Dürbün

Dürbün

Son dakika dürbün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dürbün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dürbün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dürbün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dürbün gelişmeleri de dahil olmak üzere 503 dürbün haberi bulunmuştur. Tüm dürbün haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kalın Kenarlı Merceklerin Kullanım Alanları Nelerdir? Kalın Kenarlı Mercek Örnekleri...
Kalın Kenarlı Merceklerin Kullanım Alanları Nelerdir? Kalın Kenarlı Mercek Örnekleri... Kalın kenarlı merceklerin kullanım alanları oldukça fazladır. Fakat kalın kenarlı merceklerin kullanım alanlarından önce mercek nedir? Bilinmesi daha doğru olacaktır. Mercek; plastik ya da cam gibi maddelerden oluşan saydam bir ürünüdür. Kalın kenarlı ve ince kenarlı mercekler olarak iki türü bulunmaktadır.
23.01.2024 Gündem
Kahramanlar-30 operasyonları! Bakan Yerlikaya: 6 ilde 63 mağara ve sığınak imha edildi
Kahramanlar-30 operasyonları! Bakan Yerlikaya: 6 ilde 63 mağara ve sığınak imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu teröristlere yönelik düzenlenen Kahramalar-30 operasyonlarında, 6 ilde 63 mağara, sığınak ve deponun imha edildiğini açıkladı.
27.11.2023 Gündem
Güneş'ten 25 kat daha büyük bir yıldız kayboldu
Güneş'ten 25 kat daha büyük bir yıldız kayboldu Güneş'ten 25 kat daha büyük bir yıldız, 2009 yılında aniden ortadan kayboldu.Güneş'ten 25 kat daha büyük bir yıldız, 2009 yılında aniden ortadan kayboldu.
10.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Şanlıurfa'da dev operasyon: 57 kişi gözaltına alındı
Şanlıurfa'da dev operasyon: 57 kişi gözaltına alındı Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen "kanunsuz silahlanmaya hayır" operasyonunda 57 şüpheli gözaltına alındı.
2.09.2023 Gündem
MSB duyurdu! Silah ve mühimmatlar kullanılamaz hale getirildi
MSB duyurdu! Silah ve mühimmatlar kullanılamaz hale getirildi TSK operasyonlarına devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde ele geçirilen PKK'lı teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmatın kullanılamaz hale getirildiğini duyurdu.
14.07.2023 Gündem
Çorum’da silahlı kavga: 2'si ağır 3 yaralı
Çorum’da silahlı kavga: 2'si ağır 3 yaralı Çorum’da iki grup arasındaki çıkan silahlı kavgada 2’si ağır 3 kişi yaralandı, 2 şüpheli gözaltına aldı Şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramada ise çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
18.06.2023 Gündem
İçişleri duyurdu: Lice’de 2 PKK'lı etkisiz hale getirildi
İçişleri duyurdu: Lice’de 2 PKK'lı etkisiz hale getirildi Eren Abluka Sonbahar-Kış Operasyonlarının başarılı bir şekilde sona ermesiyle, PKK terör örgütünü tamamen ülke gündeminden çıkarmak, teröristlere amansız baskı sürdürmek, lojistik/ikmal kanallarını kesmek ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla “Eren Huzur İlkbahar-Yaz” operasyonu başlatıldı.
11.05.2023 Gündem
İstanbul'da kaçak göçmen operasyonu: Tekneleri batmak üzereyken kurtarıldılar
İstanbul'da kaçak göçmen operasyonu: Tekneleri batmak üzereyken kurtarıldılar Jandarma, MİT ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda Türkiye'deki kaçak göçmenleri deniz yolu ile Romanya'ya götürme hazırlığındaki organize suç örgütü üyesi 15 şüpheli yakalandı. Operasyonda, 583 kaçak göçmenlerin bulunduğu tekneler batmak üzereyken kurtarıldı. Kaçak göçmenler sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderilirken, aralarında örgüt liderinin de bulunduğu 15 şüpheliden 11 çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
8.05.2023 Gündem
Dev asteroit Dünya ile Ay arasından geçecek
Dev asteroit Dünya ile Ay arasından geçecek Çarpması halinde bir şehri yok edebilecek dev bir asteroit hafta sonu zararsız bir şekilde Dünya ile Ay'ın yörüngeleri arasından geçip gidecek. Bilim insanları bu sırada asteroidi yakından inceleme olanağı bulacak.
25.03.2023 Dünya
İçişleri: Şubatta 46 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri: Şubatta 46 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, şubat ayında 7 bin 407 kırsal operasyon, 769 şehir operasyonu düzenlendiğini, 46 teröristin de etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
4.03.2023 Gündem
705 insanı tek başına öldürdü, onu sadece 1 kişi vurabildi! 'Beyaz Ölüm' kabusları oldu
705 insanı tek başına öldürdü, onu sadece 1 kişi vurabildi! 'Beyaz Ölüm' kabusları oldu Ormanda bulunan garip bir şey Rusları avlıyordu ve yüzlerce askeri öldürmüştü. Bu durum onları çok zor duruma soktu ve önlem almak kaçınılmaz oldu. Rusya'nın Finlandiya'yı işgali sırasında Fin ordusunda görev yapan ve 'Beyaz Ölüm' olarak adlandırılan Simo Hayha 705 insanı öldürdü, onu ise yalnızca bir kişi vurabildi...
2.02.2023 Dünya
Hatay’da 7 DEAŞ’lı yakalandı
Hatay’da 7 DEAŞ’lı yakalandı Hatay’da DEAŞ terör örgütüne bağlı hücre yapılanması içerisinde faaliyet gösteren 7 terörist yakalandı.
3.12.2022 Gündem
Bakanlık açıkladı! Yeni operasyon başlatıldı
Bakanlık açıkladı! Yeni operasyon başlatıldı İçişleri Bakanlığınca Şırnak ve Siirt'te 755 personelin katılımıyla Eren Abluka Sonbahar-Kış-15 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fatih Berkay Akgün Operasyonu başlatıldı.
24.11.2022 Gündem
Ankara’da hırsızlık çetesine “Keklik” operasyonu
Ankara’da hırsızlık çetesine “Keklik” operasyonu Ankara’da hırsızlık yapacakları evi önceden dürbün ile gözetleyen, 27 hırsızlık olayına karışan ve yaklaşık 1 milyon Türk Lirası zarara uğrattıkları tespit edilen 11 kişilik hırsızlık çetesi “Keklik” operasyonu ile çökertildi.
17.11.2022 Gündem
Bakanlık açıkladı! Yeni operasyon başladı
Bakanlık açıkladı! Yeni operasyon başladı PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla Tunceli’de “Eren Abluka Sonbahar Kış-13 (Tunceli-Ovacık-Yoğunçam) Şehit J.Asb.Üçvş. Celil Mutlu” başlatıldı.
15.11.2022 Gündem
Terör örgütüne 'Eren Abluka' darbesi! PKK'ya ait mühimmatlar ele geçirildi
Terör örgütüne 'Eren Abluka' darbesi! PKK'ya ait mühimmatlar ele geçirildi Eren Abluka Sonbahar-Kış operasyonlarıyla PKK/KCK terör örgütünün mühimmat depoları tek tek imha ediliyor.
9.11.2022 Gündem
Amanoslar'da Eren Abluka operasyonu başladı!
Amanoslar'da Eren Abluka operasyonu başladı! Osmaniye, Gaziantep ve Kilis’te ‘Eren Abluka Sonbahar-Kış-8-Amanoslar Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik Operasyonu’ başlatıldı.
4.11.2022 Gündem
Güneş tutulmasında ne olur, deprem olur mu, güneşe bakılır mı? Güneş tutulmasında hava kararır mı?
Güneş tutulmasında ne olur, deprem olur mu, güneşe bakılır mı? Güneş tutulmasında hava kararır mı? Yılda iki kez gerçekleşen güneş tutulması bugün 11:58 saatlerinde gerçekleşecek. Uzmanlar güneşe direk bakılmaması konusunda uyarıda bulunuyor. Tutulmanın ilki 30 Nisan’da gerçekleşmişti. Peki, Güneş tutulmasında ne olur, güneş tutulmasında deprem olur mu, güneşe bakılır mı, hava kararır mı?
25.10.2022 Gündem
Güneş tutulması nasıl izlenir, güneş tutulmasına güneş gözlüğüyle bakılır mı? 25 Ekim güneş tutulması ne kadar sürecek? Türkiye'de en son güneş tutulması ne zaman oldu?
Güneş tutulması nasıl izlenir, güneş tutulmasına güneş gözlüğüyle bakılır mı? 25 Ekim güneş tutulması ne kadar sürecek? Türkiye'de en son güneş tutulması ne zaman oldu? 25 Ekim 2022 güneş tutulması ne kadar sürecek, güneş tutulması nasıl izlenir? Güneş tutulması bugün gerçekleşecek. Parçalı Güneş tutulması, Türkiye Saati ile 12:40 ve 15.05 saatleri arasında meydana gelecek. Tutulmanın maksimum evresi ile 13.50 olacak. Bu sürede Güneş diskinin yüzde 50'si örtülecek.
25.10.2022 Gündem
Güneş tutulması nasıl izlenir? Güneş tutulması neyle, hangi gözlükle izlenir?
Güneş tutulması nasıl izlenir? Güneş tutulması neyle, hangi gözlükle izlenir? Güneş tutulmasına neyle bakılır, güneş tutulması hangi gözlükle izlenir? Yılın ikinci Güneş Tutulması merakla bekleniyor. Ay'ın yörünge hareketi sırasında Dünya ile Güneş arasına girmesiyle Ay'ın Güneş'i kısmen ya da tümüyle örtmesi sonucunda gözlemlenen güneş tutulması Türkiye'den de izlenebilecek. Peki, Güneş tutulması nasıl izlenir? Güneş tutulması neyle, hangi gözlükle izlenir?
24.10.2022 Gündem
İçişleri: Suriye'de yakalanan 15 terörist tutuklandı
İçişleri: Suriye'de yakalanan 15 terörist tutuklandı İçişleri Bakanlığı, Suriye'de terör örgütlerince canlı bomba, sabotaj, saldırı eğitimi verilen ve yakın zamanda yasa dışı yollardan Türkiye'ye gireceği tespit edilen 11 DEAŞ'lı ile 4 PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü mensubunun tutuklandığını açıkladı.
2.10.2022 Gündem
Bakan Soylu: 29 Ekim 2023'te kırsalda bir tek terörist kalmayacak
Bakan Soylu: 29 Ekim 2023'te kırsalda bir tek terörist kalmayacak  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geldiği Şırnak’ta 'Eren Abluka Sonbahar Kış Operasyonları'nın ilkinin başladığını duyurdu. Bakan Soylu, dün sabah başlayan Eren Abluka Sonbahar Kış Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz Operasyonu'nda 2 teröristin sarı torbaya girdiğini belirterek, “Bu 2 teröristle birlikte 1 makineli tüfek, 3 keskin nişancı tüfeği, 2 piyade tüfeği, 4 el bombası, 7 el yapımı patlayıcı, 3 dürbün ve 8 sığınak ve 3 bin 500 mühimmat ele geçirilmiştir. 29 Ekim 2023‘te bu ülke sınırları içerisinde, sınırlarımızın içerisindeki kırsalda bir tek terörist kalmayacak. Tabii Meclis’teki teröristleri saymıyoruz” dedi.
2.10.2022 Gündem
Bakanlık açıkladı! 82 terörist etkisiz hale getirildi
Bakanlık açıkladı! 82 terörist etkisiz hale getirildi Eren Operasyonlarıyla PKK/KCK terör örgütüne ağır darbe vuruluyor. Şehit Eren Bülbül'ün anısına başlatılan Eren operasyonda bu yıl; 82 terörist etkisiz hale getirildi. 720 mağara/sığına/dpor imha edildi, 144 mayın/EYP, 275 uzun namlulu silah, 548 el bombası ve 62 bin adet mühhimmat ele geçirildi.
6.09.2022 Gündem
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: Temmuzda 68 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: Temmuzda 68 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı yaptığı açıklamada, “2022 Temmuz ayında terör örgütlerine yönelik 728 operasyonda 2’si gri, 4’ü turuncu ve 1’i mavi kategoride aranan teröristlerin de bulunduğu 68 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
3.08.2022 Gündem
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe- Kilit Operasyonu'nda teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmatın ele geçirildiğini açıkladı.
2.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dürbün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dürbün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.