmak üzere 155 sibel kekilli haberi bulunmuştur. Tüm sibel kekilli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Almanya'da Steinmeier, ikinci kez cumhurbaşkanı seçildi
Almanya'da Steinmeier, ikinci kez cumhurbaşkanı seçildi Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’ın bugün yapılan Federal Seçiciler Kurulu'nun oturumunda yeniden seçilerek, ikinci dönem Cumhurbaşkanı oldu.
13.02.2022 Dünya
Fatih Akın'dan olay Sibel Kekilli itirafı!
Fatih Akın'dan olay Sibel Kekilli itirafı! Fatih Akın, Görüntü Yönetmenleri Derneği’nin YouTube’da gerçekleştirdiği canlı yayına konuk oldu. Ersin Gök, Birkan Yorulmaz ve Firar Güney Kayran’ın sorularını yanıtlayan ünlü yönetmen, 'Duvara Karşı' filmine neden Sibel Kekilli'yi seçtiğini anlattı.
29.04.2020 Magazin
Sibel Kekilli'nin yeni filmi belli oldu!
Sibel Kekilli'nin yeni filmi belli oldu! Yetişkin içerikli filmleriyle tanınan oyuncu Sibel Kekilli'nin, ödüllü yönetmen Alper Özcan'ın yeni filminde başrol oynayacağı ortaya çıktı.
20.11.2019 Magazin
Sibel Kekilli Mustafa'ya 'evet' dedi!
Sibel Kekilli Mustafa'ya 'evet' dedi! Yazıp, yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği ‘Çınar’ filmiyle birçok ödül kazanan Mustafa Karadeniz, 2019’da yapımcı olarak bir dizi filme imza atacak.
22.01.2019 Magazin
Sibel Kekilli itiraf etti: Ölüm tehditleri aldım
Sibel Kekilli itiraf etti: Ölüm tehditleri aldım Oyuncu Sibel Kekilli, rol aldığı karakterler ve sosyal medya üzerinden Türkiyeli takipçileri tarafından maruz bırakıldığı cinsel taciz ve karalama kampanyasıyla ilgili olarak Variety’den Nick Vivarelli’ye bir röportaj verdi.
6.11.2018 Magazin
Sibel Kekilli isyan etti!
Sibel Kekilli isyan etti! Oyuncu Sibel Kekilli, Almanya'da Türk olduğu için ırkçılığa uğradığını söyledi.
2.08.2018 Magazin
Türk oyuncular damga vurdu
Türk oyuncular damga vurdu Münih’te her yıl düzenlenen Almanya Film Balosu’nda Türk kökenli sinema ve televizyon yıldızları damga vurdu.
21.01.2018 Magazin
Fatih Akın kimdir?
Fatih Akın kimdir? Fatih Akın kimdir? Sorusu gündemde sıkça araştırılmaya başlandı. 2018 Altın Küre Ödülleri'nde son filmi Paramparça (Aus dem Nichts), Yabancı Dilde En İyi Film ödülünü alan Fatih Akın'ın hayatı oldukça merak edildi. İşte Fatih Akın'a dair tüm bilgiler...
8.01.2018 Gündem
Sibel Kekilli'den şoke eden Türkiye hamlesi!
Sibel Kekilli'den şoke eden Türkiye hamlesi! Ünlü oyuncu, taciz mesajlarının ardından Instagram hesabını kapatacağını açıklamıştı.
13.09.2017 Magazin
Sibel Kekilli: Defolun gidin!
Sibel Kekilli: Defolun gidin! Sinema ve dizi oyuncusu Sibel Kekilli, nefret ve cinsel içerikli mesajlar aldığını belirterek isyan etti. İşte Sibel Kekilli'nin o paylaşımı...
18.08.2017 Magazin
Duvara Karşı'da oynamıştı! Türkiye'ye geldi...
Duvara Karşı'da oynamıştı! Türkiye'ye geldi... Ülkemizde Sibel Kekilli'yle oynadığı "Duvara Karşı" filmiyle tanınan Birol Ünel, yıllar sonra Türkiye'de film çekiyor.
11.08.2017 Kültür Sanat
Sibel’den kırmızı gül
Sibel’den kırmızı gül Türkiye-Almanya Film Festivali’nde ödüller Nürnberg’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
12.03.2017 Magazin
Berlin'de Sibel Kekilli rüzgarı!
Berlin'de Sibel Kekilli rüzgarı! 67. Berlin Film Festivali (Berlinale) başladı. Festival açılışında aralarında Türk asıllı Alman oyuncu Sibel Kekilli’nin de olduğu pek çok yıldız kırmızı halıda boy gösterdi.
11.02.2017 Magazin
Sibel Kekilli rol aldığı Alman dizisini  bırakıyor
Sibel Kekilli rol aldığı Alman dizisini bırakıyor Yedi yıldır Almanya'da tanınan TV dizisi 'Olay Yeri'nde (Tatort) rol alan ünlü oyuncu Sibel Kekilli, Mart ayından sonra diziyi bırakıyor.
6.02.2017 Magazin
Sibel Kekilli'nin büyük savaşı!
Sibel Kekilli'nin büyük savaşı! Filmdeki açık sahneleri internete düşen ve kendisine 'pornocu' diyenlere dava açan Sibel Kekilli aradan 12 yıl geçmesine rağmen bu sıkıntıdan kurtulamadı.
27.11.2016 Magazin
Sibel Kekilli hayalini açıkladı!
Sibel Kekilli hayalini açıkladı! Alman dergisine röportaj veren Türk asıllı Alman oyuncu Sibel Kekilli, en büyük hayalinin sinema filmi yönetmek olduğunu belirterek "Bunu bir gün gerçekleştireceğim" dedi.
7.10.2016 Magazin
Sibel Kekilli oynayacağı filmlere "sevişmem" maddesi koydurttu
Sibel Kekilli oynayacağı filmlere "sevişmem" maddesi koydurttu Bir dönem oynadığı cinsel içerikli filmlerle adından söz ettiren Sibel Kekilli, oynayacağı iki yeni filmin sözleşmelerine "Sevişme sahnelerinde oynamam" maddesini ekletti.
13.07.2016 Magazin
Sibel Kekilli iki yeni projeyle dönüyor
Sibel Kekilli iki yeni projeyle dönüyor Fatih Akın’ın “Duvara Karşı” adlı filmi ve ardından “Game of Thrones” dizisiyle uluslararası üne kavuşan Sibel Kekilli, iki yeni sinema projesiyle dönüyor.
11.07.2016 Magazin
Game of Thrones kadrosunda bir Türk daha!
Game of Thrones kadrosunda bir Türk daha! En çok izlenen diziler sıralamasında zirveyi kimseye bırakmayan Game of Thrones kadrosuna bir Türk daha katıldı. Güzelliğiyle göz kamaştıran ismin Game of Thrones kadrosundaki yerini ne zaman alacak? İşte merak edilen soruaların yanıtları ve Game of Thrones kadrosunda yer alacak olan o isim...
29.06.2016 Magazin
Game Of Thrones 6. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı!-izle
Game Of Thrones 6. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı!-izle Game Of Thrones kasıp kavurmaya devam ediyor. Nefes kesen sahneleri ile gündemden düşmeyen Game Of Thrones 6. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları yayınlanan dünya'da büyük yankı uyandıran sevilen dizi Game Of Thrones 6. sezon 4. bölüm fragmanı ve dizi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...
9.05.2016 Magazin
Game Of Thrones 6. sezon 3. bölüm fragmanı yayında!
Game Of Thrones 6. sezon 3. bölüm fragmanı yayında! Game Of Thrones dünyada büyük yankı uyandırmaya devam ediyor. Büyük beğeni ile izlenen Game Of Thrones 6. sezon 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazar akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni diziğ Game Of Thrones 6. sezon 3. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...
4.05.2016 Magazin
Game Of Thrones 6. sezon'da neler yaşanıyor?
Game Of Thrones 6. sezon'da neler yaşanıyor? Game Of Thrones 6. sezona hızlı bir giriş yaptı! Dünya'da büyük yankı uyandıran Game Of Thrones 6. sezon başlamasıyla beraber gündemden düşmüyor. Ekrana gelen Game Of Thrones 6. sezon 2. bölüm'de büyük sürpriz yaparak Jon Snow diziye geri döndü. İşte ayrıntılar...
3.05.2016 Magazin
Game Of Thrones 6. sezon 3. bölüm fragmanı yayınlandı!
Game Of Thrones 6. sezon 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Game Of Thrones 6. sezona hızlı bir giriş yaptı! İzleyenleri büyük şaşkınlığa uğratan Game Of Thrones 6. sezon 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 6. sezon 2. bölüm fragmanında büyük sürpriz yaşandı. Jon Snow geri döndü. Nefes kesen sahneleri merak uyandıran sahneleri gerilim dolu anları ile Game Of Thrones 6. sezon 3. bölüm fragmanı haberimizde...
2.05.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sibel Kekilli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sibel kekilli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.