Duhok

Duhok

Son dakika duhok haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan duhok ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını duhok haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Duhok

haberleri sayfasında son dakika yaşanan duhok gelişmeleri de dahil olmak üzere 419 duhok haberi bulunmuştur. Tüm duhok haberleri aşağıda listelenmiştir.
Irak'ta 4.7'lik deprem! Hakkari'de de hissedildi
Irak'ta 4.7'lik deprem! Hakkari'de de hissedildi AFAD, Irak Duhok'ta 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini ve depremin Hakkari'de de hissedildiğini duyurdu
26.06.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde sorumlusu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde sorumlusu öldürüldü MİT, kırmızı bültenle aranan terör örgütü PKK/KCK'nın sözde özel güç cephe sorumlusu Eyvaz Beyaz'ı, Irak'ın Dohuk-Gara bölgesinde düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
7.05.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Ahmet Gümüş etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Ahmet Gümüş etkisiz hale getirildi MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde eğitim sorumlusu Ahmet Gümüş'ü, Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
4.05.2023 Gündem
Irak'ta düşmüştü: O helikopterin pilotu YPG’li çıktı!
Irak'ta düşmüştü: O helikopterin pilotu YPG’li çıktı! Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK ile bağlantılı esrarengiz helikopter kazasıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Buna göre bir değil, iki helikopter düştü. Pilotlardan birinin ise terör örgütü PKK/YPG’den ‘Şervan Kobani’ olduğu bildirildi.
18.03.2023 Gündem
Irak'ta askeri helikopter düştü, içinden PKK'lı teröristlerin ölüsü çıktı
Irak'ta askeri helikopter düştü, içinden PKK'lı teröristlerin ölüsü çıktı Kuzeydeki Duhok yakınlarında akşam saatlerinde bir dağın yamacına çakılan helikopterin hangi ülkeye ait olduğu henüz bilinmiyor. Yerel medya, Eurocopter AS350 tipi araçtaki yedi kişinin tümünün PKK'lı olduğunu yazdı.
16.03.2023 Dünya
Deprem felaketinde 7. gün! Mucize haberleri geliyor, işte bölgede son durum
Deprem felaketinde 7. gün! Mucize haberleri geliyor, işte bölgede son durum 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde vefat sayısı 24 bin 617'e yaralı sayısı ise 80 bin 104'e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
11.02.2023 Gündem
MİT'ten  Kuzey Irak ve Suriye'de operasyon! Etkisiz hale getirildiler
MİT'ten Kuzey Irak ve Suriye'de operasyon! Etkisiz hale getirildiler Terör örgütüne yönelik operasyonlar başarıyla devam ederken Milli İstihbarat Teşkilatı'ndan kritik bir operasyon daha düzenledi. Teröristler Songül Tarıncı ve Osman Mutlu'nun öldürüldüğü bildirildi.
15.12.2022 Gündem
Irak'ta yakıt tankeri patladı: 13 yaralı
Irak'ta yakıt tankeri patladı: 13 yaralı Irak'ın Duhok kentinde yakıt tankerinin patlaması sonucu 13 kişi yaralandı.
5.11.2022 Dünya
MİT'ten sınır ötesinde kritik operasyon! Ümit Tarhan etkisiz hale getirildi
MİT'ten sınır ötesinde kritik operasyon! Ümit Tarhan etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Irak’ın Duhok/Gara bölgesinde gerçekleştirdiği nokta operasyon ile terör örgütü PKK/KCK’nın sözde eğitim sorumlusu “Rezan Amed” kod adlı Ümit Tarhan’ı etkisiz hale getirdi.
31.08.2022 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu öldürüldü MİT'in Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlediği operasyonla, terör örgütü PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu Azad Yandı'nın da arasında olduğu 7 terörist etkisiz hale getirildi.
9.08.2022 Gündem
Organ ticareti çetesinin liderinden skandal savunma: Allah rızası için...
Organ ticareti çetesinin liderinden skandal savunma: Allah rızası için... 2012 ve 2013 yılları arasında faaliyet gösteren çeteyle ilgili yapılan soruşturma sonucunda, böbreklerini satışa çıkaran 7 kişinin de aralarında bulunduğu 36 sanık hakkında, 2017’de Ankara 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde Dava açıldı. Davada bir doktorun yanı sıra, Mısır Büyükelçiliği’nde vize bölümünün bir çalışanı da sanık olarak yer aldı. 60 yıl hapis cezasına çarptırılan çete lideri, “Allah rızası için” yardımcı olduğunu söyledi.
8.08.2022 Gündem
MİT’ten, 7 ayda 20 büyük operasyon
MİT’ten, 7 ayda 20 büyük operasyon Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), yılbaşından bu yana gerçekleştirdiği nokta operasyonlarla PKK terör örgütüne büyük darbe vurdu. MİT, 7 ayda 20 büyük operasyon gerçekleştirerek, 8'i sağ olmak üzere 21 teröristi etkisiz hale getirdi. Etkisiz hale getirilen teröristler arasında PKK'nın sözde Suriye özerk yönetimi merkez yürütme konseyi eş başkanı, 'Ferhat Derik' kod adlı Hüseyin Şibli de bulunuyor.
26.07.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! Enflasyonla ilgili tarih verdi, fiyatlar düşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı! Enflasyonla ilgili tarih verdi, fiyatlar düşecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üye olması süreciyle ilgili konuşan Erdoğan, "Her şeyden önce PKK/YPG ile FETÖ'ye destek verilmeyeceği, bunun kırmızı çizgimiz olduğunu kendilerine orada ısrarla anlattık. Kesinlikle Türkiye'den bu konuda taviz beklenmesinler" dedi. Tahıl anlaşmasıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Fiyatlardaki düşüş devam edecek. En az gelişmiş ülkelerin üzerindeki baskı azalacak. Ortaya çıkacak kıtlıklar peşinen engellenecek." dedi. Enflasyonla ilgili de açıklama yapan Erdoğan, "Şubat-Mart ayı itibariyle düşüşü görürüz." dedi.
25.07.2022 Siyaset
İzzettin İnan etkisiz hale getirildi
İzzettin İnan etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT), Irak'ın kuzeyindeki Duhok- Gara bölgesinde düzenlediği operasyonda PKK/HPG Askeri Konsey üyesi ve Apollo Akademiler sorumlusu 'Dersim Malatya' kod adlı İzzettin İnan etkisiz hale getirildi. 
17.07.2022 Gündem
Toplantı halindeki teröristler öldürüldü! MİT'ten Sincar'da nokta operasyon
Toplantı halindeki teröristler öldürüldü! MİT'ten Sincar'da nokta operasyon Milli İstihbarat Teşkilatı ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır ötesindeki nokta operasyonları devam ediyor. Sincar'da teröristlerin toplantı halinde olduğu ve sözde üst düzey yöneticilerinin de aralarında olduğu 6 terörist etkisiz hale getirildi.
16.06.2022 Gündem
Terör örgütü PKK/YPG IKBY’de sivilleri hedef aldı: 2 ölü, 2 yaralı
Terör örgütü PKK/YPG IKBY’de sivilleri hedef aldı: 2 ölü, 2 yaralı Irak’ın kuzeyindeki Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin (IKBY) Duhok kentinde terör örgütü PKK/YPG’nin bir köye roketli saldırı düzenlemesi sonucu 2 sivil hayatını kaybederken, 2 sivil de yaralandı.
26.05.2022 Dünya
İGA nedir, açılımı? İstanbul Havalimanı'nın yapını üstlenen İGA hakkında merak edilenler…
İGA nedir, açılımı? İstanbul Havalimanı'nın yapını üstlenen İGA hakkında merak edilenler… İGA açılımı, bugün gerçekleştirilen Kabine Toplantısıyla yeniden gündeme geldi. İstanbul Havalimanı açılışıyla çok konuşan İGA hakkında yapılan aramalar arttı. Peki; İGA nedir? İGA açılımı nedir? İşte İGA ile ilgili tüm merak edilenler...
28.03.2022 Gündem
Sahte profesör skandalı! Tüm belgeleri düzenletmiş
Sahte profesör skandalı! Tüm belgeleri düzenletmiş Sahte doçentlik belgesiyle profesör kadrosuna atanan Zulâl Atalay Laçin’in mastır ve doktora belgelerinin de sahte olduğu ortaya çıktı.
26.11.2021 Yaşam
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a rahip tokadı: DEAŞ, sizin gibi gece değil gündüz geldi...
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a rahip tokadı: DEAŞ, sizin gibi gece değil gündüz geldi... Son dakika haberi... Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Irak ziyaretinde Hristiyanların verdiği tepkiyle neye uğradığını şaşırdı. Musul’daki Saa Kilisesi’nde din adamı, Macron’a “DEAŞ, sizin gibi Musul’a gece değil gündüz geldi. Tüm dünya bunu izledi” dedi. Terör örgütü DEAŞ’ın kente girişi ile Macron’un gelişini birbirine benzeten din adamı Macron’u işgale sessiz kalmakla suçladı.
31.08.2021 Dünya
PKK'lı teröristler Barış Soydan ve Emrah Yıldızer öldürüldü!
PKK'lı teröristler Barış Soydan ve Emrah Yıldızer öldürüldü! MİT'in Irak'ın kuzeyinde bulunan Duhok'taki operasyonunda, Türkiye'ye patlayıcı göndermeye çalışan PKK'lı teröristler Barış Soydan ve Emrah Yıldızer etkisiz hale getirildi.
16.07.2021 Gündem
Terör örgütü PKK, Duhok'ta bir evi ateşe verdi
Terör örgütü PKK, Duhok'ta bir evi ateşe verdi Terör örgütü PKK'nın, Irak'ın Duhok kentinde bir vatandaşın evini yaktığı bildirildi.
10.06.2021 Dünya
ABD'den YPG skandalı! Eğitim verdi
ABD'den YPG skandalı! Eğitim verdi Amerikan ordusu, Suriye’nin doğusundaki petrol sahalarını elinde tutan YPG’ye ‘sıhhıyeci eğitimi’ verdiğini duyurdu.
7.06.2021 Gündem
Terör örgütü PKK, peşmergeye tuzak kurdu! 5 ölü
Terör örgütü PKK, peşmergeye tuzak kurdu! 5 ölü IKBY Peşmerge Bakan Yardımcısı Serbest Lezgin, Dohuk'ta PKK'nın kurduğu tuzakta 5 Peşmerge'nin öldüğünü duyurdu.
5.06.2021 Dünya
MİT ve TSK'dan ortak operasyon! Öldürüldüler
MİT ve TSK'dan ortak operasyon! Öldürüldüler Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen hava harekatında 4 PKK/KCK'lı terörist etkisiz hale getirildi.
24.05.2021 Gündem
Dünyada bir ilk! 3 cinsel organla doğdu
Dünyada bir ilk! 3 cinsel organla doğdu Irak’ın Musul kentinde geçen yıl üç penisle dünyaya gelen bebek ameliyat edildi. Doktorlar ise vakanın dünya üzerinde bir ilk olduğu tahmin ediyor.
2.04.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Duhok ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki duhok haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.