Düşen Uçak

Düşen Uçak

Son dakika düşen uçak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan düşen uçak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını düşen uçak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Düşen Uçak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan düşen uçak gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.115 düşen uçak haberi bulunmuştur. Tüm düşen uçak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Prigojin ile ilgili son iddia dünyada yankı buldu 'Hayatta ve intikamını planlıyor'
Prigojin ile ilgili son iddia dünyada yankı buldu 'Hayatta ve intikamını planlıyor' Rus siyasi analist Dr Valery Solovey, Wagner lideri Prigojin'in uçak kazasında ölmediğini, hayatta olduğunu ve intikam hazırlıkları yaptığını öne sürerken Rusya Devlet Başkanı Putin'in yeni bir isyana karşı 'hazır olun' talimatı verdiği iddia edildi.
30.08.2023 Dünya
Rusya son noktayı koydu: Wagner’in kurucusu Prigojin'in akıbeti açıklandı!
Rusya son noktayı koydu: Wagner’in kurucusu Prigojin'in akıbeti açıklandı! Pek çok spekülasyona konu olan kaza ile ilgili açıklama Rusya Araştırma Komitesi'nden geldi. Komite, Wagner’in kurucusu Prigojin'in akıbetini açıkladı.
27.08.2023 Dünya
Wagner lideri Prigojin'in cansız bedeni işte böyle teşhis edildi!
Wagner lideri Prigojin'in cansız bedeni işte böyle teşhis edildi! Bindiği özel jet Moskova’nın 210 kilometre kuzeybatısında düşen Wagner’in kurucusu Prigojin’in cansız bedeni eksik parmağı sayesinde teşhis edilirken, ABD yayınladığı ilk istihbarat raporunda sabotaj iddiasını dile getirdi.
25.08.2023 Dünya
Wagner lideri Yevgeny Prigojin'in ölümünden sonra Putin'den ilk hamle geldi! Rus liderin görüntüleri sosyal medyada viral oldu...
Wagner lideri Yevgeny Prigojin'in ölümünden sonra Putin'den ilk hamle geldi! Rus liderin görüntüleri sosyal medyada viral oldu... Rusya'da dün düşen uçak tüm dünyanın gündeminde birinci haber oldu. Düşen özel jetin içinde Paralı asker grubu Wagner'in lideri Prigojin’in de bulunması ve hayatını kaybettiğinin açıklanması bomba etkisi yarattı. Wagner lideri Prigojin'in ölüm haberinden sonra tüm gözleri Rusya Devlet Başkanı Putin'e çevrildi. Prigojin’in düşen bir özel jetin yolcu listesinde olduğunun açıklanmasının ardından Putin'in hamlesi gündem oldu. Rus lider dünya Moskova yakınlarındaki kazayı konuşurken Putin geceyi konutunda değil dışarıda geçirdi. Rus liderin görüntüleri sosyal medyada viral olurken gündeme aniden ölen düşmanlarının listesi geldi.
24.08.2023 Dünya
Moskova'da uçak düştü! Wagner lideri de içindeydi
Moskova'da uçak düştü! Wagner lideri de içindeydi Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’in de yolcu listesinde olduğu özel jet Rusya’nın başkenti Moskova yakınlarında düştü. Kazada 10 kişi hayatını kaybetti. Rus Sivil Havacılık dairesi Prigojin'in cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı.
23.08.2023 Dünya
Nepal uçak kazası nedeni ne? Nepal uçak kazasında kaç kişi öldü, kurtulan var mı? Nepal'de düşen uçak!
Nepal uçak kazası nedeni ne? Nepal uçak kazasında kaç kişi öldü, kurtulan var mı? Nepal'de düşen uçak! Nepal'de 30 yılın en büyük uçak kazası meydana geldi. 72 kişi taşıyan yolcu uçağı iniş sırasında düştü. Yolculardan biri uçağın düşüşü sırasında canlı yayındaydı. Peki, Nepal uçak kazası nedeni ne? Nepal uçak kazasında kaç kişi öldü, kurtulan var mı? Nepal'de düşen uçak…
16.01.2023 Dünya
Bursa'da uçak düşmeden önce çekilen görüntüler ortaya çıktı
Bursa'da uçak düşmeden önce çekilen görüntüler ortaya çıktı Bursa'da doğal gaz çevrim santralinin olduğu araziye düşen tek motorlu uçakta hayatını kaybeden pilot Hakan Köksal (54) ile Burcu Sağlam'dan (22) geri, kazadan kısa süre önce uçaktan paylaştıkları son görüntüleri kaldı. Köksal'ın, 4 kişilik uçak lisansını almak üzere Sakarya'ya gittiği, Pamukova'dan Bursa'ya dönüşe geçtikten dakikalar sonra da kazanın gerçekleştiği öğrenildi. Kaza kırım ekibinin incelemesinden sonra uçak enkazı kaldırılırken, düşüş nedeni ise araştırılıyor.
3.12.2022 Gündem
ABD’de küçük uçak araç galerisine düştü: 2 ölü
ABD’de küçük uçak araç galerisine düştü: 2 ölü ABD’nin Ohio eyaletinde küçük uçağın araç galerisinin otoparkına düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.
18.10.2022 Dünya
ABD'de 10 kişiyi taşıyan uçak düştü! Yolcuları kurtarmak için zamana karşı yarış başladı...
ABD'de 10 kişiyi taşıyan uçak düştü! Yolcuları kurtarmak için zamana karşı yarış başladı... ABD'nin Seattle şehrinde biri çocuk 10 kişiyi taşıyan deniz uçağı Mutiny Körfezi'ne düştü. Arama kurtarma ekipleri bir yolcunun cansız bedenine ulaştı. Diğer yolcuları kurtarmak için zamana karşı yarış devam ediyor.
5.09.2022 Dünya
Yunanistan'da tehlikeli madde yüklü uçak paniği! Sır 38 dakika...
Yunanistan'da tehlikeli madde yüklü uçak paniği! Sır 38 dakika... Sırbistan'dan Bangladeş'e giden kargo uçağı Yunanistan'da düşmüştü. Kavala kırsalına düşen tehlikeli madde yüklü Ukrayna kargo uçağı ile ilgili soru işaretleri devam ediyor. Uçağın Yunan hava sahasında geçirdiği son 38 dakika mercek altında.
19.07.2022 Dünya
Bursa'da düşen eğitim uçağıyla ilgili yeni gelişme! Gözaltılar var
Bursa'da düşen eğitim uçağıyla ilgili yeni gelişme! Gözaltılar var Bursa'da tek motorlu eğitim uçağının düşmesi sonucu pilot ve öğrenci pilotun hayatını kaybettiği olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
25.04.2022 Gündem
300 Rus öncü kuvveti Kiev’e sızdı!
300 Rus öncü kuvveti Kiev’e sızdı! Rusya'nın Ukrayna işgalinin ikinci gününde 300 kadar Rus öncü kuvveti, Ukrayna üniforması giyerek başkent Kiev’e girdi. Ukrayna ordusu da başkenti korumak için şehre girerken sokak aralarında çatışmalar yaşanıyor. Ukrayna Savunma Bakanlığı ülke genelinde 1000’den fazla Rus askerinin öldürüldüğünü öne sürdü.
26.02.2022 Dünya
Kahramanmaraş'ta düşen yangın uçağıyla ilgili çarpıcı detay!
Kahramanmaraş'ta düşen yangın uçağıyla ilgili çarpıcı detay! Kahramanmaraş'ta Orman Genel Müdürlüğüne bağlı yangın söndürme uçağı düştü. Enkazına ulaşılan uçakta mürettebattan kurtulan olmadığı bildirildi. Düşen uçak sonrası peş peşe taziye mesajları geldi. Öte yandan görgü tanığı yaşananları anlattı.
14.08.2021 Gündem
Endonezya’da düşen uçak ile ilgili yeni gelişme!
Endonezya’da düşen uçak ile ilgili yeni gelişme! Endonezya’da düşen yolcu uçağının kara kutusu denizden çıkarıldı.
12.01.2021 Dünya
Pilot ve yolcu düşen uçaktan kurtuldu
Pilot ve yolcu düşen uçaktan kurtuldu Brezilyada bir uçak metrelerce yükseklikten yere çakıldı. Pilot ve yolcu ise kazadan kurtuldu.
27.07.2020 Dünya
Ünlü isim için flaş iddia! Ülke medyası düşen uçakta bulunan model Zara Abid'e dair ikiye bölündü
Ünlü isim için flaş iddia! Ülke medyası düşen uçakta bulunan model Zara Abid'e dair ikiye bölündü Düşen uçağın yolcu listesindeki isimler arasında, ülkenin ünlü modellerinden Zara Abid'in de bulunduğu görüldü ancak bazı kaynaklardan gelen bilgiler ülke medyasını ikiye böldü.
23.05.2020 Dünya
Taliban duyurdu: ABD askeri uçağını düşürdük
Taliban duyurdu: ABD askeri uçağını düşürdük Bugün Afganistan'da düştüğü iddia edilen uçakla ilgili çelişkili açıklamalar yapılmıştı. Reuters'ın yer verdiği bilgiye göre Taliban düşen uçak iddiası ile ilgili son dakika açıklaması yaptı.
27.01.2020 Dünya
Ukrayna Başbakanı’ndan istifa kararı!
Ukrayna Başbakanı’ndan istifa kararı! İran'ın Ukrayna Havayolları'na ait yolcu uçağını düşürmesinin yankıları sürerken, Başbakan Oleksiy Honcharuk istifa etme karar aldı. Reuters'ın aktardığı habere göre Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy'nin kararı değerlendireceği belirtildi.
17.01.2020 Dünya
Ukrayna'dan flaş açıklama! ABD 'çok önemli bilgiyi' paylaştı
Ukrayna'dan flaş açıklama! ABD 'çok önemli bilgiyi' paylaştı Ukrayna Dışişleri Bakanı Vadym Prystaiko, ABD'nin düşen Ukrayna uçağı ile ilgili, "çok önemli veriyi" Ukrayna ile paylaştığını duyurdu.
10.01.2020 Dünya
Flaş talimat: Boeing 737 Max ile seyahat etmeyin
Flaş talimat: Boeing 737 Max ile seyahat etmeyin Birleşmiş Milletler (BM), Etiyopya'da yaşanan uçak kazasında 21 personelinin hayatını kaybetmesinin ardından tüm çalışanlarından Boeing 737 Max tipi yolcu uçaklarıyla seyahat etmemelerini istedi.
14.03.2019 Dünya
Sancaktepe'de helikopter düştü: 4 şehit!
Sancaktepe'de helikopter düştü: 4 şehit! İstanbul Sancaktepe'de askeri bir helikopter Sarıgazi Mahallesi'nde sokak arasına düştü. 4 asker şehit oldu bir asker ise yaralandı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Sancaktepe'de 4 askerin şehit olduğu helikopterin düşmesine ilişkin soruşturma başlattı. Milli Savunma Bakanı Akar yaptığı açıklamada, "2 subay, 2 astsubayımız şehit oldu. Yaralı askerimiz tedavi altında" dedi. Şehitlerin kimlikleri de belli oldu.
26.11.2018 Gündem
Son dakika... ABD askeri uçağı düştü
Son dakika... ABD askeri uçağı düştü ABD'nin Teksas eyaletinde orduya ait Northrop T-38 Talon tipi jet motorlu eğitim uçağı düştü.
14.11.2018 Dünya
THY pilotları uçağı düşerken görmüş!
THY pilotları uçağı düşerken görmüş! İran’da düşen Türk jetinin bölgeden o sırada geçen THY pilotları tarafından sistemde görüldüğü ve dakikalarca bağlantı kurulmaya çalışıldığı ortaya çıktı
17.10.2018 Gündem
Son dakika haber... Cezayir'de uçak düştü!
Son dakika haber... Cezayir'de uçak düştü! Cezayir'e ait bir askeri uçağın Boufarik'taki askeri üs yakınlarında düştüğü açıklandı. Kazada 257 kişi hayatını kaybetti.
11.04.2018 Dünya
Düşen jet 'Çukur'da yer almış!
Düşen jet 'Çukur'da yer almış! İran'da düşen ve 11 kadının hayatını kaybettiği Başaran Holding'e ait jetin, Çukur dizisinin ilk bölümünde yer aldığı ortaya çıktı.
17.03.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Düşen Uçak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki düşen uçak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.